Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 408.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
16 godina
neaktivan

MW3 je bio sasvim OK, s obzirom da je to prvi CoD koji sam kupio. Da napomenem da ja SP pređem za pola dana tako da mi je MP preokupacija.

Sljedeće godine izlazi novi CoD, jel da?

Sve sam bliži uzimanju, ali imam još nedoumica.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
ulinsky kaže...

MW3 je bio sasvim OK, s obzirom da je to prvi CoD koji sam kupio. Da napomenem da ja SP pređem za pola dana tako da mi je MP preokupacija.

Sljedeće godine izlazi novi CoD, jel da?

Sve sam bliži uzimanju, ali imam još nedoumica.

Gledaj, Black Ops je daleko bolji od MW3. Treyarch je pravi tim, i lijepo je iskoristio ono što igra nudi. Tako da ti ga toplo preporučujem.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina

Ovaj video mi se svidio:

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koliko citera,pa to je uzas..{#}

1 0 hvala 0
15 godina
_CR7_ kaže...

koliko citera,pa to je uzas..{#}

Pa gdje ih nađete? Ja ni na jednog još nisam naletio

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
neaktivan

Vidim da se ljudi još dvoume da li kupiti ili ne blops2 pa dam i svoje viđenje nakon 85 sati mp od koji je

jedno 40 moje a ostalo od mojhi sinova jer igramo na istom acc.

Odmah da velim nisam igrao sp niti zombije niti me to ne zanima znači ovo se odnosi samo na mp:

prvo pozitivne stvari:

- igra je strašno brza šta meni odgovara

- mape su više manje oke

- grafika isto tako ok, u principu meni je za taj dio svejedno ako je ostalo oke

- izbor oružja je oke s tim da ekipa forsira smg-ove šta meni isto odgovara

e sad negativno:

- nema pravih dedicated servera iz čega proizlaze svi ostali problemi imo

- matchmaking je radio neko koga bi trebalo upucat na licu mjesta

- pošto nema brojčane oznake pinga nemaš pojima s kim si u loby-u

- baza igrača je već nakon mjesec dana strašno mala ( bar u ctf-u kojeg ja igram), tako da obično završim s par lagera koje je nemoguće ubiti

- lag compensation je u totalnoj banani

- igra nekad radi dobro nekad laga valjda zavisno u koji te loby baci ili neznam do ćega je to

uglavnom 2 dana imam stalne frame dropove svakih par sekundi pa onda par dana radi dobro itd.

- s obzirom da nema dedicated servera nema ni barebone ni pro mod i sl. servera na kojim nema

perkova i sl sranja koja mene strašno nerviraju pa recimo opće ne igram s&d, zaboravite na timsko kompetativno igranje

osim ako je nečija ideja timske igre biti s par frendova na ts i napucavat nobove na pablicu ...

Samo da naglasim ovo je moje subjektivno mišljenje i ako nekoga ne smetaju ovi gore problemi

neka slobodno kupi igru i isproba sam da li vrijedi tih 300 kn.

Moj PC  
2 2 hvala 3
15 godina
neaktivan
srk kaže...

Vidim da se ljudi još dvoume da li kupiti ili ne blops2 pa dam i svoje viđenje nakon 85 sati mp od koji je

jedno 40 moje a ostalo od mojhi sinova jer igramo na istom acc.

Odmah da velim nisam igrao sp niti zombije niti me to ne zanima znači ovo se odnosi samo na mp:

prvo pozitivne stvari:

- igra je strašno brza šta meni odgovara

- mape su više manje oke

- grafika isto tako ok, u principu meni je za taj dio svejedno ako je ostalo oke

- izbor oružja je oke s tim da ekipa forsira smg-ove šta meni isto odgovara

e sad negativno:

- nema pravih dedicated servera iz čega proizlaze svi ostali problemi imo

- matchmaking je radio neko koga bi trebalo upucat na licu mjesta

- pošto nema brojčane oznake pinga nemaš pojima s kim si u loby-u

- baza igrača je već nakon mjesec dana strašno mala ( bar u ctf-u kojeg ja igram), tako da obično završim s par lagera koje je nemoguće ubiti

- lag compensation je u totalnoj banani

- igra nekad radi dobro nekad laga valjda zavisno u koji te loby baci ili neznam do ćega je to

uglavnom 2 dana imam stalne frame dropove svakih par sekundi pa onda par dana radi dobro itd.

- s obzirom da nema dedicated servera nema ni barebone ni pro mod i sl. servera na kojim nema

perkova i sl sranja koja mene strašno nerviraju pa recimo opće ne igram s&d, zaboravite na timsko kompetativno igranje

osim ako je nečija ideja timske igre biti s par frendova na ts i napucavat nobove na pablicu ...

Samo da naglasim ovo je moje subjektivno mišljenje i ako nekoga ne smetaju ovi gore problemi

neka slobodno kupi igru i isproba sam da li vrijedi tih 300 kn.

iliti u prijevodu,igra je dobra za ubit dosadu..

16 godina
neaktivan

Malo idem u off topic, al da ne otvaram novu temu, uglavnom htio bi isprobati CoD (koji iz nekog razloga jos do sad nisam isprobao), i zanima me uglavnom multiplayer!

Zadnji CoD BO2, je dobio relativno niske ocjene na metacriticu od usera...a i neki stariji nastavci su na steamu na sniženjima.
Koji CoD uzeti, koji ima najveći broj igraća, najbolju podršku, i koji će se vrtjeti glatko na mojem strojćeku iz potpisa?!?

Hvala :)

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zvekan kaže...

Malo idem u off topic, al da ne otvaram novu temu, uglavnom htio bi isprobati CoD (koji iz nekog razloga jos do sad nisam isprobao), i zanima me uglavnom multiplayer!

Zadnji CoD BO2, je dobio relativno niske ocjene na metacriticu od usera...a i neki stariji nastavci su na steamu na sniženjima.
Koji CoD uzeti, koji ima najveći broj igraća, najbolju podršku, i koji će se vrtjeti glatko na mojem strojćeku iz potpisa?!?

Hvala :)

Problem kod metacritica je što skoro svaka igra loše ocijenjena.
Pogotovo što se tiće CoD-a pošto je on na lošem glasu "svake godine sve isto, copy-paste, vamo tamo" ljudi ni ne kupe a ocijenu loše.

Svi če ti CoD-ovi raditi glatko na tvom PC-u zato što je sve isti engine samo što svakim nastavkom glancaju taj engine.

Ja bi uzeo CoD:Bo2 jer on ima trenutno najviše usera i po meni je najbolji a iza toga bi išao na Mw2 ili Mw3 ako hočeš i CoD:Bo 

Peace!
17 godina

@Zvekan

s obzirom da ti komp nije loš radit će ti svi cod-ovi bez problema,a moja preporuka ti je da uzmeš novi BO 2,komentari su dosta pozitivni pogtovo za Mp,ja sam igrao kod kolege malo i sviđa mi se ,ja ga također planiram uzeti u skorije vrijeme,nisam htio žuriti dok ne vidim malo kakvi su dojmovi i sve ,iz svega što sam vidio mislim da se definitivno isplati kupiti igru za Mp{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 14:50 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jedino me još malo frka to što sam, naravno, htio isprobati jogurtek varijantu BO2, ali igra mi se ne pokreće, malo sam proguglao nakon toga, i vidio da dosta ljudi sa starijim nVidiama ima takav ili sličan problem.....

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mislim da je to do jogurt verzije,a igra nije zahtjevna nešto tako da se ne moraš brinuti hoće li ti raditi,a i jogurt možeš samo SP odigrati tako da ti ne znači nešto previše što se tiče MP-a,pročitaj malo po forumu dojmove,pogledaj koji youtube video pa sam odluči.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Trebalo bi ti glatko raditi, ne brini:).

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jel zna netko dali se bo2 moze negdje nabavit za max 200kn?? Rabljen, samo kljuc svejedno, ja nikak da nadem nes
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gamer34 kaže...
Jel zna netko dali se bo2 moze negdje nabavit za max 200kn?? Rabljen, samo kljuc svejedno, ja nikak da nadem nes

Teško box je 485 kuna, eplati 337(ključ) a base-host 329(kljuc) ispod 300 nema šanse da nađeš ILI prićekaj 4 mjeseca da se cijena spusti.

Peace!
13 godina
neaktivan
Jel i vama gpu usage varira od recimo 65% do 99%.Meni i sa betom driverima i sa official tako radi kad gledam na msi af. burneru.
Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A uspio sam rješit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

podjeli s nama kako si rijesio da znaju drug ako imaju taj problem

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovu igru sam kupio prvi dan kada je izašla kao i svaki cod do sada ,ali bf3 je toliko superioran nasprem cod-ova opčenito i nudi ti puno više mogučnosti da je ovaj cod čisto bacanje novaca.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
CALL oFF DUTY BLACK OPS 2 VS BATTLEFIELD 3
Sta vise vrijedi kupiti ?? Koja igra vise nudi ?? i opcenito razlika izmedju ove dvije igre ??

CALL OF DUTY BLACK OPS 2 VS BATTLEFIELD 3
10 CALL OF DUTY BLACK OPS 2
49 BATTLEFIELD 3
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: CALL oFF DUTY BLACK OPS 2 VS BATTLEFIELD 3
L1nNk kaže...
Sta vise vrijedi kupiti ?? Koja igra vise nudi ?? i opcenito razlika izmedju ove dvije igre ??

Battlefield 3 ,NEUPITNO!!

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 18:11 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

podjeli s nama kako si rijesio da znaju drug ako imaju taj problem

Podjelio bi prije s vama rješenje al sam sa moba pisao.Eto nevjerojatno ali tak stvari stoje, nakon što sam povečao grafičke opcije u igri,sve na max osim ambient ocl. i deep of field na low , igra nema fps dropa više a gpu usage je na 99%.S time da mi fps bolji neg s nižim postavkama gdje su primjetni skokovi sa 50 fps na 200 ovdje mi manje više na 100-120 vrti.

13 godina
neaktivan

Kako popraviti applicatio error 0xc0000005 kad ulazim u igru

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.tomshardware.com/forum/5968-63-0xc0000005

simo97 kaže...

13 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

simo97 kaže...

Hvala sto mi pomazes da nadjem rjesenja ali nema ovjde nis sem ovog programa koji ovome liku treba {#}

16 godina
neaktivan
simo97 kaže...
geek_boy1 kaže...

simo97 kaže...

Hvala sto mi pomazes da nadjem rjesenja ali nema ovjde nis sem ovog programa koji ovome liku treba {#}

probaj pod compatibilty mode pokrenut igru recimo stavi pod windows 7 service pack 1

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 20:18 (geek_boy1).
14 godina
Re: CALL oFF DUTY BLACK OPS 2 VS BATTLEFIELD 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
L1nNk kaže...

Battlefield 3 ,NEUPITNO!!

Ovisi. Ja imam na bf3 1100sati igranja i igru vise ne podnosim, jednostavno sam je se zastio. Meni bi osobno bilo bolje kupit bo2.

12 godina
neaktivan

BOk Forumaši!! Nedavno sam kupio igricu CoD Black ops 2, imam instaliran Steam ali prilikom pokretanja, aplikacija se ruši na letvu i ništa!? single player i zombie multiplayer uredno rade !?? pa molim  da li zna netko kakvo rješenje , unaprijed zahvalan Karlo!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel se događa vama frame drops, kad hodam, pucam, skačem fps se vrti oko 40/50, kad nišanim padne oko 30 i to se dosta osjeti u igri, mislim sve je stabilno, samo kad nišanim se osjeti pad fps-a {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Jel se događa vama frame drops, kad hodam, pucam, skačem fps se vrti oko 40/50, kad nišanim padne oko 30 i to se dosta osjeti u igri, mislim sve je stabilno, samo kad nišanim se osjeti pad fps-a {#}

Depth of field stavi na low ionako ničem ne koristi tj. još otežava u multiju igranje a ždere grafu abnormalno i ambient ocl. ugasi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice