Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
SuperDox kaže...

pozz... evo imam problem.. juce sam iso stavljat nove windovse... i formatiro sam krivi disk a tamo mi je bio instalacijski cod4.. sada ako skinem piratsku ripanu igru,... mogu li dobit guid ban na svom org keyu?

Ako ti je CD key ORG ne, nema veze otkud ti igra.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

evo me opet..sa problem.. imam org key i nikome ga nisam davo... ni posuđivo... kaze da je key code appears to be valid... ali ja se nemogu spojit ni na jedan org server.. prije sam imo taj problem ali sam ga rjesio.. blokiro ga je tuneup... sada nemam tuneup na kompu... znade ko kaj je problem?

EDIT: ujutro sam normalno igro na org serverima 

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 11:09 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

evo me opet..sa problem.. imam org key i nikome ga nisam davo... ni posuđivo... kaze da je key code appears to be valid... ali ja se nemogu spojit ni na jedan org server.. prije sam imo taj problem ali sam ga rjesio.. blokiro ga je tuneup... sada nemam tuneup na kompu... znade ko kaj je problem?

bump.. imo itko isti problem?

13 godina
Call of Duty 4

e pozz ljudi zanima me u vezi fps-a znaci imam 2x2gb rama 1600 mhz, x4 960T i radeon hd6870 i jedva ga lockam na 250...jeli to tako normalno ili bi ja trebao imat vise fps-a ?

0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Ti trebaš imat lock 333, inače dropa jer tako je kako je. Slična konfa je ko moja, tj ista, dakle, 333 lock moraš imat bez problema.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

hmm pa i ja isto to mislim zato i pitam ovdje jel cudno mi je skroz da nemogu imat 333 lock a 250 mi mrda sa 248-250 i tako cjelo vrijeme ne stoji bas locked, kolko ti imas fps ? i na cod2 isto imam jedva 250..wtf

16 godina
Coach321 kaže...

hmm pa i ja isto to mislim zato i pitam ovdje jel cudno mi je skroz da nemogu imat 333 lock a 250 mi mrda sa 248-250 i tako cjelo vrijeme ne stoji bas locked, kolko ti imas fps ? i na cod2 isto imam jedva 250..wtf

ako igras ProMod na CoD4 onda ne mozes vise od 250 lockat...ako igras na serverima bez modova onda mozes 333...a to sto ti 248-250 skakuce to je lock u cod4..tako i meni...probaj si promjenit config ;)

14 godina
Call of Duty 4

A omg, 248-250 stalno? Pa ako je tako onda savršeno. Imam ja 250 i 333, ali dropa jer nije svugdje na mapi isti fps. Nemre bit ni sa jačim grafama. U smoke-u mi padne dosta, na 160, kolko već. Kaj očekuješ da ti ne mrda sa 250? Teško...

EDIT: kak ne? con_maxfps 333 i onda možeš.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 3:45 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma igram cod 2 i 4 od kad su izisli , igram tu i tamo na promodu, znam da mogu imat max 250 na promodu ali na random serveru ja nemam lock 333 i to mi je jako cudno, imam cfg od mazarinija :-)

16 godina
DiRT kaže...

A omg, 248-250 stalno? Pa ako je tako onda savršeno. Imam ja 250 i 333, ali dropa jer nije svugdje na mapi isti fps. Nemre bit ni sa jačim grafama. U smoke-u mi padne dosta, na 160, kolko već. Kaj očekuješ da ti ne mrda sa 250? Teško...

EDIT: kak ne? con_maxfps 333 i onda možeš.

logicno da ti u smoku pada sa 250 bez obzira na konfu...pa meni drzi 248-250 stalno na svakom djelu mape.con_maxfps 333 mozes samo ako napravis onaj dvar bypass ;)

13 godina

prije sam igrao na dosta slabijoj confi tako da neznam kako to sve stoji sa vecim fps-ima, imao sam prije locked 125 bez mrdanja pa sam mislio da bi i tako trebalo bit za 250 i 333, ok znaci sve je u redu, hvala na pomoci   /Cheers :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 3:54 (Coach321).
14 godina
Call of Duty 4

E sad ste me natjerali pa sam morao ić isprobat 250 i 333 mijenjat. I gle, samo mi pada u smoke-u od min 130 i nešto fps-a do 169, a ostalo sve drži na 250-252, a kad "haxam" preko notepad++ fps drži 333-337. :)

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 4:06 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Napisi r_multigpu 1 , meni je to povecalo fps.

0 0 hvala 0
13 godina
Jack Black kaže...

Napisi r_multigpu 1 , meni je to povecalo fps.

ma znam te cake, radio sam svoj cfg na cod2 i znam vecinom kako to ide sve.. /Cheers :)

14 godina
Call of Duty 4

Probaj nove drivere za grafu.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

probaj smanjit detalje :/

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

itko? pls help...

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Power Gamerz Pub sever||Toujane ONLY||Unlimited Scopes
Server IP 213.149.60.35:28933

Evo od frenda server. Za sada je Toujane ONLY, ali nagovorit ću ga da stavi sve mape {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nemoj ga nagovarat :-D
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
16 godina
SuperDox kaže...
SuperDox kaže...

itko? pls help...

probaj resetirat ruter,to mi nekad zna bit kad mi izbaci 999 na serveru pa se odma reconnectam pa te server zapamti po guid kljucu...

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

el znade itko kako recordat u HD rezoluciji... jer ja sam danas recordo ovo prek frpasa i nije preko cijelog ekrana... Pogledajte... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SuperDox kaže...

el znade itko kako recordat u HD rezoluciji... jer ja sam danas recordo ovo prek frpasa i nije preko cijelog ekrana... Pogledajte... 

kao prvo nice kill :))))))))))

kao drugo omg movie cfg stavis na rezu 1280x720 ili 1280x960 il kak vec ( i da nije onak full screen nego window), u cod4 playeru ono sto najvise uspori to stavis timescale na 0.25 i sa frapsom snimas usporeno, otvoris u vegasu projekt stavis 1280x720 sa onoliko fps kolko si snimao(preporuceno 60) i onda ono sta si snimao usporeno ubrzas u vegasu(drzis ctrl i ko da skracujes clip) i onda da ti sound bude normalan desni klik na zvuk properties i lock to stretch :))

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

moze mi netko reci kako da bindam / da kad stisnem da izadem iz igre??? ja napisem bind KP_SLASH "quit" ali to ne radi...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

moze mi netko reci kako da bindam / da kad stisnem da izadem iz igre??? ja napisem bind KP_SLASH "quit" ali to ne radi...

probaj /bind (slovo koje hoces.) U quit

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

evo večeras možete pratit cup na http://www.livestream.com/cod4_cups?t=423252

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SuperDox kaže...

koji?

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
SuperDox kaže...

koji?

cod4 universe.. a drugi match mozete pratit na universe-cup.com

15 godina
SuperDox kaže...
FiCoO kaže...
SuperDox kaže...

koji?

cod4 universe.. a drugi match mozete pratit na universe-cup.com

a to, znam voditelje, sta igras ti ili?

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ne.. spectam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SuperDox kaže...

ne.. spectam

n1 :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice