Call of Duty 4

poruka: 3
|
čitano: 1.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Evo ovako,instalirao sam CoD 4 odavno i igram multiplayer sa patchevima 1.6 i 1.7 preko Garene,igra sam vec oko 7-8 mjeseci bez problema i icega,i ubacivao sam neke gluposti u C:/Program Files/Activisions/CoD 4/ i brisao sam ih jer je mapa bila prepuno,igrom slučaja sam obrisao neku mapu što nisam ja ubacio i sada zbog toga nemogu pokrenuti igricu(kaže da fali code_post_gfx_mp.ff)

Neznam kako to rijesiti,pa ako netko zna moli bih da se javi!!Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty 4
Piko9872 kaže...

Evo ovako,instalirao sam CoD 4 odavno i igram multiplayer sa patchevima 1.6 i 1.7 preko Garene,igra sam vec oko 7-8 mjeseci bez problema i icega,i ubacivao sam neke gluposti u C:/Program Files/Activisions/CoD 4/ i brisao sam ih jer je mapa bila prepuno,igrom slučaja sam obrisao neku mapu što nisam ja ubacio i sada zbog toga nemogu pokrenuti igricu(kaže da fali code_post_gfx_mp.ff)

Neznam kako to rijesiti,pa ako netko zna moli bih da se javi!!Smijeh

reinstall ili pitaj nekog da ti pošalje tu mapu sta si obrisao...
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
Call of Duty 4

Taj file ti se kod mene nalazi u D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\zone\english

evo ja sam stavio taj file na rapid pa ga stavi kod sebe pa vidi hoće li ti raditi

http://rapidshare.com/files/195464274/code_post_gfx_mp.rar.html

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice