Ne zazivaj BF5 u .NETu!!!!! Da ne bi slucajno kupovali pol tere SSDa za OS, .NET framework i BF5 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dosta sam citao za taj " Unparking cores " ! Al konkretno kaj to znaci ? parkiranje/otpakiravanje?
Jel to moze nastetit procesoru? Izazvat nekakav damage?
Dosta sam citao za taj " Unparking cores " ! Al konkretno kaj to znaci ? parkiranje/otpakiravanje?
A gle, najsigurnije kad su u garaži. Čim isparkiraš i počneš voziti tko zna kakav naderani cyber te može udariti...
A gle, najsigurnije kad su u garaži. Čim isparkiraš i počneš voziti tko zna kakav naderani cyber te može udariti...
Ha ha...da i meni se cini! Settings
Oni koji stavljaju na high performance profil su moroni...
Zasto?
Neki su nakon toga morali windows reinstalirati...
سمندری ڈاکو
Iako nisam nek znalac što se toga tiće, ali ako sam dobro skužio thread je niz ili ti nit(kako se i zove na engleskom) naredbi kojeg procesor treba obraditi.
Nisi dobro razumio. http://en.wikipedia.org/wiki/Thread_(computing)
Zasto?
Zato što ti proc radi na FULL taktu skroz, a to je totalno nepotrebno. Nakon što pokreneš igru on svakako ode na najviši takt (na defaultnom profilu) i tako bude dok ne ugasiš igru. Onda se vrati na niži takt, manje se grije i manje struje troši... A kad je potrebno svejedno ti isporuči maksimalne performanse. Zato je idiotski paliti taj high performance profil. To ima smisla samo u vrlo marginalnim scenarijima - kad se opterećenje i idle mod mijenjaju tako brzo da procesor ne stigne "reagirati" pa dio vremena ipak radi na nižem taktu a trebao bi na više. Mislim da je čak i core2 generacija bila sposobna 20 puta u sekundi prebaciti se iz jednog moda u drugi. Dakle, ostaviti kako je i ne dirati...
A ti si zaboravio citirati osobu koja nije dobro razumjela...
Nisam. Citirao sam.
Nisam. Citirao sam.
Za laganje je kazna razaranje anusa ili 1 na 1 sa antraksom. Ja preporučam anus...
Ma na mene je mislio ali na linku piše ovo: Thread (computing), a sequence of instructions that may execute in parallel with others
Što bi bilo upravo približno onome što sam napisao, a Friday potpuno objasnio.
Nisam. Citirao sam.
Za laganje je kazna razaranje anusa ili 1 na 1 sa antraksom. Ja preporučam anus...
Iz iskustva,kazes.
Nisam. Citirao sam.
Iz iskustva,kazes.
Jednom sam samo igrao s njim na serveru. Ja volim kad me neznanci rasturaju. I dama, ofkors...
Antraks me blokirao na Battlelogu da ga ne mogu dodati jer se boji mojeg igranja 0 vs 1.
Dakle, preostaje mi samo čmar.
Znači 3,49 eura za jedan gold bp,a onda u njemu dobijes 3 puta po 25% i jedan suppressor za pusku koja ni ne postoji u igri jer je naravno nekim čudom zavrsila tu!
Pa eto,za 25 kuna dobije čisto razaranje anusa kako bi Friday rekao :)
Zato što ti proc radi na FULL taktu skroz, a to je totalno nepotrebno. Nakon što pokreneš igru on svakako ode na najviši takt (na defaultnom profilu) i tako bude dok ne ugasiš igru. Onda se vrati na niži takt, manje se grije i manje struje troši... A kad je potrebno svejedno ti isporuči maksimalne performanse. Zato je idiotski paliti taj high performance profil. To ima smisla samo u vrlo marginalnim scenarijima - kad se opterećenje i idle mod mijenjaju tako brzo da procesor ne stigne "reagirati" pa dio vremena ipak radi na nižem taktu a trebao bi na više. Mislim da je čak i core2 generacija bila sposobna 20 puta u sekundi prebaciti se iz jednog moda u drugi. Dakle, ostaviti kako je i ne dirati...
Svakako se slažem za potrošnju, da bi radio na višem taktu, mora vući i više struje to je razumljivo.
Ali za temperature, to se ne slažem jer meni na idlu radi na 30 i nešt sitno dok je u full loadu na cca 52-3...
Svakako, imam i dobro kučište, ventove i hlađenje za proc...ali bilo kome bi na takvoj postavci temperatura bar malo pala ;)
A ovo powers desno gore mislim da je trenutna potrošnja čak, nisam siguran...iako sumnjam, ne može dobiti taj takt bez "napora"...
Mi može neko linkat onaj video, mislim da se zove "How to be unseen in BF4"? Ne mogu ga pronaći na youtubeu. Smiješan je dosta, a ta ekipa je napravila još smiješnih bf4 videi. Pa ako zna netko na šta mislim, bio bih zahvalan na linku.
Antraks me blokirao na Battlelogu da ga ne mogu dodati jer se boji mojeg igranja 0 vs 1.
Nisam nikog blokirao nego imam add on za Firefox "Noob detector" koji automatski odbija njubove koji me žele dodati za prijatelja.
Zasto?

Ili pak ne radi....
Imam komp na hpp oduvijek, i najnormalnije idlea i takt i voltaža kad nema zauzeća proca. Offset voltaža postavljena da daje 1.27V za 4GHz, u idleu ide na 0.9x na 2.2xx, inače kad je sve stock, idle je 0.8V i 1.6Ghz. Uključen speedstep i svi ostali powersave feature-i. Idle temp su 35-38 kako koja jezgra, full load je 65-69 u igrama, 70-74 pod ibt-om.
Ista stvar što se tiče idleanja je i na laptopu i na sek. kompu sa dualcore procom, svima su winsi na high performance profilu.
Tako da ti baš teorija o tome da je komp u h.p. profilu stalno na full taktu i ne pije vode.
Jel imao netko problem da igrica pocinje koristiti max rame i HD te onda jako steka i ne moze se nista na kompu raditi?
Ok, ovo sa gunshipom na Caspianu je smijurija žešća.....pa commander može doslovce minutu nakon uništenja spawnati novi.....doduše u ovoj partiji Tetka ih je naspawnala dovoljno da si ja nabijem najveći k/d ratio od kad igram Bf 

I isprike timu što sam bio skoro pa beskoristan, ali baš sam htio vidjeti dokle će to ići.....jbga šta sam ja znao da to čudo ima spawn timer manji od minute 
Nisam nikog blokirao nego imam add on za Firefox "Noob detector" koji automatski odbija njubove koji me žele dodati za prijatelja.
E pa ne radi ti taj addon dobro jer ja po ničijim standardima nisam njub. Možda gleda battlelog statse ili nešto drugo što je, u inače bezpogrešakastom, Battlefieldu 4 zbugano?
Upisite u youtube battlefield 4 top plays. Kako ekipa igra ja ne vjerujem.
Tetka_hr.
Ovaj dečko strašno igra commandera. Niti jedan trenutak nam na mapi nije ništa falilo, a da ne pričam o spotanju.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/438784680045212736/349195466/
58-8 je ali dice nadoda još dva tek toliko, jer mogu.
Ugl. di je tetka, u taj team se prebacite.
Inače imate ofic. patch od ms-a za core unpark a sad dal u bf4 donosi kakvu razliku neznam jer je igra u startu rađena za više jezgri al za starije naslove svakako boosta performance i to primjetno.
Link
http://support.microsoft.com/kb/2646060
Ovo vrijedi za win7,a osmica mislim da po defaultu ima disablean core parking.
Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Tetka_hr.
Ovaj dečko strašno igra commandera. Niti jedan trenutak nam na mapi nije ništa falilo, a da ne pričam o spotanju.
Koliko ja čujem, a i vidim po pisanju u chatu Tetka je.....ženska osoba 
I da, kao commander je fenomenalna, zapravo radi toliko radnji istovremeno da je to zapanjujuće.....svaka čast