Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Ja sam otključao "pedale", ali često ni ne stigneš nekog rev-at, osim ako je baš pored tebe - "prozor" za rev je puno kraći nego u BF3, a dodatno kada dotrčiš do lika i stisneš za rev prvo bi punio pedale, pa to moraš prekinuti i lupiti na brzinu, onda je rev na 20% samo - vidjet ćete i sami kad unlockate.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ekipa ne revajva jer defib. nije ni otključan i dobiješ ga tek sa 11000 assault bodova. Bit će revajva.

Što se tiče mehanike kretanja igrača baš mi je super jer imaš stvarni osjećaj težine tijela i inercije. Jbga prosječan vojnik sa svom opremom oko 90 kg (ovdje ne računam naše kršne ljude) ako ćemo se malo furati na realnost. Jer debilno mi je da iz punog trka možes se zaustavit u djeliću sekunde a tako i skretanje pri trku kad se osjeti lagano zanošenje.

Samo mi se ne sviđa mrmaljez na tenku. Lakše lika skineš sa PDW nego sa njim. Pun qrac hitmarkera i on i dalje trči. Više bi volio da još više povećaju spread metaka ali kad ga pogodiim da se to i osjeti. Ovako imam osjećaj da umre tek kad dobije trovanje olovom {#}.I još vezano za tenk,  četiri  puta pogodio heli sa glavnim topom a od toga mi dva puta nije registrirao pogodak.

Primjetio sam da vrlo malo snajerista, a dosta ih koristi tu klasu, obilježava mete. Jedan takav tim sa reconom i inžinjercem na vrhu zgrade može puno toga napraviti posebno protiv helija ako se na vrijeme ne sakrije iza zgrada jer rpg tada može lockati ko i javelin.

Moj PC  
9 0 hvala 4
13 godina
Re: Battlefield 4
drahic kaže...
NiramX kaže...

Je li itko primjetio da je putanja metka ispaljenog iz snajpera ravna bez obzira na udaljenost (gravitaciju)? 

Da,sto mi je uzasno retardirano. 

Ja jucer pokusavam namjestit daljinu,dizem,spustam scope,i nema sanse. 

I netko sa tsa mi kaze,stisni T i zoomira automatski. (?) 

I meni se učinilo da nema pad.

Posebno mi smeta trace metka tako da uopće ne vidim gdje metak na kraju udara.

Doduše, to je bilo na onoj najslabijoj optici tako da se nadam da sa boljim scopeom nema tih problema?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

nabijem ja njih na k. pa alpha je radila bez nekih problema. Na ovom cudu ne mogu uopce pokrenuti igru vise. Vec se vidim da trazim pare nazad. 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

^ Tocno o tome pricam. :) 

Kad ciljas,od trace metka ne vidis di je pao. Uopce nema bullet drop.

Ja sam onaj defaultni sniper koristio .

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

I ja isto jednu rundu sam probao s njim, al zbog tracea sam odustao.

Možda probam danas natuć neku optiku bolju s njim pa ću vidjet.

Nadao sam se boljoj recon klasi, al ovo sa traceom mi se nimalo ne sviđa.

ADS mi je povremeno štekao i jako sporo je nišanio.

Dat ću mu još malo šansu, al sumnjam da ću promijeniti mišljenje.

Za sada mi se jedino sviđa tenk.

To i mislim voziti do kraja bete ;)

[19xx] 4ntraks
14 godina
drahic kaže...

A i brzina metka (na default sniperu) baš nije nešto. Valjda će kod ostalih snipera metak biti brži jer ovako moraš biti vidovit da skineš nekoga na malo većoj udaljenosti.

You should never underestimate the predictability of stupidity
12 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Ekipa ne revajva jer defib. nije ni otključan i dobiješ ga tek sa 11000 assault bodova. Bit će revajva.

Što se tiče mehanike kretanja igrača baš mi je super jer imaš stvarni osjećaj težine tijela i inercije. Jbga prosječan vojnik sa svom opremom oko 90 kg (ovdje ne računam naše kršne ljude) ako ćemo se malo furati na realnost. Jer debilno mi je da iz punog trka možes se zaustavit u djeliću sekunde a tako i skretanje pri trku kad se osjeti lagano zanošenje.

Samo mi se ne sviđa mrmaljez na tenku. Lakše lika skineš sa PDW nego sa njim. Pun qrac hitmarkera i on i dalje trči. Više bi volio da još više povećaju spread metaka ali kad ga pogodiim da se to i osjeti. Ovako imam osjećaj da umre tek kad dobije trovanje olovom {#}.I još vezano za tenk,  četiri  puta pogodio heli sa glavnim topom a od toga mi dva puta nije registrirao pogodak.

Primjetio sam da vrlo malo snajerista, a dosta ih koristi tu klasu, obilježava mete. Jedan takav tim sa reconom i inžinjercem na vrhu zgrade može puno toga napraviti posebno protiv helija ako se na vrijeme ne sakrije iza zgrada jer rpg tada može lockati ko i javelin.

ovo za mitraljez na teknu je istina

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako radi levolition? Da li se ruše zidovi kao u bf2?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ja sam otključao "pedale", ali često ni ne stigneš nekog rev-at, osim ako je baš pored tebe - "prozor" za rev je puno kraći nego u BF3, a dodatno kada dotrčiš do lika i stisneš za rev prvo bi punio pedale, pa to moraš prekinuti i lupiti na brzinu, onda je rev na 20% samo - vidjet ćete i sami kad unlockate.

Istina, ali ja koliko sam god pokušavao nisam mogao reviveati s više od 20%. I nikako. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
neaktivan
bazza kaže...

Kako radi levolition? Da li se ruše zidovi kao u bf2?

Moš mislit.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel uspio itko sloziti da mu se igre ne zalledi na loading screenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

jel uspio itko sloziti da mu se igre ne zalledi na loading screenu?

meni pomogli što sam napravio update win7. instalirao nove beta drivere.

15 godina
Battlefield 4

Čitam nvidia usere kako plaču po forumima...di je sad ono kurčenje i ismijavanje AMD partner sheme, prije bete?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni radi igra bolje nego bf3.

Do duše uzeo sam nexovu 660ti a imao sam 460.

4 1 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

a di su to objavili??

kak vratit na stare drivere?samo ih instalirat preko novih ili??

btw kakvi jazavci (amd)

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Meni radi igra bolje nego bf3.

Do duše uzeo sam nexovu 660ti a imao sam 460.

koji imaš proc?

a to da ti radi bolje od bf3 evo šapa, i sad mi lijepo objasni na koju foru može radit bolje zahtjevnija igra koja je u beti nego nezahtjevnija igra koja je popečana sto puta?eto prosvijetli me.

battlelog: CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
drahic kaže...

ja neman problema s sniperom i metak mi pada kad gadjam na vise udaljenosti al mi pari kao da ide ravno dosta i onda najednom padne..

a to za "T" kad ga pritisnes pogleda po sredini ekrana na dnu ce ti pisat 0m 100m, 200m i slicno ovisno o tome koliko si puta pritisnu T i to ti automatski namjesti optiku za tu udaljenost

znaci ako ti je namjesteno na 500 m kad opalis u zid udaljen 500m metak ce pogodit ravno di si ciljao u sredinu

al zato ako zaboravis to i probas na brzak nekog blizu pogodit a namjesteno na 500m ode metak u tri pi polovine XD

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a di su to objavili??

kak vratit na stare drivere?samo ih instalirat preko novih ili??

btw kakvi jazavci (amd)

Nebi preporučio da instaliraš preko novih.

Ja uvijek uninstaliram stare drivere,resetiram komp,počistim s ccleanerom i tek onda bacam nove drivere.

سمندری ڈاکو
14 godina

Reci Damiru da ne kaki.

Apsolutno nikakvih problema nisam imao a igrao 4 h u komadu. 

2 puta sam dobio Bf4.exe stopped working,ali isto tako su dobili i ostali,u trenu kad je server pao. 

16 godina
moderator
Battlefield 4

Probajte staviti ovaj cfg.

Idite u bf folder i napravite novi txt fajl,preimenujte ga u user.cfg.

Unutra upišite sljedeće postavke:

RenderDevice.Dx11Enable 0

RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0

RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0

perfoverlay.drawfps 1

worldrender.motionblurenable 0

worldrender.spotlightshadowmapresolution 256

worldrender.spotlightshadowmapenable 0

worldrender.lighttilecspathenable 0

renderdevice.forcerenderaheadlimit 1

gametime.maxvariablefps 60

renderdevice.triplebufferingenable 0

renderDevice.vsyncenable 0

Kažu likovi da su sa 20-30 dobili 50-60,s 40-50 su dobili 70-80 fpsa.Probajte ako želite.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 5
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Čitam nvidia usere kako plaču po forumima...di je sad ono kurčenje i ismijavanje AMD partner sheme, prije bete?

kakav amd jesi ti pukao. pogledaj malo bencmarke pa nvida jede amd za dorucak.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ne mogu pokrenut igru u fullscreenu -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
ceco22 kaže...

Jesi probao alt+enter?

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
drahic kaže...

Apsolutno nikakvih problema nisam imao a igrao 4 h u komadu. 

Ni ja, ni na 10b1 ni 10b2. Nisam našao ni najavu da problema ima...

BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

Linkaš neke?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moji dojmovi:

-Sve je plastično , na trenutke toliko arkadno da mi BF3 izgleda kao simulacija

-Vozila su maksimalno retardirana, u stanju u kojem jesu. Kao da vozim po ledu nešto od 40 tona

nježno vrteći servo. Tenkovi su po mom osobnom mišljenju katastrofa trenutno.

Nemaju uopće onaj 'heavy feel', sve je nekako kartonski. Od kretanja, do manevriranja, pucanja...

Ovo naročito vrijedi za one ostale glupe kamione.

Dođem do nekog ogromnog polu-šlepera/caterpillara (što god da je), uđem i krenem.

Prvih 2 metra jedva se pomičem i odjednom idemo miki! Grdosija cijepa do 0-60 bez problema u 30 metara.

Ne znam, govorim kao igrač BC2 i BF3, ovo mi je subjektivno najgori feeling vozila do sad u franšizi.

Brod(ice) nisam probao jer mi se spawnaju u zraku, 10ak metara iznad tla kod C te naprosto padnu na asfalt.

Ili ih selektiram preko loadout mape i stvorim se u moru.

Dakle, mislim na onaj Dreadnaught o kojem svi pričaju.

Jet-ski mi je u drugu ruku jedina zgodna stvarčica, blesavo vrckav kakav i treba biti.

Sve što leti za sad vrijedi.

Sjeo sam u heli i niko me nije mogao skinuti 10 minuta a prosječan sam pilot.

Koliko sam osjetio, najbolje ide usporedba da kad sam s BC2 helija prešao na BF3 heli - sve mi je bilo izuzetno

čudno no brzo sam se navikao i bilo je iznimno bolje (možda ne toliko BF3 u odnosu na BC2 no ovaj BF4 u odnosu na BF3 definitivno).

Sve ostalo je... meh... mogao bih pisati stranice i stranice.

Mogli su slobodno preskočiti ovu Betu, interno je testirati ili dati Closed ograničenom broju ljudi.

+ mapa je potpuno promašena, kao što je bio promašen svojevremeno i Metro dok nije došao Caspian.

Najkraće moguće rečeno: niti smrdi - niti miriši, kao što je kolega rekao.

Ima pozitivnih strana ali uistinu me nije NITI MALO IMPRESIONIRALO PO PITANJU APSOLUTNO NIČEG

te se nadalje opravdano mislim hoće li cijela igra podbaciti.

Naravno, optimističan sam i smatram da ima izuzetno dobrih segmenata i stvari koje sam vido

ali sve u svemu, doliko je ... nedovršeno, neoblikovano...

naprosto kao da se sam Battlefield 4 u ovom trenutku još uvijek nije odlučio kakva igra želi biti i

što želi raditi kad naraste a ima 27 godina i živi doma s roditeljima.

17 Očekivanja su mi ispunjena
1 Očekivanja su mi nadmašena
24 Očekivanja su mi ispod C flaga
Something witty.
Moj PC  
10 2 hvala 3
14 godina
ceco22 kaže...

Imaš mislim i opciju unutar same igre gdje odrediš jel windowed ili full.

Mene recimo baca u windowed svaki puta kad napravim apply nakon promjene u setupu i to riješim sa Alt+enter

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ceco22 kaže...

Jesi probao alt+enter?

da dobijem onda onaj black screen ali idalje igra nije full screen. Uzas, ova igra nije napeta ni 10% koliko je bio BF 3 beta ili sama alpha bf 4. 

14 godina
BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

A da ? 

A gdje to? Evo najnovijih grafickih.

http://videocardz.com/46231/amd-radeon-r9-290x-benchmarks-leaked

290x šuta dupe. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice