Svi tu pričaju o poštenju ali da vas ja nešto pitam, jel pošteno što tu ljudi imaju i preko 10000 kn plaću a ja crkavicu od 4000 i jos mi govore o tome da nisam posten ako bih slučajno platio manje od njih. Ma daj kakvo postenje, da je svijet posten imali bi svi iste uvjete a ne ovo sranje koje danas imamo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svi tu pričaju o poštenju ali da vas ja nešto pitam, jel pošteno što tu ljudi imaju i preko 10000 kn plaću a ja crkavicu od 4000 i jos mi govore o tome da nisam posten ako bih slučajno platio manje od njih. Ma daj kakvo postenje, da je svijet posten imali bi svi iste uvjete a ne ovo sranje koje danas imamo.
zavist je zajebana stvar. to sto ti imas placu 4000kn nije niko drugi kriv osim tebe, kako si se skolovao i snasao u zivotu. nego, on topic, kul je ovaj premium kaj idu svi dlcovi u paketu, al sere mi se vise - di god pogledam pise premium! cak i kad me ubi neko, premium player! prejadno. ne znam jel to jadnije ili prednost u queue-u.
Da, to kada me netko ubio i piše premuim player mi ide na racku da je to za nepovjerovati.
Mislim jel mora bas svatko znati da je osoba kupila PREMIUM i da ima PREMUIM dogtagove i PREMIUM nožić za ribe .
Off topic: @shockre isto tako vrijedi i za taj PREM..., nitko nije zao ili neposten ako je uspio nabaviti po nizoj cijeni, dapače, meni je osobno drago kada netko prođe jeftinije od mene , jer kako ti reče zna se snaći .
Da, to kada me netko ubio i piše premuim player mi ide na racku da je to za nepovjerovati.
Mislim jel mora bas svatko znati da je osoba kupila PREMIUM i da ima PREMUIM dogtagove i PREMIUM nožić za ribe .
Off topic: @shockre isto tako vrijedi i za taj PREM..., nitko nije zao ili neposten ako je uspio nabaviti po nizoj cijeni, dapače, meni je osobno drago kada netko prođe jeftinije od mene , jer kako ti reče zna se snaći .
Dobro da nisu stavili da igrači koji nemaju PREMIUM nose traku bijelu oko rukava gdje piše NON PREMIUM PLAYER slično kao židovi za vrijeme holokausta.
Dobro da nisu stavili da igrači koji nemaju PREMIUM nose traku bijelu oko rukava gdje piše NON PREMIUM PLAYER slično kao židovi za vrijeme holokausta.
Mislim da EA naziima ne bi bilo tesko naplatit 50 eura najDLC - Varsavski geto.
Moguće (vjerojatno) da je već bilo pitanje ali svejedno, oprostite mi na lijenosti, koja je shema sa Premium-om i Back to Karkand (ako istog već imam od kupovine Limited Editiona). Jel dobijem onda popust kakav na taj Premium il dobijem još jedan B2K key koji si mogu za rep objesit?
Hvala.

@joka pa mogo je pričekat još tih minutu,al nema veze...
Ili ne pricamo o istom dogadjaju ili ste vi zabrijali nesto.
To je bilo unutar 5min od pocetka runde , jos je pisano u chatu o tome, i vecina nas se slozila.
A prebacilo na TDm, jer je bilo premalo ljudio za CQ.
A sto se tice baje, lik je legenda i ne trebate mu to uzeti za zlo ako je i pogrijesio.
Vratite mu tako sto odete na server u uzmete mu dog tag :)
nije to tada bilo,jer vi brijem niste tada bili.
dog tag je već u kolekciji, brijem da ću defibrillator
Jel mi može tko pojasniti gdje da skinem premium nakon što sam ga kupio ?
pa nigdje...premium se sam aktivira preko logiranja na battlelog. a gdje i kako si ga kupio, pa da ti mogu reci tocno.
pa nigdje...premium se sam aktivira preko logiranja na battlelog. a gdje i kako si ga kupio, pa da ti mogu reci tocno.
Mah evo sam sam se trebo log offat i opet logirat pa mi je učitalo svejedno hvala
Ja sam kupio dva premiuma, jedan "normalno" drugi preko indije, cisto da se nađe...
Nasa drzava je tolko u k..ko i indija ,tak da mi imamo pravo na popust:)
Ja sam kupio dva premiuma, jedan "normalno" drugi preko indije, cisto da se nađe...
E dama sad imas 2 nozica za ribe
ovako imam pitanje
brat mi je odlučio prepustit svoj bf3 sa back to karkand ekspanzijom jer će uzimat premium
e sad me zanima
je moguće da ja napravim svoj vlastiti battlelog i acc na originu i da onda skinem igru na svoj account
ili ću morati igrati preko njegovog origina i battlelog-a, ako se key veže za određeni account
tada MC-ova nije bilo u rundi...a igrali smo seine rush...i nakon što smo im razbili vrlo brzo prva 4 mcom-a, netko je restartao rundu opet na Seine rush....
naravno nas par se lijepo pokupilo i otislo sa servera....svaka cast deckima, ali mene tako skoro nece vidjeti tamo....koliko god da su bili ljuti sto su gubili mogli su pustiti rundu do kraja...ovako su samo ispali pi.ckice.....
pozz i vidimo se na bojistu....
Its funny how they dont give a shit about people reporting hackers for weeks and weeks on end with no ban, yet someone tries to screw them out of money and they respond and fix the problem within 48hrs...lol
Fuck EA.
upravo tako
Pozz
Evo ako moze rjesenje za moj problem sa bf
Naime donedavno mi je bf3 radio sve je islo odlicno no nakon sto sam skinio origin update, ulogirao sam se na origin, i pokusao pokrenuti bf3. Origin mi izbaci Launching Battlefield 3 ali nakon cca 5 sekundi nista se nedogodi odlucim sacekat ali nista. Na originu pise da igram bf ali mi se on uopce ne pali. Pokusao sam se ulogirat na battlelog i odatle ga pokrenit nista. probo sam iz samog origina nista . Molim vas za rjesenje :)
LP
Isti problem imam.Odes na battlelog,upalis task menager i u procesima nađes bf3.exe i odes end process tree.Ako odem samo end process,
događa se stalno isto prilikom pokretanja bf-a.Citao sam malo po netu da ljudima pomaze i ako odu offline na originu.
Ugl isprobaj nes od od dvije opcije,valjda ce ti raditi :)
Sve sam probao potražio još na internetu reinstaliro bf3 reinstaliro origin i nista :S
ima neko jos neko rjesenje ? -.-
EDIT: Je'l prefire kada ranije (prerano) počneš špricat
A, ja misla da je to ono kad odeš sa curom raditi "posao" i završiš prije nego što ste uopće počeli
Ako kupujem BF3 (samu igru) i premium istodobno, da li cu uz premium dobit B2K ili moram zasebno?
Dobivas BTK uz Premium.
Evo ako moze rjesenje za moj problem sa bf
Naime donedavno mi je bf3 radio sve je islo odlicno no nakon sto sam skinio origin update, ulogirao sam se na origin, i pokusao pokrenuti bf3. Origin mi izbaci Launching Battlefield 3 ali nakon cca 5 sekundi nista se nedogodi odlucim sacekat ali nista. Na originu pise da igram bf ali mi se on uopce ne pali. Pokusao sam se ulogirat na battlelog i odatle ga pokrenit nista. probo sam iz samog origina nista . Molim vas za rjesenje :)
ima neko jos neko rjesenje ? -.-
koji koristiš web browser?
driveri grafičke?probaj ih vratit na stare?
Koristim Google Chrome sto se tice drivera mislim da bi ih trebo vratit za jednu erziju nazad jer sam isao updatet i kasnije vise nije radilo mada me sjecanje nesluzi bas najbolje .
Probaj sve pokrenut kao administrator.
Pogledaj dal ti antivirus ili firewall blokira aplikaciju.
ovako imam pitanje
brat mi je odlučio prepustit svoj bf3 sa back to karkand ekspanzijom jer će uzimat premium
e sad me zanima
je moguće da ja napravim svoj vlastiti battlelog i acc na originu i da onda skinem igru na svoj account
ili ću morati igrati preko njegovog origina i battlelog-a, ako se key veže za određeni account
bump
ovako imam pitanje
e sad me zanima
bump
Ako ti uzimaš njegov account sa B2K, preuzimaš njegove statistike. Možeš promijeniti ime vojnika samo ako promijeniš Origin ID.
On ako uzima Premium, onda mora uzeti i novu igru (koja nje uključena u Premium), te kreće od nule s tim vojnikom.
Ako ti uzimaš njegov account sa B2K, preuzimaš njegove statistike. Možeš promijeniti ime vojnika samo ako promijeniš Origin ID.
On ako uzima Premium, onda mora uzeti i novu igru (koja nje uključena u Premium), te kreće od nule s tim vojnikom.
svjestan sam ja toga da preuzimam njegove statove i to, bitno mi je da se može promijenit ime samo
jer onda bi njemu bilo najbolje da napravi novi acc na originu da na njemu ima battlefied 3 premium
da nebi bilo kakvih komplikacija sa igrama ako bi oboje htjeli igrat u isto vrijeme recimo i da su igre na istom, tj njegovom acc
tada MC-ova nije bilo u rundi...a igrali smo seine rush...i nakon što smo im razbili vrlo brzo prva 4 mcom-a, netko je restartao rundu opet na Seine rush....
naravno nas par se lijepo pokupilo i otislo sa servera....svaka cast deckima, ali mene tako skoro nece vidjeti tamo....koliko god da su bili ljuti sto su gubili mogli su pustiti rundu do kraja...ovako su samo ispali pi.ckice.....
pozz i vidimo se na bojistu....
Kako se vidite na bojištu kad si reka da nećeš tamo ić igrat :D
Koja vam je najbolja nova puška?