Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
SuperDox kaže...
Logigamer kaže...

Kako strafat?

! Možda pomogne. {#}

ili

!

EDIT: sry za duble post..slucajno sam iso citirat umjesto uredit -.-

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 13:14 (SuperDox).
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

moze mi netko poslat/uploadat original cod4mp ??? ovaj moj se crackan stalno crasha a imam org

evo sad mi se vise ne crasha nego mi stalno izbacuje corrupted file memory... modove sam izbriso ne radi, promjenio crackova ne radi, update pb ne radi, izbriso pb pa opet instaliro ne radi... molim vas help

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 21:05 (Imsovcanin).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Moze mi neko rec potrebnu konfiguraciju (za cod-4) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dodoPS3black kaže...

Moze mi neko rec potrebnu konfiguraciju (za cod-4) ?

Moze

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

:D Ok onda cu napisat  ovako: Neka mi netko napise koja je konfiguracija potrebna za cod-4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dodoPS3black kaže...

:D Ok onda cu napisat  ovako: Neka mi netko napise koja je konfiguracija potrebna za cod-4.

Pretesko je googleat jelda

“Recommended Specs” 
- CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended 
- RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended 
- Harddrive: 8GB of free hard drive space 
- Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better 

“Required (min) Specs” 
- CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 
64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported 
- RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista) 
- Harddrive: 8GB of free hard drive space 
- Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Hvala ti puno ! Ma googlo sam ja i trazio na str. od activisiona ali nikad ono pravo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

igro sam ja sa proc @1,8 dual core i mogo sam do 250 uz odrede cfg

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ma meni steka imam : AMD Sempron 2.70 GHz (bio clockan na 3.00), RAM DDR2 1 gb , ati radeon 1200 (integrirana) i napajanje 420 W xilence. Znaci na toj konfii mi steka i kad stavim cod 4 na najmanju rezoluciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dodoPS3black kaže...

Ma meni steka imam : AMD Sempron 2.70 GHz (bio clockan na 3.00), RAM DDR2 1 gb , ati radeon 1200 (integrirana) i napajanje 420 W xilence. Znaci na toj konfii mi steka i kad stavim cod 4 na najmanju rezoluciju.

Normalno da ce stekati kad igras na integrirci

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Sorry autoru na off-u . Koju grafu bi mogo stavit da mogu normalno igrat solidne igre ? Nes za malo para novo/polovno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dodoPS3black kaže...

Sorry autoru na off-u . Koju grafu bi mogo stavit da mogu normalno igrat solidne igre ? Nes za malo para novo/polovno ?

Koliko malo para?

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

A nezz za 300 kn ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dodoPS3black kaže...

A nezz za 300 kn ?

Moze se sa mojom grafom igrati fino

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

:D kolko para ? Koja ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 23:04 (dodoPS3black).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dodoPS3black kaže...

:D kolko para ? Koja ?

HD4650 

Ak si iz zg mogu ti ju prodati :)

14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

wtf? ja imam dual core 2.93 i imam fps config i nemrem imat 250 lock.. imam Ati readong HD4850 1GB, 4GB of RAM  i intel dual core e650 2.93.. koje seriju si imo ili jos imas?

13 godina
protjeran
SuperDox kaže...
Imsovcanin kaže...

wtf? ja imam dual core 2.93 i imam fps config i nemrem imat 250 lock.. imam Ati readong HD4850 1GB, 4GB of RAM  i intel dual core e650 2.93.. koje seriju si imo ili jos imas?

ne postoje fps config ili ne znam kakav config daj shvatite to!!! ak bas oces 250 iskljuci sve rezoluciju na najmanje i teksture i sve...pa 125 je isto odlicno, ima odlicnih i poznatih igraca a igraju na 125 lock

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
14 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
SuperDox kaže...
Imsovcanin kaže...

ne postoje fps config ili ne znam kakav config daj shvatite to!!! ak bas oces 250 iskljuci sve rezoluciju na najmanje i teksture i sve...pa 125 je isto odlicno, ima odlicnih i poznatih igraca a igraju na 125 lock

pa na to mislim.. sve sam poiskljucio..... sve low,sve je of pod grapich settings.. za ove cfg-ove scope,kalas...to znm da su gluposti kaj pricaju... 

16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

skini ti samo cfg of yitch3 da vidis kako digne fps

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

skini ti samo cfg of yitch3 da vidis kako digne fps

imo sam ga... fps mi bili ko sad sa ovim cfgom... 

14 godina
neaktivan

nepise nista :D,ali sam rijesio problem!

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

POGLEDAJTE NOVI PREDOBAR CoD4 FILM

killovi i edit su odliicni iako mi se pjesma nije bas svidjela

potpis
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

To su fragovi sa public servera, takve mogu napraviti u 2 sata igranja. Drugo što mi se ne sviđa je u nepoznavanje egleskog jezika u početku movie-a. Znam da je cool napisati onako kako se izgovara, ali i to je krivo napisano.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4
Moze li mi netko, molim vas reci neke dobre xfire servere?Ne moraju biti hrvatsku, samo je vazno da su TDM i da nisu HC. I naravno da ima nekog gore. Hvala.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
KCro kaže...
Moze li mi netko, molim vas reci neke dobre xfire servere?Ne moraju biti hrvatsku, samo je vazno da su TDM i da nisu HC. I naravno da ima nekog gore. Hvala.

pa piše uz ime servera koji mod je i dali je HC u opisu a i koliko je ljudi na serveru,šta nije jasno?xfire "gaming simplified" očito moraju još pojednostaviti.

15 godina
neaktivan
Nisam retardiran. Ne pise dal je att/def ili normalan ni dal se pribrajaju killovi. A na puno njih kaze key code in use. Mislio sam ako imate medu fav serverima da mi preporucite.
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Hrvatski ESL u suradnji sa Omnigenus serverima organizira veliki bozicni event!
Održati će se kupovi u čak 9 igara, a nagrade za najbolje osiguravaju Omnigenus serveri.

Vijest o cijelom eventu mozete procitati na linku: http://www.esl.eu/hr/news/180360/

Detalje o COD4 bozicnom kupu mozete pronaci na linku: http://www.esl.eu/hr/cod4/news/180210/

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 14:35 (ESL.hr).

1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Sretan božić svima :)) dakle nedavno sam napravio moj movie jer nisam dugo i nakupilo se bilo vec fragova pa evo i link:

isto tako u visku fragova i dosadi sam odlucio napravit christmas clip te se nadam da ce vam se svidjeti i movie i xmas clip :))

subscribe isto ne bi bio los :)))

mozete i pogledati na kanalu i moje presmijesne trollerske mw2 videe :)) koje sam napravio zajedno sa Fermijem aka DjDomijem

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

pozz... evo imam problem.. juce sam iso stavljat nove windovse... i formatiro sam krivi disk a tamo mi je bio instalacijski cod4.. sada ako skinem piratsku ripanu igru,... mogu li dobit guid ban na svom org keyu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice