Istina, ali to nisu onda "pro" igrači kako se nazivaju. Evo što oni znaju, od 100 pušaka i 500 attachmenta u igri i 22 mape, oni korste jednu pušku sa jednin attachmenton na dvi mape i nazivaju se pro. Tipa onaj jazavac jika ili kako već... I onda se "napredni" zapadni narod i svi koji se osjećaju zapadnjači napredno drkaju na to i to je kul. Čučiđat iza konjtenera ili zida kojeg su programeri napravili tako da kad gledaš sa druge strane ni nemoš vidit jel ima neko iza i onda te ovaj skida, tebe revaju pa te opet skine,. cure tiketi a svi su tamo "pro". Ma daj...
A mi balkanci nikako napredak da prihvatimo... Jesmo zaostali u pm..
Hm neznam, gledao sam neke video uratke od tih dotičnih "pro" igrača i nisam vidio nigdje da oni sebe zovu pro igračima, možda se varam.
Prvo bi trebalo definirat šta je to pro igrač, pa onda raspravljat o tome, jer ovako nema smisla.
Za tebe je pro ko je odličan u igri u svim segmentima, za nekog je pro onaj ko dobiva novce za to što radi u igri, za nekog treće nešto treće itd.
Btw jesi ti siguran da ti "pro" igrači ne znaju s vozilima?
Što se tiče boldanog.
Pa ako ti imaš sav taj arsenal na raspolaganju a oni koriste samo jednu pušku, odi i pobij ih sve. :)
Pa kažen ti, pročitaj moj post prije, ovo di xyan govori da je smiješno..
Nakon što san in sve zastave uzeja base rejpa san ih sa defibrilatoron, zamisli kako in je bilo... :D