Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.178.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li nekakva klanovska tema u kojoj ovi pro igraci mogu raspravljat ko  ima skill a ko nema i ko hacka a ko nehacka te ko je gay i ko nije...

F you and your skillz... I play on noob servers {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 11:26 (Abomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
evo meni i još nije jasno u čemu sam ja pogriješio vezano uz moje postove. ok ja shvaćam da nekima idem na q (common rose) isto tako i meni neki idu, al da mi se govori kako se ja uvlačim u šupak čiterima i takve gluposti,to nemogu ne komentirat jer me probijaju takve stvari, to je možda jer nikad nisam a niti neću trpit sranja kako na forumu tako i u RL-u. meni je dostojanstvo jako važno,za razliku od nekih ovdje koji nema trunke toga u sebi stoga dat cu na glasanje o svom statusu na ovom forumu,ako se ispostavi da samo trkljam gluposti i iznašam čitav niz laži spreman sam maknuti se iz ove teme makar igrao bf narednih 5 godina
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
evo meni i još nije jasno u čemu sam ja pogriješio vezano uz moje postove. ok ja shvaćam da nekima idem na q (common rose) isto tako i meni neki idu, al da mi se govori kako se ja uvlačim u šupak čiterima i takve gluposti,to nemogu ne komentirat jer me probijaju takve stvari, to je možda jer nikad nisam a niti neću trpit sranja kako na forumu tako i u RL-u. meni je dostojanstvo jako važno,za razliku od nekih ovdje koji nema trunke toga u sebi stoga dat cu na glasanje o svom statusu na ovom forumu,ako se ispostavi da samo trkljam gluposti i iznašam čitav niz laži spreman sam maknuti se iz ove teme makar igrao bf narednih 5 godina

pusti selo neka priča, svije je zloban, vjeruj meni! Imas svoje misljenje, i drzi ga se. zasto bi povlađivo masama? bolje biti sam svoj, nego se povlađivat masama, tek onda si pravi šupak, i uvlakač. ovako bar imas sam svoj stav, a šupc* i uvlakači nek govore sta zele.

13 godina
Battlefield 3

{#} Nevezano za bilo šta {#} (mali odmak od prese*ravanja)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

i da. EX jadan si, bolje ti je da vjezbas igrati nego sheres po forumu, svi koji te podrzavaju su jadni i svi koji seru po nama su jadni. eto to. sad si dobio svoje, i svi ostali. a sad nas se ostavite.

Pa kad ti to kazes... Onda mora da je istina :)

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

i da. EX jadan si, bolje ti je da vjezbas igrati nego sheres po forumu, svi koji te podrzavaju su jadni i svi koji seru po nama su jadni. eto to. sad si dobio svoje, i svi ostali. a sad nas se ostavite. i kćeri i sinova. 

E pa vidis xyan dok vas klan(pojedinci iz klana) nije dosao na kako vi kazete "scenu" BF je se igrao normalno i nije se ovoliko sralo i optuzivalo, BFBC2 je bilo milina igrat, dodjes na forum malo se zajebavas u vezi igre ,i  nije bilo ovoliko prosipanja kvazi pro igraca koji nevide dalje od svoga nosa.

Citavu BF zajednicu ste doslovno razjebali sa nekim svojim dokazivanjima.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@xyan a ti misliš nakon svih mojih postova da se uvlačim nekome u guzicu?ili podređujem masi?

ja sam uvijek imao svoja mišljenja i svoje stavove kako ovdje tako i u RL,

ali da me se prezentira kao lažljivca,š*pka... to niti mislim trpit ,a kamoli čitat o tome pa makar se radilo o forumu

da odmah nagovjestim,ako kojim slučajem ispadne da se trebam maknut mičem se odmah,

ako mislite da mi treba dat sunspenziju molim moderatore da se toga pridrže i da me trajno banaju

ako mislite da moram ostat onda ću vam se svima krvi napit ko nikad do sad,ukratko najjbali ste

10 ostani u temi
5 molim te napusti temu
13 crveni karton i suspenžn ban
Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 11:51 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako se i preseravao tko, nije mislio na nista drugo doli malo flejmanja.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

@xyan a ti misliš nakon svih mojih postova da se uvlačim nekome u guzicu?ili podređujem masi?

ali da me se prezentira kao lažljivca,š*pka... to niti mislim trpit ,a kamoli čitat o tome pa makar se radilo o forumu

Već nekoliko postova pitaš ''masu'' jesi li konformist, i sada stavljaš toj ''masi'' na odluku o tome hoćeš li ti sudjelovati u temi i na forumu - uviđaš li ironiju?

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

E pa vidis xyan dok vas klan(pojedinci iz klana) nije dosao na kako vi kazete "scenu" BF je se igrao normalno i nije se ovoliko sralo i optuzivalo

Nažalost, moram se složiti.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Već nekoliko postova pitaš ''masu'' jesi li konformist, i sada stavljaš toj ''masi'' na odluku o tome hoćeš li ti sudjelovati u temi i na forumu - uviđaš li ironiju?

naravno,ironija je kurwa.

ali u ovom slučaju moram pitat masu.

btw antraxu sam se ispričao i sad se tebi ispričavam(jer ipak mi je ovo možda zadnji post) vezano za čitere.

imali ste pravo,jer su se nakon onog čiteri počeli dicat,što me probija u cijeloj ovoj priči.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Y2K2 kaže...

E pa vidis xyan dok vas klan(pojedinci iz klana) nije dosao na kako vi kazete "scenu" BF je se igrao normalno i nije se ovoliko sralo i optuzivalo

Nažalost, moram se složiti.

U svakoj se pravoj bajci mora pojaviti netko tko ce pomijesati loncice, zar ne? A i za one koji se ne sjecaju iz srednje - sukob je osnovni pokretač radnje u grčkoj tragediji.

15 godina

Ma neću dolijevati ulje na vatru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 12:06 (Switch).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

stvarno ste pretjerali ... ohladite se vise i play the game

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Y2K2 kaže...

Citavu BF zajednicu ste doslovno razjebali sa nekim svojim dokazivanjima.

Ha! nikada cuo sa ove .. a clan sam "BF zajednice" od 2002 i prvog BF {#}

Znas ovi CoD igraci sve sjebu {#}

Specializing in online warfare since 1942
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prvo sam mislio nesto napisat, pa kliknuo odustani, ali kad vidim da mi Ex i takvi stiscu TD moram reagirat. Za vecinu od Vas sam mislio da ste pravi muskarci, ali pokazali ste da se vecina od Vas češe u stranu, ko Mario Gomez. Naravno, uvreda ide samo onima koji imaju kose. Nimalo niste sirovi, a svaki pravi muskarac to ima u sebi. Fatal i Crozooki koliko toliko spasavaju cast, Fatal vise nego Zoki. Draš brijem da ce nakon ovog posta ici kupiti periku, pa da se pocese u stranu ako treba {#}

edit: Switch je napisao - Jaka zajednica ako smo je uspjeli razjeb*ti. Ali Sandman je mislio razjeba*i u smislu razljutiti, zar ne? U oba slucaja Switch je u pravu

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 12:14 (xyan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cijela tema je postala trula, najbolje bi bilo ZATVORITI TEMU

pero_HR
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bongiaro kaže...

btw ove primjere sam stavio jer neki xy bane na forum i ispali da je nemoguće imati kd 2.7 i spm 750 i da je on sa haxom jedva tolko napravio. Prestrašno!

A na ovom forumu su dvojica koji imaju kdr preko 3.0 i nikada, ali nikada ih neće uloviti punkbuster... stavljam ruku u vatru...

sad ću ti pročitati i ispisati par leadreboardsa svojih frendova ,pomno prati molim te ,jer ove dečke koje nabrajam su svi jako dobro,znači jako dobro igraju,nisu njubovi da neznaju qurca pogodit :

wiz4rd1970 kills 39.692 time 594h score 17.041,000

warpigcro 33.128  653h 16.993.000

maxonuniversal 39.486 521h 15.775.000

rupy_17 34.296 682h 15.280.000

3rdman 31.457 410h 14.336.000

pirat_HR 28.698 512h 14.201.000

furky87 32.666 308h 13.827.000

dama_the_crow 32.626 516h 13.597.000

masterchurner 25.341  392h 12.414.000

a ovi koji imaju ta dvojica sa foruma k/d ratio 3 ,oni igraju SAMO infrantry only i to uvijek sa svojim SQUADOM,slabo random public servere tipa tdm,metro rush,i da ne kažem ostale mape kao i modove,dok ove dečke koje sam ti nabrojao igraju SVE!

ne pričaj gluposti molim te,jer kad pogledaš isto od čitera nene te scorove sličan je kao furyo,po svemu fala bogu pa nisu čiteri

razočaran sam....mene nisi ni spomenuo...:(

ontopic: prijedlog za dannya i glavešine. Tema bf3 seljačine se napravi i tamo se raspravlja bez ikakvih sankcija i svega. KoGa zanima prepucavanje ići će tamo, koga ne ostat će ovdje. Pola ekipe ovdje što je tužno su stariji 25+ ali živi da im se post thumb upa i zahvali kad netko satru. jadni ste i smiješni. Ja jesam troll ali čak i meni je dosadilo zayebavat ljude ovdje jer neki zbilja trebaju opet završit srednju i steći neke vrijednosti ponovno. Dajte se yebeno smirite i igrajte...yebo vas bf3 krvavi da vas jebo.

Cod je bio mama za ovo jer ovo je dno dna zbilja. Ne pada mi napamet više uć u ijedan hr server jer znam šta će bit ako ubiješ nekog čudno ili neki headshot ili gle kako on mene ili vidi ovo...ljudi sa kojima sam igrao i poštovao su me optužili za chit, ma lol, reko gtfo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 12:17 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bongiaro kaže...

btw ove primjere sam stavio jer neki xy bane na forum i ispali da je nemoguće imati kd 2.7 i spm 750 i da je on sa haxom jedva tolko napravio. Prestrašno!

A na ovom forumu su dvojica koji imaju kdr preko 3.0 i nikada, ali nikada ih neće uloviti punkbuster... stavljam ruku u vatru...

sad ću ti pročitati i ispisati par leadreboardsa svojih frendova ,pomno prati molim te ,jer ove dečke koje nabrajam su svi jako dobro,znači jako dobro igraju,nisu njubovi da neznaju qurca pogodit :

wiz4rd1970 kills 39.692 time 594h score 17.041,000

warpigcro 33.128  653h 16.993.000

maxonuniversal 39.486 521h 15.775.000

rupy_17 34.296 682h 15.280.000

3rdman 31.457 410h 14.336.000

pirat_HR 28.698 512h 14.201.000

furky87 32.666 308h 13.827.000

dama_the_crow 32.626 516h 13.597.000

masterchurner 25.341  392h 12.414.000

a ovi koji imaju ta dvojica sa foruma k/d ratio 3 ,oni igraju SAMO infrantry only i to uvijek sa svojim SQUADOM,slabo random public servere tipa tdm,metro rush,i da ne kažem ostale mape kao i modove,dok ove dečke koje sam ti nabrojao igraju SVE!

ne pričaj gluposti molim te,jer kad pogledaš isto od čitera nene te scorove sličan je kao furyo,po svemu fala bogu pa nisu čiteri

razočaran sam....mene nisi ni spomenuo...:(

lol pa ti si miljama daleko od ovih!!! :)) ljudina,ti,baxx i još njih par,vas nisam spomenuo jer ste fakat ispred svih daleko,to sam okvirno ekipu stavio koji su oko furya,samo da vide,

ali ti djeci nemožeš objasnit ništa kao i glupim ljudima,pametni me kuže ili oni sa imalo mozga

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Battlefield 3
Od kud vam vremena toliko kenjat,flejmat? Jel vi radite/idete na faks/skola? Nevjerovatno od kud vam volje i vremena. Svaka cast decki,ali pauzma mi istice,ne stignem procitat sve..;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa moze se vise od jednog taba otvoriti u browseru Astra, hahahahahaha {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Najveći problem je što je došlo puno likova kojima je ovo prvi bf i sad misle da su najbolji, iako ima ekipe koja igra bf otkako je bio 1942. Tužno je što neki ne prihvaćaju da je netko bolji, a ovih par incidenata sa chiterima je zbilja dalo ljudima frenzy, blesavo je što neki pišu ali eto.

Zbilja se trebaju svi calm the fuck down, stavit na ignore ljude koji ih živciraju i tema će opet postati zanimljiva i korisna za čitanje.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Slazem se....

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ali pogledajte malo stalno isti flejmaju po temi, ja uvijek kad vidim neku svađu tu se svađaju isti likovi. Neču sad navoditi imena, ali mislim da bi njima trebalo hlađenja na 2 tjedna. Nek gledaju euro za to vrijeme.

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Tallahasee kaže...

Slazem se....

Kako si ovo vidio kad sam ti i ja na ignore?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 12:34 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Ali pogledajte malo stalno isti flejmaju po temi, ja uvijek kad vidim neku svađu tu se svađaju isti likovi. Neču sad navoditi imena, ali mislim da bi njima trebalo hlađenja na 2 tjedna. Nek gledaju euro za to vrijeme.

Pa da zaspamaju temu o Euru? {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Tallahasee kaže...

Slazem se....

Kako si ovo vidio kad sam ti i ja na ignore?

Offline....

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Problem je u tome kaj je neko pokrenuo raspravu o skilu.

Kad smo igrali bc2 nikom nije palo na pamet izjavit da je neko njubara il pro!

Nakon ugodne večeri igranja smo postali skrinove i komentirali o tom kak je Sand čiter i kak je pirat pro, sve u prijateljskom tonu.

Od kad nas ima više u zajednici, taj prijateljski ton se pretvorio u ozbiljno podbadanje i prozivanje, pre strašno!

Sjetite se fakat, ima milion stranica u toj temi i ak ima 2 stranice ovakvog bulšita ko tu..

Kaj se promijenilo? Hmm.. Možda da stavim skidad bc2? :)

13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

ok ja shvaćam i nalazim se u ovome,ali ti meni lijepo objasni šta sam ja lagao,ili srao da se mene napada?

idem felmajt u temu euro kako je obrana jučer bila superirona i na visini zadatka,brijem da bi mi se krvi napili danny boy i ti i oni dečki :)

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...

ok ja shvaćam i nalazim se u ovome,ali ti meni lijepo objasni šta sam ja lagao,ili srao da se mene napada?

idem felmajt u temu euro kako je obrana jučer bila superirona i na visini zadatka,brijem da bi mi se krvi napili danny boy i ti i oni dečki :)

svakom si loncu poklopac eto to je problem, sad si se isto javio a nisam te prozvao, a ima vas i još

I da u BC2 se zajednica držala zajedno ljepo smo svi igrali na BUG serveru, neki i na CHC. Dok u BF3 u početku je sve krenulo dobro, a onda se ekipa razišla i počela vući na svoju stranu, k tome onda još i vrijeđati one koji nisu otišli za njima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice