Kakve nenazubljene rupe?! imaš 4 rupe gore gdje pricvrstiš 200mm vent tj proturiš šarafe , znaci vent postaviš s unutarnje strane da piri van a zašarafiš odozgora vijcima.
Tako je, normalno ga zašarafiš.
Kakve nenazubljene rupe?! imaš 4 rupe gore gdje pricvrstiš 200mm vent tj proturiš šarafe , znaci vent postaviš s unutarnje strane da piri van a zašarafiš odozgora vijcima.
Tako je, normalno ga zašarafiš.
Ovo vezano za graficke kartice mozete zaboravit, to sto si nasao za Njemacko trziste je normalna stvar jer je njihovo trziste mnogo vece i sama nabava iz tvornica za njihovo trziste je mnogo veca jer sto vece kolicine narucene robe smanjuju cijenu nabave.
Ovo vezano za graficke kartice mozete zaboravit, to sto si nasao za Njemacko trziste je normalna stvar jer je njihovo trziste mnogo vece i sama nabava iz tvornica za njihovo trziste je mnogo veca jer sto vece kolicine narucene robe smanjuju cijenu nabave.
i sta s time??? sta ako ja hocu kupit od njih oni ce mi rec e nemoze za tebe iz hr 30% skuplje??
Nastimano nam je da auto balans radi al ne balansira ljude.
Mape smo stavili na jednu rundu al evo ponavlja epicentar.
Neke ideje mozda?
Ekipa, gledam sutra naručiti Logitech G700 za kojeg sam vas pitao prije par stranica
(hvala svima na odgovorima, mišljenjima i savjetima)
Bez isprobavanja kako ti pase? Jesi siguran? To ti je najvaznije kod misa. Moze on biti hvaljen koliko hoces a da ti bas nikako ne pase u ruku.
Nego, jesi se raspitao kad stize G700s?
Ima drugacije mikro prekidace za tipke i premazan je hidrofobnim premazom pa se ne lijepi masnoca i znoj za njega. Mislim da ima i novi senzor s nekakvim ludim DPI vrijednostima!
evo kada ima puno offtopica da pitam BASTU dali on ovako vozi svoju bemburu
Ludjak! Ja nisam takav, ja ne ludujem tako s autom, ja kulturno vozim auto (They see me rollin'...)
...ali zato motor tako vozim
...ali zato motor tako vozim
Onako kako ga treba voziti,jel?!
Onako kako ga treba voziti,jel?!
Upravo tako!
Edit:
BF3 ima motor, tak da smo daleko, daleko od off-topica, jeli :)
Nastimano nam je da auto balans radi al ne balansira ljude.
Mape smo stavili na jednu rundu al evo ponavlja epicentar.
Neke ideje mozda?
U krivoj temi postavljeno pitanje.. Tu moš pitat i dobit odgovor na bilo što drugo,ali ovo..jako teško ;)
Hahaha evo jedni zanimljivi njub kanali
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62823364/331323887/
Hahaha evo jedni zanimljivi njub kanali
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62823364/331323887/
Nuff said:
Nuff said:
A kako se računa skill level?
i sta s time??? sta ako ja hocu kupit od njih oni ce mi rec e nemoze za tebe iz hr 30% skuplje??
Da.
Nuff said:
A kako se računa skill level?
Otprilike (samo kako fukcionira, brojke nisu točne).
Evo i neki službeni DICE odgovor:
This is what determines your skill level on your stats page:
You gain/loose SL based on every confrontation with another player
Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled
Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20)
The SL is used for matchmaking
Znam, samo sam htio naglasiti koliko je besmisleno na osnovu skilla proglasiti nekoga dobrim ili lošim u nekoj partiji. Prije nekog vremena sam igrao kanale sa dosta jakom ekipom (dark, chuky i sl...). Bio sam prvi (i poskidao gro tagova) i imao sam neki smiješni skill.
Ekipa, gledam sutra naručiti Logitech G700 za kojeg sam vas pitao prije par stranica
(hvala svima na odgovorima, mišljenjima i savjetima) i uz njega sam mislio
uzeti jedan Coolermaster 200mm case fan koji bi stavio na 'strop' odnosno na vrh svog HAF 912 plus-a.
Forzzuk provjeri razmak rupa za fan na gornjem otvoru. Ja sam kupio taj 200mm pa nije pasao, trebalo je 230mm. Dobiješ 4 šarafa koje jednostavno zašarafiš sa gornje strane u fan. Možda nisu ista kučišta ali ipak provjeri da nejdeš dvaput u trgovinu
ja se vec pomalo brinem, nit pisma nit poruke...
Večeras da si se nacrtao na TS-u!
Igramo squad rush i trebamo nekog da se ljuti i viče na nas.
Ja sam pokušao nešto jučer, al nije to to.
Večeras da si se nacrtao na TS-u!
Igramo squad rush i trebamo nekog da se ljuti i viče na nas.
Ja sam pokušao nešto jučer, al nije to to.
dogovoreno, jbat cu vam sve po spisku.. eo vec sam zivcan
Da.
Da.
Opet si zanjemio ...
Da.
Opet si zanjemio ...
Aha, divim se koliko neki ljudi mogu biti lijepi... Koliko vas ima nije ni cudo da smo u predivnoj situaciji :D