Pa tš, ljudi su uzbuđeni i guštaju, dobrih su namjera i žele sa nama ostalim forumašima podijeliti videa, to što nisu vidjeli da ih je netko već stavio je druga priča.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imal kakvih novih informacija,zanimljivosti,videa...?
Sve dosada sam pogledao
Dosadno mi
nadam se da se nećemo razočarati kad igra iziđe.
Igra ce biti strava ajme
pa engine je stari, u biti temelji se na q3.
vec cemo po instalacij znati jeli to q3 engine ili ne.
a jel ga meljete i meljete, na tih 23 stranica nebih mogao da izvudem 10 pametnih postova....
katastrofa...
engine je stari koji je nadograden i to je potvrdeno... i nema se tu sta previse razglabati,
i ne kuzim ako ti se svida engine od mw kako ti se onda nebi od mw2, to bi morao biti neki tezak idiot
a ono koji pisu da ih je igra razocarala jer ne mogu da pokrenu na maksimalnim grafickim detaljima na svom kompu za tih jednostavon nema rijeci...
a jel ga meljete i meljete, na tih 23 stranica nebih mogao da izvudem 10 pametnih postova....
katastrofa...
engine je stari koji je nadograden i to je potvrdeno... i nema se tu sta previse razglabati,
i ne kuzim ako ti se svida engine od mw kako ti se onda nebi od mw2, to bi morao biti neki tezak idiot
a ono koji pisu da ih je igra razocarala jer ne mogu da pokrenu na maksimalnim grafickim detaljima na svom kompu za tih jednostavon nema rijeci...
ako misliš na mene i meni sličnima, mi ne tražimo najveće detalje već samo da ju pokrenemo.
ako misliš na neke druge koji tako misle(maximum detalji) to je jadno. ako oće grafiku tu je crysis.
Evo prvi put sam pogledao gameplay MPa i ostao sam očaran tom predivnom grafikom a koje li akcije bude , ludilo brale !
Evo prvi put sam pogledao gameplay MPa i ostao sam očaran tom predivnom grafikom a koje li akcije bude , ludilo brale !
yep, ali neću moći run igru na 1600x900 all maxed kao mw, iako nisam razočaran ;)
ovaj mp video sam pregledao preko 100 puta al doslovno i ne mogu docekati igru
dalije izasao demo ?
ovaj mp video sam pregledao preko 100 puta al doslovno i ne mogu docekati igru
ne mogu je niti ja docekat.samo cekam da dode na net neki novi video 
dalije izasao demo ?
nije jos
dalije izasao demo ?
nije jos
a kada ce?btw hoce li uopce izaci?
dalije izasao demo ?
nije jos
1. nezz
2. da
dalije izasao demo ?
nije jos
izaci ce 11.10.2009
dalije izasao demo ?
nije jos
izaci ce 11.10.2009
tada izlazi full, ali on je mislio na demo
dalije izasao demo ?
nije jos
izaci ce 11.10.2009
tada izlazi full, ali on je mislio na demo
svi ste u krivu. beta će izaći, ne zna se datum, a full izlazi 10.11.
prvo izlazi beta ali je samo za testere igara
pa izlazi demo za svu populaciju
te na kraju finalna verzija....
Ali demo če negdje oko 10 mjeseca.
ljudi, ajmo se mi prijavit za testera igara? ajmo ba da prvi igramo CoD MW2
<Komentar obrisan od strane autora>
Ljudi nemojte me popljuvati jer mi se nije dalo pretraživati 23 stranice,pa zato ne znam da li je već bilo postano:
extended gameplay cut:
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/50309
ljudiiii, igra je superiska, uvjerio sam se igram je vec cca 12h, 121 min i nisam jos prosao 45%, posto
ljudiiii, igra je superiska, uvjerio sam se igram je vec cca 12h, 121 min i nisam jos prosao 45%, posto
o čemu ti?
Jeste primjeteili na kraju ovog MP videa, kada pukne ona bomba, kako onda biljka prođe kroz onaj zid ( samo dio lista )? 
Hm. Vidi se da je igra, nedovršena i da na tome još treba raditi.
Jeste primjeteili na kraju ovog MP videa, kada pukne ona bomba, kako onda biljka prođe kroz onaj zid ( samo dio lista )? 
Hm. Vidi se da je igra, nedovršena i da na tome još treba raditi.
reci tocno koja sekunda i stopiraj da vidimo