Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4

ma daj molim te, kad linkaš vijest ja reko nešto legit...

beta v2 driveri otkidaju, imao sam jedan bug al to sam sam kriv jer nisam dobro očistio prijašnje drivere.

Također ekipa sa ts je svi na v2 beta ovi za bf4 i bez greške su....što se ne može reći za ove vajnere po forumima za nvidiju.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

Čitam nvidia usere kako plaču po forumima...di je sad ono kurčenje i ismijavanje AMD partner sheme, prije bete?

kakav amd jesi ti pukao. pogledaj malo bencmarke pa nvida jede amd za dorucak.

Nekako mi se cini da je trenutno najbolja kombinacije 8 jezgreni AMD + Nvidia grafika...

Ali... AMD je svasta najavio, pa bi se za mjesec dana moglo svasta dogoditi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Beta driveri, konf u "moj PC", FPS varira između 35 i 60 - neovisno o postavkama in-game.

Ako jednom nešto radi savršeno onda to ne znači da svima savršeno radi, isto tako vrijedi i u drugom smjeru.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

... 

Na svakoj stranici ponavljaš svoj roman o tome da ti igra ne valja. Čemu? {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
forzzuk kaže...

Sjeo sam u heli i niko me nije mogao skinuti 10 minuta a prosječan sam pilot.

Koliko sam osjetio, najbolje ide usporedba da kad sam s BC2 helija prešao na BF3 heli - sve mi je bilo izuzetno

čudno no brzo sam se navikao i bilo je iznimno bolje (možda ne toliko BF3 u odnosu na BC2 no ovaj BF4 u odnosu na BF3 definitivno).

Možda zato jer malo ljudi je otključalo stingere koji imaju bug da su nevdiljvii kad lockaš...

Danny_HR kaže...

Beta driveri, konf u "moj PC", FPS varira između 35 i 60 - neovisno o postavkama in-game.

Ako jednom nešto radi savršeno onda to ne znači da svima savršeno radi, isto tako vrijedi i u drugom smjeru.

i5 4670k + gigabyte 7950 i igra ne pada ispod 70fps na optimiziranim posatvkama...
ako jednom ne radi savršeno...onda možemo za svaki drivere pisati da ne radi kao autor članka zar ne?
I možda oni kojima radi, nit se ne javljaju na forume kao što bi ti rekao...
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 15:03 (fila2208).
17 godina
neaktivan

Vidis a kod mene u ekipi baš kontra AMD ATI CVILI ko mokra kucka.

Ja sam dosao do zakljucka da vecinom cvile oni koji pokusavaju igrat na ultra na neadekvatnom hardweru. Svatko tko tko je ulozio malo truda oko postavki, update-a i malo novceka pod haubu ne jauce. Uglalavnom cvile oni koji bi sve na high full HD a nebi dirali kasicu prasicu.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
13 godina
Danny_HR kaže...

Čudo jedno koliko različitih performansi na manje-više sličnim strojevima. Crossfire je u banani, ima negativno skaliranje s beta2 driverima., ali zato jedna 7970 tjera tri monitora negdje 50% bolje nego nekima jedan.

BF3: Xtream_P3rky
15 godina
CroL1k1n7 kaže...

Ja sam dosao do zakljucka da vecinom cvile oni koji pokusavaju igrat na ultra na neadekvatnom hardweru. Svatko tko tko je ulozio malo truda oko postavki, update-a i malo novceka pod haubu ne jauce. Uglalavnom cvile oni koji bi sve na high full HD a nebi dirali kasicu prasicu.

Upravo to!

Forsaju nešto što ne ide....a i super mi je ekipa koju gaze u inf. dominationu pa im je igra odmah preloša ajme kako prleoše...:)

13 godina
protjeran
Nas je problem sto je bf3 bio i ostao pre dobar i za 3 stepenice iznad svih fps-a videnih na pc, po meni su mogli komotno pricekati jos godinu da izbace bf4...
||| Core™ inside |||
16 godina
Battlefield 4

Ja nikako da upogonim igru kak treba.

Laga do neigrivosti,tak da sam primoran napustit igru.

Probao sam sa svim mogučim driverima i ništa.

Pritom je svejedno jeli na low ili high postavkama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

gle meni je isto tako bilo, neigrivo da sam poludio i nisam mogo vjerovat da sam bio toliko napaljen na igru,da bi mi trzala do bola na bilo kojim postavkama.

isključio ona dva procesa u msconfigu,ručni updejt pb,novi driveri od ati-a i sad igram na 1920X1080 texture high i još nekaj popaljeno i fakat je postala igriva.(je da s vremenom ima laga ali to je ništa kako mi je bilo)

probaj ,ništa te ne košta....

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Promatrač kaže...

gle meni je isto tako bilo, neigrivo da sam poludio i nisam mogo vjerovat da sam bio toliko napaljen na igru,da bi mi trzala do bola na bilo kojim postavkama.

isključio ona dva procesa u msconfigu,ručni updejt pb,novi driveri od ati-a i sad igram na 1920X1080 texture high i još nekaj popaljeno i fakat je postala igriva.(je da s vremenom ima laga ali to je ništa kako mi je bilo)

probaj ,ništa te ne košta....

O  kojim procesima je riječ?

Probat ču sve nije problem.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo mjerio sam FPS sada(domination 32) i varira između  30 i 40 na low.

Dakle nije problem u FPS-u nego u frame dropovima,tj. svakih 5-10 sekundi malo trzne i tada FPS-padne ispod 23.

BTW svaki puta kad spustim igru izbaci me sa servera.Zašto? Ne smije se biti odsutan 10-20 sekundi?Nema smisla.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Top kills, Hrvatska {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
forzzuk kaže...

... 

Na svakoj stranici ponavljaš svoj roman o tome da ti igra ne valja. Čemu? {#}

Dva komentara u temi.

Otvoreni forum.

Zato jer imam pravo na svoje kratko mišljenje. 

+ Nit sam rekao da igra odnosno BETA verzija nadolazeće igre ne valja

nego naprosto da mi nije ispunila očekivanja.

Ovo je nebo-zemlja od onog što je bilo reklamirano odnosno što je ekipa igrala na paracelu

a vjerujem i nebo-zemlja od onog što će biti gotov proizvod.

Sve u svemu, ova EA-ova hype propagandna mašinerija stvarno postavi lentu pa

te s njom opi7di po glavi.

Something witty.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

i5 4670k + gigabyte 7950 i igra ne pada ispod 70fps na optimiziranim posatvkama...
ako jednom ne radi savršeno...onda možemo za svaki drivere pisati da ne radi kao autor članka zar ne?
I možda oni kojima radi, nit se ne javljaju na forume kao što bi ti rekao...

Pa najvjerojatnije se ne javljaju, al ti voliš bit jako ekskluzivan pa kad tebi ne radi onda jednostavno ne radi ili kad tebi radi onda je savršeno i super radi.

Članak je zapravo upravo poput tvojih izjava, a osim toga nije ga izmislio Damir nego je prenio vijest s drugih izvora. Kvragu, dopusti da svijet nije crno-bijeli.

BTW što su to "optimizirane postavke"? Što ti to točno znači?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
Battlefield 4

Što se tiče famzonih frame dropovima, nisam ziher ali mislim da su nam svima u isto vrijeme. Sinoć ja i ekipa igramo, i veli frend yebenti drop, a meni u isti čas drop bude.

Tako da smo malo študirali da je do njih, kao neki lag/fps drop a ne toliko do računala, jer leti fluidno i onda boom neki drop...i onda se kasnije smiri i radi bez beda.

Tako da  neam pojma što i kako je ali i sami su rekli da puno toga testiraju under the hood i stvari za koje ni ne znamo.

Danny_HR kaže...

Pa najvjerojatnije se ne javljaju, al ti voliš bit jako ekskluzivan pa kad tebi ne radi onda jednostavno ne radi ili kad tebi radi onda je savršeno i super radi.

Članak je zapravo upravo poput tvojih izjava, a osim toga nije ga izmislio Damir nego je prenio vijest s drugih izvora. Kvragu, dopusti da svijet nije crno-bijeli.

BTW što su to "optimizirane postavke"? Što ti to točno znači?

Danny, kako te obožavam.
Ako si ti jing, ja sam tvoj jang.
Zapravo ne, samo ću iznest svoje mišljenje na forumu koji je za to i predviđen. Tvrdim da vijest sa bug foruma nije toliko točna, jer na uzorku od 20-30 ljudi sa ati karticama, svi su rekli da imaju dobre rezulatate sa novim beta v2 driverima.
Nisam to temeljio na svom primjeru samo nego na većini ljudi koje poznajem i testirali su betu, isto kao što sam i pročitao par rage tema od nvidia usera, i par iz klana frendova koji kemijaju sa starim driverima jer im trza jako.
Optimizrane postavke, tako ih bar ja zovem, bi bilo ono, maknut AA, isklkjučen blur itd. sve one full nebitne stvari koje jako ruše fps. Ostavim na high teksture, i mesh jer su jako bitni. Teren i to, a ostalo medium i low.
To ja zovem optimizrati igru, a ne kao klaun kad igra stavi na auto sve na ultra, ajme mogu igrati na ultra i forsirati nešto što ne ide....
Ugl nebitno, ja bi najrađe da nam svima radi lijepo i jednako ali očito da nije tako...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 15:25 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

ljudi ne treba se žalit to je beta i tako je sa svakom dok se ne poštelaju driveri i igra koja će isto tako imat problema kad izađe ali sjest će to kao i bc2 bf3 prije

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

javim ti 100% točne nazive kad dođem doma ali ide ti

windows event  log(ili logger, on ti je pri vrhu tih procesa)

i windows collector (nešto) pri dnu ti je.

znači start-run-msconfig

17 godina
neaktivan
Perki kaže...
Danny_HR kaže...

Čudo jedno koliko različitih performansi na manje-više sličnim strojevima. Crossfire je u banani, ima negativno skaliranje s beta2 driverima., ali zato jedna 7970 tjera tri monitora negdje 50% bolje nego nekima jedan.

Mislim da u jednadžbu ulazi mnogo različitih faktora, od procesa koji se vrte u pozadini, do samih hardverskih kombinacija.

Konkretno, razlike u FPS-u između postavki koje mi predlaže igra (high/ultra) i sve low na mojoj konfiguraciji (7950, i5 750 @3,8, 8GB RAM, 1920x1200) gotovo da i nema. Vidi se samo u max fps-u koji je za 2-3 niži kada su postavke veće.

Ma sredit će se to s vremenom, povremeno sam i u BF3 nakon instalacije određenih drivera imao problema. Nekad radi super a nekad štuca. To je jednostavno tako.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Upravo to!

Forsaju nešto što ne ide....a i super mi je ekipa koju gaze u inf. dominationu pa im je igra odmah preloša ajme kako prleoše...:)

Ne forsaju svi...zar je puno za ocekivat da igra na mojoj konfi radi na mid/high? A ne radi ni na low {#}

Probao sam mislim sve do sada, cak sam i u msconfigu pogasio ono kaj je Zenge rekao i nista. Jedino sto nisam stavio je SP1 na Win7 ili stavio osmicu, a to ni ne namjeravam radit zbog jedne igre kolko god mi dobra bila. Popravit ce se i to, a meni se nikud ne zuri..

Jedino kaj mi je bolje u odnos na BF3 je attack heli i...i to je to.. lol. Sve ostalo mi jednostavno ima losiji feel. No kao sto rekoh, promjenit ce se tu jos dosta toga 100%.. 

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Promatrač kaže...

javim ti 100% točne nazive kad dođem doma ali ide ti

windows event  log(ili logger, on ti je pri vrhu tih procesa)

i windows collector (nešto) pri dnu ti je.

znači start-run-msconfig

Windows event logger i windows event collector...

15 godina
Sale_ds kaže...
fila2208 kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Upravo to!

Ne forsaju svi...zar je puno za ocekivat da igra na mojoj konfi radi na mid/high? A ne radi ni na low {#}

Probao sam mislim sve do sada, cak sam i u msconfigu pogasio ono kaj je Zenge rekao i nista. Jedino sto nisam stavio je SP1 na Win7 ili stavio osmicu, a to ni ne namjeravam radit zbog jedne igre kolko god mi dobra bila. Popravit ce se i to, a meni se nikud ne zuri..

Jedino kaj mi je bolje u odnos na BF3 je attack heli i...i to je to.. lol. Sve ostalo mi jednostavno ima losiji feel. No kao sto rekoh, promjenit ce se tu jos dosta toga 100%.. 

Da, jer je ovo beta, samo mali djelić igre napravljen za testiranje stvari za koje nismo ni učuli a bitne su da bi igra u 11. mj radila kako spada.

Znam da je frustirajuće, ali yebga probaj onaj config, probaj te drivere, malo sredit računalo pa vidi...jer ima tu likova sa 7850 pa radi bez beda igra, koliko sam čitao....dakle od čovjeka do čovjeka je.

BTw. eo testirnaja win 7 i win 8 i svašta nešto

http://imgur.com/a/kNm6U

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 15:31 (fila2208).
15 godina
Battlefield 4

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Nego Danny, jel imaš/imate volju za bug serverom kad izađe full verzija?

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Da, jer je ovo beta, samo mali djelić igre napravljen za testiranje stvari za koje nismo ni učuli a bitne su da bi igra u 11. mj radila kako spada.

Znam da je frustirajuće, ali yebga probaj onaj config, probaj te drivere, malo sredit računalo pa vidi...jer ima tu likova sa 7850 pa radi bez beda igra, koliko sam čitao....dakle od čovjeka do čovjeka je.

A gle, znam ja da je to beta no ja osobno ocekujem od bete da igra radi odnosno da je igrivo ali da ima brdo bugova koji se poslje poliraju..

Znaci...nevidljivi rpg, hodanje po zraku, propadanje kroz teksture, nevidljivi zidovi, los hitreg, cvijece koje stoji u zraku i tak neke stvari su po meni kaj mozes ocekivat u beti. Bugovi unutar igre. Al igra sama po sebi bi trebala radit.
Kaj god drugo da sam igrao betu, a igrao sam ih podosta..sve je radilo, a bugovi su se prijavljivali i onda se polirali prije izlaska igre.

Nakon gledanja gamescoma i E3 (ak se ne varam) ocekivao sam da ce to radit...jer tam su alphu igrali i radilo je bolje neg beta, a kolko sam upoznat alpha dolazi prije bete i beta bi trebala bit skoro pa finalni proizvod. 

Jedino realno objasnjenje svega je da su GPU proizvodaci shebali stvar jer kao sto sam vec jednom rekao. Indenticne konfe, jednina razlika je u karticama 6850 kod frenda i 7850 kod mene i njemu leti, a meni ne radi.. 

16 godina
DadoZG kaže...

Meni radi igra bolje nego bf3.

Do duše uzeo sam nexovu 660ti a imao sam 460.

Kak?

Meni se igra vuče ko krepani konj, imam osjećaj da imam 5 frejmova, a kad se ona zgrada sruši imam minus 3 frejma. Probao sam i beta drivere on endivije, još gore..

Kaj je 570 toliko slabija? A kaj je još čudnije ventovi mi se niti ne čuju na njoj ko da igram super mario, dok s na bf3 tulili.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 4

Kao što rekoh testiraju razne stvari, i imaju miljune testera, žao mi je što ti ne radi, ali ima ljudi sa slabijim računalima pa im radi dakle nešto je problem do tebe.

Slažem se za bete drugih igara, ali nažalost nigdje nisam uspio probati betu od 6gb i 64 igrača na serveru pa je možda i do toga da je ovo posebno dosta testiranje nije baš kao neki bezvezni demo igre.

Ugl. možda bace kakav patch za betu lol ovaj tjedan :)

Što se tičle gledanja igre na gamescomu i e3, tamo je igrana sa dve 7990 i fx8350...ako imaš takvu konfiguraciju a da ti sad ne radi e onda bi se još i zapitao.

Btw. testovi pokazuju da na win 8 bolje radi...pa probaj na win 8.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 15:49 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma dam ruku u vatru da će izać neki patch za vrijeme trajanja bete {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Što se tiče low fps, npr. meni su bili veliki dropovi s 45-50 na ispod 30, nekad do 15. Bez obzira na postavke i rezolucije s minimalnim razlikama. Pročitao sam jedan post na EA forumu gdje je lik predložio za AMD FX gašenje logičkih jezgri tj. jedna logička po fizičkoj, kod Intela pandan HT.

Meni je upalilo, imam veći framerate i najvažnije nemam iznenadnih dropova osim kad stvarno server zalaga. Igra je postala vrlo fluidna.

FX6300, 8GB, gtx560Ti, 320.49, Win7SP1

Beta je alfa neoptimizirana. :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice