Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.182.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran

Ljudi imam veliikiii problem... Steam mi već dva dana nešto skida neznam, non stop stoji na 35%, evo ss

EDIT: Updatea igru, tek za 4 sata....

Tu malo jede govna, nezeli pokrenit Tu malo jede govna, nezeli pokrenit
tu skida neke gluposti.. tu skida neke gluposti..
Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 10:04 (DombaCoD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
DombaCoD kaže...

Ljudi imam veliikiii problem... Steam mi već dva dana nešto skida neznam, non stop stoji na 35%, evo ss

Skida update.

Da li si ti možda pokrenuo "Verify integrity og game cache"? Ako jesi i ako ti je igra bila oštećena, nedostajali kakvi fileovi, onda će ti steam automatski početi skidati fileove koji ti nedostaju.

Sad sam vidio tvoj EDIT:

Da ti nisi slučajno obrisao igru? Tako dugo skidanje jedino može biti ako imaš lošu konekciju (sumnjam sudeći po tvojoj konekciji), i jedino ako si izbrisao igru (slučajno, namjerno), pa se igra sada nanovo skida. Jednom kada kupiš igru sa Steama ili igru koja koristi Steam, ti ju možeš neograničeno puta skinuti i instalirati nakon što si izvršio deinstalaciju.

Verify integrity og game cache Verify integrity og game cache
http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 10:35 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Looka kaže...

Jučer dok sam igrao su bila 2 tipa, svaki je imao Marathon perk, Lightweight (ono za brže trčanje) i Commando Pro...i stalno su nosili care package...nisu ni jedan metak ispalili...nego...da li bi se ja nekako mogao naći sa frendom na TPS modu tako da igramo jedan protiv drugog a da ipak dobivamo xp? Jer na private matchu ne dobivamo Izlanuo se

Za prvo se sprema update, jer je to exploit. Za drudo ne, i tako treba biti, jer bi se na taj način vrlo jednostavno mogli farmati achivementi. Ti staneš i tvoj frend tebi direktno puca u glavu, i time nabija headshote na pušci, snajperu itd.....

16 godina
neaktivan

imam problem sa Steamom. Kada hoću downloadati neku igru na Steamu pojavi mi se ovaj problem na slici...molim vas za pomoć kako da riješim...piše da treba pričekati nekoliko minuta ja sam pokrenuo instalaciju za 1 dan i opet isto...hvala unaprijed!!

Steam problem =( Steam problem =(

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
DombaCoD kaže...

Skida update.

Da li si ti možda pokrenuo "Verify integrity og game cache"? Ako jesi i ako ti je igra bila oštećena, nedostajali kakvi fileovi, onda će ti steam automatski početi skidati fileove koji ti nedostaju.

Sad sam vidio tvoj EDIT:

Da ti nisi slučajno obrisao igru? Tako dugo skidanje jedino može biti ako imaš lošu konekciju (sumnjam sudeći po tvojoj konekciji), i jedino ako si izbrisao igru (slučajno, namjerno), pa se igra sada nanovo skida. Jednom kada kupiš igru sa Steama ili igru koja koristi Steam, ti ju možeš neograničeno puta skinuti i instalirati nakon što si izvršio deinstal

15 godina
protjeran

Obriso sam Steam jel mi je bio na ruskom neznam zašto, sve sam fileove premjesetio jel to možda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja s piratom nemam problem a vi s orginalom imate 

XD

Neznam di se ide za to .

2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

Obriso sam Steam jel mi je bio na ruskom neznam zašto, sve sam fileove premjesetio jel to možda?

Da. Inače igru koju imaš u Steam klijentu možeš backupati, a to će spriječiti ovakve stvari. Dakle, sljedeći put klikni desnom tipkom na igru, pa zatim u padajućem izborniku izaberi, "Backup game files", odaberi koje igre želiš, odaberi lokaciju i odaberi veličinu. Veličina može varirati od 650 MB do 4.7 Gb. kad igru backupaš na određeno mjesto sa fileovima od igre će doći i instalere tako da lakše možeš vratiti igru nazad.

Ako si igru premještao bez backup opcije, onda je to to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 11:00 (MegaMass 2000).
16 godina
moderator
RPG vs TENK kaže...

XD

Daj ne govori gluposti.

16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Looka kaže...

Jučer dok sam igrao su bila 2 tipa, svaki je imao Marathon perk, Lightweight (ono za brže trčanje) i Commando Pro...i stalno su nosili care package...nisu ni jedan metak ispalili...nego...da li bi se ja nekako mogao naći sa frendom na TPS modu tako da igramo jedan protiv drugog a da ipak dobivamo xp? Jer na private matchu ne dobivamo Izlanuo se

Za prvo se sprema update, jer je to exploit. Za drudo ne, i tako treba biti, jer bi se na taj način vrlo jednostavno mogli farmati achivementi. Ti staneš i tvoj frend tebi direktno puca u glavu, i time nabija headshote na pušci, snajperu itd.....

Heh...to mi je bil i cilj...Izlanuo se

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
17 godina
neaktivan
Looka kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Looka kaže...

Heh...to mi je bil i cilj...Izlanuo se

Heh, bez muke nema ni nauke.NamigivaOsmijeh

16 godina
neaktivan

Ako neko želi,dodajte me na steam pa da igramo samo noževe na private match Smijeh Steam mi je looka2112

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit

0 0 hvala 0
16 godina
RPG vs TENK kaže...

XD

Ti imaš u glavi problem, to što ovome skida je zato jer je obrisao steam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 12:25 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
barca kaže...

imam problem sa Steamom. Kada hoću downloadati neku igru na Steamu pojavi mi se ovaj problem na slici...molim vas za pomoć kako da riješim...piše da treba pričekati nekoliko minuta ja sam pokrenuo instalaciju za 1 dan i opet isto...hvala unaprijed!!

jel mi može netko riješiti problem??

17 godina
neaktivan
barca kaže...
barca kaže...

Što skidaš? Ako je igra jako popularna, ako je na sniženju i ako je pored toga tvoja internet veza loša (slab download), onda ćeš se načekati. Ako je samo velika gužva desni klik na igru koju skidaš, pa u padajućem izborniku izaberi "pause download", pa nakon toga ponovno pokreni download (desni klik - padajući izbornik- pa potraži nešto tipa resume download ili kako već). Isto tako probaj pokrenuti igru kad ti download stane, jer ćeš na taj način natjerati download da krene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 12:51 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Jednom kada kupiš igru sa Steama ili igru koja koristi Steam, ti ju možeš neograničeno puta skinuti i instalirati nakon što si izvršio deinstalaciju.

Čini mi se da ju možeš neograničeno puta skinuti samo ako si ju kupio na Steamu, znači da ne možeš skidati sa Steama npr. Modern Warfare 2 ako si ga kupio npr. u Algoritmu.

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
17 godina
neaktivan
calypso kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Jednom kada kupiš igru sa Steama ili igru koja koristi Steam, ti ju možeš neograničeno puta skinuti i instalirati nakon što si izvršio deinstalaciju.

Čini mi se da ju možeš neograničeno puta skinuti samo ako si ju kupio na Steamu, znači da ne možeš skidati sa Steama npr. Modern Warfare 2 ako si ga kupio npr. u Algoritmu.

Može biti.

17 godina
neaktivan
calypso kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Kupio u algoritmu, skinuo kod kuce u Osijeku 2 puta. Dakle mislim da se moze. Sve dok je igra aktivirana na steamu i mozda je uvijet da se ta igra mora i moc uzet na steamu. Ne znam opcenito, no za MW2 se moze skidat više puta, bilo gdje, bez obzira jer igra kupljena u ducanu ili steamu

17 godina
mislav_01 kaže...
calypso kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Kupio u algoritmu, skinuo kod kuce u Osijeku 2 puta. Dakle mislim da se moze. Sve dok je igra aktivirana na steamu i mozda je uvijet da se ta igra mora i moc uzet na steamu. Ne znam opcenito, no za MW2 se moze skidat više puta, bilo gdje, bez obzira jer igra kupljena u ducanu ili steamu

tako je ja kupio vec par igara i samo sam ih aktivirao na steamu i skinuo od njih,u biti ti samo key treba i skines ih na svoj accaunt,ja ih imam i na kompu i na laptopu

sniper only
17 godina
neaktivan

I ja cu se vjerojatno uskoro vratiti na CoD4. Mislio sam u MW2 doci do levela 70 i onda se vratiti na CoD4, ali sad sam negdje 25-26 level i ne da mi se vise. Fale mi admini koji ce kickati cheatere, fale mi zabrane GL-a, fali mi ona HR ekipa s kojom igram. Ma jednostavno, fale mi dedicated serveri.

Btw, je l' netko probao onaj glitch sa semtexom? Onako kad vas netko pogodi semtexom vi stanete uza zid i glavnu nagnete prema dolje i onda vas bomba nece ubiti, u najboljem slucaju vam nece nista biti, a inace vas samo malo ozlijedi.

Btw 2, stavio sam jedan zgodan video u Bug video sekciju, i iz MW2 se moze izlaziti iz mapa :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
DS je najbolji sistem online igranja

nikakvi lobbyi i sta ti ga ja znam

Slažem se, ali ne u potpunosti. Najbolji sistem je onaj L4D2: lobby+dedicirani serveri

hrvatskafarkasevec kaže...

po meni su vise izgubili nego sto su dobili izbacivanjem dedi servera,znam puno ljudi koji su igrali piratski cod4 ali su htjeli kupit mw2 no odustali su kao i ja,tak i tak  pirata ima sa dedi serverima ili bez

iako nisam bas pri novcima nekako bi smogao novce vec sam imao planove no sve je to palo u vodu

Ovisi. Nakon muka s piratima, mnogi su kupili igru. To je pobjeda za IW nad lopovima i to je dobro. Drugo ih ni ne zanima previše.

Konzole rade godinama bez DS-a bez problema, zašto nebi i PC? - Realno, najviše su izgubili pirati, puno više nego IW i to najviše zato što sada igraju praktički s cheaterima kojima nitko ništa ne može i na prastarim verzijama igre.

Suvre kaže...

Ajde Naxeem kada si toliko pametan šta misliš koliko ljudi je u mogućnosti u svakom trenutku okupit ekipu od 12 igrača i napravit si kako oni žele?

Pitanje!

Zašto claymore nekad reagira sa zakašnjenjem a nije flešan ili šta već. Jel moguće ako ga samo jedan laser opazi da sporije reagira. to mi se dosta često dogodi. Nekad odma grune a nekad kasni koju sekundu.

Pa kako klanovi okupe ljude? Osim toga, s frend liste uvijek ti netko može upasti. Ja i frend napravimo 1v1, a joina nam se još 10 sasvim slučajno... redovito. Još kad bi pvt mečevi bili otvoreni i dostupni public, bilo bi zakon.

Postoji perk koji odgađa eksploziju claymorea, a ako imaš ping veći od 250ms, možeš osjetiti mrvicu kašnjenja.

dogman kaže...

u cemu je razlika dedicated i ovih servera.?

Tehnički, nema razlike, ali u načinu korištenja ima.

Trenutno igra ima komponentu i funkcije servera koje se aktiviraju ako si host, dakle ako si server. Istovremeno i igraš sam na sebi kao serveru.

Dedicated serveri su ista stvar, ali gdje je u poseban program odvojena serverska komponenta igre, dakle, samo ono nužno da budeš server, a sve ostalo uklonjeno.

Praktički su serveri za igru uklopljeni u igru ili ostavljeni odvojeno i tu razlikujemo klijentske i dedicated servere.

Što dedicated server omogućava je, da na neku mašinu koja će služiti samo tome, smjestiš taj program koji radi kao server. Najčešće se u ISP-a ili specijaliziranih firmi zakupe fizički računala na kojima se vrti po dvadesetak ili više servera za igre.

To omogućava da klanovi imaju privatne "lobbye" i potpuno ih kontroliraju, a takve servere je moguće i crackati, pa je i piratima lako igrati igre s tim.

Također, postavljanje dedicated servera u datacentre čini ih dostupnijima bližoj populaciji, pa će tako server postavljen u T-Com mreži uvijek za T-Com korisnike imati minimalne pingove (ping je vrijeme putovanja poruke od korisnika do servera).

Trenutno MW2 nema dedicated servere. Na taj način IW je onemogućio (u velikoj mjeri) crackanje igre i igranje multiplayera. Moguće je, ali nije baš jednostavno ni crackati, a ni koristiti crack s obzirom da se profili i sve stalo spremaju online na Steamu, a Steam je nemoguće hackati (tako rade i MMO igre). Moguće je jedino napisati privatne dedicated servere. (kao za WoW).

Dedicated serveri imaju još jednu prednost: kada imaš zakupljenu mašinu onda si siguran da je ta mašina dovoljno snažna i da ima dovoljno jaku vezu na Internet da podrži ugodno igranje, dok si kod trenutnog sistema u MW2 ovisan o tome kakvo računalo i kakvu vezu ima onaj igrač koji je ujedno i server.

Npr. ja imam četverojezgreni procesor i otprilike 0.5 megabitni upload, što je dovoljno za server koji opslužuje 12 ljudi (nisam probao za više) na način da nitko od 12 ljudi, ako su iz Hrvatske, nema ping veći od 20-40ms (ili 15-20ms ako su na B.net mreži). Da sam na T-Comu, T-comovci bi imali najbolji ping, ali uglavnom, kada sam host (a u MW2 često jesam) nitko iz Hrvatske, Slovenije, Švicarske, Engleske, Danske... nema problema s pingom i uglavnom su svima pingovi ispod 60ms.

Rezultat tome je što moj procesor ima dovoljno snage da vrti i moju igru i obrađuje podatke koje mora obrađivati kao server, kao što također i moja veza ima dovoljno propusnosti.

Problemi u ovakvom sistemu nastaju kada: - host (igrač-server) ima preslab procesor koji se guši i samom igrom i poslom servera ili kada (češće) ima preslab upload ili nekvalitetnu vezu na Internet. U prvom i drugom slučaju nastaju problemi. Kada je procesor hosta preslab, problemi se očituju kao kraći periodi laga, tj. dugi lag spajkovi, najčešće kada sam igrač-server naleti na "gužvu" u igri (grafički) i padne mu frejmrejt, pa ako trza njemu zbog procesora (ne i grafičke), trza svima.

U drugom slučaju, ako je veza preslaba, imamo visoki ping, što stvara odmak u reakcijama i kašnjenje događaja (pucanje, kretanje i sl.). Pingovi iznad 400ms izazivaju velika kašnjenja i skokove, tj. teleportacije igrača po mapi (po putanji kretanja) koje niti interpolacija i optimizacija servera ne može korektirati.

U drugom slučaju imamo slučaj 2/2, a to je kada mrežni promet hosta ima jako lošu kvalitetu veze, tj. burstove prometa koji se očitiju kao periodični pravilni ili nepravilni skokovi pinga. To je ujedno i najgori slučaj, jer je nepredvidiv i prilično iritantan. Stvaraju se kratkotrajni praskovi pingova od 500-1000 i više koji uzrokuju "warpanje" i praktički onemogućuju igranje jer svi posve slučajnim uzorcima usporavaju, ubrzavaju, skakuću, trzaju i sl.

Inače se serveri za igre pišu tako da se dobar dio tih problema kompenzira i kod pravilnog laga ili normalnijeg pinga (do 250ms), igranje je moguće, a ispod pinga od 120ms ugodno. Ono što je problem su nepravilnosti i velike razlike. Ako dva igrača imaju ping od 40ms i 60ms prema serveru, njihova realna razlika je samo 20ms, što interpolacijom na serveru postaje prilično beznačajno. Problem i prednost su tek veće razlike.

Svakako, dedicated serveri su bezbolnije iskustvo za mnoge, ali isto tako, iz više mjeseci iskustva na MW2, mogu reći da pingovi i lag i nisu neki problem i da se javljaju tek malo češće nego na dedicatead serverima. Zna se dogodit da upadneš u lošu partiju, ali je promjena toliko brza i jednostavna da to i nije nešto strašno.

Prednosti +, mane -

Konkretno, dedicated serveri imaju slijedeće karakteristike:

+ sigurnija i stabilnija veza i kvaliteta hosta

+ administratori (za kickanje budaletina, fašista i sl.)

- administratori (istovremeno i dobra i loša stvar, jer često (uglavnom) imaš neiživljene budale koje kickaju za gluposti)

- uklanjanje mapa iz rotacija (loše za one koji vole uklonjene mape i na serverima s dobrim pingom ponekad teško pronađu svoju mapu)

- teži pronalazak i izbor modova igre i teže pronalaženje servera s dovoljnim brojem igrača u određenim satima

trenutni sistem:

+ instantno pronalaženje partije (uglavnom)

+ uvijek puni serveri

+ nema administratora, kickanja za slotove klana i sl.

+ stabilnija konfiguracija, nema zabranjenih oružja, mapa, perkova... igraš kako želiš, a ne kako netko drugi želi

- nepredvidiva kvaliteta servera, viši pingovi i ponekad lag

- nema administratora (za kickanje budaletina, fašista i sl.)

- bugovi u matchmaking sistemu i algoritmima koji ponekad iritantno kickaju ljude iz lobbyja i partyja

I dedicated serveri i ovaj princip jednako su konfigurabilni (privatni mečevi), osim što kod dedicated servera imaš dobru socijalnu komponentu padobranaca koji lako upadaju na server i stvara se "socijalni hub".

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
barca kaže...
barca kaže...

Što skidaš? Ako je igra jako popularna, ako je na sniženju i ako je pored toga tvoja internet veza loša (slab download), onda ćeš se načekati. Ako je samo velika gužva desni klik na igru koju skidaš, pa u padajućem izborniku izaberi "pause download", pa nakon toga ponovno pokreni download (desni klik - padajući izbornik- pa potraži nešto tipa resume download ili kako već). Isto tako probaj pokrenuti igru kad ti download stane, jer ćeš na taj način natjerati download da krene.

htio bih skinuti MW2 pa mi se to stalno pojavljuje...gle neće mi uopće pokrenuti download tako da nemam opciju pause download...a internet mi je 4 Mbps 

17 godina
neaktivan
barca kaže...

htio bih skinuti MW2 pa mi se to stalno pojavljuje...gle neće mi uopće pokrenuti download tako da nemam opciju pause download...a internet mi je 4 Mbps 

Moja predpostavka je da se radi o gužvi (piše da su serveri prezauzeti).  

Ovdje ti je službeni forum i korisnička podrška pa pitaj.

Forum

Podrška

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 14:10 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

Predug je onaj naxeemov post da citiram, pa ću se samo ovako osvrnuti na neke dijelove.

Recimo, baš da je IW s ovim novim matchmaking sustavom nadjačao pirate, onemogućio igranje s ilegalnom verzijom, i nije.

To govore i podaci o rekordnom broju ilegalnih skidanja s torrenta itd.

I ja sam sebi sredio tu piratsku verziju, malo da vidim kakva je igra, što nudi itd. i još uvijek sve perfektno radi.

Ukoliko se sjećam, verzija je 1.0.166 ili tako nešto, pa baš da je prestara...i nije. Mislim počevši od prve verzije, jedino razlog i izlaska patcheva je bio da se spriječi igranje s piratskom verzijom, a tek od zadnja 2-3 patcha su se ustvari dotaknuli poboljšavanja igre. Mislim, razlika između verzija s kojima se igraju pirati i pošteni ljudi je zanemariva, tako da nema govora o prastaroj verziji, a i da ima neke značajnije razlike, opet, pirati su sretni da mogu ikako igrati.

Također, još jedna glupost je ona vezana za cheatere. Em VAC RADI na piratskoj verziji (barem sudeći prema vac.exe ili vac2.exe procesu u Task menageru dok sam u igri) em je čitera manje nego na orginalu, što je razumljivo. Jer kako će si netko priuštiti hack za tek izašlu igru (dakle nema public hackova još) ako nema ni za originala.

Ja, u ovo malo vremena što sam proveo uz igru (cca lvl 40, brzo to meni ide) nisam sreo niti jednog jedinog cheatera, a znam ih prepoznati.

A, inače, moje mišljenje o igri nije baš nešto. Vidi se da COD serijal nema više istu publiku, da se igra pokušava približiti masama, da nije naglasak na vještini igranja, nego na odabiru perkova/oružja, i iskreno to mi ne smeta. Igru sam probao, nije mi se pretjerano svidjela, vraćam se na COD4, mirna Bosna.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 15:29 (FlyBoy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja dnevno vidim barem 2 lvl cheatera svi presitge 10 70 lvl rofl i kad im kazem ''ime'' lvl hack?? on meni stfu noob a ima score 4kills 12 deaths npr a mislim da bi bio bolji da je digo svih 770 lvla mos mislit...

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Predug je onaj naxeemov post da citiram, pa ću se samo ovako osvrnuti na neke dijelove.

Recimo, baš da je IW s ovim novim matchmaking sustavom nadjačao pirate, onemogućio igranje s ilegalnom verzijom, i nije.

To govore i podaci o rekordnom broju ilegalnih skidanja s torrenta itd.

I ja sam sebi sredio tu piratsku verziju, malo da vidim kakva je igra, što nudi itd. i još uvijek sve perfektno radi.

Ukoliko se sjećam, verzija je 1.0.166 ili tako nešto, pa baš da je prestara...i nije. Mislim počevši od prve verzije, jedino razlog i izlaska patcheva je bio da se spriječi igranje s piratskom verzijom, a tek od zadnja 2-3 patcha su se ustvari dotaknuli poboljšavanja igre. Mislim, razlika između verzija s kojima se igraju pirati i pošteni ljudi je zanemariva, tako da nema govora o prastaroj verziji, a i da ima neke značajnije razlike, opet, pirati su sretni da mogu ikako igrati.

Također, još jedna glupost je ona vezana za cheatere. Em VAC RADI na piratskoj verziji (barem sudeći prema vac.exe ili vac2.exe procesu u Task menageru dok sam u igri) em je čitera manje nego na orginalu, što je razumljivo. Jer kako će si netko priuštiti hack za tek izašlu igru (dakle nema public hackova još) ako nema ni za originala.

Ja, u ovo malo vremena što sam proveo uz igru (cca lvl 40, brzo to meni ide) nisam sreo niti jednog jedinog cheatera, a znam ih prepoznati.

A, inače, moje mišljenje o igri nije baš nešto. Vidi se da COD serijal nema više istu publiku, da se igra pokušava približiti masama, da nije naglasak na vještini igranja, nego na odabiru perkova/oružja, i iskreno to mi ne smeta. Igru sam probao, nije mi se pretjerano svidjela, vraćam se na COD4, mirna Bosna.

Možda si u pravu, ali ja mislim da je efekt ipak postignut - rekordan broj pirata je tu, istina, ali jer je i igra prodana u rekordnom broju primjeraka. Imam i ja piratsku verziju (za razvoj hacka), ali ne radi baš bajno. Patchevi su izdavani za mnoge stvari, od kojih itekako kritičan javelin glitch, model 1887 banalns i uskoro i care package balans/glitch. To su za igrivost vrlo bitne stvari. Meni, možda drugome nisu.

E sad... Kažeš da sam napisao glupost: -> VAC radi, ali ne radi kako treba na piratskoj verziji. Banirati možda i hoće, ali s obzirom da nema legitimnih accounta, nema što i kako banirati.

Inače, prije nego pokušaš ostaviti dojam da znaš o čemu govoriš, moram te upozoriti da VAC ne postoji, tj. VAC2.EXE niti bilo kakav VAC ne postoji kao proces i nema ga u Task Manageru niti ga može biti, jer je VAC injekcija dinamičke biblioteke, a ne zasebni proces. Dakle, VAC.exe i VAC2.exe si izmislio da izgledao kao da znaš što pričaš, ali zapravo VAC se generira pri pokretanju igre kao ~....###.tmp u temp direktoriju Windowsa i injektira se u Steam.exe kao dinamička biblioteka. - Eto, sad znaš.

Što se tiče "vještine", apsolutno je igra identična COD-u 4, osim što su dodani death-streakovi za one koji stalno umiru da BAREM nešto ubiju. Tu je više za mase, ali u svemu ostalome apsolutno identična igra Call of Dutyu 4.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 16:59 (naxeem).
17 godina
naxeem kaže...

Imam i ja piratsku verziju (za razvoj hacka), ali ne radi baš bajno.

Odoh povraćati...

Šta je, imamo veliki izazov da se razbije zaštita i naplati trud cheaterima?

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
naxeem kaže...

Odoh povraćati...

Čisto tehnički izazov, ništa što ću dati nekome. Zamisli da prodam cheat i onda me cheater gazi mojim cheatom? Meh.

16 godina
naxeem kaže...
boxer kaže...
naxeem kaže...

Odoh povraćati...

Čisto tehnički izazov, ništa što ću dati nekome. Zamisli da prodam cheat i onda me cheater gazi mojim cheatom? Meh.

Barem si u dobitku,ak nis drugo odes na drugi srv i voilaCool

PRODAJEM ILI MJENJAM HD4670 ZA NEKU SLICNIH ILI ISTIH PERFORMANSI..NADOPLATA 50 KN!!!!!!!!
17 godina
naxeem kaže...
boxer kaže...
naxeem kaže...

Odoh povraćati...

Kako bi ti zvao one koji prave hackove i one koji ih koriste?

Predstavljaš se kao tip koji ima znanje u programiranju itd. Ako je to istina, čisto sumnjam da nema neki veći i plemenitiji izazov za takvog.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice