Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.556.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Battlefield V

Jesu rekli dal ce bit open beta za one koji nisu preorderali?

Jel se moze sa free trial 7 dana origin accessom dobit popust?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 12:31 (matecro007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield V

Maske za hokej lol wut? Kak je neko napisal na redditu "We got Kratos, Braveheart, pirates, ninjas and now Jason Voorhees too!" 

.

Malo OT: se to meni cini ili je ovo bio najgori E3/EA play ikad za EA, pa da nemaju tu fifu kravu muzaru i BF propali bi nisu bas nist pokazali

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 12:28 (dad0r).
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
Battlefield V

Nezz zašto ali izgubio mi se sav hype, sinoć sve što sam gledao bio sam potpuno ravnodušan i na trailer novi i na gameplay... Nezz stvarno što bih rekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield V
matecro007 kaže...

Jesu rekli dal ce bit open beta za one koji nisu preorderali?

Bit će za sve open beta, samo oni koji su napravili preorder će dobit raniji pristup.

15 godina
Battlefield V

Izgleda kao DLC za BF1 s nekim dodantim shemama i mehanikama. Toliko nabrojanih stvari, malo toga sam vidio kako radi pa ne mogu komentirati.

Pucanje kao u bf3, to ste probali pa znate? Meni izgleda kao puding gunplay iz bf1 i to mi je odmah odbojno.

Ima nade, neke stvari su ok, ali bez kvalietetno izigrane bete ništa od ikakve kupovine. Vidjet ćemo kako će dalje leakat info i to, ali zasad kažem, veliki upitnik za neke stvari...

a ove ženska umiranja po cijeloj mapi i luđake s maskama neću komentirati 

nema lootova to je bitno nema lootova to je bitno
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 12:44 (fila2208).
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

ocekivano, prvoklasna igra prema vidjenome (alpha)!

razmisljam o uzimanju bolovanja kad igra izadje

Ha, bolovanje! Koji si ti amater GTFO! Ja dajem otkaz u 10. mjesecu... Zbogom obveze, problemi, dileme - zdravo slatki eskapizme! Say goodbye to the world you live in, you have always been taking, but now you're giving!

14 godina
Q-Tip kaže...
NiramX kaže...

Viši zahtjevi uz minimalnu, ako ikakvu, grafičku razliku?

Ja ne razumijem što očekuješ godinu dana nakon BF1. Kakve bi to svemirske razlike trebale biti ako se radi o istom engineu? Poboljšanja će biti sasvim sigurno, pogledaj samo detaljnost destrukcije kakvu dosad nismo imali u nijednoj igri, a za ostalo ne znam zbilja što bi po tebi bio značajan iskorak naprijed. Fotorealizam? 

ma mogli su oni napraviti da bude grafika još bolja ALI moja prpostavka da nisu mogli radi playstation igraca.

napravit pomak sigurno hoce ali minimalan (ps4 pro) i to ke to.cekamo da izade ps5 pa ce onda napraviti bolju igru za PC.

jbg ipak su oni vecina (ps4)

15 godina
Battlefield V

Kakva grafika, ko igra ovo na super ultra i stigne se diviti grafici?
Manja je vidljivost i opažanje igrača na ultra nego na postavkama koje dižu vidljivost. 

Igra sama po sebi izgleda vrhunski pa čak i na low što je uvijek bio slučaj, tako da se ne sekiram za izgled. Bitno da radi dobro, a pošto je njihova ideja valjd aizdati dva bf-a dok je ovaj ciklus konzola onda je to to.

Jel bio westie?

Prejako mi je ovo građenje, to mi se jako sviđa moram priznati.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

još levelfag ako nije bio.

Ovaj snijeg s kuća i to mi je breathtaking, stvarno su pogodili.

+ nadam se da će se moći isključiti ovi skinovi u opcijama, ove gluposti za ljude koji žele imat realstičnije iskutsvo igranja a ne jasona i kratosa da trče po terenu i bacaju bombe 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
LeftY_CRO kaže...

ocekivano, prvoklasna igra prema vidjenome (alpha)!

razmisljam o uzimanju bolovanja kad igra izadje

Ha, bolovanje! Koji si ti amater GTFO! Ja dajem otkaz u 10. mjesecu... Zbogom obveze, problemi, dileme - zdravo slatki eskapizme! Say goodbye to the world you live in, you have always been taking, but now you're giving!

i to je opcija!

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
Ja u pravilu igram na najvišim mogućim igrivim postavkama. Jednostavno mi je to ispred ganjanja zilion frejmova. Nisu svi k/d whores, neki vole i uživati u svemu što igra nudi 😁
Usput rečeno, meni bi bilo super kada bi postojali i serveri na koje ne možeš doći sa low postavkama, mislim da je Crysis multi jedan od rijetkih (ili jedini) koji je imao i tu opciju.
Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
fila2208 kaže...

još levelfag ako nije bio.

A jaaaadan, samo laprda preko trailera. Onomad se ogriješio o poslušnost bogovima EA-a, više nema pristupa ničemu unaprijed.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
Battlefield V

Lijep kick se vidi na oružju na ovom videu:

Najkonkretniji video koji sam vidio do sada.

Moj PC  
6 0 hvala 5
13 godina
Battlefield V

DRUNKKZ3 o spreadu i recoilu:

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 18:49 (Perki).
Moj PC  
2 0 hvala 5
13 godina
Battlefield V

Ovo:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 5
17 godina
Battlefield V

Ima piiing nakon headshota.

Nisu oruzja razdjelili po stranama.

Nemaju pojma o mapama pa izgleda sve konfuzno.

Ne igraju kao squad.

Lubanje kao kill confirm me nerviraju.

Konfuzno.

Svidja mi se.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ovo:

Dobro znamo tko ce se veseliti ko prase u kupusu. 😀

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ovo:

Vau, prenova kul mehanika 

onaj ping kad je HS je sve, ako to ne stave neću kupit.

btw. red dotove treba izbacit full, samo iron sight lijepo pa mijenjat nejga na raznim varijacijama recimo da bude za long ili short range, ali jasno da će bit onaj debilni žuti iz cod ww2.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 21:31 (fila2208).
16 godina
mrfloyd kaže...

Ima piiing nakon headshota.

Nisu oruzja razdjelili po stranama.

Nemaju pojma o mapama pa izgleda sve konfuzno.

Ne igraju kao squad.

Lubanje kao kill confirm me nerviraju.

Konfuzno.

Svidja mi se.

Ma taj hud bi se mogao mjenjati jer je ovo pre alpha build. Mjenjao se u BC2 i BF3 tako da nema staha za ovo. Ali opet i ako će ostati ovako, obično dodaju settinge tako da se hud može smanjiti ili ugasiti kao u BF1.

Inače ovo "squad wipe" i "you are last alive" je veliki dio igre sad, pošto se sve vrti oko onih squad bonusa i to gubiš kad svi krepaju.

Eh da zaboravio napomenuti sweet spot za snipere više nema, a suppression barem na ovoj verziji ti samo zaguši zvuk i zablura vid. Ne sjebe ti recoil ili preciznost.

14 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ovo:

Vau, prenova kul mehanika 

onaj ping kad je HS je sve, ako to ne stave neću kupit.

btw. red dotove treba izbacit full, samo iron sight lijepo pa mijenjat nejga na raznim varijacijama recimo da bude za long ili short range, ali jasno da će bit onaj debilni žuti iz cod ww2.

koliko znam švabe su imale night vision pa pusku koja puca iza čoska.

ima dosta naoruzanja sta bi mogli uvesti

8 godina
neaktivan
Battlefield V

Vidim da se sniper gunplay nije puno promijenio od BF1. Još uvijek je bullet speed na maksimali i COD-esqno run&gun snajperiranje je u igri. Previše je pojednostavljeno i olakšano snajperiranje naprema BF4.

Po mojem mišljenju trebali su eksperimentirati sa 1 shot mehanizmima u kombinaciji sa bullet speedom iz BF4 i smanjenim ratefireom. U BF4 je sniperiranje bilo preteško, u BF1 je bilo za hendikepiranu djecu, nikako da ubodu sredinu kako treba biti.

0 0 hvala 0
15 godina
lange kaže...

Imali su i robote, robotske pse, zombije, leteće aute, transformere, i to sve sam vidio u wolfenstein i to je sigurno točno.

Pls, ako počnu s tim sranjima onda nek idu u kurac, ma i da ko pickup stave onda su debili. I ovako se rugaju jako s tim rukama i face paintovima i glupostima tom ratu, ako počnu s tim sranjima di je kraj.

16 godina
Battlefield V

Pa dobro imali infrared, osim švaba mislim da čak i Ameri na snajperima. 

Samo što su Švabi to koristili na tanku i drugim puškama

Ovo gore je infrared Ovo gore je infrared
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield V

bilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Battlefield V

Vidim da su opet zajebali sa TTK koji je i dalje prebrz za ovakav tip igre, pogotovo s obzirom na promjene koje dolaze poput body draganja, sporijeg revivanja, zvanja u pomoć, buildanja itd. I ona tragedija od flare guna je opet u igri ffs

Sve više mi se čini da su previše loših stvari iz BF1 ostavili, a ove nove stvari uopće ne pašu u arkadnost i brzinu takvog gameplaya. Što će ti fortification kad se ne stigneš iza njega sakriti jer te protivnik riješi u 2-3 metka? Misliš vući svoga kolegu iza sebe na topu ili strojnici i raditi kaos na bojištu? Sretno ti bilo jer će te neko riješiti nakon 10 metara.

Sve ove novine koje su predstavljene, a pogotovo ove interakcije za ressuply i healing su više feature igre kao što je PUBG gdje se igra strateški i puno sporije sa velikim TTK, a ne igre koja sve više liči na COD run&gun.

Jel tako teško prepoznati najbolje elemente svojih bivših igara i uklopiti ih u jednu cijelinu, jeli DICE?

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Ajde ajde što ste toliko zapeli oko tematike, boli nas uvo što je bilo i kako je bilo... bitno da se puca jel'

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Šta ima loše u kratkom TTK?? Manje trčkaranja po mapi ko bezglave kokoši i bolje korištenje taktike. Nema ništa gore kada ispucaš cijeli okvir a on odskakuće u zaklon. 

Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Šta ima loše u kratkom TTK?? Manje trčkaranja po mapi ko bezglave kokoši i bolje korištenje taktike. Nema ništa gore kada ispucaš cijeli okvir a on odskakuće u zaklon. 

Moj hardcore čovek. 

Nego. Kad se pregrije LMG onda tvoj lik promjeni cijev

https://twitter.com/FlakfireGaming/status/1006012572611457024

14 godina
fila2208 kaže...
lange kaže...

Imali su i robote, robotske pse, zombije, leteće aute, transformere, i to sve sam vidio u wolfenstein i to je sigurno točno.

Pls, ako počnu s tim sranjima onda nek idu u kurac, ma i da ko pickup stave onda su debili. I ovako se rugaju jako s tim rukama i face paintovima i glupostima tom ratu, ako počnu s tim sranjima di je kraj.

fila pusti igre i wolfenstein!

malo povijesti:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zielger%C3%A4t_1229

https://www.google.com/amp/s/www.pinterest.com/amp/pin/383298618275849770/?source=images

itd..

ima toga još kao oni tenkiči na daljinski se explozivom,itd

8 godina
D-wook kaže...

Vidim da se sniper gunplay nije puno promijenio od BF1. Još uvijek je bullet speed na maksimali i COD-esqno run&gun snajperiranje je u igri. Previše je pojednostavljeno i olakšano snajperiranje naprema BF4.

Po mojem mišljenju trebali su eksperimentirati sa 1 shot mehanizmima u kombinaciji sa bullet speedom iz BF4 i smanjenim ratefireom. U BF4 je sniperiranje bilo preteško, u BF1 je bilo za hendikepiranu djecu, nikako da ubodu sredinu kako treba biti.

BF4 snajperi su zahtjevali da znas sto radis i da se znas pozicionirati. Ako si znao sto radis, nisi imao problema i mogao si biti odlican dodatak timu/squadu.

U BF1 su postavili mehaniku 1shota koja je bila cisti uzas jer je velika vecina snipera igrala na to da se nadaju da ce zavrsiti u 1-shotu i kada se uzme u obzir suludo visok TTK u BF1, to je unistilo gameplay.

1-shot u tijelo je katastrofalna mehanika i nikada ne bi trebala imati mjesto u igrama sa ovakvim mapama kao u BFu. CSGO i njihov AWP je druga stvar ali o tome takitak ne pricamo.

Jedna od najzabavnijih stvari koje sam radio u BF4, i u kojoj su mi jos ostali par snipera (SR331, CS5 i Scout) je dobivati mastery taggove na njima. Kad krenes vjezbati s time onda postanes i dobar sa sniperima.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice