Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Vakaka kaže...
nooir kaže...

Istina, ali to nisu onda "pro" igrači kako se nazivaju. Evo što oni znaju, od 100 pušaka i 500 attachmenta u igri i 22 mape, oni korste jednu pušku sa jednin attachmenton na dvi mape i nazivaju se pro. Tipa onaj jazavac jika ili kako već... I onda se "napredni" zapadni narod i svi koji se osjećaju zapadnjači napredno drkaju na to i to je kul. Čučiđat iza konjtenera ili zida kojeg su programeri napravili tako da kad gledaš sa druge strane ni nemoš vidit jel ima neko iza i onda te ovaj skida, tebe revaju pa te opet skine,. cure tiketi a svi su tamo "pro". Ma daj...

A mi balkanci nikako napredak da prihvatimo... Jesmo zaostali u pm..

Hm neznam, gledao sam neke video uratke od tih dotičnih "pro" igrača i nisam vidio nigdje da oni sebe zovu pro igračima, možda se varam.

Prvo bi trebalo definirat šta je to pro igrač, pa onda raspravljat o tome, jer ovako nema smisla.

Za tebe je pro ko je odličan u igri u svim segmentima, za nekog je pro onaj ko dobiva novce za to što radi u igri, za nekog treće nešto treće itd.

Btw jesi ti siguran da ti "pro" igrači ne znaju s vozilima?

Što se tiče boldanog.

Pa ako ti imaš sav taj arsenal na raspolaganju a oni koriste samo jednu pušku, odi i pobij ih sve. :)

Pa kažen ti, pročitaj moj post prije, ovo di xyan govori da je smiješno..

Nakon što san in sve zastave uzeja base rejpa san ih sa defibrilatoron, zamisli kako in je bilo... :D

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 15:13 (nooir).
17 godina
Battlefield 3

...svi vi koji vajnate po serverima ste pipice...kad ja vajnam onda sam porazeni pro gejmer :) {#}

::: peace 0n earth :::
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 14:42 (wiz4rd).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
nooir kaže...

Pa kažen ti, pročitaj moj post prije, ovo di xyan govori da je smiješno..

Nakon što san in sve zastave uzeja base repa san ih sa defibrilatoron, zamisli kako in je bilo... :D

OMG triba si sve to snimit da se malo nasmijemo :))

14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

Bajo, Kuky nikad ne kenja.

znaš kaj mi je fuul zanimljivo.

valjda ste u talu neznam,ali

svaki put kad se kuky s nekim"kači" na forumu ili me netko nekaj prikenja uvijek se ti javljaš kao njegova obrana,

ili nedaj bože nekaj reć kuky-u odmah druka danny boyu "on me tuko"

kolko taj kuky ima godina?

Ima 13 godina..ali svejedno te može istući čunom po čelu.

uvijek je danny boy u obrani za kukicom svojim {#}

nemoj krivo shvatit ok je dečko(valjda)

neboj se ti dobije on po tamburi od zengice

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan

E, a pazi sad :). U BF3 jedini koji sebe i službeno nazivaju PRO su upravo classic igrači {#}.

BF3 classic se je vrtio na ESL PRO series - http://www.esl.eu/de/pro-series/spring_2012/bf3/

Pogledaj nazive ovih videa 

Meni je najhebenija partija u BF3 bila kad smo igrali klasik protiv Rushzona. Ali uvjek brijem za postat dobar u tome da bi istinski guštao treba izdvojiti puuuno slobodnog vremena...

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Pa kasnije je bio odličan, kanali su bili dobre partije i kharg isto.
daj mi reci kako pobogu onako brzo tenjk syebeš sa avionom? 2sek, ne stignem ni izać lol :)

Ne, kasnije je bio loš. Odličan je bio na Metrou i na Damavandu.

---

Avijon buši ko zmaj, samo gledaš u generalnom smijeru tenka i mrtav je.

Samo me kasnije iznervirao Tehničar (Technician). Bolji je od mene pa nisam više letio.

Ekipa, pobogu, kad ste bolji od mene u avionu nemojte letit jer onda ne mogu rejpat!!!

ZeNGe_CRO-mt kaže...

znaš kaj mi je fuul zanimljivo.

valjda ste u talu neznam,ali

svaki put kad se kuky s nekim"kači" na forumu ili me netko nekaj prikenja uvijek se ti javljaš kao njegova obrana,

ili nedaj bože nekaj reć kuky-u odmah druka danny boyu "on me tuko"

kolko taj kuky ima godina?

Mi smo ti dio jednog velikog i bliskog gay lobija. Bracka nas veza veže. Naravno da sam tu za Kukija. Čak i kad je kriv - NIJE KRIV!

Ko dira moje jebače, mene je dirao i stići će ga oganj pakleni.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 14:51 (Danny_HR).
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
DarthBajo kaže...

Joj joj joj 

Ma vec mi je muka cim si se ti javio .....pa ti stalno nesto fantaziras..... ako ti smeta server imas milijun servera za okolo igrati ali NE ti zelis s HR kremom igrati.....pa neka su te rejpali kada si noob i neznas se potruditi da to takticki rijesite i pobjedite. 

Do not blame the game blame te players!! 

Bajo, Kuky nikad ne kenja. Ne znam od kud si to izvukao.

Al nadam se da idući put (večeras nadam se), kad budemo guzili vaše pogane guzice, nećeš ni pisnuti.

Brate kuki OPROSTI nisam skuzio da si to ti , ja za zabrijo za jednoga kojega smo iz platoona kikali , pa je nasao novi platoon pa smo ih rastavili a ima slican nik ko i ti na battlelogu.

Danny prijatelju stari, ako budes na rejpanoj strani nemoj onda ti plakati , a sto se tice guzenja nas da mene nikada ne boli guza mozda ja to i volim <3

PuSa ljubavi :*

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
Bongiaro kaže...

E, a pazi sad :). U BF3 jedini koji sebe i službeno nazivaju PRO su upravo classic igrači {#}.

BF3 classic se je vrtio na ESL PRO series - http://www.esl.eu/de/pro-series/spring_2012/bf3/

Meni je najhebenija partija u BF3 bila kad smo igrali klasik protiv Rushzona. Ali uvjek brijem za postat dobar u tome da bi istinski guštao treba izdvojiti puuuno slobodnog vremena...

Imao sam prilike igrati par war-ova classica 32vs32 i meni isto bilo odlično. Jeli moguće da kao BUG-community izazovemo neki drugi community? 

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

Brate kuki OPROSTI nisam skuzio da si to ti , ja za zabrijo za jednoga kojega smo iz platoona kikali , pa je nasao novi platoon pa smo ih rastavili a ima slican nik ko i ti na battlelogu.

Danny prijatelju stari, ako budes na rejpanoj strani nemoj onda ti plakati , a sto se tice guzenja nas da mene nikada ne boli guza mozda ja to i volim <3

Ja ne plačem jer mene nikad ne rejpaju. Ja rejpam po difoltu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Ma ljubica nemoj se ljutiti :) CmoK :*
BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
15 godina
Battlefield 3

samo kratko pitanje onako informativno, sad kad je ponuda na premium za 50% niži moh ko uzima?

11 Uzimam.
21 Ne uzimam.
13 Do 23.11. ću razmislit.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

kuky u sredini danny boy desno,a tko je ovaj lijevo?pirat pro? kuky u sredini danny boy desno,a tko je ovaj lijevo?pirat pro?
Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

Antraks je bio taj dan.

13 godina
protjeran
aj kad svi nesto brbljaju da i ja kazem koju, u bf po meni nepostoje pro igraci niti to mogu biti na mapi od par km:) nego samo kao nekakav pro tim ekipa, pa nije to kao nekad di bi nas (citaj vecinu danasnjih igraca svih ovih naj fps-a) pro skill igrac iz nekada quakea3 ili cs1.6 razvalio 100-0 u bilo kojoj mapi! e to je pro skiil igrac, a to nazalost nije moguce u bf serijalu zato kaj cu ja kao recimo pocetnik u bf3 imati 10-15kilova a prvi takozvani pro 40,ma kakav pro u bf,gluposti...
15 godina
neaktivan

Pro igrač je onaj koji od igranja igrica može platiti kredu za stan i prehraniti ženu i četvero djece :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
16 godina
moderator
DarthBajo kaže...

Kuky će ti oprostiti al trenutno nije razpoložen da daje izjave.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 16:31 (pirat).
16 godina
moderator
Bongiaro kaže...

U BF3 jedini koji sebe i službeno nazivaju PRO su upravo classic igrači {#}.

Ti želiš reć da sam ja classic igrač?

Kakve su to uvrede sad?Želiš da ti dam karton?

Stvarno sam razočaran i očekuje ispriku...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 15:18 (pirat).
14 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

Pa to je to, da se sve koristi, a ne pola metra zida ka cover i deri miško, vidi moju pro igru. Ja i blok kod izlaza iz banane ih čekan. Pro sine moj pro...

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 15:19 (nooir).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

PIRAT je PRO i molim moderatore lock ove teme {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja ću sad nešto reć jer se nitko ne usudi to reć ali ću ipak reć "Svi ste vi hebne čiterčine i to ste jučer dokazali"{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Cijeli dan mi se nešto štuca. Pitao sam se zašto, kad ono pogledam forum i saznam pravi razlog.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Bongiaro kaže...

Pro igrač je onaj koji od igranja igrica može platiti kredu za stan i prehraniti ženu i četvero djece :)

pro igrač nema vremena za ženu i djecu jer igra od 6.45 ujutro do 2.45 ujutro opet i priključen je na infuziju. :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

molim moderatore lock ove teme {#}

Razgovarat ćemo Danny i ja u krevetu večeras o tome,al ništa ne obečavam.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

evo vidio omraženog jackfragsa di priča o informacijama koje je dobio.

inače je gameplay obični, ali za poslušat u pozadini, dobro.

a ovaj ruski support mi je yebeni neki crazy ivan lik ćelavi, bit će krvav kad stišće zube dok dere sa 200 metaka iz pekčenga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 16:34 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Bongiaro kaže...

pro igrač nema vremena za ženu i djecu jer igra od 6.45 ujutro do 2.45 ujutro opet i priključen je na infuziju. :)

Izvini molim te, ali pro igrač igra od 8 do 16 uz pola sata pauze za ručak, topli obrok te plaćen prijevoz. Kući je u 16 i 15 ženi i djeci te gleda dnevnik naveče i u krevet u 22 najkasnije.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
Battlefield 3

Šta da velim..napokon za sebe mogu reći da sam

sto(t)ka 

http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/soldier/dado1410/stats/229476731/

cool sam

ne znači mi to nekaj puno

sumnjam da budem dalje uopće palio BF

uopće mi je igra bezvezna u biti

http://i.imgur.com/yTG0R.jpg

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 16:44 (Zero2).
Moj PC  
21 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bongiaro kaže...

Ja sam čuo da neki pro igrači u Hrvatskoj imaju vremena i trpat žene od prijatelja !

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

Ja sam čuo da neki pro igrači u Hrvatskoj imaju vremena i trpat žene od prijatelja !

To je jedan od uvjeta da bi bio pro. Nažalost, postoji ih još jer da je samo taj ja bih bio na vrhu svijeta.

17 godina
+1 :p
17 godina
Battlefield 3

Evo opet jedan one shot cheater...

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=Dots88#playerid

I to je bio 30 sekundi na serveru i već sam ga skužio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice