Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.178.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bongiaro kaže...

wiz4rd1970 kills 39.692 time 594h score 17.041,000

warpigcro 33.128  653h 16.993.000

maxonuniversal 39.486 521h 15.775.000

rupy_17 34.296 682h 15.280.000

3rdman 31.457 410h 14.336.000

pirat_HR 28.698 512h 14.201.000

furky87 32.666 308h 13.827.000

dama_the_crow 32.626 516h 13.597.000

masterchurner 25.341  392h 12.414.000

a ovi koji imaju ta dvojica sa foruma k/d ratio 3 ,oni igraju SAMO infrantry only i to uvijek sa svojim SQUADOM,slabo random public servere tipa tdm,metro rush,i da ne kažem ostale mape kao i modove,dok ove dečke koje sam ti nabrojao igraju SVE!

ne pričaj gluposti molim te,jer kad pogledaš isto od čitera nene te scorove sličan je kao furyo,po svemu fala bogu pa nisu čiteri

možda su i čiteri,mislim da se nikom od hrvatskih igrača nemože više vjerovat,neznam kako nitko od njihovih nije znao da su neno i furiju čiteri a igrali su stalno u squadu sa njima

onog šta se snima odmah ste proglasili čiterom a nije,ako igra na crt monitoru onda je moguće,iako su tn lcd monitori brzi,crt je još uvijek bolji i brži,zatim puno ovisi i o dijagonali i rezoluciji(manje je bolje)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 9:03 (M4X).
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

matematika.samo ću ti to reć

Njajace mi je kad vidim kad ljudi poput tebe donose logicne zakljucke... Razumijes se u ovu igru kao fata u ku..... ;)

reci šta sam "fulao",pogriješio,ili slagao? ajde kad si tako pametan

sve je lijepo ispisano,svi podaci su ovdje,sve ti brojevi govore,a sad ti možeš reć šta god hočeš,ali ulovljen si kao čiter,isto kao i furyo,a podjednaki ste.

pa nisam ja ove brojke ispisao iz vedra neba,one govore za sebe.to šta tebi nije matematika bolja strana,to sad stvarno nije moj problem.

ja iznašam činjenice i da,u pravu si,

logične zaključke. :)

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne pričaj gluposti molim te,jer kad pogledaš isto od čitera nene te scorove sličan je kao furyo,po svemu fala bogu pa nisu čiteri

Hm da imaš pravo. Evo ti dečko iz Rijeke koji uopće ne igra infantry only pa opet ima kdr 3,17 i SPM 767. 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Larsy051/stats/271879311/

-=PiS=- www.pis-klan.com
14 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Hm da imaš pravo. Evo ti dečko iz Rijeke koji uopće ne igra infantry only pa opet ima kdr 3,17 i SPM 767. 

sori nemogu otvorit battlelog,na poslu sam,budem doma kad dođem provjerio,

ne ja sam ti dao primjer iz svojih frendova,eto ima tu među njima i tvojih isto (ja mislim) pa valjda vidiš usporedbu,

ja ne kažem da je svatko tko ima spm iznad 700 čiter ,ili k/d ratio iznad 3, da nebi bilo zabune,ali velika večina je,

ali u ovom slučaju za furya,podaci govore za sebe,ja ih ne izmišljam.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
Bongiaro kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ima 3,5 milijuna score na vozilima, 7 puta vise nego na assault, a opet ima 18% accuracy što je podosta loše ako ne igra vozilima

edit - salim se, lik ima najvise jet killova na svijetu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 9:16 (Mitch).
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne ja sam ti dao primjer iz svojih frendova,eto ima tu među njima i tvojih isto (ja mislim) pa valjda vidiš usporedbu,

ja ne kažem da je svatko tko ima spm iznad 700 čiter ,ili k/d ratio iznad 3, da nebi bilo zabune,ali velika večina je,

Evo da pogledam u leaderboard. Daklem imam 10 igrača sa score per minute preko 700 i 16 igrača sa kdr preko 2.0, pa mi javi kad netko od njih bude uhvaćen. Neno i furyo mi nisu na friend listi.

Zato ne pričaj gluposti da je većina sa preko 700 čiteri.

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
stormich50 kaže...
athlon64 kaže...
Basta kaže...
Gdje je tu razvaljivanje? Bleb!? Zbunj!?
Ja vidim da su tebe razvalili...

2. sam po bodovima među 32 igraća?

Ja svoju igru smatram slabu ako je ispod 3 KD

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/stormzjeah/

Da sam u minusu na kraju matcha izbriso bi igru, iskreno neznam jesam li ikad bio u minusu osim ako sam došao pred kraj matcha i umro jednom il dvaput slučajno.

ja se za razliku od nekih zalažem da svi flagovi ostanu zadržani ili da ih osvojimo s obzirom da je to najbitnije za tim, a ti se lomi za KD ratio ;)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Evo da pogledam u leaderboard. Daklem imam 10 igrača sa score per minute preko 700 i 16 igrača sa kdr preko 2.0, pa mi javi kad netko od njih bude uhvaćen. Neno i furyo mi nisu na friend listi.

Zato ne pričaj gluposti da je većina sa preko 700 čiteri.

sve ovisi šta igraju.

ja sam ti dao gore primjer onih koji igraju SVE malo čitaj,

i nije pitanje bilo k/d ratio 2.0 nego 3.0,tu je velika razlika.

a i nemora značit da je čiter ako ima spm preko 700,ovisi tako je ako je stalno u vozilima,šta igra i to sve,a ti tvoji frendovi koji imaju preko 700 kažem igraju samo inf only(večinom),malo čitaj šta sam napisao pa nepišem da ti dokažem,ja trenutno iznašam činjenice,

a činjenica je da je furyo čiter,u ovom slučaju,što znači da nemoram niti ništa dokazivat sve je jasno ko dan

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Bongiaro kaže...

Aj ti pogledaj tog dečka malo bolje i način na koji on igra... ima samo 12 oružja s kojima ima 100 ili više killeva... ostalo skoro nije ni tako.

30 oružja nije ni probao, s ostalih 30 je ubio jednom-dvaput - sve što taj radi je vozikanje u avionu i otud mu takav score i K/D ratio.

Baš bi ga volio vidjeti na kanalima TDM pa da ga iskušam malo.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
evo jutros... Prije plaze fino si namrim marendu... I upali bug BF sapunicu... I uvijek isto... @Neno dosada nisam nikad se previse zamarao tvojim banom... Ali molim te prestani se sramotiti, jer si ti Citer i svi ostali komplimenti koji idu uz to, tako da ti ne mozes biti nikako duhovit te sam sebe sprdas ili to nekuzis(iako su mi ona tvoja PRO PBan objasnjavanja bila simpaticna) ako nisi skuzio zasto ljudi tebe vise napadaju za ban procitaj si dva zadnja posta... Mogao si jos napisat da si PRO, a ostali prosjecni...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Battlefield 3

Ljudi, skulirajte se malo i shvatite da nitko nije cheater dok ga PB ne bana, ili neki drugi anticheat program... ili stvarno vidis na killcamu da te ubija kroz zidove... 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Bongiaro kaže...

Aj ti pogledaj tog dečka malo bolje i način na koji on igra... ima samo 12 oružja s kojima ima 100 ili više killeva... ostalo skoro nije ni tako.

30 oružja nije ni probao, s ostalih 30 je ubio jednom-dvaput - sve što taj radi je vozikanje u avionu i otud mu takav score i K/D ratio.

Baš bi ga volio vidjeti na kanalima TDM pa da ga iskušam malo.

o tome i pričam,ako je takvo stanje s oružjima i vožnjama po avionima,pa šta mi je uopće ovaj bongiaro htio dokazat/pokazat u ovom slučaju??

molim lijepo da čitate šta sam napisao,a tek onda pišete i odgovarate

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
Pirat i wizard pro????
Ja sam onda UBERMEGAPRO! ;)
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Pirat i wizard pro????
Ja sam onda UBERMEGAPRO! ;)

to nije nitko rekao

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
...............................
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 9:49 (TomoR).
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Ne spominji ime Boga svoga uzalud!! Nisi me mogao banati jer nisam igrao na kikiriki serverima,a pogotovo ne na vasem kojeg vodi "sharan" iz labudjeg jezera... I opet lazes,kao i uvijek...

Obozavam kako neke ljude ne moras sramotiti, jednostavno oni to sami naprave...

Neno666_CRO_  BAN!

Sta ti tu nije jasno, pa nije ovo matematika i engleski iz osnovne skole pa da ne razumijes!

Jasno je meni da je tebi sve ovo zbunjujuce, ali kada odrasli pricaju drzi se po strani.

Citeru!

[M|C] ex_Co7
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
evo jutros... Prije plaze fino si namrim marendu... I upali bug BF sapunicu... I uvijek isto... @Neno dosada nisam nikad se previse zamarao tvojim banom... Ali molim te prestani se sramotiti, jer si ti Citer i svi ostali komplimenti koji idu uz to, tako da ti ne mozes biti nikako duhovit te sam sebe sprdas ili to nekuzis(iako su mi ona tvoja PRO PBan objasnjavanja bila simpaticna) ako nisi skuzio zasto ljudi tebe vise napadaju za ban procitaj si dva zadnja posta... Mogao si jos napisat da si PRO, a ostali prosjecni...

Sramotiti?O cemu ti? Ako si procito prethodne moje postove mogao si vidjeti da sam napisao kako me "status" na Bug forumu i dobivanje zvjezdice ne pali kao tebe i ostale... Onda ces se zapitati a zasto uopce onda komentiram na Bug-u? E pa zato sto znam da je stalo onima koji si mi se zamjerili,zato... Nastavi marendati sad svoju krafnu sa pekmezom.. Dobar tek!! ;)
14 godina
neaktivan
gle SPM i KD ne znace nista sto se tice otkrivanja hakera, evo ja sam npr. prosjecan igrac, vise naginjem onome noob, nego ikakvom ozbiljnijem igracu. A SPM na konkvestu mi je oko 600 do 800, u rush oko 1000, inf oko 1000 i TDM od 1600 do cak 2000 ako se igraju kanali. Jedino mi je KD u banani jer imam oko 350h smoke and knife gameplaya... Uglavnom tko ovu igru ozbiljnije shvaca nije mu nikakav problem imati KD 2 i SPM oko 1000..
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neno,jel još igraš bf3?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Ne spominji ime Boga svoga uzalud!! Nisi me mogao banati jer nisam igrao na kikiriki serverima,a pogotovo ne na vasem kojeg vodi "sharan" iz labudjeg jezera... I opet lazes,kao i uvijek...

Obozavam kako neke ljude ne moras sramotiti, jednostavno oni to sami naprave...

Neno666_CRO_  BAN!

Sta ti tu nije jasno, pa nije ovo matematika i engleski iz osnovne skole pa da ne razumijes!

Jasno je meni da je tebi sve ovo zbunjujuce, ali kada odrasli pricaju drzi se po strani.

Citeru!

Iz povjerljivih izvora znam da si pomogao Furyu da zataska ovo sve,to vecina nas zna.. Ti si taj prijatelj koji mu je "ukrao" account",pa ga pokusao kasnije vatiti,pa kad nije prica prosla onda si mu ledja okrenio.. Jako providno i smijesno.... ;) Samo je pitanje kad ce se i to otkriti...
16 godina
Cyber_Freak kaže...
ceco22 kaže...

Sramotiti?O cemu ti? Ako si procito prethodne moje postove mogao si vidjeti da sam napisao kako me "status" na Bug forumu i dobivanje zvjezdice ne pali kao tebe i ostale... Onda ces se zapitati a zasto uopce onda komentiram na Bug-u? E pa zato sto znam da je stalo onima koji si mi se zamjerili,zato... Nastavi marendati sad svoju krafnu sa pekmezom.. Dobar tek!! ;)

Pa kaj nisi ti taj koji je pojeo prvu krafnu u mcdonaldsu?

X22 veličine?

S obzirom da imaš veze sa murjom i to se poklapa..Ili si ti taj kojeg šalju po krafne?{#}

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Iz povjerljivih izvora znam da si pomogao Furyu da zataska ovo sve,to vecina nas zna.. Ti si taj prijatelj koji mu je "ukrao" account",pa ga pokusao kasnije vatiti,pa kad nije prica prosla onda si mu ledja okrenio.. Jako providno i smijesno.... ;) Samo je pitanje kad ce se i to otkriti...

Stvarno si jados...

Tvoje lazi vise ne prolaze ni unutar TVOG(?) "bivseg" klana, a ne tu.

Odakle mi to? Iz povjerljivih izvora!

Molim te da nikad ne odes sa bug foruma... molim te, necemo imati koga ismijavati ako odes :)

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 10:02 (Co7).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Moj ban code je od public cheata a ne od x22...Ne bi mi nikad palo na pamet da kupim cit jer da sam htjeo mogao sam si ga sam napraviti... A vas kolega je taj koji je kupovao u x22 shopu i njegov ban code je vezan za x22 i MCdonalds,a ne moj... ;) Gledajte,mozemo do sutra ovako sto se mene tice.. ;)
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Stvarno si jados...

Tvoje lazi vise ne prolaze ni unutar TVOG(?) "bivseg" klana, a ne tu.

Odakle mi to? Iz povjerljivih izvora!

Molim te da nikad ne odes sa bug foruma... molim te, necemo imati koga ismijavati ako odes :)

Budem to dokazao Drazene,ne brini... ;)
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Moj ban code je od public cheata a ne od x22...Ne bi mi nikad palo na pamet da kupim cit jer da sam htjeo mogao sam si ga sam napraviti... A vas kolega je taj koji je kupovao u x22 shopu i njegov ban code je vezan za x22 i MCdonalds,a ne moj... ;) Gledajte,mozemo do sutra ovako sto se mene tice.. ;)

S tvojim vokabularom... Iskreno sumnjam:)!
[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sve ovisi šta igraju.

ja sam ti dao gore primjer onih koji igraju SVE malo čitaj,

i nije pitanje bilo k/d ratio 2.0 nego 3.0,tu je velika razlika.

a i nemora značit da je čiter ako ima spm preko 700,ovisi tako je ako je stalno u vozilima,šta igra i to sve,a ti tvoji frendovi koji imaju preko 700 kažem igraju samo inf only(večinom),malo čitaj šta sam napisao pa nepišem da ti dokažem,ja trenutno iznašam činjenice,

a činjenica je da je furyo čiter,u ovom slučaju,što znači da nemoram niti ništa dokazivat sve je jasno ko dan

Ako treba nalazit ću ti primjere do sutra ekipe koja sigurno nisu čiteri i igraju kako kažeš SVE i imaju spm preko 700. Zato ne laprdaj o nećemu o čemu nemaš blage veze. Jer zbog tvojih postova i posta onog haxora koji pokušava doći do spm 750, bolji igrači mogu dobiti etiketu čitera u ovom communityu... 

-=PiS=- www.pis-klan.com
16 godina
Cyber_Freak kaže...

Je a moja baka štefa je bila član x22 foruma.. Ti da znaš napraviti cheat bio bi faca. 

Ovako si samo jedan obični čiter... I to vrlo loš...

Mogu i ja nenek nije bed. Samo daj{#}

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

poceo je double penetration vikend

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 10:17 (Lateralus).

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne znam Neno ,ali da su mene uhvatli u varanju, na forumu u btw. kojem vise visis od mene i kojem si dokazivao da si novi PRO igrac ne bi od stida se udostojio logirat tu na forum a ne probao jos nesto dokazat... A mozda je tu krije caka u hakiranju... A sto se tice ne patim za nicim na ovom forumu vec on sluzi za ono sto bi i trebao: dobivanje informacija..
P.S. Ne volim krafne sa marmeladom draze su mi cokoladom i vanilijom, a bio bi lud to u hercegovini jesti pored sira iz misine i babinog domaceg prsuta... :)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Uuuuuuuuu, bas si mi sexy kad se prijetis :* Ajde... Jedva cekam Nenade
[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice