Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo upravno jesam i opet ne radi ...PlačViče...neki koda driveri jebu jel se moze nekak to sredit???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo meni je proradilo, ne znam kako!

Doso sam negdje do pola igre i do sada mi je najbolja misija ona sa snajperom.

Igra je odlicna, ali grafika mi se bas i ne svidja i puno mi je lijepsi COD2, COD5 mi je nekako presaren!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
Dexter kaže...

Evo upravno jesam i opet ne radi ...PlačViče...neki koda driveri jebu jel se moze nekak to sredit???

ej pajdo, probaj napravit DXDIAG, pa provjeri si u systemu hardware da ti nije nekaj otišlo... onda tam updateaj drivere... ak ni to ne pomaže, onda ti grafa možda ne podržava shadere... jedno znam sigurno, ne bi ti htel bit u koži...
možda tu najdeš nekaj: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest 
16 godina
neaktivan

ovo mi javlja kada pokrenem igru

molim pomoć ako netko zna

tnx

cod5 cod5
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 17:56 (pravi fonevoda).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markbodin kaže...
Dexter kaže...

ej pajdo, probaj napravit DXDIAG, pa provjeri si u systemu hardware da ti nije nekaj otišlo... onda tam updateaj drivere... ak ni to ne pomaže, onda ti grafa možda ne podržava shadere... jedno znam sigurno, ne bi ti htel bit u koži...
možda tu najdeš nekaj: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest 
 Dobro pokusat cu pa javim ali sumljam da mi je grafa kriva mislim da GeForce 8600 GT 256 mb to podrzava!!!
16 godina
neaktivan

Ahhh a kaj je to DXDIAG??Nevinašce

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dexter kaže...

Klikni Start -> Run,Upiši:DXDIAG i zatim enter. DxDiag je program dizajniran za prikaz specifikacija korisnikova hardvera, koji služi i za testiranje DirectX softvera, uključujući zvuk i video.
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 19:50 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

rror

during initialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg.  Make sure Call of Duty is run from the correct folder.

16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Dexter kaže...

Klikni Start -> Run,Upiši:DXDIAG i zatim enter. DxDiag je program dizajniran za prikaz specifikacija korisnikova hardvera, koji služi i za testiranje DirectX softvera, uključujući zvuk i video.
 Upravo sma to napravio i gore sam kliknuo na DirectX Files i pisalo mi je No problems found...kaj sada trebam tamo nekaj pravit ili novi sam pa nemojste zamjerit...
16 godina
neaktivan

Evo ovako pošto sam novi ovdje volio bih da mi neko pomogne,

imamproblem sa codom5 ,

gledajte instalirao sam cod5

crackirao sam ga i instalirao patch 1.1

zašto mi cod5 uopće ne reagira kada kliknem na njega,

pojavi se samo miš s onim nekim sto stoji pored njega i to je to to  bude 2 sekunde i onda nista,

pokusao sam joinat server na xfireu u multi player ali ni to nece,

uopće ne piše da imam cod5 instaliran,

P.S.Ljudi molim vas pomozite jer vise ne znam sto da ucinim,instarirao sam ga i unistalirao  dosada vec 5 puta ali opet ne radi

POMOĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko ne zna sta je de ako neko moze pomoć molim vas ,pitao sam sve likove koje ponajem niko ne zna de vi ste pametni de pomozite

imam ovako:windows xp,amd athln , 2.9 gHz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo nove ip server *PIA* klan (hardcore)

213.202.104.42:28960 

server je u Hrvatskoj i u peeringu sa T-com-om  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa codom

Imam problem jedan veliki, prešao sam možda pola igre i slucajno odabrao drugi profil ono piše online... i sada neznam kako da nađem svoj stari profil i gdje se sprema save game?

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa codom

Profili su ti na C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles. Da bi došao do toga moraš uključit opciju Show hidden files and folders u folder options

16 godina
neaktivan
RE: Problem sa codom
absolut kaže...

Profili su ti na C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles. Da bi došao do toga moraš uključit opciju Show hidden files and folders u folder options

Uradio sam to ;)
Ali eto hvala ti mozda ce nekome zatrebati ;)

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan

dajte pomozite molim vas sta ovo znaci kakav je ovo error??

Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".

------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish.  There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

gamer for life

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislio sam kupit ovaj novi COD ali nakon 18 prolistanih stranica gdje su samo neki problemi s igrom na kraju ipak odustajem, barem do nekog većeg patcha.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Mislio sam kupit ovaj novi COD ali nakon 18 prolistanih stranica gdje su samo neki problemi s igrom na kraju ipak odustajem, barem do nekog većeg patcha.

Igram cod5 nemam niti jedan problem do sad...Mogu reci da je igra predobra mada mogli su jos dodat misija u singl kampanju malo je 15...Multiplajer je zloBelji se
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
protjeran

Evo bio sam pod crevenim nisam vam mogao prije javit.Svi vi koji koristite nVIDIA Grafičke kartice i igrate COD5 i izbaci vam grešku Direct3DDevice9:Present Failed, (ako ih koristite) drivere vezije 178.13 ili 178.24 obrišite ih i vratite se na 175.19 ili na nove 180.43.Provjereno će radit.

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DQ6, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
16 godina
Tola kaže...

Evo bio sam pod crevenim nisam vam mogao prije javit.Svi vi koji koristite nVIDIA Grafičke kartice i igrate COD5 i izbaci vam grešku Direct3DDevice9:Present Failed, (ako ih koristite) drivere vezije 178.13 ili 178.24 obrišite ih i vratite se na 175.19 ili na nove 180.43.Provjereno će radit.

Boli te ona stvar koji komp imam!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 12:02 (mrxa1).
17 godina
neaktivan

Koliko lvl ima cod waw?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

65 sa 10 prestige-a!! HEHEHE Cool Ime u igri Pernata Zmija i igram samo na GameClubEnergy serveru, malo da ih reklamiram 85.190.14.163:28960

U tijeku je nagradna igra za cod5 tako da tko bude imao najviše sati na njihovom TDM serveru (IP gore napisan) dobiva CoD5 Original dvd! A da odem offtopic! U tijeku je na njihovom CoD4 serveru takodjer nagradna igra, ali nagrada je Nintendo Wii! Nagradna igra traje od 25.11.2008 do 31.12.2008 u 12 sati! Pridružite nam se!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 2:49 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma igra je odlična.Prešao sam je cijeli, igrivost i grafika su na visokom nivou, multyplayer je ponovno zakon.Jedina mala zamjerka je kratkoća singleplayera.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Do koje razine ste dosli na misiji Nacth der Untoten??

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E za one koji imaju problem:"Unhandled exception caught" samo trebate izbrisat sve kaj se nalazi u C:\Documents and Settings\Admin(user)\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles samo ostavis active i trebalo bi raditi :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam uradio sve kao sto si rekao pobrisao sve profile i samo ostavio onu active sve je ostalo izbrisano i onda kad se hocu spojiti na sevrer kaze mi da nemam imena i izbaci me a nezz kako staviti ime kad nemogu u multiplayer opcijama.Pomoc tko zna Please.hvala

16 godina
neaktivan

ja imao problem na nećakovom kompu i ova stranica mi jako pomogla

http://bashandslash.com:80/boards/viewtopic.php?f=28&t=742

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja u multi player opcijama nemogu promijenit ime ima samo tag.nezzz sto je ako netko zna samo me ime zafrkaje.

16 godina
neaktivan
Stalker clear sky 1.5.07 Hamachi

Stalker clear sky 1.5.07 Hamachi za sve zainteresirane za ovu odlicnu igru idite na humachi adress

name: sstalker clear sky 1.5.07
password: stalker

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Stalker clear sky 1.5.07 Hamachi

stalno mi se javlja crni ekran i uvijek piše Unhandled exception caught

i odem prema uputstvima disejblati taj Unimodem xxx ali ja ga nemam imam samo ovo:

http://i34.tinypic.com/15etz5w.png

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan

Ako neko zna kako da mi pomogne nek mi odgovori imam problem kad pokrenem igru uključi se crni ekran pa isključi i ovo mi kaže :

used 1.13 MB memory in DB alloc
Creating Direct3D queries...
Setting initial state...
DirectX reports 256 MB of video memory and 552 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 240 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 3 on specular maps
Waited 10 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".

------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish.  There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

pa ako iko zna da li ima neki način da se to rješi nek mi kaže

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 21:11 (Prince of Persia).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice