Server close !? :(
Kako funkcionira towny?
Pozz sa A1

FFUUUUUU.
Nadam se da ce mi admini moci vratiti neke iteme. Igrač highscreen mi je prvo unistio farmu i pola moje piramide pred mojim ocima. Onda me dva puta ubio, i uzeo sve što se moglo uzeti. Bila su 3 stacka redstona, 1 stack zlata, 8 emeralda, 3 dijamata, sve iron oružije i oruđe, 10 lapisa, 60 papira, 50 coal-a, 20 irona, i još nekih stvari.
BANUJ GAMAD JER NIJE SAMO MENI UZEO.
Neću ni igrati dok se on ne banuje. Tako sam lijepo krenuo
BANUJ ĐUB*E.
EDIT: Zaboravio sam : 20 ispecenih odrezaka(kako se već to kaže) od krava i svinja. 15 ispecenih riba, 6 zlatnih jabuka.
FFUUUUUU.
Nadam se da ce mi admini moci vratiti neke iteme. Igrač highscreen mi je prvo unistio farmu i pola moje piramide pred mojim ocima. Onda me dva puta ubio, i uzeo sve što se moglo uzeti. Bila su 3 stacka redstona, 1 stack zlata, 8 emeralda, 3 dijamata, sve iron oružije i oruđe, 10 lapisa, 60 papira, 50 coal-a, 20 irona, i još nekih stvari.
BANUJ GAMAD JER NIJE SAMO MENI UZEO.
Neću ni igrati dok se on ne banuje. Tako sam lijepo krenuo
BANUJ ĐUB*E.
EDIT: Zaboravio sam : 20 ispecenih odrezaka(kako se već to kaže) od krava i svinja. 15 ispecenih riba, 6 zlatnih jabuka.
Oces da ti vrati i Posran* gace ??? Znam kako ti je i meni je to napravio (ne samo on, nego i svi vi zajedno -.-) ipak nisam se bunio...ovo je survival! igras, ratujes...nema vracanja!
Ja bih se prijavio...daj molim te dodaj me na white list...moj nick je:*The_Cyborg*
@Acer Nije ga smjeo ubiti jer je PvP tad bio na off ako se dobro sjećam.
@Acer Nije ga smjeo ubiti jer je PvP tad bio na off ako se dobro sjećam.
Da Pvp je bio Off.
I mene su grifali, pokrali mi stack irona, gomilu hrane i par dijamanata. Čak su mi i krevet uzeli.
I mene su grifali, pokrali mi stack irona, gomilu hrane i par dijamanata. Čak su mi i krevet uzeli.
Zato mene niko ne moze pokrast Buahahhahahah :D
EDIT: Pa nisam ni reko da ga ubije...
Owner (franjo031)...gle...ja nisam glup...znam da koristis Vanish...cestovi se pored mene otvaraju...i slucajno si mi poslo /tpa acerio umjesto /tp...a nema te na popisu, logicno...i gledo si sve :D vrlo podlo :Dss
Ovako ljudi recite mi tocno ime toga grifera koga optuzujete
tako da ga banam
tako da ga banam
Saidu je highscreen izgrifao, ko je meni ne znam, jer nisam bio online.
Owner (franjo031)...gle...ja nisam glup...znam da koristis Vanish...cestovi se pored mene otvaraju...i slucajno si mi poslo /tpa acerio umjesto /tp...a nema te na popisu, logicno...i gledo si sve :D vrlo podlo :Dss
Malo vas moram provjeravat zbog sigurnosti ali nemojte se bojat necu vam nista uzet :D
zato budi bez brige
tako da ga banam
Napokon....napokon...Hvala :D
HIGH SCREEN !!!BANAJ GA!uzeo mi pola stvari!Kako da ih vratim!(neke stvari je vratio ali ne svee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
np ;)
Banao sam ga
Dobro ljudi a jel mogu ja na whitelist i jel mogu dobit IP?
Ja bih se prijavio...daj molim te dodaj me na white list...moj nick je:*The_Cyborg*
Dodan si
Dodan si
Ali nema me na whitelistu i nemam IP
Dodan si
pokusaj sada
Dodan si
pokusaj sada
eee pise mi You are not White Listed...:(
Dodan si
pokusaj sada
daj mi tocno ign
Dodan si
pokusaj sada
daj mi tocno ign
*The_Cyborg*
Sada mogu igrat :D
Ipak smo doali umjesto townya factions
:D
Evo par ss-ova projekta na kojem radimo medikus,ja i fermi :D , nadam se da ce vam se svidit :D
Jako mi se sviđa taj projekt i zelim vam puno srece da ga i zavrsite