Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.008.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
vombat kaže...

Ovako sranje od igre je tesko komentirati osim u par kratkih cinjenica. 1.Prezahtijevno-valjda lose obavljena optimizacija za pc kao sto se govori 2.Grafika samo u trenucima gotovo spektakularna ali vecinom presarena,prenapadna cak bih rekao nerealna i djetinjasta (za razliku recimo grafike kod MoH i pogotovo BFBC2) 3.Skakanje iz 60-ih u drugi svjetski rat , iz đungle u sibir, neznas di je glava a gdje rep kako bi se reklo (opet,za razliku od MoH i BFBC2 gdje radnja i ratni put imaju nekakav  logican tijek bez prevelikih odstupanja) 4.Oruzja i njihov zvuk niti priblizno dobri kao u ,pogodite opet, Moh/BFBC2 itd...itd...moglo bi se jos puno nabrajati,opcenito strasno dosadna kampanja koja te nicime ne privlaci,za multy nepricam jer ga nisam igrao al citajuci komentare vas koji jeste vidim da je nezadovoljstvo jos vece nego sa singleplayerom. Da skoro zaboravih najgrozniju stvar u cijeloj igri, one grozne dosadne meduscene, kojih ima  valjda 40% igre ,za nepovjerovati,i kud ih ima puno,kud su dosadne nemozes ih prekinuti. Jako jako lose!

kako me raz*ebo ovaj komentar! ODI IGRAT TETRIS! IQ=0

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 19:36 (BobbyZ).
14 godina
neaktivan

ti vičeš valjda zaigraj pa ces vidjeti da nije tako

jest da je ovo malo si tam malo vam bolje bi bilo da si samo u vietnamu

hfufzfu
17 godina
protjeran
toxic kaže...
doxy kaže...

Da igra nije toliko izmaltretirala ga...da nije imala toliko propusta, da community nije toliko jadan, nebi kupovao Wh i no recoil...tak da uopće ga ne krivim. Meni iskreno nebi bilo zanimljivo tak igrati...ali eto, ko voli nek izvoli. TO JE SAMO POKAZATELJ koliko je devovima i anticheat programima stalo do igara.

Da ga mozda i ti ne koristis pa ga zato branis??

btw.. kupi bolji proc i igra nece srat, ja sam cisti dokaz da je ogromna razlika izmedu athlona II x3 i x4, prije fps dropo sada ne dropa..

bmk, igra je okey nije sigurno losa kako si ti to opisao..

doci ce patch bit ce jos bolje i tako sa svakim novim patchom ,igra ima potencijal kao i cod 4 samo je pitanje vremena kada ce to i postat..

Ovo MORA RADITI NA DUALCU!!! I TO BEZ PROBLEMA!!!

Uostalom, imam 4 jezgrenu stoku u kućištu...mora vrtiti 3 ovakva proizvoda.

Ne...nemogu koristiti, moram kupiti...za to nedam novac...jednostavno sam predobar u igri da bi narušavao svoju kvalitetu cheatovima.

U stvari...da budem totalno iskren...ne želim vac ban (iako se nebi dogodio), jer prodajem mutavi steam acc.

Fanbojčići plaču vidim...

Da...CoD4 je PRORADIO tek u verziji 1.7, patchevi su izlazili ko na traci...al vidi vraga...ovdje ih nema još.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Daj doxy, 2011-a je, a dualci su bili fora 2000.
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
protjeran
naxeem kaže...
Daj doxy, 2011-a je, a dualci su bili fora 2000.

Pričamo o q3 isprdku...koji je skoro pa isti od CoD4...(a nije vizualno ni daleko od CoD2). 

OVO JE BILO FORA 2000. Sad će 2011...daj Treyarch/IW...

Eto...tvoja spika, slobodno se njima žali. Nisam ja napravio igru takvom.

17 godina
neaktivan

zašto ne pređu na novi engine? rade čudo od ovog starog, al nek probaju napravit čudo i po od nekog drugog.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
pa oće više izać patch ili ne??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CoKsA kaže...
pa oće više izać patch ili ne??

vec ste nama,a i Milanu dosadni sa patchem 

bit ce kad ce bit 

strpljenja

Captain EO
17 godina
doxy kaže...
toxic kaže...
doxy kaže...

Da igra nije toliko izmaltretirala ga...da nije imala toliko propusta, da community nije toliko jadan, nebi kupovao Wh i no recoil...tak da uopće ga ne krivim. Meni iskreno nebi bilo zanimljivo tak igrati...ali eto, ko voli nek izvoli. TO JE SAMO POKAZATELJ koliko je devovima i anticheat programima stalo do igara.

Da ga mozda i ti ne koristis pa ga zato branis??

btw.. kupi bolji proc i igra nece srat, ja sam cisti dokaz da je ogromna razlika izmedu athlona II x3 i x4, prije fps dropo sada ne dropa..

bmk, igra je okey nije sigurno losa kako si ti to opisao..

doci ce patch bit ce jos bolje i tako sa svakim novim patchom ,igra ima potencijal kao i cod 4 samo je pitanje vremena kada ce to i postat..

Ovo MORA RADITI NA DUALCU!!! I TO BEZ PROBLEMA!!!

Uostalom, imam 4 jezgrenu stoku u kućištu...mora vrtiti 3 ovakva proizvoda.

Ne...nemogu koristiti, moram kupiti...za to nedam novac...jednostavno sam predobar u igri da bi narušavao svoju kvalitetu cheatovima.

U stvari...da budem totalno iskren...ne želim vac ban (iako se nebi dogodio), jer prodajem mutavi steam acc.

Fanbojčići plaču vidim...

Da...CoD4 je PRORADIO tek u verziji 1.7, patchevi su izlazili ko na traci...al vidi vraga...ovdje ih nema još.

aj ne kenjaj vidim da pojma nemas blagog o cod-u.. cod 4 je bio igriv odmah poslije 1.3 patcha tak da ne pricaj gluposti..

ako ti igra ne pase prodaj i gg, nemoj srat po necem o cem ocigledno pojma nemas

igra je vani cca tjedan dana i ti ocekujes 120 patcheva odmah, odi igraj tetris tam ti netrebaju patchevi

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 21:25 (toxic).
15 godina
neaktivan

iskljucivanjem sjena nestao mi je bilo kakav lagg i u sp i u mp

sad napokon mogu igrati u miru te brze docekati taj bogom dani patch

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ja imam jedan problem u mp.ja kad uđem u cod blacks ops multyplayer dođe mi do conenting i zamrzne se igra.pa moram ići na ctrl+alt+delete da se izbacim iz igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobre vijesti ljudi milan mi rekao da sutra patch dolazi 99% je siguran

http://twitter.com/pcdev

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marino708 kaže...

ja imam jedan problem u mp.ja kad uđem u cod blacks ops multyplayer dođe mi do conenting i zamrzne se igra.pa moram ići na ctrl+alt+delete da se izbacim iz igre

jel ko zna sto da napravim

15 godina
marino708 kaže...

imas najnovije drajvera za grafu

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
17 godina
protjeran

Opet lagga..smrzava se do jaja...jao treyarch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

Pa to tebe ne zanima jer ti prodaješ BO i igra ti je smece.

Daj kada tolko seres po igri prestani je igrat u pm.

Nije za svakog gaming

meni radi bez laga ikakvog.. problem je vjerojatno do tebe i ljudi koji su nesposobni sami sebi cfg sredit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 22:39 (toxic).
16 godina
moderator
doxy kaže...

Čudno,meni radi dobro...al eto ako ti lagga sutra dolazi patch iako mislim da je za lagg kriv gameserver...

سمندری ڈاکو
16 godina
toxic kaže...

aj ne kenjaj vidim da pojma nemas blagog o cod-u.. cod 4 je bio igriv odmah poslije 1.3 patcha tak da ne pricaj gluposti..

ako ti igra ne pase prodaj i gg, nemoj srat po necem o cem ocigledno pojma nemas

igra je vani cca tjedan dana i ti ocekujes 120 patcheva odmah, odi igraj tetris tam ti netrebaju patchevi

Jedna stvar-nauci kratit citate

Druga stvar-patchevi ni netrebaju ako naprave kvalitetnu igru,right? A ne poluproizvod kao ovo pa svima lagga i sta ja znam kakve gluposti ne,radi njihovog "rada".Nekazem da igra ne valja,nego jednostavno meni se cini da su posutali par dana prije izlaska igre pa izbrljavili nesto.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 22:47 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan

Kako sam danas napokon zaigrao novi cod .Naisao sam na problem dosao sam do staze gdje se iskazuje istina i na sceni gdje prolazim hodnikom ,a povise mene raketa i to prođem i uđem u nekakav prostor i pogodi me sakom ona osoba koja me oslobodila od stolca i tu mi zasteka i stoji na mjestu dali netko zna kako ukloniti taj "kvar" ???

Samo da spomenem novi su sve driveri od grafe ,novi directx znaci sve sve novo instalirano,zakrpa za cod itd .,ali eto zasteka mi i nikako da nastavim igrati ...

17 godina
Fake_Alert kaže...
toxic kaže...

Jedna stvar-nauci kratit citate

Druga stvar-patchevi ni netrebaju ako naprave kvalitetnu igru,right? A ne poluproizvod kao ovo pa svima lagga i sta ja znam kakve gluposti ne,radi njihovog "rada".Nekazem da igra ne valja,nego jednostavno meni se cini da su posutali par dana prije izlaska igre pa izbrljavili nesto.

daj molim te kak ti nebi lagalo pa imas hd4670, pa tebi niti cod 2 ne radi dobro..

ili nauci sredivat cfg ili prestani igrat..  zasto za tako savrsen bc2 postoji patch? zasto za svaku hebenu igru postoji patch? zasto za svaku aplikaciju postoji patch? nit ijedan proizvod nije savrsen pa tako ni CoD i treba vremena da to sve bude "savršeno" iako niti tada nece biti savršeno jer ce doci likovi poput tebe stavit sve na ultra sa hd4670 i idemo igrat...

btw. meni je citat premali ne vidim u cemu je problem osim ako nemas monitor 14.1 inch..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 23:06 (toxic).
16 godina
moderator
Fake_Alert kaže...

Ma kakav puloproizvod,igri treba par patcheva i bit će sve dobro.

Sad o codu govorite da je poluproizvod,prije se o f1 govorili da je poluproizvod...a npr jedan BC2 ima još sad puno veći popis bugova za ispravit...

Treba par patcheva i bit će dobro,evo sutra dolazi taj patch za optimizaciju,pa su onda rekli da će još riješit onaj /connect da se može preko ip spajat na server...sve će se riješit za koji mjesec{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
pirat kaže...
Fake_Alert kaže...

Sad o codu govorite da je poluproizvod,prije se o f1 govorili da je poluproizvod...a npr jedan BC2 ima još sad puno veći popis bugova za ispravit...

Treba par patcheva i bit će dobro,evo sutra dolazi taj patch za optimizaciju,pa su onda rekli da će još riješit onaj /connect da se može preko ip spajat na server...sve će se riješit za koji mjesec{#}

Boldano, oksimoron.

17 godina
pirat kaže...
Fake_Alert kaže...

ne radi ljudima koji zele igrat na ultra a za to imaju slabe strojeve sta je cinjenica i onda se takvi zale i kenjaju bezz..

pa nemozete ocekivat da ce sve igre radit ko cod 4... iako niti kod njega ako bas sve postavke stavite na ultra necete moci igrat bez stekanja mislim na ove sa hd4670 i slicnim grafama

15 godina
cro_denis kaže...

Kako sam danas napokon zaigrao novi cod .Naisao sam na problem dosao sam do staze gdje se iskazuje istina i na sceni gdje prolazim hodnikom ,a povise mene raketa i to prođem i uđem u nekakav prostor i pogodi me sakom ona osoba koja me oslobodila od stolca i tu mi zasteka i stoji na mjestu dali netko zna kako ukloniti taj "kvar" ???

Samo da spomenem novi su sve driveri od grafe ,novi directx znaci sve sve novo instalirano,zakrpa za cod itd .,ali eto zasteka mi i nikako da nastavim igrati ...

AA stavi na 2x i ponovno kreni prelazit tu misiju. Worked for me

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
neaktivan

Zadnjih 10 stranica se svadate da li je igra poluproizvod. Igra poluproizvod nije, ali neoptimizirana je. Nekima radi, a nekima ne. Nekima koji imaju stvarno jake kompjutere ne radi kako treba dok onima sa prosjecnim kompovima radi dobro. Vidjet cemo sto ce sutar biti. Valjda se mozete strpit do tad.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
doxy kaže...
pirat kaže...

Boldano, oksimoron.

Rijetko kojoj igri danas ne treba patch nakon izlaska...

Evo moje postavke,imam od 50-80(92 u zatvorenom) FPSa...a nakon patcha sutra će se to vjerojatno povećat{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

sa konfom pod moj pc radi na default-nom lock-u od 91 fps, a nekad zna past na 50-60 fps-a ali rjetko ipod toga. Sve maxed na full HD-u jedino AA iskljucim jer mi netreba u multi cod-u

igrivo je ali opet se malcice osjeti drop pa ipak nije 100% fluidno, za cod naravno

nadam se da ce nadolazeci patch jos vise ispolirati performanse :D

jedino mislim da sam skuzio da mi negdje zna se porezat slika, to zbog iskljucenog v-sync-a.....ali nema sanse na upalim v-sync u cod-u multi...bog bi me kaznio :O

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 23:24 (Toni2000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
doxy kaže...
pirat kaže...

Boldano, oksimoron.

Rijetko kojoj igri danas ne treba patch nakon izlaska...

Evo moje postavke,imam od 50-80(92 u zatvorenom) FPSa...a nakon patcha sutra će se to vjerojatno povećat{#}

ja umjesto da kukam potrudio sam si cfg poriktat kak meni pase.

tak da igram na 1920 x 1200, aa off, texture extra, shadow off , bullect impatct on, field na najjace..

r_specular 0

r_blur 0

r_dof_enable 0

com_maxfps 125

cl_packetdup 3

cl_maxpacket 100

minimalno 55 fpsa maximalno 125 avg 70 mozda i vise.. igra ide glatko..

eh da zaboravi osam reci da igram na fov_default 80 normalno je 65 pa to dosta smanjuje fps-e jer sam naviko igrat da vidim vise prostora i da mi sve ide brze..  znaci fov 65 znaci vise fpsa , fov 80 manje..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 23:26 (toxic).
17 godina

Opet su trolovi najglasniji...

liku igra šteka, i ona je za njega fail...to je ok..

..odnosno bilo bi da skoro svaki dan ne iznosi jedno te isto mišljenje i svađa se sa svima u temi

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni vise nista ne steka iskljucivanjem sjena {#}

probajte to mozda pomogne

te također probajte unijet komande r_specular 0 r_blur_allowed 0 te r_dof_enable 0

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice