Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.813.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4

Ne zazivaj BF5 u .NETu!!!!! Da ne bi slucajno kupovali pol tere SSDa za OS, .NET framework i BF5 {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
pirat kaže...
Ma manite se tih gluposti,isto kao ono odparkiravanje jezgri u BF3.

Dosta sam citao za taj " Unparking cores " ! Al konkretno kaj to znaci ? parkiranje/otpakiravanje?

Jel to moze nastetit procesoru? Izazvat nekakav damage?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 19:27 (Sandro HR Zagorje).
17 godina
odjavljen
Sandro HR Zagorje kaže...
pirat kaže...

Dosta sam citao za taj " Unparking cores " ! Al konkretno kaj to znaci ? parkiranje/otpakiravanje?

A gle, najsigurnije kad su u garaži. Čim isparkiraš i počneš voziti tko zna kakav naderani cyber te može udariti...

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
pirat kaže...

A gle, najsigurnije kad su u garaži. Čim isparkiraš i počneš voziti tko zna kakav naderani cyber te može udariti...

Ha ha...da i meni se cini! Settings

17 godina
odjavljen

Oni koji stavljaju na high performance profil su moroni...

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...

Zasto?

16 godina
moderator
Battlefield 4
Pojima nemam,znam da su to radili neki u BF3,al koliko znam to nikome nije pomoglo.
Neki su nakon toga morali windows reinstalirati...
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

Iako nisam nek znalac što se toga tiće, ali ako sam dobro skužio thread je niz ili ti nit(kako se i zove na engleskom) naredbi kojeg procesor treba obraditi.

Nisi dobro razumio. http://en.wikipedia.org/wiki/Thread_(computing)

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 19:50 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Friday kaže...

Zasto?

Zato što ti proc radi na FULL taktu skroz, a to je totalno nepotrebno. Nakon što pokreneš igru on svakako ode na najviši takt (na defaultnom profilu) i tako bude dok ne ugasiš igru. Onda se vrati na niži takt, manje se grije i manje struje troši... A kad je potrebno svejedno ti isporuči maksimalne performanse. Zato je idiotski paliti taj high performance profil. To ima smisla samo u vrlo marginalnim scenarijima - kad se opterećenje i idle mod mijenjaju tako brzo da procesor ne stigne "reagirati" pa dio vremena ipak radi na nižem taktu a trebao bi na više. Mislim da je čak i core2 generacija bila sposobna 20 puta u sekundi prebaciti se iz jednog moda u drugi. Dakle, ostaviti kako je i ne dirati...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

A ti si zaboravio citirati osobu koja nije dobro razumjela...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Nisam. Citirao sam.

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...

Nisam. Citirao sam.

Za laganje je kazna razaranje anusa ili 1 na 1 sa antraksom. Ja preporučam anus...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Ma na mene je mislio ali na linku piše ovo: Thread (computing), a sequence of instructions that may execute in parallel with others

Što bi bilo upravo približno onome što sam napisao, a Friday potpuno objasnio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 19:59 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
191x7 kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...

Nisam. Citirao sam.

Za laganje je kazna razaranje anusa ili 1 na 1 sa antraksom. Ja preporučam anus...

Iz iskustva,kazes.

17 godina
seGii kaže...

We have a winner!!!!!

Kolega, isto to i ja dobio na 410.killu...izlgeda je to njihov spešl Battlepack.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...

Nisam. Citirao sam.

Iz iskustva,kazes.

Jednom sam samo igrao s njim na serveru. Ja volim kad me neznanci rasturaju. I dama, ofkors...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Antraks me blokirao na Battlelogu da ga ne mogu dodati jer se boji mojeg igranja 0 vs 1.

Dakle, preostaje mi samo čmar.

12 godina
Battlefield 4
E,al ove prodaje gold battlepackova su vrh!!

Znači 3,49 eura za jedan gold bp,a onda u njemu dobijes 3 puta po 25% i jedan suppressor za pusku koja ni ne postoji u igri jer je naravno nekim čudom zavrsila tu!

Pa eto,za 25 kuna dobije čisto razaranje anusa kako bi Friday rekao :)
Battlelog: Ratkapa16

2 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Zato što ti proc radi na FULL taktu skroz, a to je totalno nepotrebno. Nakon što pokreneš igru on svakako ode na najviši takt (na defaultnom profilu) i tako bude dok ne ugasiš igru. Onda se vrati na niži takt, manje se grije i manje struje troši... A kad je potrebno svejedno ti isporuči maksimalne performanse. Zato je idiotski paliti taj high performance profil. To ima smisla samo u vrlo marginalnim scenarijima - kad se opterećenje i idle mod mijenjaju tako brzo da procesor ne stigne "reagirati" pa dio vremena ipak radi na nižem taktu a trebao bi na više. Mislim da je čak i core2 generacija bila sposobna 20 puta u sekundi prebaciti se iz jednog moda u drugi. Dakle, ostaviti kako je i ne dirati...

Svakako se slažem za potrošnju, da bi radio na višem taktu, mora vući i više struje to je razumljivo.

Ali za temperature, to se ne slažem jer meni na idlu radi na 30 i nešt sitno dok je u full loadu na cca 52-3...

Svakako, imam i dobro kučište, ventove i hlađenje za proc...ali bilo kome bi na takvoj postavci temperatura bar malo pala ;)

A ovo powers desno gore mislim da je trenutna potrošnja čak, nisam siguran...iako sumnjam, ne može dobiti taj takt bez "napora"...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Mi može neko linkat onaj video, mislim da se zove "How to be unseen in BF4"? Ne mogu ga pronaći na youtubeu. Smiješan je dosta, a ta ekipa je napravila još smiješnih bf4 videi. Pa ako zna netko na šta mislim, bio bih zahvalan na linku.

Battlelog: dr34mshake_CRO

0 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Antraks me blokirao na Battlelogu da ga ne mogu dodati jer se boji mojeg igranja 0 vs 1.

Nisam nikog blokirao nego imam add on za Firefox "Noob detector" koji automatski odbija njubove koji me žele dodati za prijatelja.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Friday kaže...
Friday kaže...

Zasto?

{#}

Ili pak ne radi....

Imam komp na hpp oduvijek, i najnormalnije idlea i takt i voltaža kad nema zauzeća proca. Offset voltaža postavljena da daje 1.27V za 4GHz, u idleu ide na 0.9x na 2.2xx, inače kad je sve stock, idle je 0.8V i 1.6Ghz. Uključen speedstep i svi ostali powersave feature-i. Idle temp su 35-38 kako koja jezgra, full load je 65-69 u igrama, 70-74 pod ibt-om.

Ista stvar što se tiče idleanja je i na laptopu i na sek. kompu sa dualcore procom, svima su winsi na high performance profilu.

Tako da ti baš teorija o tome da je komp u h.p. profilu stalno na full taktu i ne pije vode.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel imao netko problem da  igrica pocinje koristiti max rame i HD te onda jako steka i ne moze se nista na kompu raditi?

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ok, ovo sa gunshipom na Caspianu je smijurija žešća.....pa commander može doslovce  minutu nakon uništenja spawnati novi.....doduše u ovoj partiji Tetka ih je naspawnala dovoljno da si ja nabijem najveći k/d ratio od kad igram Bf {#}{#}

I isprike timu što sam bio skoro pa beskoristan, ali baš sam htio vidjeti dokle će to ići.....jbga šta sam ja znao da to čudo ima spawn timer manji od minute {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
Skilledžija kaže...
191x7 kaže...

Nisam nikog blokirao nego imam add on za Firefox "Noob detector" koji automatski odbija njubove koji me žele dodati za prijatelja.

E pa ne radi ti taj addon dobro jer ja po ničijim standardima nisam njub. Možda gleda battlelog statse ili nešto drugo što je, u inače bezpogrešakastom, Battlefieldu 4 zbugano?

12 godina
Battlefield 4

Upisite u youtube battlefield 4 top plays. Kako ekipa igra ja ne vjerujem.

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Tetka_hr.

Ovaj dečko strašno igra commandera. Niti jedan trenutak nam na mapi nije ništa falilo, a da ne pričam o spotanju.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/438784680045212736/349195466/

58-8 je ali dice nadoda još dva tek toliko, jer mogu.

Ugl. di je tetka, u taj team se prebacite.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
3 1 hvala 4
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Inače imate ofic. patch od ms-a za core unpark a sad dal u bf4 donosi kakvu razliku neznam jer je igra u startu rađena za više jezgri al za starije naslove svakako boosta performance i to primjetno.

Link

http://support.microsoft.com/kb/2646060

Ovo vrijedi za win7,a osmica mislim da po defaultu ima disablean core parking.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 22:58 ($inke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Tetka_hr.

Ovaj dečko strašno igra commandera. Niti jedan trenutak nam na mapi nije ništa falilo, a da ne pričam o spotanju.

Koliko ja čujem, a i vidim po pisanju u chatu Tetka je.....ženska osoba {#}

I da, kao commander je fenomenalna, zapravo radi toliko radnji istovremeno da je to zapanjujuće.....svaka čast {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
Granzon kaže...

I da, kao commander je fenomenalna, zapravo radi toliko radnji istovremeno da je to zapanjujuće.....svaka čast {#}

Čarapice, čarapice.... {#}

p.s. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice