Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.197.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
djdomi kaže...

kartončeki, zlatnočki, malo črleni kartončeki, ili malo črni, jes malo črni kartonjčeki.

aj dosta offtopica...

da to razbijem: kak se dobije tf141 emblem?

opšta šorka u Abu Dabiju

Košarkaši Crvene Zvezde opet su pojeli govno i to načisto. Oni su u gostima od domaćeg Jugonatisa izgubili 57:58 nakon nadljudskih napora i 3 produžetka, ovo sranje od susreta  je pratilo 12 rezervnih igrača obe ekipe     :)))))))

0 0 hvala 0
17 godina
stoncin3 kaže...
stoncin3 kaže...

Pozz ekipo. Ovak... Hmm da počnem. Dakle nezz zašto mi neće startati Modern warfare 2 na PCju? Ja sam uredno igru kupio, obavio install sa diskova i preko steama se pokušao startati, ali dodje do prve slike nakon starta (launch game) onda se ekran normalno zacrni i čeka-čeka i ne dočekah da starta igru. Poslje sam probo da instaliram igru preko steama downloada obzirom da je licencirana i obavih uredno download single-multi playera nastavim na launch game i opet niš. Čekam ono slika pa ekran zacrni i neće dovršiti start igre. Zna li neko zaš neće? Bio bih veoma zahvalan ako bite mi pomogli jer sam je već igrao na Win7 samo nakon reinstala windowza ne radi mi igra MW2! PlzMršti se

plz jer itko imao ovaj problem s igrom na Win7? Help! Jednostavno nakon reinstala Win7 igra se neće pokrenuti. Freeza se nakon one prve sličice na crnom ekranu i komp ne reagira više... Moram restartati na silu mašinu!!!Plač

sve video postavke na auto..rusi ti se directx ili engine igre zbog punjenja video memorije graficke. neki ljudi imaju tih problema a imao sam ih ja.. ovo sa mikrofonom ne radi. probajte ovo. meni je upalilo.

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina
neaktivan

Jel može biti chat u spec ops-u ???

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 7:34 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jučer malo odigrao...eto...SP je toliko dobar da bolji nemre biti...MP je zarazan prva 3 dana

to je to

SP je bio dovoljno savršen da nisu morali radit nikakve trailere za njega...jednostavno su ubacili INGAME footage...savršenstvo...čekam MW3

al MP mi je nekak..neznam...nije to to jednostavno...nemogu doć na mapu koju želim igrat...prisilno me stavi na npr Invasion...pljuga malo žešća...

želim ground war igrat...NEMOGU ... imam igru nekih 2 tjedna...u 2 tjedna SVAKI dan nekoliko puta želim uć u ground war...

uspio sam uć SAMO JEDNOM ... lol...pri traženju lobbya izbaci me i napiše game lobby closed...

dajte debili iz iw nekakav patch ili ds majku vam spalim!

@Tsar: ne

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 8:05 (doxy).
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dr. zlo kaže...

po čemu van je svima skoro bolji chopper od AC130

Meni zato jer duže traje, netreba mu reload jedina mana mu je što ti ga mogu srušiti , dok ac-130  traje manje, dosta dugo leti raketa do zemlje, za to vrijeme kad doleti stignu se neprijatelji pomaknuti, ima reload, a prednos je što ti ac-130 ne mogu srušiti.

AC-130 ima taj reload ali isto tako ima 3 oružja, pa dok se jedno reloada pucaš iz drugog.

To puno ljudi ne zna pa koristi samo jedno.

Kad ispucaš onaj prvi šus, prebaciš, ispucaš drugi, pa prebaciš pa treći i do tada ti se prvi reloadao.

Doxy, probaj demolition igrati. Vrhunski mod, zabavan i prepun potrebe za timskom igrom, a ako ništa drugo pripremit će te za BF:BC 2 ako misliš igrati jer ti je vrlo sličan onome što su ti ciljevi u BC.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 8:19 (Danny_HR).
17 godina
protjeran

Ma igrao demolition u početku...to je silovana verzija S&D-a...respawnanje i noobiranje na svakom koraku...

Nitko ne pokušava plantat, samo se kolju, dođem do planta, pobijem cijeli neprijateljski tim skoro, krenem plantat, i odleti mi bomba od tipa kojeg sam prije par sekundi ubio. SRANJE!

S&D koji najviše sam igrao u bivšim CoDovima je uništen s samo maksmalnih 7 rundi...(ko prvi dođe do 4 pobjednik).

Želim S&D s više rundi i mapama po izboru...npr fenomenalni Wasteland u tjednu 2 puta naletim možda...a kad i krene onda GAME LOBBY CLOSED ... ko da čekaju samo mene da me shebu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne znam možda je do toga što je BF:BC bio na konzolama i puno ljudi ga je igralo pa su navikli na mod. Doduše u BF:BC je nešto malo drugačiji ali srž je ista.

Na xboxu kad god igram svi idu na plant, a defenderi se ukampaju što je i cilj igre. Ali zbilja svi se trude odraditi objective.

Velim, možda je to zato što je konzola već vidjela mod a PC ne pa ljudi nisu navikli, ali doći će to s vremenom valjda.
17 godina
neaktivan

Štos je da su mape različite i ne vidim problem da pričekaš da na rotaciji dođe ona koju želiš. Meni se sviđa što svi igraju sve mape random. Ja igram Sabotage 95% vremena i zadovoljan sam svim mapama. Sve imaju svoje draži.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

nema navikivanja

ovo je CoD a ne BF i tu je kraj priče.

S&D i Sabotage jedini gametype s plantanjem bombe...aj da je demolition malo bolje odrađen i da igrači savjesno odrađuju objective.....

ali ne .. oni igraju Demo isto ko i TDM ... za mene tu nema života ... a vidi se i po broju igrača u tom modu...jednostavno izbjegavam taj izbljuvak i to je to..halam TDM i S&D

tu i tam Sabo ili HQ ... tu je već malo bolja slika...makar i Sabo igraju ko TDM prokleti ... kak ne shvažaju... ak im se igra TDM nek idu TDM igrat, ovdje samo smetaju.

IW se busao o prsa sa nekakvim BALANSOM, radi BALANSA izbacili stvari koje su jedine valjale...

npr. LEAN ... koliko to puta me izmaltretiralo...znam da je tlaka na gamepadu leanat se...al kvragu ovo je PC ...

Svaki put kad upalim, vrag mi ne da mira, lijepo pogledam po gametype koliko igrača ima...prosječno po danu ih ima 30 000 ... haha

za jedan CoD 30 000 DNEVNO ... i manje, sramota

CoD:UO ima toliko igrača

@Naxeem...sve super...al da izrotira željenu mapu možda nemam vremena 45 minuta čekati? ili mi se neda retardirane mape igrati s poluretardiranim ljudima.

radi cheatera ili sličnog mijenjam lobby i nikako ne dobim bolju mapu..mislim ima ok mapa, al Karachi i Invasion mi se GADE, a a njih najčešće nalijećem

DS i map choice...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 8:54 (doxy).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Dakle, pro tip jednog high, uber, l33t, turbo igrača tj. mene (kako imam velike mišiće). Timske igre tj. modove koji zahtjevaju timsku igru, ne igrati sa random ekipom sa neta. Jednostavno je previše idiota online, tako da ako netko nije sa ekipom koju poznajem preporučam samo TDM, free for all i bilo koji drugi mod koji ne zahtjeva timsu igru.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doxy kaže...

Svaki put kad upalim, vrag mi ne da mira, lijepo pogledam po gametype koliko igrača ima...prosječno po danu ih ima 30 000 ... haha

za jedan CoD 30 000 DNEVNO ... i manje, sramota

CoD:UO ima toliko igrača

Gametype? Di to gledas? A inace igraca samo 30000? Hm, ovdje je situacija sasvim drugacija ............. http://store.steampowered.com/stats/

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Gametype?

Ako želiš igrati npr domination, stavi kursor od miša iznad dominationa i automatski će ti se prikazati broj ljudi koji igra taj gametype.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
protjeran

tako je

JEDINO tak moreš vidjeti

ovo na steamu su upaljene igre...to ne znači da igraju...stavi kak je čovjek ti rekao

kursor iznad gametype-a...SVAKOG uzmi kalkulator i izbroji igrača KOJI IGRAJU ... i to je to

ovo su samo uključene igre da se zbrajaju sati igre (klinci) ...

igra je dobra...ali nije to CoD ... da nisu nabacali toliko đinđi i perkova...igra bi bila FAIL...i to masni

imali su iskušani recept...mogli su prodati 5x više primjeraka da su ostavili dvije stvari...

Dedicated i konzolu (lean bi namjestio iz konzole :D :D)

Posjećivao bi servere koje vrte npr. 3 moje omiljene mape...i onda bi se guštao. ovo je TLAKA, odigram jednu dobru mapu..i onda MORAM TRPIT 2 jadne mape s hrpom majmuna da bi došla opet neka u kojoj UŽIVAM...

ko npr. CoD2 ... TOUJANE ONLY server...i samo toujane

tak je sa svim mapama...uvijek je bilo servera koji vrte samo jednu,2 il 3 mape...zna se, dođeš na njega da igraš ono KAJ VOLIŠ i di se zabaviš...kraj priče

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 9:28 (doxy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel iko ima problem da je na steamu uvijek offline i da mu izbaci poruku "steam connection failed"

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali sve mape su super? Što fali mapama?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

evo od danas me  zeza "steam connection failed"

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 9:46 (poljda).
17 godina
neaktivan

evo me opet na steamu online-odo isprobat u igri.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doxy kaže...

tako je

JEDINO tak moreš vidjeti

ovo na steamu su upaljene igre...to ne znači da igraju...stavi kak je čovjek ti rekao

kursor iznad gametype-a...SVAKOG uzmi kalkulator i izbroji igrača KOJI IGRAJU ... i to je to

igra je dobra...ali nije to CoD ... da nisu nabacali toliko đinđi i perkova...igra bi bila FAIL...i to masni

imali su iskušani recept...mogli su prodati 5x više primjeraka da su ostavili dvije stvari...

Na Steamu upaljene igre? Klinci? WTF, kak ti takvo nesto padne na pamet? Mozda ima da je neko upalio igru i otisao, ne znam kopat nos. Ali 100 000 i nesto mislim da si jako grdo zabrijao. Ali ko ga .....

Igra je dobra ali nije COD? Puno ljudi ovo jako smeta. Mislim da je nebitno. Po meni se mogla zvat i "Moderna Warfare Console port 100" i ako je ovakva kakva je uopce me ne dira. Ne gledam i ne usporedjujem je sa prvim ili bilo kojim dijelom. Zalim sve COD4 igrace i njihovo razocarenje, ali svijet ide dalje i ne treba se osvrtat na nesto 2 godine staro. Bilo pa proslo ;)

Kimi - the King of Spa.
17 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
doxy kaže...

tako je

JEDINO tak moreš vidjeti

Na Steamu upaljene igre? Klinci? WTF, kak ti takvo nesto padne na pamet? Mozda ima da je neko upalio igru i otisao, ne znam kopat nos. Ali 100 000 i nesto mislim da si jako grdo zabrijao. Ali ko ga .....

Igra je dobra ali nije COD? Puno ljudi ovo jako smeta. Mislim da je nebitno. Po meni se mogla zvat i "Moderna Warfare Console port 100" i ako je ovakva kakva je uopce me ne dira. Ne gledam i ne usporedjujem je sa prvim ili bilo kojim dijelom. Zalim sve COD4 igrace i njihovo razocarenje, ali svijet ide dalje i ne treba se osvrtat na nesto 2 godine staro. Bilo pa proslo ;)

daj odrasti..to ti je POD PRVO

klinci ostave da se broje sati..

ja npr igram, neda mi se gasit, odm ne wc, odem jest, odem negdje zna ostat upaljeno...lolne samo mw2, bilo koja igra...

HRPA klinaca ostavlja upaljeno tak da se hvale kak imaju xxx sati te i te igre

kaj ti je tu čudno?

ko da si s marsa opal

ODI KURSOROM IZNAD SVAKOG GAMETYPE!

ZAPIŠI BROJ IGRAČA!

NA KRAJU ZBROJI...jel je to tak teško?

@ Naxeem: ok su mape, al neke mape nemogu prežvakat, ponekad jednostavno se zaželim neke mape...želim ju igrati...a nemogu...lol, onda moram trpit GL na Invasionu...tlaka oveća...pa ovo je PC ljudi, a ograničili su nas ko da smo iz Vrapča

17 godina
neaktivan

Trenutno ima 30,000 igrača. Ne znam koja to igra ima 30,000 igrača u 10 sati ujutro?

Inače, kao što sam već rekao, meni GL ne smeta. Dovoljno imam skilla da ownam te s GL-om, jer je GL jedno vrlo ograničavajuće oružje za onoga tko ga koristi. 2 metka, reload ogroman...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 10:10 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Trenutno ima 30,000 igrača. Ne znam koja to igra ima 30,000 igrača u 10 sati ujutro?

Računaj da je kod Amerikanaca još uvijek nedjelja (east coast) a u New Yorku 4 h ujutro (west coast)

17 godina
protjeran

na poslu sam, nisam doma

više igrača je bilo u početku...sad ih je sve manje i manje

prošli tjedan ih nikad nije bilo više od 40k odjednom...

kad dođem doma pogledal budem

u koje god doba dana kad sma igrao broj igrača je bio približno isti...

jedni idu spavat drugi se bude :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 10:12 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Inače, kao što sam već rekao, meni GL ne smeta. Dovoljno imam skilla da ownam te s GL-om, jer je GL jedno vrlo ograničavajuće oružje za onoga tko ga koristi. 2 metka, reload ogroman...

Nije kod svih jutro....

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
neaktivan

Jbg, nije u svim krajevima svijeta 10 ujutro, ako je kod nas.

Treba i na to racunati. A ipak, to je CoD.

Sramota bi bilo za igru kad ne bi imali tako puno.

Mada mi se nekako cini da je puno vise igraca

igralo CoD4 kad je bio aktualan, doduse,

nekima je i dan danas aktualan. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

iskreno...prve dane igre...na xfire je dosta ljudi (original igra naravno) igralo...omjer cod4 i mw2 je bio 50/50

sad...NITKO osim mene na xfire ne igra..barem kad ja igram..u danu njih dvoje ako upali igru...CoD-ovaca imam preko 50 ...

evo SS .. ŽALOSNO da je ovak u svakoj partiji koju igram (sabo i demo)

nitko se ni ne trudi ganjat objective

EDIT:

gledam sliku i "ugledam" tipa s prestige levelom i to visokim...lol...žalosno, žalosno

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 10:21 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja igram svaki dan, nekad vise, nekad manje. Kako se uhvati vremena. Ali uglavnom svaki dan. A sto se mojih CoD-ovaca na Xfireu tice, pa dosta ih igra CoD4, ali imam i trojicu koja su kupila MW2 original i bogme, i oni dosta prase MP. Evo dodat cu te na Xfire, mada mi se cini da sam te imao dodanog, ali nema veze. E da, sad se sjetih (ako se ne varam) da ti igras na promod. Ja igram iskljucivo na HC serverima.

Ma ja vjerujem da bi MW2 dosegao popularnost cetvorke i da bi se igralo kad bi bilo dedicated servera. Ali izgleda da od toga nema nista, ne znam, ovdje na forumu su kruzile glasine da IW kao testira dedi servere, a opet na nekim drugim mjestima kazu da nema nista od dedi servera. Sto ce na kraju ispast, ne znam...

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ah, well, meni je OK. Dovoljno mi je 7 ljudi da se zabavim i dok ih igra 7, meni super. :)

Osim toga, igraju moji na listi, a i to mi je već dosta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 10:27 (naxeem).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ali sve mape su super? Što fali mapama?

sve mape su super, ali onaj karachi je mapa bez ikakvog smisla i truda...jedino tu mapu preskačem, sve ostale su super, pogotovo skidrow sa riot-om...

15 godina
neaktivan
odlicna igra bulju ni pozeleti ne mogu :p
mislim ne bi se bunio ako bi ipak igrao sa jos brutalnijim igricama:d

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Karachi mi je vrhunska mapa...

Mene iritiraju Terminal i Estate. Nekako mi nisu sjele.

Ostale su više manje ok.
Daleko najdraža mi je ipak Rundown.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice