Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.197.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran

Karachi je baš kara...to su preko kare napravili ... fakat je bez smisla ... bez truda ac130 dobim redovito na toj mapi, digod bacim bombu dobim kill, penjem se po zgradama i koljem piliće dolje.

Rundown je izvrsna mapa...kak IW voli reć "balansirana". Terminal je ok...Estate je naporan i dosadan da je to prestrašno.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
doxy kaže...

Karachi je baš kara...to su preko kare napravili ... fakat je bez smisla ... bez truda ac130 dobim redovito na toj mapi, digod bacim bombu dobim kill, penjem se po zgradama i koljem piliće dolje.

Rundown je izvrsna mapa...kak IW voli reć "balansirana". Terminal je ok...Estate je naporan i dosadan da je to prestrašno.

hahahahahhahahahahahahahah

16 godina
moderator
doxy kaže...

To podebljano je nemoguča misija(pa to nisi mogao ni u codu 4)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 11:12 (pirat).
17 godina
protjeran

nemoguća kaj?

lol

mapa je "velika" ??

hahaha

mapa je minijaturna...sve zgradurine...u samo 10% njih možeš malo ući...sve uličice...bacim po mapi 5-6 bombi (više ni nemam, jer više ni ne poginem) ...

gore sam na zgradama i ako bacim bacim ispred sebe (iza mene moj tim) i UVIJEK ubijem nekog bombom...po tome sam mapu i zapamtio...mutava je (meni) kraj priče...

uvijek sam takve sreće da dok dođem s posla, upalim CoD, i ona je prva koju igram, gadi mi se više

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doxy kaže...
daj odrasti..to ti je POD PRVO

klinci ostave da se broje sati..

ja npr igram, neda mi se gasit, odm ne wc, odem jest, odem negdje zna ostat upaljeno...lolne samo mw2, bilo koja igra...

HRPA klinaca ostavlja upaljeno tak da se hvale kak imaju xxx sati te i te igre

kaj ti je tu čudno?

ko da si s marsa opal

ODI KURSOROM IZNAD SVAKOG GAMETYPE!

ZAPIŠI BROJ IGRAČA!

NA KRAJU ZBROJI...jel je to tak teško?

@ Naxeem: ok su mape, al neke mape nemogu prežvakat, ponekad jednostavno se zaželim neke mape...želim ju igrati...a nemogu...lol, onda moram trpit GL na Invasionu...tlaka oveća...pa ovo je PC ljudi, a ograničili su nas ko da smo iz Vrapča

Frajercino. Svaka cast da si se pokazao. Samo tebi i slicnim sociopatima moze past na pamet da je neka fora ostavit da komp radi da bi se nabijali sati necega. A ti prestani bit bahat jer si manji od moje suze, a i takvim te vidim od sada. Ne svidja ti se igra. OK. Cijenim svaciji izbor. Ali pricat budalastine bez dokaza (kao tebi je dovoljno da si odrastao, to je valjda dokaz) govori sve.

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan

Na normal težini nemoguće je baciti bombu i dobiti kill... tj. moguće je, ali iznimno teško i rijetko. Na HC-u je također moguće, lakše, ali opet, mape su tolike i tako napravljene da je nasumce granatiranje uglavnom nemoguće.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator

New PC hacks are constantly being added to the VAC list for banning / fixes. Still haven't heard plans to add dedicated servers

To je Robert Bowling napisao na twiter-u

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

meni opet ne može pomoć. Ne mogu postavke video na auto staviti jer nemam kako uć u igru. Ostale postavke catalysta su na defaultu! dx je najnoviji (dx11). ???Neodlučan Windowsi su novi od tjedan dana samo... ???Neodlučan

sell the kids for food weather changes moods
17 godina
protjeran

EDITIRAM jer post na koji sam odgovorio je izbrisan od strane moderatora.

Danas ću ići isprobati 3D ... lol ... onda na UT3!

Premišljam se ići li na prestige ili ne...a ići ću, tak i tak igram s bilo kojim oružjem i perkovima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 14:52 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja nisam igro mw2 vec tjedan dana

ono igro sam ga dan poslije izlaska sve do početka prosinca

igrao sam onda sabotera to prešo i sad igram dirt 2

jednostavno ispuco sam se i dosadio mi malo cod

al pod praznicima vracam se codu tebi :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Očito svatko voli druge mape. Inače, jedno pitanje, resetira li se sve samo na Prestige 1 ili za svaki Prestige 1,2,3,4,5,...10 ide reset?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Očito svatko voli druge mape. Inače, jedno pitanje, resetira li se sve samo na Prestige 1 ili za svaki Prestige 1,2,3,4,5,...10 ide reset?

Za svaki prestige ide reset.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 15:15 (pirat).
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
DombaCoD kaže...
maniak kaže...

Steam je besplatna aplikacija i kad je skineš samo se registriraš na njega i eto ti. nema nikakvih problema

Nisi u pravu... Mogu se j**** sa njim ako nemam steam igru.. Pojma nemaš

A jesi bahato i bezobrazno deriste. Slusaj sta ti covjek govori.

Kad ti bezobrazno i bahato derište lupi čušku pa ćeš vidit... Kontaš šanse nema (a nebi ni ja dao) da mi mama daje informacije brojeve kartica i te gluposti. Zanjimalo me jbT odMa frkAaA...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
15 godina
protjeran

ahhahahaahhahahahahaha mom prijatelju neradi na Windowsu XP x32 kako sam mu se ubio od smijeha hahahahahahahahahahaha koji bootttt.... hahahahahahahahahahahahahahaha ja nevjerujemm hahahahahhahaahahahahahahahahahahahha......

Moj PC  
0 14 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Na normal težini nemoguće je baciti bombu i dobiti kill... tj. moguće je, ali iznimno teško i rijetko. Na HC-u je također moguće, lakše, ali opet, mape su tolike i tako napravljene da je nasumce granatiranje uglavnom nemoguće.

Na normal tezini i uskim mapama noz je zakon svih zakona.

Jucer sam isao ispuniti Lightweigh perk na Pro verziju. Posto se za to treba trcati do besvijesti slozim si klasu sa: Marathon (pro), Lightweight, Commando (pro) i UMP45 za oruzje (nebitno). Uletim na onaj Ground War gdje je sve na normal tezini, a ima hrpa ekipe i mapa Scrapyard. mapa mrak za noz jer je jako puno uskih prostora.

Uglacnom, zavrsio mapu sa 37:16 K/D ratio od cega su SVI killevi bili melee sa nozem.

Ziva ludnica. Hrpa uskog prostora, a ja nisam stajao niti trenutka, samo full sprint (u biti point je bio da dignem Lightweight na PRO) i prst na melee attacku. Ekipa jednostavno najcesce ne stigne reagirati na tako malom prostoru, a ako netko i opali na normalu jedan metak ne ubija osim ako je u bulju.

Na HC bi bilo puno teze to izvesti jer vec jedan metak te cesto ukanta.

17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

ahhahahaahhahahahahaha mom prijatelju neradi na Windowsu XP x32 kako sam mu se ubio od smijeha hahahahahahahahahahaha koji bootttt.... hahahahahahahahahahahahahahaha ja nevjerujemm hahahahahhahaahahahahahahahahahahahha......

COD MW2 radi na win xp x32, nemoj govoriti da neradi

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
Tallahasee kaže...
DombaCoD kaže...
maniak kaže...

Steam je besplatna aplikacija i kad je skineš samo se registriraš na njega i eto ti. nema nikakvih problema

Nisi u pravu... Mogu se j**** sa njim ako nemam steam igru.. Pojma nemaš

A jesi bahato i bezobrazno deriste. Slusaj sta ti covjek govori.

Kad ti bezobrazno i bahato derište lupi čušku pa ćeš vidit... Kontaš šanse nema (a nebi ni ja dao) da mi mama daje informacije brojeve kartica i te gluposti. Zanjimalo me jbT odMa frkAaA...

I netreba ti broj kartice za to. Registriraš se isto kao za bug forum. izvinite zbog duplog posta

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
17 godina
neaktivan

Inače, doxy, trenutno ima 99756 igrača online. Dakle, 100,000... to je više nego bilo koja druga igra vjerojatno.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
protjeran

@ the moment we speak ...  cca 48500 igrača igra...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Inače, doxy, trenutno ima 99756 igrača online. Dakle, 100,000... to je više nego bilo koja druga igra vjerojatno.

Dali je potrebno naglasiti kako WoW preskace tu bjednu cifricu u bilo koje doba dana. . . . Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
protjeran
red_bull kaže...
stoncin3 kaže...
stoncin3 kaže...

plz jer itko imao ovaj problem s igrom na Win7? Help! Jednostavno nakon reinstala Win7 igra se neće pokrenuti. Freeza se nakon one prve sličice na crnom ekranu i komp ne reagira više... Moram restartati na silu mašinu!!!Plač

sve video postavke na auto..rusi ti se directx ili engine igre zbog punjenja video memorije graficke. neki ljudi imaju tih problema a imao sam ih ja.. ovo sa mikrofonom ne radi. probajte ovo. meni je upalilo.

Kako da se toga riješim ako itko zna pomoći? Sad sam vidio da nije problem samo u MWarfare2 nego sam instalirao Resident evil 5 i isto ne učitava igru. Gdje da reinstaliram DX11 i gdje da podesim postavke video memorije na Auto settingze? tnx ako bi tko mogo pomozite mi...!Plač

sell the kids for food weather changes moods
17 godina
protjeran

Došao s posla, kemijao nekaj i evo mali score.

E da, nisam Doxy za ove božićne blagdane nego Santa Claws ... :D

@Naxeem

zakaj ti na Steam accountu piše da si zadnji put Online bio prije 172 dana?

e da, još me nisi prihvatio, baci oko u invitations da te mogu pozvat u partiju!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 16:24 (doxy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
doxy kaže...

Došao s posla, kemijao nekaj i evo mali score.

E da, nisam Doxy za ove božićne blagdane nego Santa Claws ... :D

@Naxeem

zakaj ti na Steam accountu piše da si zadnji put Online bio prije 172 dana?

e da, još me nisi prihvatio, baci oko u invitations da te mogu pozvat u partiju!

Neznam ja skim ti igraš kad su te koknuli samo jednom...Kad ti ja dođem,samo čekaj Smijeh

i strepi

17 godina
neaktivan

Ne znam odakle tebi brojke koje imaš, ali ja uredno vidim 95517 igrača online i aktivno 57244 u playlistama.

Dakle 100,000 online, od čega 60,000 traži partije, a 40,000 igra.

To su itekako impresivne brojke.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Upropastili su S&D po meni, pogotovo HC...al zato picim sabotage, tdm i domination koji su imho odlicni

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I kakve veze sad to ima koliko igraca igra ili ne igra.LOL

Covjek je izrazio svoje misljenje,jednostavno mu se ne svida sistem na kojem funkcionira mw2 i to je to,pa da igra i pola milijuna ne znaci da ce promjeniti misljenjeCool

When you are halfway up,you are always halfway down

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok svima, moze li mi netko reci dal moram kupit original igru da bi igro MP ili mogu igrat sa crackom?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Robi26 kaže...

Bok svima, moze li mi netko reci dal moram kupit original igru da bi igro MP ili mogu igrat sa crackom?

moraš kupit original

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

A sta bi bilo sa crackovima od multiplayer, cemu to sluzi? I kolika je sad poprilicna cijena igre?

15 godina
protjeran
maniak kaže...
DombaCoD kaže...

COD MW2 radi na win xp x32, nemoj govoriti da neradi

A neznam njemu nešta neradi... bwhahhahahahahahahahahahahahahahaha

@ Ti gore tamo neznam kak se zoveš zaboravio... XP

Registriran sam na Steam... Kako onda platit tu igru?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 19:16 (DombaCoD).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice