Evo upravno jesam i opet ne radi ......neki koda driveri jebu jel se moze nekak to sredit???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo meni je proradilo, ne znam kako!
Doso sam negdje do pola igre i do sada mi je najbolja misija ona sa snajperom.
Igra je odlicna, ali grafika mi se bas i ne svidja i puno mi je lijepsi COD2, COD5 mi je nekako presaren!
Evo upravno jesam i opet ne radi ......neki koda driveri jebu jel se moze nekak to sredit???
Ahhh a kaj je to DXDIAG??
rror
during initialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
Evo ovako pošto sam novi ovdje volio bih da mi neko pomogne,
imamproblem sa codom5 ,
gledajte instalirao sam cod5
crackirao sam ga i instalirao patch 1.1
zašto mi cod5 uopće ne reagira kada kliknem na njega,
pojavi se samo miš s onim nekim sto stoji pored njega i to je to to bude 2 sekunde i onda nista,
pokusao sam joinat server na xfireu u multi player ali ni to nece,
uopće ne piše da imam cod5 instaliran,
P.S.Ljudi molim vas pomozite jer vise ne znam sto da ucinim,instarirao sam ga i unistalirao dosada vec 5 puta ali opet ne radi
POMOĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niko ne zna sta je de ako neko moze pomoć molim vas ,pitao sam sve likove koje ponajem niko ne zna de vi ste pametni de pomozite
imam ovako:windows xp,amd athln , 2.9 gHz
evo nove ip server *PIA* klan (hardcore)
213.202.104.42:28960
server je u Hrvatskoj i u peeringu sa T-com-om
Imam problem jedan veliki, prešao sam možda pola igre i slucajno odabrao drugi profil ono piše online... i sada neznam kako da nađem svoj stari profil i gdje se sprema save game?
Profili su ti na C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles. Da bi došao do toga moraš uključit opciju Show hidden files and folders u folder options
Profili su ti na C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles. Da bi došao do toga moraš uključit opciju Show hidden files and folders u folder options
dajte pomozite molim vas sta ovo znaci kakav je ovo error??
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caught
Mislio sam kupit ovaj novi COD ali nakon 18 prolistanih stranica gdje su samo neki problemi s igrom na kraju ipak odustajem, barem do nekog većeg patcha.
Mislio sam kupit ovaj novi COD ali nakon 18 prolistanih stranica gdje su samo neki problemi s igrom na kraju ipak odustajem, barem do nekog većeg patcha.

Evo bio sam pod crevenim nisam vam mogao prije javit.Svi vi koji koristite nVIDIA Grafičke kartice i igrate COD5 i izbaci vam grešku Direct3DDevice9:Present Failed, (ako ih koristite) drivere vezije 178.13 ili 178.24 obrišite ih i vratite se na 175.19 ili na nove 180.43.Provjereno će radit.
Evo bio sam pod crevenim nisam vam mogao prije javit.Svi vi koji koristite nVIDIA Grafičke kartice i igrate COD5 i izbaci vam grešku Direct3DDevice9:Present Failed, (ako ih koristite) drivere vezije 178.13 ili 178.24 obrišite ih i vratite se na 175.19 ili na nove 180.43.Provjereno će radit.
Koliko lvl ima cod waw?
65 sa 10 prestige-a!! HEHEHE Ime u igri Pernata Zmija i igram samo na GameClubEnergy serveru, malo da ih reklamiram 85.190.14.163:28960
U tijeku je nagradna igra za cod5 tako da tko bude imao najviše sati na njihovom TDM serveru (IP gore napisan) dobiva CoD5 Original dvd! A da odem offtopic! U tijeku je na njihovom CoD4 serveru takodjer nagradna igra, ali nagrada je Nintendo Wii! Nagradna igra traje od 25.11.2008 do 31.12.2008 u 12 sati! Pridružite nam se!!
Ma igra je odlična.Prešao sam je cijeli, igrivost i grafika su na visokom nivou, multyplayer je ponovno zakon.Jedina mala zamjerka je kratkoća singleplayera.
Do koje razine ste dosli na misiji Nacth der Untoten??
E za one koji imaju problem:"Unhandled exception caught" samo trebate izbrisat sve kaj se nalazi u C:\Documents and Settings\Admin(user)\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles samo ostavis active i trebalo bi raditi :D
Ja sam uradio sve kao sto si rekao pobrisao sve profile i samo ostavio onu active sve je ostalo izbrisano i onda kad se hocu spojiti na sevrer kaze mi da nemam imena i izbaci me a nezz kako staviti ime kad nemogu u multiplayer opcijama.Pomoc tko zna Please.hvala
ja imao problem na nećakovom kompu i ova stranica mi jako pomogla
Ja u multi player opcijama nemogu promijenit ime ima samo tag.nezzz sto je ako netko zna samo me ime zafrkaje.
Stalker clear sky 1.5.07 Hamachi za sve zainteresirane za ovu odlicnu igru idite na humachi adress
name: sstalker clear sky 1.5.07
password: stalker
stalno mi se javlja crni ekran i uvijek piše Unhandled exception caught
i odem prema uputstvima disejblati taj Unimodem xxx ali ja ga nemam imam samo ovo:
Ako neko zna kako da mi pomogne nek mi odgovori imam problem kad pokrenem igru uključi se crni ekran pa isključi i ovo mi kaže :
used 1.13 MB memory in DB alloc
Creating Direct3D queries...
Setting initial state...
DirectX reports 256 MB of video memory and 552 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 240 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 3 on specular maps
Waited 10 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caught
pa ako iko zna da li ima neki način da se to rješi nek mi kaže