Dali igrate još uvjek ovu igru?? Ja dosta često pa me zanima dali ima bugovca koji su još uvjek aktivni.
Igram ja.
Dali igrate još uvjek ovu igru?? Ja dosta često pa me zanima dali ima bugovca koji su još uvjek aktivni.
Igram ja.
Igram ja.
dodaj me robi1986 tako da možemo zajedno rokat
Eto jesam ;) .
Da li iskorištavate Deal of the Day, i što dobivate, ja ništa posebno.
Eto jesam ;) .
također :(
Misliš na onaj daily claw?? A nađe se tu i tamo nešto pametno. neka oružja sam dobio na mjesec dana.
Ajmo igrat.
addajte me.lukatalic se zovem...btw jel vama svima igrica preko pola monitora il vam je na full screen?
addajte me.lukatalic se zovem...btw jel vama svima igrica preko pola monitora il vam je na full screen?
Ja te već imam kao frenda. Ako ti je na pola monitora onda stisni alt+enter pa će ti prebacit na full screen i obrnuto.
Ako ti je na pola monitora onda stisni alt+enter pa će ti prebacit na full screen i obrnuto.
Ili u opcijama namjestiti na full screen.
10 milijuna heroja!
10 milijuna heroja!
Od toga neaktivnih?
Igrate?Koja klasa mi je najbolja,pošto bih se htio registrirati? :)
To ovisi o tebi!
Nekima je bolji commando, drugima gunner, trećima soldier.
Meni je najbolji gunner.
Uostalom možeš si napraviti 4 heroja, pa isprobaj sve 3 klase
10 milijuna heroja!
Od toga neaktivnih?
Pa rekao bih da je neaktivnih oko 4 milijuna.
Po meni je najbolja klasa Gunner, posebno ako ne misliš kupovati oružje, u Soldiera je lošija puška u odnosu na Gunnera.
Dodajte me Mihaelheroe
Dodajte me xxxCRICKETxxx !
Alo heroji evo vam kod za 300 battlefounds: EQ9M-TYYT-TXR3-5GU3
Meni je radio nadam se da će i vama.
Alo heroji evo vam kod za 300 battlefounds: EQ9M-TYYT-TXR3-5GU3
Meni je radio nadam se da će i vama.
Radi, hvala!
Evo neki dan odlucio opet pokrenut bfh... kad sam samo vidio da mi je trebala godina dana da sakupim 30k xp-a za lvl 29
Al sad cu lagano do lvl 30... ako me nemate na frend listi dodajte me, zovem se Pixi (kao i ovdje).
Commando-ako voliš biti brz, nevidljiv(ima opcija da si skoro proziran), i snajperist
Gunner-Ako voliš Heavy oružja, i pocati na sve strane(jaaakooo proro se krećeš)
Solider-krećeš se dovoljnom brzinom/nešto između gunnera i commanda), ne neka posebna oružja itd...
@Valve Pogledaj datum mog posta
@Valve Pogledaj datum mog posta
Ma znam, neka posluži i drugim forumašima, jer je nedavno i bilo 3 rođendan, pa neki su možda poželjeli poćeti.
kod za 4000 founds
3SC5-SMTM-3A8U-LWJ9
Christmas Hat codes:
National: 8XTT-ADRZ-KMSL-Z45T
Royal: 85ZN-BMNN-CWGT-P3V2
momci malo da ozivim ovu temu dodajte me Benac pa da igramo ako ima ko kakvih Redeem kodova nek nadoda :))
free shotgun Friedrich’s Fly Swatter for national soldier or gunner.
EHPD-XTDR-Q28L-HCJV
kod za 1000 Funds
AY4Z-EBR3-PQMB-KNUY
Pooz. Znaci ja si idem skinuti na laptop, ali prvo moram instalirati plugin.
Ok, kliknem, nista. Cekam 5 minuta, kliknem. Nista. Reresh, kliknem, nista. 10 minuta rageanja i bjesomucnog klikanja, nista. 10 puta refresh, kliknem, nista.
Ljut san ka pas, nece primi, ne kuzim sta ne valja?
mora ti se ponuditi plugin :)) ako ne idi tamo gdje ti se nudi opcija download :)