Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 483.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4
Bok svima prije par tjedana sam poceo igrat COD 4 multiplayer i bilo je sve u redu i mogo sam igrat,prije par dana sam provao ponovno igrat COD 4 i nije mi htjelo i svaki put mi izbaci "server is a different version 1.7" a instaliro sam sve patcheve i sad mi nije jasno kako dalje ne mogu igrat.Molim ako itko zna neka mi pomogne.Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

reinstaliraj cod... i ponovo stavi patcheve..prvo 1.6 pa 1.7..

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
provat cu hvala ti puno ;)
14 godina
neaktivan
elite kaže...
provat cu hvala ti puno ;)

imas gumb hvala {#}

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ljudi može li neko napisat ip adresu nekog COD4 servera sa MW2 modom?? probo sam to igrat i stvar je genijalna, samo što na PitBulovom serveru baš i nema puno ljudi. Dakle, neki COD4 server sa MW2 modom, a da NIJE PitBull!!! ;) unaprijed zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ovo nisam ocekivo :'D btw..evo novog edita :D 

:') :')
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Dosta mi je više org. servera (28.lvl.) pa me zanima ak ima neko neki dobar promod server, može i neki mod a može i neki scope only. Ako još uvijek neko igra CoD4? {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Pogledajte ovaj kratki edit od moga frenda, like & sub pls..

[G] Sapko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Jedan novi minimovie iz moje produkcije, bacite pogled {#}

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovi protiv kojih si igrao koliko imaju, 200h max?

14 godina
neaktivan
sushii kaže...

Ovi protiv kojih si igrao koliko imaju, 200h max?

Nisam ja igrao..

clock2much
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Imam org. Promijenio sam na piratski. Vratio na org. i stats have been reset (igram na org. serverima). Jel mogu kako vratit lvl. create class itd. il moram opet level up-at?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ExStazy kaže...

Imam org. Promijenio sam na piratski. Vratio na org. i stats have been reset (igram na org. serverima). Jel mogu kako vratit lvl. create class itd. il moram opet level up-at?

ispocetka moras sve

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
12 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Imam problem sa cod4 MP...znaci sve sam uredno instalirao sto treba i kad odem na xfire i pod servere i kliknem na server neki igra mi uopce nereagira molim pomoc,hvala {#}

0 0 hvala 0
14 godina
CekuL kaže...

Imam problem sa cod4 MP...znaci sve sam uredno instalirao sto treba i kad odem na xfire i pod servere i kliknem na server neki igra mi uopce nereagira molim pomoc,hvala  {#}

Kopriaj IP od servera sa xf-a, odi u igru, upali konzolu i upisi /connect IP-koji-hoces i potvrdi s enterom...

Znaci npr /connect 123.45.67.89

14 godina
neaktivan
CekuL kaže...

Imam problem sa cod4 MP...znaci sve sam uredno instalirao sto treba i kad odem na xfire i pod servere i kliknem na server neki igra mi uopce nereagira molim pomoc,hvala {#}

Detectaj igru sa Xfireom, tek onda ce raditi.

clock2much
12 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Jesam,opet isto...,a konzolu nemogu otvorit

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 22:17 (CekuL).

0 0 hvala 0
14 godina
CekuL kaže...

Jesam,opet isto...,a konzolu nemogu otvorit

Nadi u postavkama "enable console".

12 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Rijesio sam to i sad mogu igrat,al nakon 15-20min igranja mi zasteka zvuka i slika i moram resetirat laptop pa ako neko zna

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Revolution-Team roG.hr...servers

Revolution Team Pub servers Masteradmin drkan112

Na serveru su Skinovi Unlimited Sniperzz na SD Serveru je i Muzika za plant

Posjedujemo 3 server + War server....Dolaskom na server vas nagrađujemo odnosno morate biti 1.Na GameTrackeru...

S&D IP 213.149.60.38:28934 Dubioza Kolektiv Music Best Skins Unlimited Sniperzz

TDM Minecraft IP 213.149.60.34:28841 Best Skins Userm Maps minecraft Only

HC TDM IP 176.62.0.12:28964 Modwarfare Svi perkovi su dopusteni

Public TS JoIN IP 78.46.21.212:9964

Nagradne igre Su vrijedne Npr.10 i 11 mj je bio Nintendo WII sa 40 Igrica

Za ubuduce Nagradne igre dajemo vama na odabih 5 Nagrada i vi GLasanjem Birate Nagrade

dfssee
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 23:15 (roG.hr-team).

0 4 hvala 0
14 godina
Re: Revolution-Team roG.hr...servers

Ja ne razumijem zasto stalno trpate te skinove. Samo terate ljude sa servera, preruzno izgleda...

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Ja ne razumijem zasto stalno trpate te skinove. Samo terate ljude sa servera, preruzno izgleda...

i ak netko nema neogranicen net za badava mu pojede mb/gb ak neigra tam.. 

14 godina
protjeran
dinos3 kaže...

nekako sam stalno imao osjećaj da to stavljaju nafurani klinci kojima je to prekul.. onda sam malo više zagazio u "admin" vode i shvatio da to stvarno je tako jer sam puno surađivao s vlasnicima servera i ispada da samo djeca od 16 godina na niže stavljaju te skinove, a starija ekipa to ne želi štapom taknut

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

I još mi je super kada su djeca admini...Idu u školu i nema ih još pola dana što su kući jer uče...I onda sam 1h na serveru, čisto da vide što ima. WTF!!?!?!?!!?! PA ŠTA STE ONDA UZIMALI SERVER?!?!?! I još se boje dat nekome admin/member da kika haxore...{#}

Posvećeno...Angry Killers i e-sport serveri (isti admini) nikada ih nema.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ovo zadnje si u pravu 100 %!!! e sport je pun haxora koje niko nikad ne banna jer admina nikad nema na serveru. a inače sam često na serveru jer nema baš puno PROmod TDM servera! Gledo sam i na gejmtrakeru, al ne pronalazi baš. Zna neko sa foruma neki TDM Promod server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
leotom kaže...

ovo zadnje si u pravu 100 %!!! e sport je pun haxora koje niko nikad ne banna jer admina nikad nema na serveru. a inače sam često na serveru jer nema baš puno PROmod TDM servera! Gledo sam i na gejmtrakeru, al ne pronalazi baš. Zna neko sa foruma neki TDM Promod server?

imaš IM-puls nisam neko vrijeme bio al vlasnik je predobar i sumnjam da bi davo debilima da budu admini.. znam i neke admine tamo i super su.. uglavnom možeš tamo probat, jer ja tamo volim igrat kad mi se igra promod

15 godina
neaktivan
leotom kaže...

Pošto sam dobio "vlast" na e-sportu pokušat ćemo to riješit, ali trebam pronač nekog od povjerenja da jer nisam previše aktivan u CoD4.

@novak92 - loge i exer su vlasnici i sad kad je trebao doć novi forum nastala je interna zbunjoza i na kraju ja i ruzcheHR preuzimamo sve ako ne nagovorimo logea da se vrati.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 14:31 (Vapor).
13 godina
neaktivan

Aj fala dragom Bogu da ima admina na e-sportu. o.O  Ali netreba ti nitko od velikog povjerenja, jer das sam membera ili neš da ljudi kji su aktivni mogu kikat druge ljude. Ja sam iskreno imao server, i takva stvar je šljakala ali ponestalo para :(

15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Aj fala dragom Bogu da ima admina na e-sportu. o.O  Ali netreba ti nitko od velikog povjerenja, jer das sam membera ili neš da ljudi kji su aktivni mogu kikat druge ljude. Ja sam iskreno imao server, i takva stvar je šljakala ali ponestalo para :(

Heh, nama ne može nestat para, sve sponzorski serveri :).

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 16:52 (Vapor).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice