Ne bih znao. Javi se na službeni mail podrške ili forum. Sigurno će ti netko pomoći, jer kao kupac igre imaš pravo na to.
nisam kupac lol!!!
probaj Control Panel pa Sounds and Audio Devices pa tab Audio, u njemu pod Sound Playback idi na Advanced... pa na tab Performance i tu smanji Hardware Acceleration i Sample Rate Conversion Quality na minimum, meni je to pomagalo u mnogim igrama
evo napravio sam to sad cu probat dali ce radit
jbg jos nema zvuka a dajte jos neki savjet mozda pomogne
Dal možda neko zna u kojem Actu, ili misiji mogu uzet Gatlin iliti minigun u ruke?? Zanam da trebam
igrat s Rayem, jer Thomas to nemože. Sve sam ostalo probao; snajper, pa čak i onu jaku pušku na
koju se stavi optika za snajper. Jedino taj Gatlin nisam.... Pa ako neko zna...
Dal možda neko zna u kojem Actu, ili misiji mogu uzet Gatlin iliti minigun u ruke?? Zanam da trebam
igrat s Rayem, jer Thomas to nemože. Sve sam ostalo probao; snajper, pa čak i onu jaku pušku na
koju se stavi optika za snajper. Jedino taj Gatlin nisam.... Pa ako neko zna...
mislim da sam vidio "minigun" na podu u onom ghost townu ali sam igrao s Thomasom pa ga nisam mogao pokupiti
nisam kupac lol!!!
Da, pohvali se!
a sta da kazem nisu nas tu puno kupci lol!!!
ako imas xp,trebas ici u control panel,system,hardware,device manager i tamo iskljuci Unimodem half-duplex audio device,i to ti je to
Pogledajte recenziju na MaxZoni (Gamereport)...
pogledal sam,zakon je i igrica i gamereport,no zna li netko kako se igra preko hamachija? meni je ono prekomplikovano xD
ako imas xp,trebas ici u control panel,system,hardware,device manager i tamo iskljuci Unimodem half-duplex audio device,i to ti je to
ajme care tnx sad je sve u redu tnx!!!
Trebalo mi je 8 sati za preći igru igrajući sa Thomasom na Hard... Igra je nešto fenomenalno, grafika, atmosfera, ma sve... I gledajući druge FPS igre (COD i Crysis) koji traju oko 4 sata ovo je sasvim zadovoljavajuće. Kada se malo ohladi preći ću i sa Rayem...
Bilo bi super kada bi se i ovo imalo nastavke kao i COD jer su napravili fenomenalan posao i samo neka tako nastave.
oce meni ici call of juarez 1?
Igra je fenomenalna kao u pravim špageti vesternima. Puno više poglavlja sam prešao sa Thomasaom koji je puno korisniji od Raya.
Miš se u nekim djelovima (dueli i štrik) koristi kao kontroler na Wii-ju. Jedino mi je malo smiješno kada si u ghost townu, nema žive duše a sa strane se nalazi gun shop.
edit: Je li netko igrao onaj dodatni sadržaj što se nudi u meniju?
Igra je odlica, presao je za nekih 6 sati. Thomas mi je vise odgovarao nego Ray (nisam jedini heheh). Sve super uvezi igre posebno su me se dojmili konstantni saljivi komentari između njih dvojice i grafika. Samo jedna stvar mi se nije svidjela a to su dvoboji . Ruka mi je otpala od silnog povlacenje misa po podlozi.
Trebo bi
Ako ti grafa ima P.S. 3.0
Ja opet stavljam link na istu temu koju sam ostvorio mnogo prije ove
Na 2. stranici ove teme sam to uredno napomenou no nitko se nije obazirao
Čak ni moderator koji aktivno sudjeluje u temi
Onu sam temu namjerno otvorio rano da vidim što će ljudi pisati i reći o igri prije nego što izađe, i nakon što izađe
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-juarez-2/21497.aspx
Ljudi briga mene razgovarate li vi o igri na ovoj temi ili mojoj, iskreno boli me neka stvar za to
Ali stvarno nije pošteno kad nekog popljujete što otvori samo sličnu temu kao neku već postojeću
A nekog tko otvori ISTU ni ne opomenete
Eto toliko od mene
evo slika koju sam napravio u ps cs3 na temu call of juarez bound in blood
[img]http://i27.tinypic.com/v3ga9w.jpg[/img]
evo slika koju sam napravio u ps cs3 na temu call of juarez bound in blood
super ti je slika samo ovo "maid by" treba ipak malo diskretnije.
ajde sad cu napravit jednu slicnu samo da nabavim materijal
¤¤EDIT¤¤
evo slike
bas cu probat igru kad svi govore da je odlicna
moraas probat pre dobro je!!!
Neće.
Pozz svima...šta reći, sve je rečeno....igra je mrak, pogotovo nama koji vole u subotu ujutro pogledati kaubojce iz 50tih ....po meni diabeste naslov do sada......10/10....još čekam cod MW 2 i mir....kolega mi bude iz Londona dofurao original, do tada ako neko igra preko hamachija neka mi javi na pp da Vam se prispojim
Može ti ić COJ 1
Samo je pitanje kako
Vjerojatno na Low i neku sjeba** rezoluciju
Ako je meni iša sa procon 1,6 i istom grafom i manje rama
Evo danas sam nabavio ovu igru i ostao sam bez riječi igra je super.
Što je najbolje igra je tako dobro optimizirana da mi na medium-high postavkama i rezi 1280x1024 radi na 30 fps-a.
Evo još jedna domaća recenzija za sve koji se još nisu uvjerili da moraju nabavitu ovu igru. Morate! :)
RECENZIJA: Call of Juarez Bound in Blood
Najbolja vestern igra koju sam igrao, čak bolja i od Outlawsa :). Da je samo malo duža, jer stvarno se da preći u kojih 5 sati, što je debelo premalo..replay value je okej, ali eto ja nisam imao volje za drugi prelazak. Barem ne još.. MP budem probao.