Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.183.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
WItcher kaže...

Igra ja  ostvarila obečanje .

http://www.gametrailers.com/video/review-hd-modern-warfare/58369?type=flv

Kladim se da bude najprodavanija igra  desetlječa .

vec je netko stavio kasnis

YQE2A-JBG32-FL82F-RDPCQ-LJL8T mw2 :D vele mi kolege slovenci da serial ne radi
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Može reći otprilike, po kašnjenju.

Moze rec od prilike da su lubenice :p Igra nema, kao mnostvo ostalih, broj koji ce ti reci kolki je ping. Imas bar (console, anyone?) koji je slozen po bojama od zelene do crvene pa ti pogadjaj kolki ti je ping, do sutra. No nema veze, pratim Steam forum i vidim da su dojmovi u glavnom pozitivni, za multi pricam. Izgleda da su nasli neku formulu za p2p nacin igranja, ali treba jos vidjet kad se skupi opaka ekipa i kad se odkljuca Steam verzija.

Sve u svemu jako mi se svidja kaj nema lobby lidera, admina i inih kretena koji ce postavljat samo sebi znana pravila.

Kimi - the King of Spa.
15 godina
protjeran

Igra ne radi,stalno pise server busy...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tallahasee kaže...

Moze rec od prilike da su lubenice :p Igra nema, kao mnostvo ostalih, broj koji ce ti reci kolki je ping. Imas bar (console, anyone?) koji je slozen po bojama od zelene do crvene pa ti pogadjaj kolki ti je ping, do sutra. No nema veze, pratim Steam forum i vidim da su dojmovi u glavnom pozitivni, za multi pricam. Izgleda da su nasli neku formulu za p2p nacin igranja, ali treba jos vidjet kad se skupi opaka ekipa i kad se odkljuca Steam verzija.

Sve u svemu jako mi se svidja kaj nema lobby lidera, admina i inih kretena koji ce postavljat samo sebi znana pravila.

Sa svime se slažem, ali sa podebljanim pogotovo.

flynex kaže...

Igra ne radi,stalno pise server busy...?

Idi sutra u algoritam i tuži im da igra ne radi, neam druge.

16 godina
neaktivan

Moze li se gdje naruciti igrica da mi je dostave ali ne preko kreditne kartice jer je nemam, nek idrugi metod placanja, u bosni sam, originali kod nas dodju tek kasnije

Mulalic Aid
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Igru cu prodat ako do sutra ne skuzim zasto ni MP ni SP ne radi,nadam se da ce se neko nac ko ima 3 minute vremena za objašnjenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slažem se s podebljanim, ali 50%, jer što s kretenima koji budu TK-ali, vrijeđali i sl.?

Što se brzine tiče, treba pričekati domaći review, jer su američke konekcije druga priča...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

Pa ako će nešto kenjat staviš na tog igrača mute i gotovo, a za tk tu nemam rješenja nego pustiš se hladnokrvno, hebeš budalu.

flynex kaže...

Igru cu prodat ako do sutra ne skuzim zasto ni MP ni SP ne radi,nadam se da ce se neko nac ko ima 3 minute vremena za objašnjenje...

Pa probaj ići u algoritam možda ti ju zamjene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 20:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Slažem se s podebljanim, ali 50%, jer što s kretenima koji budu TK-ali, vrijeđali i sl.?

Mute. Ignore. ^^

Ako ti smetaju nemoj ih gledati, zato imaš dotične opcije :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Pa ako će nešto kenjat staviš na tog igrača mute i gotovo, a za tk tu nemam rješenja nego pustiš se hladnokrvno, hebeš budalu.

flynex kaže...

Pa probaj ići u algoritam možda ti ju zamjene.

Sada cu probat sa kolegom tu na forumu nes slozit ako nece radit rjesavam igru i kupujem normalan cod 4 koj radi kako treba

15 godina
neaktivan

mene je sad strah

kaj ak mi igra nebu sutra delala dok ju dobim??

kome da se žalim šta da uradim jooooj xD

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Metacritic 96%

Gamepro 5/5 

Gamespy 5/5

IGN 9.5/10

Official Xbox Magazine 10/10

Bolje ispast budala nego iz vlaka

0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

@Adisuki a što s TK-erima? Valjda je sistem dobar da će ih sam kickati.

Inače: svi vi s originalima: igra se registrira u Steam i uvijek je možete skinuti i bez retail DVD-a. Ztao je Steam dobar. Danas je vjerojatno ogromna navala na servere, pa je zagušeno, ali inače je Steam jako brz i praktičan servis.

Vjerojatno vam skida update, ali drastično sporo zbog navale.

Strpljenja, ipak je to jedna od najiščekivanijih igara.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
6 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

mene je sad strah

kaj ak mi igra nebu sutra delala dok ju dobim??

kome da se žalim šta da uradim jooooj xD

Pa kako je steam nužan, jednostavno instaliraš preko steama prekosutra(ili ranije kad bude dostupan za preload), a ne s DVDa, što paničarite toliko...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 21:05 (dekstroza).
15 godina
protjeran

Ko ima problema sa instalacijom i pokretanjem igre, neka ide ovdje i nadje topice koji su povezani s time. Ima ih gro. Ljenivci :p

Kimi - the King of Spa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo rješenje za ove s diskovima: kako forsirati instalaciju s medija, umjesto Steama

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 21:11 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

e ljudi ovako , pitanje za one koji su instalirali s luksi installerom .. pokrenuo sam instalaciju . dali se treba zatvoriti ovaj prozor kada kliknem install ili se ne treba nista dogoditi ??

...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Metacritic 96%

User Score 5.7 (od 10)

16 godina
neaktivan

Ja bi samo htio ovo pitati. Kad kupim MW2 orginal jel se dobije 2 org cd-key ili samo 1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xrobix kaže...

Ja bi samo htio ovo pitati. Kad kupim MW2 orginal jel se dobije 2 org cd-key ili samo 1?

Može protupitanje: otkud ti uopće ideja da bi dobio 2 keya?

15 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...

e ljudi ovako , pitanje za one koji su instalirali s luksi installerom .. pokrenuo sam instalaciju . dali se treba zatvoriti ovaj prozor kada kliknem install ili se ne treba nista dogoditi ??

jel netko zna , pa ima vas nekoliko koji ste instalirali s luksi inst. ???

...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 21:16 (luka.miskovic).
16 godina
naxeem kaže...

Za vrijedjanje ce nadam se biti opcija Ignore, pa neka majmun psuje do prekosutra.

TK-eri bi mogli biti stvaran problem ako u igru ne ubace neku opciju koja ce takvo ponasanje sankcionirati.

Sjecam se davno dok sam igrao AA imao si zatvor u igri za TK (tamo se zvalo ROE) ili takvo nesto

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

@Adisuki a što s TK-erima? Valjda je sistem dobar da će ih sam kickati.

Nadajmo se :). Možda pak ima neka call vote opcija za kickanje. Grr, svaki dan me više ljuti ovo njihovo izmišljanje.

Što se tiče game scoreova, zaboga, nemojte to stavljati. Mrzim to što kao argument da je igra dobra ljudi iznose neki score.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 21:21 (Adisuki).
16 godina
neaktivan

Bok svima...imamo COD MW2...instalirali bez problema, sve super radi...i single i mulit...ludnica...no imamo jedan problem...dva brata, a jedan account...zna li tko, kako preko steama ili u igri napravit dva acc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna netko kako podestit port/NAT jer mi se nece spojit a vjerojatno je u tome problem!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logic3 kaže...

Zna netko kako podestit port/NAT jer mi se nece spojit a vjerojatno je u tome problem!

ako pitas u vezi s MW 2  nemozes se spojit jer steam jos nije aktivirao MP igranje

16 godina
neaktivan

Team damage je na reflect. Ja mislim da je. Znaci ko te pukne, puknut ce njega.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako nije kad sam ja sad prije 15 min roko MP...

Jel zna tko odgovr na moje pitanje??

17 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

...instalirali bez problema, sve super radi...i single i mulit...

luka.miskovic kaže...

ako pitas u vezi s MW 2  nemozes se spojit jer steam jos nije aktivirao MP igranje

15 godina
neaktivan

Neki kazu da steam nije aktivirao mp,a neki igraju ili nitko ne igra ili svi igraju jer koliko znam bilo koji mw 2 moras spojit na steam?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice