Pi*darija je nastala kada su se počeli osnivati "pro" klanovi.
Tj. kada su se ti isti klanovi počeli nadmetati u chitanju, a preko leđa većine igrača sa foruma koji se samo žele zabaviti i opustiti nakon posla.
Pi*darija je nastala kada su se počeli osnivati "pro" klanovi.
Tj. kada su se ti isti klanovi počeli nadmetati u chitanju, a preko leđa većine igrača sa foruma koji se samo žele zabaviti i opustiti nakon posla.
ok,skoro svaki dan igraju ovdje dečki međusobno,ima par servera di se domaća ekipa skuplja,sve bude super ,sve 5 ,igraš igricu ,DA UPRAVO SAM REKAO IGRICU, dopisuje se ekipa,sprda,zeza,priča na TS i te te lijepe stvari koje krase taj bf3,kao igricu u cjelini i onda se uključiš na forum di ljudi samo pišu gluposti,i naravno da i sam moraš bit u toj gluposti i moraš i ti pisat gluposti jer je ovo se u cijelini VELIKA GLUPOST.
skil pro uber super ste igrači ,ma svi vi čak i ovi čiteri isto,
ali kada čitam nemoš ne napisat ništa,najbolje je imat svoju normalnu ekipu i ne radit budalu od sebe na forumu.
što se tiče glasanja boli me q (common rose)
Ma u pocetku smo se svi lijepo drzali za ruke prije basejumpa na damavandu, pa radili figure prije nego smo svi zajedno potegnuli padobrane...Ne mogu se svacija misljenja slagati, i nije dobro da se svi slazemo.
Ma u pocetku smo se svi lijepo drzali za ruke prije basejumpa na damavandu, pa radili figure prije nego smo svi zajedno potegnuli padobrane...Ne mogu se svacija misljenja slagati, i nije dobro da se svi slazemo.
Nemoramo se svi slagat, al ak se ja ne slažem sa tobom da li je to automatski razlog da ti kažem da si redom, jadan, glup, no lajfer, njubara itd.. .
Kužiš, ima tu malo previše provokacija koje nisu namijenjene da se svi nasmijemo nego da se nekog "spusti". To mi se ne sviđa ni malo.
...sva sreća da sam si "piknuo" diablo 3 da se mogu odmoriti od svih ovih silnih "pro" igrača kad
počnu s l337 spikama čiji trabant je brži
zapravo te spike o skillu su iste kao i ukusu a o tome se ne raspravlja...jer svatko ima svoje viđenje stvari. Previše se ekipa vrijeđa na mišljenje ovdje. SVi smo ovdje manje više anonimni i ne razumijem šta te ima smetat ako neki ljevanko desnić veli da si noob? Puca ti qurčić za njega i njegovo mišljenje.
Smatram da je furky učinio grešku postajući sve ono ovdje jer je zapalio vatricu da nije ni htio, a ostatak ekipe baca ulje fino.
Ali eto velim...čitam i smijem se šta ću :)
odgovaram samo onima na koje ima kontradiktorne odgovore.znači ako sam ja u pravu ja nedam da me netko j*be tko je glup.vrlo jednostavno.
Laž je svjesno izrečena neistina ili obmana.
Laž je povezana i s iluzijom, prijevarom i nesposobnošću podnošenja onoga što nam se događa u životu.
Dva su čimbenika koja, posebno jave li se istodobno, ukazuju na to da je igra lažima vrlo opasna. Prvi je učestalost kojom se njima koristi, rabeći laž kao stalnu tehniku u odnosima s drugima, nerijetko kao strategiju za postizanje ciljeva. Drugi čimbenik je potpuni izostanak osjećaja krivnje.
tako da kada netko pročita nečiji navod (laž) na forumu on odmah povjeruje u nju,jer niti nezna da je laž ,niti zna da je istina,ali ako je od tog "znalca" čuo naravno da će povjerovat u to,tako je i na ovome forumu.
ja kada pročitam neku laž ja moram na nju odgovorit,tek toliko da ukažem ljudima kako nisu u pravu i nemaju to pravo laganja ljudima koji o tim stvarima neznaju.
Mene jedino zanima kak ovo sve dopusti moderator? Odmah kad su poceli te rasprave o tom liku, pobrisati tih par postova, njemu stisnuti crveni i reci tko će početi bilo kakvu raspravu o tome dobiva žuti ili crveni i odmah bi bio MIR. ovako samo spam, scam i ostalo... ak ne čitaš 1 sat temu propustio si 3 stranice WTF!
Moderatori počnite raditi svoj posao! A vi ljudi, dajte se smirite.
ajde sta se ti sad pravis vazan, dobio si posao pa sad kao nemas vremena
jesam ja neš propustio ili sad jubito filmići samo replayaju?
brijem da je petak kriv šta se ovako ponašamo.
svi bi trebali smirit strasti sad najozbiljnije.
moderatori djelit crvene čiterima da ne pišu ništa jer oni najviše provociraju.
a deni boy meni ban :) mislim onaj na trg bana j.j.
jedva čekam da odradi supporta
jesam ja neš propustio ili sad jubito filmići samo replayaju?
Izgleda da od sad prelazimo na filmiće
smijesni ste vise svadjate se ko mala djecica.. svi skupa..
Ali pogledajte malo stalno isti flejmaju po temi, ja uvijek kad vidim neku svađu tu se svađaju isti likovi. Neču sad navoditi imena, ali mislim da bi njima trebalo hlađenja na 2 tjedna. Nek gledaju euro za to vrijeme.
Budem ja ak nećeš ti.
Ultimativni kralj prepirki - Zenge.
Odmah ga u stopu prate Xyan, Drahic, Co7, fila, Cyber...
Ak sam koga zaboravio spomenut nek mi slobodno j*be mater čisto da znamo tko je.
Ne spominji ime Boga svoga uzalud!! Nisi me mogao banati jer nisam igrao na kikiriki serverima,a pogotovo ne na vasem kojeg vodi "sharan" iz labudjeg jezera... I opet lazes,kao i uvijek...
Obozavam kako neke ljude ne moras sramotiti, jednostavno oni to sami naprave...
Neno666_CRO_ BAN!
Sta ti tu nije jasno, pa nije ovo matematika i engleski iz osnovne skole pa da ne razumijes!
Jasno je meni da je tebi sve ovo zbunjujuce, ali kada odrasli pricaju drzi se po strani.
Citeru!
Iz povjerljivih izvora znam da si pomogao Furyu da zataska ovo sve,to vecina nas zna.. Ti si taj prijatelj koji mu je "ukrao" account",pa ga pokusao kasnije vatiti,pa kad nije prica prosla onda si mu ledja okrenio.. Jako providno i smijesno.... ;) Samo je pitanje kad ce se i to otkriti...
Slabi su ti ti izvori, možda ti je janino vrelo presušilo, niko nije ništa zataskava nego smo ja i ex rekli da odma ide na forum i objavi priču koju je i nama reka, a taj prijatelj koji mu je minja pass mail i to nije niko od nas.
Al da ti znaš bolje...
E pa vidis xyan dok vas klan(pojedinci iz klana) nije dosao na kako vi kazete "scenu" BF je se igrao normalno i nije se ovoliko sralo i optuzivalo
Nažalost, moram se složiti.
U svakoj se pravoj bajci mora pojaviti netko tko ce pomijesati loncice, zar ne? A i za one koji se ne sjecaju iz srednje - sukob je osnovni pokretač radnje u grčkoj tragediji.
ocito vidim niste isli u skole? mora da je to... ili nemate djecu...ili ne volite bajke. ni grčke tragedije...
Da si moga to napravit sam da te ne uvate napravija bi, poša na neku stranicu i zarađiva pare, a priče sad kako si ti veliki coder samo da oćeš pričaj svojin oditeljima i bližoj obitelji kad se nađete na nekom krštenju ili krizmi. Ne na piru mislit će da si pijan pa ti neće virovat, ovako u intimnijoj atmosferi će ti proć. Njihov si pa te vole.. Reć će eee reka san ja da moj sin zna programirat!
Evo mojih 5 centi
Ova tema od davno nema veze sa BF3. Jedina poveznica je da ju svi igraju i da je svim osnova za prepucavanje šta se tu i većinu vremena radi. Broj ljudi koji postaju u temi se smanjio i ostalo je par hajvana koji je koriste za boostanje ega, promociju ili trolanje.
Čitam prije kako su klanovi gay...i ako samo gledaš na pojam klan kroz ovu temu bogme jesu. Ja sam po razno raznim klanovima već 5 godina i to je moj osobni odabir ali da nikad nisam bio u klanu i da čitam ovu temu rekao bi da je to glupost i da je fakat gay.
Zašto spominjem klanove?. Jer je tu i najveći rat između klanova. Papci jedni...biti kompetitivan ne znači svađati se oko skilla i veličine ki*a već igrati jedni protiv drugih, probati pobijediti i zajebavati se u svemu tome.
Smatram da smo svi pomalo doprinjeli ovakvoj situaciji djelomično jer smo dopustili da BUG server umre, djelomično jer svi volimo dobru sapunjaru ali sad je već fakat otišlo predaleko i upravo zbog toga smatram da stvari nikada neće funkcionirati osim ako se nešto drastično ne promjeni.
Većina nas je platila premimu šta znači da planiramo igrati ovu igru još dosta vremena pa dajte onda i napravite korak u smjeru da to vrijeme bude ćim zabavnije.
Čitera bude uvijek i to nitko nemože promijeniti...jednostavno ignore (iz za poznate i za nepoznate) i doviđenja. Svađa između klanova bude isto uvijek...ali nek budu o tome tko je bolje odigrao i tko je imao bolju taktiku a ne to je varao, tko se ponaša sukladno svojim godinama i šta ti ja znam. Ako igrate war i mislite da netko vara...fuck it..odigrajte i nemojte više igrati protiv njih i gotova priča.
Ona naša prepucavanja od prije nekoliko mjeseci o tome dali su timovi bili balansirani mi sad izgledaju kao mala beba prema ovome šta se tu događa.
Uglavnom....PiS, HR, 19xx, XXX, CHC, CROG, G.... (sry ako sam nekog zaboravio)...gledajte kako nas je malo i opet se uspijete poklati.
Opet velim - papci jedni (ubrajam i sebe tu). Igrajte igru na ne glupe psiho igre jer kad pogledate da uz sve to peglamo fucking Francuzeke na njihovim 100 Mbit vezama...da nas je 5 dosta da na BG serveru preokrenemo cijelu partiju, da ima ljudi koji su prvi u svijetu po nekim statistikama (za koje smatram da su ubile igranje...puj ..m*mu im j**em) i da je BF ipak jedan od boljih oblika digitalne zabave, mislim da se isplati potruditi.
P1zdek1 jedni
Over and out
danny,vodim te u mcdonalds.
ovim putem se ispričavam svima s kojima sam upao u bilo kakvu vrstu preprike.
ajmo ljudi danas oko 9-10,nač se svi na nekom serveru,popričat,pojest,popit,usput nešto pod jaja,razbit,potuć se i svi sretni i zadovoljni.
čak ću se i određenima sam bacat na noževe i granate, i probat ulovit svaki vaš metak.
nooir - ajde lakse malo s tim picem, ono stvarno...
U sad bi ti rekao sta je tragedija, ali iz postovanja prema drugim ljudima ovdje necu.
Danny je u pravu, cesto ja tu se kacim sa nebitnim pojedincima, i sto je najbolje samo s njima!
Cak je i meni pun klinac sveg ovog!
Gade mi se pojedinci, koji zapravo stalno poticu flame, i ja im ne ostanem duzan... Iako bi trebao, jer svima je jasno tko su oni, i kakvi su.
Sandman je u pravu, kao i Dado...
Zaje*ancija u bfbc2 je bila nesto predobro! Ali to nije do igre, nego do toga sto ljudi bili povezaniji.
Nazalost i sada imas isto debila, ali zbog povezanosti po klanskoj osnovi, u raspravu se ukljuci puno ljudi....
Netko je rekao da tada nije bilo klanova...
To nije istina, bilo ih je manje ali su se svi slagali!
Ja ne znam kada su se clanovi (G) ekipe, PIS-a, XII , LN, MC zakacili, kada su jedni duge podje*avali?
Zasto to nije bilo? Zbog medjusobnog postovanja, svi su se slagali i zajedno zabavljali.
Meni je bilo najdraze kada su me guzili XII-ci u bfbc2, i kada sam se morao zivotinjski truditi da nesto napravim.prozi
Kada smo igrali zajedno, nitko nikog nije optuzivao za HAX jer svi su se znali od pocetka igre...
Nije bilo "one day wonder kida" koji je poceo sve oko sebe omalovazavati, ismijavati i onda biti uhvacen u tome.
Na zalost, sljedili su ga neki momci koji su jos bili legende u BFBC2, kao npr Switch.
Dama the crow, skidam ti kapu na tvojoj suzdrzanosti, objektivnosti i ponasanju koji moze biti primjer vecini ljudi.
drahic... dosta sam pricao sa deckom, i mislim da taj decko nije usao u drustvo koje je, bio bi pristojan decko!
Nazalost, nikako da se othrva tom drustvu, kao i svi vi koji jos slusate lazi covjeka koji vas je nebrojeno puta izdao!
Iako izgleda nekima da je BF zajednica unistena, to nije istina...
Gore navedeni klanovi, i postivanje nije nestalo, komunikacija nije prekinuta kao ni sama zabava koja iz svega toga proizlazi.
Nazalost, najglasniji na ovom forumu su... ne znam kako da ovo kazem, a ne dobijem karton!
I ja pustam, ali stvarno prelaze sve mjere dobrog ukusa, i da njih nema ne bi bilo problema.
Znam da moje uplitanje ne pomaze situaciju, ali kada me neki iskompleksirani... Ugl, iduci koji potakne neki flajm u ovoj temi treba dobiti ban i tocka, pa makar to bio i ja.
Nakon par banova, stvari ce opet doci na mjesto.
Da si moga to napravit sam da te ne uvate napravija bi, poša na neku stranicu i zarađiva pare, a priče sad kako si ti veliki coder samo da oćeš pričaj svojin oditeljima i bližoj obitelji kad se nađete na nekom krštelju ili krizmi. Ne na piru mislit će da si pijan pa ti neće virovat, ovako u intimnijoj atmosferi će ti proć. Njihov si pa te vole.. Reć će eee reka san ja da moj sin zna programirat!
A jesi bacija parangal,e? Mislim da bi triba pokusati,mozda bi uvatia MCfish iz MCdonaldsa,e... :)
Evo s novom stranicom okrećemo novi list, okej? Nema trolanja, ozbiljnijeg provociranja i sl. Idemo po starom, kao što je bilo u BFBC2. Ja ću pomoći svojim kartončićima, a vi se pobrinite za ostalo.
Ova se tema pretvorila u takvu sapunicu. Čiteri, svađalice, hc pice, klanđije pa kasnije isprike itd... Samo još fali gabriela spanic i njezina zla blizanka da bude kompletno.
Meh pre razgužen je on. Nije više stimulativno. Morao bi na analnu korekciju :)
Već sad je dabl?