Kolega, nisam mislio na razliku između pirata i originala već mi je lagano bezveze kada netko tko nije kupio igru kenjaju po njoj kao da mu je Crytec otkinuo komad kruha iz usta. O tome ja pričam. I našao sam baš na forumu gdje ljudi pi*de oko tih vražijih zgrada a igraju na gamer postavkama!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Crysis 2 je totalno razočarenje.
Loše teksture, DX9 u vremenu DX11, nedostatne opcije za namještanje postavki...
Priča je katastrofa. Ono što je koliko-toliko (osim grafike) krasilo Crysis i C.Warhead, sada je izostalo... Zaboga, u tim nastavcima glavni junak je barem koju rečenicu izrekao... A sada imam dojam da sam neko mutavo stvorenje bez ikakvog identiteta, zarobljeno u robotskom super-odijelu i da poput robota samo pucam i probijam se, slijedeći upute doktora koji mi veli ''učini ovo-učini ono...'' (tipa - čekam te tamo i tamo, oh moram pobjeći pa ću te pričekati malo dalje, oh man, harry up!, pa se vrati do lab-a jer sam zaboravio izbrisati podatke....)...Jadno.
A još je jadnija grafika. Naoko impresivna (veliki prostor, svugdje nešto gori i dimi se) ali kad se malo približite.. Pušiona! I Half-life od prije 5-6 godina imao je bolje teksture, čak i animaciju likova (ovdje izgledaju kao da im je umjesto kralježnice metla a umjesto ruku čačkalice).. Toliko je razočarenje grafikom, da su ljudi već okolo poćeli stavljati natječaje za NAJRUŽNIJU sliku iz igre. Nalijepljene teksture, isprane, skriptirane... Grafika na nivou Dooma 3.... I sve bi se još možda i probavilo, da ovaj nastavak ima priču i širinu na tragu prethodnika... avaj. Jad i bijeda prilagođena konzolama. Čak i mentalno, vjerojatno za američke klince od 13 do 16 godina...
Ovo je igra koja košta preko 100 dolara...?
Mislim da zaslužuje naziv najvećeg promašaja 2011. U konkurenciji sa užasnim Homefrontom i tragedijom zvanom Dragon Age 2 (koji su se malo izvukli patchem za DX10.1/DX11)... No, ima još vremena za podbačaje... Ne bi me čudilo da i Fear 3 i Batman 2 budu pušiona... Konzole i posvemašnji debilizam vladaju. Dobrodošli u svijet ispranih mozgova i tekstura.
Ocjena: 70% (i to samo zahvaljujući imenu i slavi prethodnika).

da su išli na tu prelijepu grafiku, onda nebi bili zadovoljni ovi sa slabim kompovima...i nikad niko sretan...kog briga ako je jedna čaša napravljena ko u doomu 3, ako jedan kamen ne stoji fizikalno kako treba?..ako se dobro zabaviš igrajuć igru ma može i 10 čaša bit ko u doomu 3, ja cu bit zadovoljan...
Da... potpuno si u pravu, Crysis 2 i Doom 3 izgledaju identično.
Al ga ljudi fantaziraju to je prestrašno
Da... potpuno si u pravu, Crysis 2 i Doom 3 izgledaju identično.
Al ga ljudi fantaziraju to je prestrašno
Nije na razini Doom3, al što više igram, to više imam osjecaj da ovo nije CryEngine več UT3. Obrati pažnju na screenshootove koji su snimljeni na max(High u advanced postavkama) sa 4xMSAA i 16xAF. Uglavnom sve izgleda ljepo i krasno, sve je puno živih boja, no čim se malo približiš zidu ili vegetaciji skužiš kako je sve to ustvari jad i bjeda. Također kad ubijam iza leđa sa nožem, krv koja štrca okolo izgleda kao da je izašla iz nekog animiranog filma. Neznam šta se Cryteku vrtilo po glavi,al grafika je totalna katastrofa . Prvi Crysis je prema ovom mila majka. Eto pošto imam instaliran Warhed prilažem Screenshoot od Crysis2 i Warheda, čisto da se malo usporede texture. Jedino što je u Crysisu 2 superiornije na prvi Crysis je Osvjetljenje.
Sa druge strane gameplay mi se počeo sve više sviđati, traži malo prilagodbe, al kada se prilagodi igra je odlična. Tako da trenutno jedine zamjerke imam samo na grafiku, čak da je to COD rekao bi da je fenomenalno, al pošto je ovo ipak nesljednik famoznog Crysisa ovo je katastrofa.
A ti izvoli pa analiziraj... Objekti koji lebde u zraku (em su očajno oblikovani), uništene zgrade sa čitavim staklima (!!), vrata kao da je neko dijete crtalo na kartonu, teksture iz Dooma 3 (tko želi, neka usporedi), vodene površine kao da su od stakla, nema odraza na staklu, animacija likova je čak i u starom Half lifeu bila bolja... Ovo je nasljednik Crysisa koji je bio etalon grafičkog dostignuća?
Ma da... A gameplay kao gameplay nije loš, dok je priča loša, površna (blijeda kopija Half Life-a) i ona što nedostaje - individualizacija karaktera... Sve u svemu, ova igra ne zaslužuje hvalospjeve a bogami ni cijenu od preko 100 dolara. Konzolaški port. Ili PC predložak za konzole.
Nadam se da će Crysis 3 biti ono što smo mislili da će Crysis 2 biti.
A ti izvoli pa analiziraj... Objekti koji lebde u zraku (em su očajno oblikovani), uništene zgrade sa čitavim staklima (!!), vrata kao da je neko dijete crtalo na kartonu, teksture iz Dooma 3 (tko želi, neka usporedi), vodene površine kao da su od stakla, nema odraza na staklu, animacija likova je čak i u starom Half lifeu bila bolja... Ovo je nasljednik Crysisa koji je bio etalon grafičkog dostignuća?
Ma da... A gameplay kao gameplay nije loš, dok je priča loša, površna (blijeda kopija Half Life-a) i ona što nedostaje - individualizacija karaktera... Sve u svemu, ova igra ne zaslužuje hvalospjeve a bogami ni cijenu od preko 100 dolara. Konzolaški port. Ili PC predložak za konzole.
Nadam se da će Crysis 3 biti ono što smo mislili da će Crysis 2 biti.
STFU
Bez uvrede puko si ili ti ili garfa!
Stavi extreme paš viditi.
grafika u MP je odlična samo šta sam dosta u nano visionu pa mi to ubija dojam igre
nekako mi je demo biodrugačiji,da li ako protivnik koristi cloack i ja uključim nanovision...da li ga ja moram primjetit ili ne?

Da, ima mutnih tekstura, ali one bitne su više rezolucije. Da su na sve stavili visoku rezu - a najmanji je problem staviti visokorezolutivne teksture u igru - onda ja na 2560 ne bih imao 30-60 FPS-a na EXTREME postavkama, nego 10-20 i bilo bi neigrivo. Mutne teksture su tamo gdje nije nužno da budu visoke rezolucije, a baš da ima svrhe buljiti u sporedni zid, ne znam. Meni više smeta nedostatak nekih efekata koje sam očekivao.
Nego, Metro baš i nema lijepe teksture i realno ima lošiju grafiku od Crysisa, ali to skriva konstantnim mrakom.
Teksture jesu mutne, ali čuvaju performanse, a to je potrebno zbog konzola. Ove teksture vjerojatno postoje u većim rezolucijama i trebali su omogućiti naprednije postavke za PC, ali to bi značilo manje performanse, a koja je svrha toga? Nešto više posla zbog nekoliko vlasnika 2x SLI GTX590? - I ja bih rado DX11 (brži je) i bolje teksture, ali nije da mi je kritično jer bi ih koristio samo za screenshotove, a ovo mogu igrati.
Crysis 2 je totalno razočarenje.
Loše teksture, DX9 u vremenu DX11, nedostatne opcije za namještanje postavki...
Priča je katastrofa. Ono što je koliko-toliko (osim grafike) krasilo Crysis i C.Warhead, sada je izostalo... Zaboga, u tim nastavcima glavni junak je barem koju rečenicu izrekao... A sada imam dojam da sam neko mutavo stvorenje bez ikakvog identiteta, zarobljeno u robotskom super-odijelu i da poput robota samo pucam i probijam se, slijedeći upute doktora koji mi veli ''učini ovo-učini ono...'' (tipa - čekam te tamo i tamo, oh moram pobjeći pa ću te pričekati malo dalje, oh man, harry up!, pa se vrati do lab-a jer sam zaboravio izbrisati podatke....)...Jadno.
A još je jadnija grafika. Naoko impresivna (veliki prostor, svugdje nešto gori i dimi se) ali kad se malo približite.. Pušiona! I Half-life od prije 5-6 godina imao je bolje teksture, čak i animaciju likova (ovdje izgledaju kao da im je umjesto kralježnice metla a umjesto ruku čačkalice).. Toliko je razočarenje grafikom, da su ljudi već okolo poćeli stavljati natječaje za NAJRUŽNIJU sliku iz igre. Nalijepljene teksture, isprane, skriptirane... Grafika na nivou Dooma 3.... I sve bi se još možda i probavilo, da ovaj nastavak ima priču i širinu na tragu prethodnika... avaj. Jad i bijeda prilagođena konzolama. Čak i mentalno, vjerojatno za američke klince od 13 do 16 godina...
Ovo je igra koja košta preko 100 dolara...?
Mislim da zaslužuje naziv najvećeg promašaja 2011. U konkurenciji sa užasnim Homefrontom i tragedijom zvanom Dragon Age 2 (koji su se malo izvukli patchem za DX10.1/DX11)... No, ima još vremena za podbačaje... Ne bi me čudilo da i Fear 3 i Batman 2 budu pušiona... Konzole i posvemašnji debilizam vladaju. Dobrodošli u svijet ispranih mozgova i tekstura.
Ocjena: 70% (i to samo zahvaljujući imenu i slavi prethodnika).
Više manje potpis
Crysis2 mi je smeće, uninstall nakon pola sata a dao sam igri toliko dugo priliku samo zato jer se zove Crysis, Homefront i Dragon Age 2 sam igrao 10-15 minuta prije uninstalla
Ja što više prolazim kroz igru, to je grafika sve bolja...I priča naravno...
Helikopteri i alieni inače lebde pa je to meni normalno, a i sviđa mi se kako su oblikovani. Kada je neka zgrada oštećena, ne popucaju sva stakla. Inače, na neboderima tipa onih u New Yorku koriste se sigurnosna stakla, koja nisu baš krhka kako misliš, već se ponašaju kao armirano staklo i prožeta su vlaknima koja ih čine čvrstijima.Inače bi ptice bile po život opasna stvar za korisnike ureda uz prozor.
Vodene površine su iste one super-realne 3D valovite površine iz prvog dijela. To se najbolje vidi u tunelima (kanalizacija) gdje se vidi kako se voda ponaša trodimenzionalno i zaista ima valove, a ne teksture kao sve druge igre.
Mislim, ako ćemo pljuvati, ajmo pljuvati po stvarima koje to zaslužuju (ima ih), ali nemojmo izmišljati stvari koje to nisu. Duboke karaktere likova ne očekujem u FPS-u, nego za to igram RPG igre.
igrao sam sve mape i sve su odlične,baš bi bila uživancija da nema tog nanovisiona
nick mi je Daniels55 pa me dodajte ako hoćete
@nax nekako mi ne izgleda ova prva slika kao metro, ne sječam se da je tip tako držao pušku, kolko se sječam imao je rukavice i puška je sasvim drguačije izgledala, a pogotovo to nije metro na max.
Pogledaj malo kako bi trebao izgledati metro i da ovdje ima rukavice na rukama, a na tvojoj slici nema. Mislim da to nije metro.
Gledam i tvoje slike iz Metroa i nigdje ne vidim ništa niti dobro kao Crysis 2, a kamoli bolje. Btw, vidim ti i frejmrejt :) Izgleda lošije nego Crysis 2 i vrti se valjda 10x sporije :P
Neznam ja sta se bunite uopce, da je igra graficki superiorna nebi je 95% nas okusilo na max detaljima pa opet nebi bilo dobro, ovako igra izgleda bar meni super i leti takoder
ja nemam opciju extreme, samo hardcore, gamer i advanced, tako da ne znam kako je lijepo igrati na extreme
Gledam i tvoje slike iz Metroa i nigdje ne vidim ništa niti dobro kao Crysis 2, a kamoli bolje. Btw, vidim ti i frejmrejt :) Izgleda lošije nego Crysis 2 i vrti se valjda 10x sporije :P
To što izgleda lošije je zato što nije isto prikazati NY sa zgradama, suncem itd. nego postapokaliptičnu Moskvu. A kvaliteta Metro-vog engine je neosporiva.
ja nemam opciju extreme, samo hardcore, gamer i advanced, tako da ne znam kako je lijepo igrati na extreme
Zato što imaš crack :) Frend koristi Farlight crack i ima takve postavke i hrpu bugova koje ja nemam. Probaj drugi crack.
To što izgleda lošije je zato što nije isto prikazati NY sa zgradama, suncem itd. nego postapokaliptičnu Moskvu. A kvaliteta Metro-vog engine je neosporiva.
Morat ćeš mi pokazat i dokazat tu kvalitetu na slikama. Ja na slikama, kakve god pronađem, ne vidim ništa niti blizu Crysisu 2.
meni su najbolji carevi koji šeću uza zid češajući ga nosom nebi li naišli na neku lošiju teksturu i time potkrijepili svoje teze o lošoj grafici.
realno, malo koja igra može se pohvaliti vizualnom kvalitetom Crysisa 2, a uz to uživati u odličnoj optimiziranosti.
Gdje ljudi dobijete ovu mogućnost ?
Ja je nemam, imam isto samo advanced, gamer i hardcore, ali ne mogu namjestit antialising nigdje ??
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=33008
uživaj
gledajuć SS od tog metroa mogu zaključit da je to u rangu COD-a 2...pa to je smješno, užasna grafika, ko normalan to sr*nje može uspoređivat sa crysisom???...a to traženje loših tekstura to je za debile...dal si kupio igricu da tražiš loše teksture ili da se zabavljaš?..ja mislim ovo drugo...