Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
dedaa kaže...

Jel vi pojedinci uopce igrate igru ili trazite lose teksture po podovima, zidovima, itd.?

to i mene zanima..valjda je fora kupit ili ski*ut igru i tražit teksture, je*eš gameplay i zabavu, traženje tekstura, e u tome je čar igre:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Netko je spominjao lošu vodu i refleksije koje nema... 

(snimano je u 2560 pa spuštano na 720, zato je možda nazubljeno).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

Jel vi pojedinci uopce igrate igru ili trazite lose teksture po podovima, zidovima, itd.?

Budući arhitekti. {#}

Atomska bubamara. Dijelim invajteve za TorrentSnatch bez uvjeta ! Poslati mail na PP samo.
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Netko je spominjao lošu vodu i refleksije koje nema... 

(snimano je u 2560 pa spuštano na 720, zato je možda nazubljeno).

ma to je sve smeće..glavno da go*no koje je pas po*ro na ulici ima loše teksture...to šta je voda PREDIVNA to nema veze...

16 godina
protjeran
Crysis 2

ako raspravljamo o grafici onda u tu raspravu ulaze teksture 

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Gledam i tvoje slike iz Metroa i nigdje ne vidim ništa niti dobro kao Crysis 2, a kamoli bolje. Btw, vidim ti i frejmrejt :) Izgleda lošije nego Crysis 2 i vrti se valjda 10x sporije :P

Zašto uspoređivati te dvije igre kad je jedino dobro što Metro ima baš ta grafika. Igra je (meni osobno) gotovo neigriva zbog lošeg osjećaja pucanja, kao da gađaš duhove i onda nakon 5-10 metaka padnu i umru, bez ikakvih kvalitetnih animacija.

Crysis (na svu sreću) ima i ostalih kvaliteta te je zabavan i igriv, a uz to ima i lijepu grafiku, a tražit (loše) teksture tijekom igre je suludo. Slažem se da su malo podbacili u pojedinim dijelovima i da je ovo ipak port s konzola, ali da igra ovako ili približno ovako izgleda na konzolama je stvarno fantastično (posebno na xbox-u), skidam kapu.

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:03 (kingmedo).
15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

da ali ne teksture koje nemaju veze sa igrom, kao naprimjer čaše u dućanima ili tako nešto...izdaleka izgleda predivno..a sad ako dođeš na pol metra i sa visorom pogledaš normalno da ta čaša neće bit savršena..

17 godina
neaktivan

hrvatskafarkasevac, daj ti nama link na izvor ili kopiraj slike, jer se ne mogu linkati.

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

da ali ne teksture koje nemaju veze sa igrom, kao naprimjer čaše u dućanima ili tako nešto...izdaleka izgleda predivno..a sad ako dođeš na pol metra i sa visorom pogledaš normalno da ta čaša neće bit savršena..

Da pažljivije čitaš, vidio bi da sam napiso da se ne radi samo o teksturama nekih čaša u dućanu, nego tekstura koje su itekako vidljive i nalaze se na mjestima gdje je i predviđeno da im dođeš blizu, te sam priložio par primjera od kojih sam imao screense (max postavke). (A to je sramota za igru iz 2011. koja se hvali grafikom.) Ovako se igramo pokvarenog telefona.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:02 (FLes).
16 godina
protjeran
kingmedo kaže...

Zašto uspoređivati te dvije igre kad je jedino dobro što Metro ima baš ta grafika. Igra je (meni osobno) gotovo neigriva zbog lošeg osijećaja pucanja, kao da gađaš duhove i onda nakon 5-10 metaka padnu i umru, bez ikakvih kvalitetnih animacija.

Crysis (na svu sreću) ima i ostalih kvaliteta te je zabavan i igriv, a uz to ima i lijepu grafiku, a tražit (loše) teksture tijekom igre je suludo. Slažem se da su malo podbacili u pojedinim dijelovima i da je ovo ipak port s konzola, ali da igra ovako ili približno ovako izgleda na konzolama je stvarno fantastično (posebno na xbox-u), skidam kapu.

Metro 2033 neigriva? Ajde neka sam i to čuo. A Metro 2033 je dokaz da i FPS može imati odličnu priču, što se ne može reći za većinu FPS-a.

Otišli smo daleko u OT!

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:01 (epic).
17 godina
Crysis 2

Pročitao sam da patch 1.1 preimenuje grafičke postavke iz G,A,H u H,VH,E.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
epic kaže...
kingmedo kaže...

Zašto uspoređivati te dvije igre kad je jedino dobro što Metro ima baš ta grafika. Igra je (meni osobno) gotovo neigriva zbog lošeg osijećaja pucanja, kao da gađaš duhove i onda nakon 5-10 metaka padnu i umru, bez ikakvih kvalitetnih animacija.

Metro 2033 neigriva? Ajde neka sam i to čuo. A Metro 2033 je dokaz da i FPS može imati odličnu priču, što se ne može reći za većinu FPS-a.

Da, čak sam i u nekoliko navrata to čitao, a jućer pokrenuo demo da se prisjetim grafike i stvarno je vrh što je istina, ali je totalno nezabavna i dosadna igra, sa lošim osjećajem napucavanja.

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:04 (kingmedo).
14 godina
protjeran
naxeem kaže...

...

BTW ovo nije maksimum, ovo je DX10 i High detalji. Maxium je DX11 i Very High + MSAA (osim zadnje slike gdje je sve maksimum, pa je zato i takav framerate).

Crysis 2, za razliku od Metroa na istom računalu radi na Advanced detaljima i učitava se 3x duže, izgleda lošije, i ima veće dropove

41 Metro 2033 ima bolju grafiku
11 Crysis 2 ima bolju grafiku
Osvjetljenje Osvjetljenje
Teksture Teksture
Osvjetljenje 2. Osvjetljenje 2.
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Mislim da usporedbe C2 i M2033 nisu potrebne.

Jednostavno Metro je kao i Crysis  2007. generaciju iznad svih .

I najbitnije njiama nije primarna platforma bila neka konzola .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:10 (WItcher).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Koja multiplatformska igra ima bolju grafiku?
HTC Desire Android
17 godina

.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:17 (doktor1).
15 godina
protjeran
Crysis 2

vidio sam ja to..al me cudi kako ja nisam to u igri vidio??...možda zato jer me to NE zanima, nego se hocu samo zabavit u odličnoj igri sa još boljom grafikom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja ništa ne govorim dok dx11 ne izađe.Zna li itko hoće se fizika možda poboljšavat s dx11 patchom ili samo teksture.

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:20 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
toxic kaže...
Gradonačelnik kaže...

Gdje ljudi dobijete ovu mogućnost ?

Ja je nemam, imam isto samo advanced, gamer i hardcore, ali ne mogu namjestit antialising nigdje ??

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=33008

uživaj

Interesantno !

Nemam ni jedan cfg file za pobrisat, no skinuo sam advanced exe i odmah se otvorila ta mogućnost koju sam tražio.

No, još jedan paradoks ili već ne znam što je.

Stavim AA na 2x AF na 8 sve high i imam 60 FPS i nešto mi bilo čudno !?

Vratio ja postavke na Hardcore kad ono grafika za 30% bolja , i FPs "pao" na 40 i ispod 35 ne pada.

zotac GTX 570 na stock postavkama, samo sam ventilator manualno digao na 65% , temperatura ne prelazi 75° jer na auto fan temperature idu do 87° a ventilator max na 56%. (auto)

Vjerojatno je hardcore još jači od mojih advanced postavki.

Mislim da je hardcore 4x AA i 16X AF

14 godina
protjeran
Crysis 2

Ako se mene pita Metro 2033 ima odlicnu grafiku (ali je C2 bolji), ali malo su proporcije cudne.

Crysis 2 ima predobru grafiku, sto se tice gledanja sa dalekozorom u otiske u blatu od humvija i "losih" tekstura to je retardacija.

Kako mislite vi koji to mislite da na površini oko 4x4 piksela oni prikažu ono sto u svijetu (pravom naravno XD) ima bilijarde atoma???

eee...kuda ovaj svijet ide...
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
protjeran
Drazen_777 kaže...
naxeem kaže...

...

BTW ovo nije maksimum, ovo je DX10 i High detalji. Maxium je DX11 i Very High + MSAA (osim zadnje slike gdje je sve maksimum, pa je zato i takav framerate).

Crysis 2, za razliku od Metroa na istom računalu radi na Advanced detaljima i učitava se 3x duže, izgleda lošije, i ima veće dropove

Tvoje mišljenje..Crysis 2 ima daleko bogatiju paletu boja(dakle više podataka) dok se Metro guši u nekim sivo-smeđim tonovim,sa podosta mraka,gdje je tok podataka blizu nuli,a da ne spominjem one Frosty bridove vidnog polja,koja je u biti low level tekstura,a zauzima oko trećine ekrana...da,svakako Metro ima bolju grafiku...{#}

16 godina
neaktivan
Crysis 2

moze mi neko pomoc da mogu stelat postavke?

imam 1.1 patch 

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Nema smisla da raspravljam o tehnologiji 3D grafike s nekime tko ne vidi razliku. Meni dosta - http://forum.i3d.net/main-crysis/147768-crysis-2-new-screenshots.html

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
protjeran
šiloman kaže...

moze mi neko pomoc da mogu stelat postavke?

imam 1.1 patch 

Za sve usere ubuduće;

Ovdje skini advanced exe pa ćeš moći štelat što hoćeš.

Samo ga iskopiraš u bin32

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ako koristite taj alat za podešavanje, dobivate samo ono maksimalno što imate i u meniju. Uredite datoteku ručno na veće postavke.

Inače, gledao sam malo engine i malo demoe - dosta toga što engine navodno može, nije uključeno u C2, što je šteta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:51 (naxeem).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

evo uhvatio vremena i bacio se na igranje , nisam oduševljen ali sam zadovoljan , fizika je odlična , grafika također odlična ali ne i izvanredna , igrivost savršena i igra odlično optimizirana , sa gtx285-icom sve klizi na hardcore i 1080p ali je zagrije ko nijedna druga igra , ugl cini mi se da ce multiplayer bit ubitačno brutalno dobar.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

evo uhvatio vremena i bacio se na igranje , nisam oduševljen ali sam zadovoljan , fizika je odlična , grafika također odlična ali ne i izvanredna , igrivost savršena i igra odlično optimizirana , sa gtx285-icom sve klizi na hardcore i 1080p ali je zagrije ko nijedna druga igra , ugl cini mi se da ce multiplayer bit ubitačno brutalno dobar.

a mp vec sad je odličan, a poslje kad padne cjena pa svi budu igrali..pff:D

16 godina
neaktivan
Crysis 2

DX11 patch navodno sutra

http://translate.google.com/translate?langpair=auto|en&u=http%3A%2F%2Fwww.pcgames.de%2FCrysis-2-PC-213107%2FNews%2FCrysis-2-Patch-DX11-Update-mit-erweitertem-Grafikmenue-soll-morgen-kommen-817619%2F

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

hrvatskafarkasevac, daj ti nama link na izvor ili kopiraj slike, jer se ne mogu linkati.

http://www.pcgameshardware.com/aid,744081/Metro-2033-Impressive-community-screenshots/News/&menu=browser&article_id=744081

http://protocol4.animehr.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice