Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
dery kaže...

Zašto ne bi mi njih muljali kad oni nas guze sa ovom cifrom od 50€ koja nema veze sa zdravim razumom.Ne boj se za njih dapaće bilo bi njima drago i vrlo je poželjno da ih tako zayebe par miljardi ljudi,pa računaj to puta 20€

nije miljarda,a nije niti miljon,nema veze shvaćam šta si htio reć ,a sad pomnoži broj osoba koji su kupavali po cijeni od 20 EUR ,i na to dodaj razliku od 30EUR pa ćeš vidjet računicu... neznam baš da bi im bilo drago,ajd nemoj pričat gluposti

ma šta ti pričaš,nek budu sretni šta su dobili bar 20€ jer im ne dam više

kradem mine iz minskog polja
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nasty je druker {#}

molim vas da objasnite dečku gore,jer ću dobit crveni

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 14:37 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...
dery kaže...

Zašto ne bi mi njih muljali kad oni nas guze sa ovom cifrom od 50€ koja nema veze sa zdravim razumom.Ne boj se za njih dapaće bilo bi njima drago i vrlo je poželjno da ih tako zayebe par miljardi ljudi,pa računaj to puta 20€

Zato što to nije fer. Trebaš biti pošten i otići u key store i kupiti key koji je uslikan i zna mu se porijeklo, po pravoj cijeni (kad se budu prodavali ključevi za premium). Tako radi pošten svijet. Ova muljanja sa proxyjima su jako nepoštena.

haha zayebayeš ti aaaa

nasty je baš nasty

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 14:41 (dery).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

boli dice i ea odakle novac stiže,glavno da se vrti i da dolazi pa bio on iz zanzibara ili od nekog tamo teroriste iz afganistana

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
moderator
dery kaže...

haha zayebayeš ti aaaa

Uopće ne zayebavam, ja sam pošteno platio bf3 limited engleski ključ punih 17 € pa znam šta pričam. Znam da sam skupo platio ali ja cijenim tuđi rad. Da su tražili 18 €, to bi isto odvojio jer sam pošten i prepoznajem kvalitet.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol više je premium zauzeo tematskog prostora nego neno čiter

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...
dery kaže...

. Da su tražili 18 €, to bi isto odvojio jer sam pošten i prepoznajem kvalitet.

sa ovim si me dobro nasmija ahhahaha

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jučer ja i master chunner na serveru platoon rijeka, neznam koja je bila mapa brijem metro ili tak nešto,nevažno,pred kraj runde nakon što smo ih gazili cijelo vrijeme darthbajo samo ugasi i sve restarta i napiše u chat ponovo ćemo.(naravno on je bio u toj gubitničkoj ekipi)

šta reć? izašli smo odmah, samo znam da mu neću tak brzo doć ponovo.

ajd možda dečko niti nije loš ali...

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jučer ja i master chunner na serveru platoon rijeka, neznam koja je bila mapa brijem metro ili tak nešto,nevažno,pred kraj runde nakon što smo ih gazili cijelo vrijeme darthbajo samo ugasi i sve restarta i napiše u chat ponovo ćemo.(naravno on je bio u toj gubitničkoj ekipi)

Bio ja tamo i isto izašao {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koliko god mrzim korporacije poput EA,mislim da se isplati dati 50€ za vrlo kvalitetnu igru s kojom provodiš dosta vremena.(iako nisam za pretplate poput wow-a)

Možda se sad čini puno kad treba iskeširat,ali kad pogledaš  šta sve dobiješ,isplati se.Ako platite EA-u 50€ to u ovom slučaju neće biti pljačka,jer mislim da takav paket toliko i vrijedi.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Smijesno je koliko je ovdje ljudi bilo protiv bilo kakvog premiuma a sad najednom su svi za, i sto ocito ovdje ljude nije nimalo briga za ostale koji nemogu iskesirat odmah 50E(sto sam se uvelike iznenadio za neke ljude ovdje) za premium pa se pokusavaju snac na drugi nacin.

Al jbg ovo je hrvatska zemlja bogastva i uzitaka nemos ni ocekivat drugacije.

A zašto su svi sad najednom za? zbog moje babe? zato kaj se dade nabaviti upola cijene

Mene bi trebalo biti briga što netko uvijek hoće nešto ispod cijene jer nema pare? Bavim se poslom u kojem sam od početka proizvodim pakiram i plasiram svoj proizvod i nikome nedajem nista besplatno jer nema, kao pare.A polovica hrvatske po cijele dane po kafićima i parkovima..

Tu ljude koji su pošteno platili 390 kn nazivaš "tatinim sinekima" , a s druge strane glumiš moralnu i poštenu osobu.

A jesi se kad zapitao da se u hrvatskoj ne krade, mulja, đabari, da se ne koriste babe, stričevi, tetke da je naša država mogla bit švicarska?

I to priča lik koji je razapeo nenu kad su ga uhvatili kad je cheatao.. Nema dvije vrste poštenja ili da mijenjaš mišljena kak ti paše. Ili si pošten i moralan ili nisi.

A možda su se neki i iznenadili u vezi tebe još i više

Ja nikome ne želim da popuši acc ali m i je brate pun kur.ac više čitanja o tome.

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 15:13 (red_bull).
15 godina
Battlefield 3

l86 je epično dobra. Sad napvraio čini mi se 59-11 na kanalima,. kako kosi puška, samo holo, i laser i deri miško.

Definitvno moram počet supporta igrat kao u stare dane :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

mogli su fanbojevima komodno stavit 10 eura misecno pretplatu za Premium... idioti... neznaju iskoristit priliku...

ovi bi samo rekli: "Pa isplati se, igram vec 3 milijuna sati, i zasto ne bi placao pretplatu za igru koja nudi tolko toga!"...

...

...

...

...

...

poslat cu im email sa idejom...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

to smo mi (MC) jučer zamolili admine da stave na tdm zato je i prekinuo.

Nije namjerno nikog oštetio i netrebate se ljutiti na čovjeka{#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@fila slažem se za l86,bomba je puška,kao i m27 iar u supportu,definitivno je support dignut za stepenicu više.

probaj spas pa reci dojmove,jaoo kako rokaa definitivno najbolji šotgun,stavi flechette pa ćeš vidjet kako razara ja neznam jel overpowered ili koji k

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

@fila slažem se za l86,bomba je puška,kao i m27 iar u supportu,definitivno je support dignut za stepenicu više.

probaj spas pa reci dojmove,jaoo kako rokaa definitivno najbolji šotgun,stavi flechette pa ćeš vidjet kako razara ja neznam jel overpowered ili koji k

Meni osobno i njie spas bogznakaj, bolja mi je 870-ka.. probaj izgleda da su je poboljšali.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
moderator
Battlefield 3

Joj več ste dosadni s tim.

Jednostavno ako imate love kupite ako nemate nemojte kupiti.

Svaki DLC će naplačivati 15€(to je 4x15=60€+ dobiješ B2K ako ga nemaš),a premium su naplatili 50€

Ako misliš kupiti svaki DLC onda ti se jednostavno isplati taj premium.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@joka pa mogo je pričekat još tih minutu,al nema veze...

870-ak mi je i prije bila bomba,baš ću probat kad dođem mado,ali ja ti kažem za spas pa nemože mi bit tako dobar,još mi je acc sa njom brijem 114%,a nabro sam već brijem skoro 200 killova,nesmijem ih vidjet odmah padaju,zato pitam jel overpowered ili sam ja zabrijo pa mi se tih par rundi baš sve poklopilo :))

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Y2K2 kaže...

Smijesno je koliko je ovdje ljudi bilo protiv bilo kakvog premiuma a sad najednom su svi za, i sto ocito ovdje ljude nije nimalo briga za ostale koji nemogu iskesirat odmah 50E(sto sam se uvelike iznenadio za neke ljude ovdje) za premium pa se pokusavaju snac na drugi nacin.

Al jbg ovo je hrvatska zemlja bogastva i uzitaka nemos ni ocekivat drugacije.

A zašto su svi sad najednom za? zbog moje babe? zato kaj se dade nabaviti upola cijene

Mene bi trebalo biti briga što netko uvijek hoće nešto ispod cijene jer nema pare? Bavim se poslom u kojem sam od početka proizvodim pakiram i plasiram svoj proizvod i nikome nedajem nista besplatno jer nema, kao pare.A polovica hrvatske po cijele dane po kafićima i parkovima..

Tu ljude koji su pošteno platili 390 kn nazivaš "tatinim sinekima" , a s druge strane glumiš moralnu i poštenu osobu.

A jesi se kad zapitao da se u hrvatskoj ne krade, mulja, đabari, da se ne koriste babe, stričevi, tetke da je naša država mogla bit švicarska?

I to priča lik koji je razapeo nenu kad su ga uhvatili kad je cheatao.. Nema dvije vrste poštenja ili da mijenjaš mišljena kak ti paše. Ili si pošten i moralan ili nisi.

A možda su se neki i iznenadili u vezi tebe još i više

Ja nikome ne želim da popuši acc ali m i je brate pun kur.ac više čitanja o tome.

A neni sam ja kupio cheat? sam je to sebi skuhao i zasluzio je sve sto je receno protiv njega.

Nemojte ljudi vise pisat kako kupit premium za manje love, vidite da vrijedjamo postenjake ovdje na forumu.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

gle otvorite temu kupovina battlefield premium jer mi idete polako na k sa tim pričama i šprehama koje kupio,zašto je kupio,po kojoj cijeni,jel se isplati,ne isplati....

low iq ljudima moraš sve crtat,da je jeftinije plus dobiješ još bonus stvari,a ako nećeš kupit nemora cijeli je*eni forum slušat tebe već zadnjih 20 stranica kako su ovi lopovi.

molim moderatore da dovedu u red ovu temu i da napokon pročitamo nešto pametno i da možemo najnormalnije pričat o battlefield-u,a ne proxy je*enim indijskim serverima i ovim hejterima.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel mi moze netko posudit origin racun sa bf3

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Na 870MCS su smanjili reload time i ubrzali dva uzastopna pucnja - tako da je jača nego prije.

SPAS je tu negdje (definitivno ga dižem do Master dog-taga), s time da se neki žale da ponekad ima Bug da istreseš šus u nekog s jednog metra, a ovaj ostane na 100% (desilo se i meni, ali događa mi se to sa svim shotgunovima, tako da bi ja rekao da to ima veze s netcode-om/registracijom pogodaka)

Evo, o 870MCS piše ovdje:

http://blogs.battlefield.com/2012/05/bf3-june-update-announce/

The 870’s pump speed has been increased slightly from 0.55 seconds to 0.48 seconds. The empty reload time for the 870 has also been reduced slightly.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Evo otvorena je tema za sve oko kupovine BF3 Premiuma i DLC-ova.
Evo link:http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3-premium-kupovina/152974.aspx
robimarko@gmail.com
15 godina
pirat kaže...

Svaki DLC će naplačivati 15€(to je 4x15=60€+ dobiješ B2K ako ga nemaš),a premium su naplatili 50€

Ma ja cu cekati popuste. B2K je bio na popustu od 50% 2 tjedna poslije izlaska.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
14 godina
Battlefield 3

Ja ne kuzim kako ste se sad svi nasrali sa tim oko premiuma.

Ja sam isao probat kupit preko brazila i indije, i nije mi proslo. (vjerovatno vremenska razlika i r. vrijeme banaka)

Kad sam vidio da nejde,poludio sam i  otisao na battlelog kupit.

Da sam mogao preko proxya kupit,kupio bi. I gotova stvar.

Zasto je u Indiji jeftinije toliko? Vjerovatno zbog standarda. Znaci ako su njima dali tu cijenu za premium,ocito EAu odgovara i ta cijena. Ako shvacate sta hocu rec.

Onaj tko se zna snac i proc jeftinije,super. Zasto ne? Jer na kraju krajeva,Ea nebi prodavao po toj cijeni da im ne pase.

Sta bi bilo da sam recimo na putu/odmoru u indiji-brazilu? I hocu kupit to dok sam tamo. Nitko ti nista nemoze jer se mozes spojit na net od kud hoces.

Dal je u redu ili nije,meni je svejedno. Sve je do morala. U ovoj situaciji kad se ˝nema˝ ljudi zele proc jeftinije,sto je sasvim normalno. A s druge strane,ekipa ima kompove po 4+ k kuna,ajfone i ine gluposti,pa nema.

Al ja nisam tu da gledam drugima u novcanik,stoga kako sam i rekao-Onaj ko se zna snac-super,bravo za njega.

Jer proxy nije nista ilegalno,niti su to ukradeni keyevi nekakvi i slicno.

Moj PC  
22 0 hvala 3
15 godina
mitchell kaže...
pirat kaže...

Ma ja cu cekati popuste. B2K je bio na popustu od 50% 2 tjedna poslije izlaska.

za 2 tjedna umjesto 22 jura...11 jura WIN WIN

BF3 FlamingKing
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ili ne pricamo o istom dogadjaju ili ste vi zabrijali nesto.

To je bilo unutar 5min od pocetka runde , jos je pisano u chatu o tome, i vecina nas se slozila.
A prebacilo na TDm, jer je bilo premalo ljudio za CQ.

A sto se tice baje, lik je legenda i ne trebate mu to uzeti za zlo ako je i pogrijesio.

Vratite mu tako sto odete na server u uzmete mu dog tag :)

[M|C] ex_Co7
14 godina
Co7 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ili ne pricamo o istom dogadjaju ili ste vi zabrijali nesto.

To je bilo unutar 5min od pocetka runde , jos je pisano u chatu o tome, i vecina nas se slozila.
A prebacilo na TDm, jer je bilo premalo ljudio za CQ.

A sto se tice baje, lik je legenda i ne trebate mu to uzeti za zlo ako je i pogrijesio.

Vratite mu tako sto odete na server u uzmete mu dog tag :)

Ma nije nikakav bed, ali bili smo u naletu baš dobrom i nebi runda trajala dugo još. Uglavnom budem svratio još sigurno jer od kad je smoke postao smoke Rush je novi mod.

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan

Edit:

Ma zappravo nebitno!

Ajmo prestati pricati o premiumu i kupovini istog.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 16:17 (Co7).
15 godina
drahic kaže...

Sta bi bilo da sam recimo na putu/odmoru u indiji-brazilu? I hocu kupit to dok sam tamo. Nitko ti nista nemoze jer se mozes spojit na net od kud hoces.

Čak ni ne moraš biti tamo na "odmoru". Zašto ne bi mogao imati neku rodbinu u Brazili, Indiji...ili nekog prijatelja koji tamo živi i koji ti je voljan kupiti za tebe. Jel bi to onda isto bilo nepošteno?!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice