Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nul-3 kaže...
hamlet :D kaže...

Pozz
Evo ako moze rjesenje za moj problem sa bf
Naime donedavno mi je bf3 radio sve je islo odlicno no nakon sto sam skinio origin update, ulogirao sam se na origin, i pokusao pokrenuti bf3. Origin mi izbaci Launching Battlefield 3 ali nakon cca 5 sekundi nista se nedogodi odlucim sacekat ali nista. Na originu pise da igram bf ali mi se on uopce ne pali. Pokusao sam se ulogirat na battlelog i odatle ga pokrenit nista. probo sam iz samog origina nista . Molim vas  za rjesenje :)
LP 

Reinstal/fix?

Ctrl+Alt+Del ,pronađi bf3.exe i klikni "End Process"

Probaj ponovno!

BF3 Nick: hrci1950
15 godina
neaktivan
hamlet :D kaže...

Pozz
Evo ako moze rjesenje za moj problem sa bf
Naime donedavno mi je bf3 radio sve je islo odlicno no nakon sto sam skinio origin update, ulogirao sam se na origin, i pokusao pokrenuti bf3. Origin mi izbaci Launching Battlefield 3 ali nakon cca 5 sekundi nista se nedogodi odlucim sacekat ali nista. Na originu pise da igram bf ali mi se on uopce ne pali. Pokusao sam se ulogirat na battlelog i odatle ga pokrenit nista. probo sam iz samog origina nista . Molim vas  za rjesenje :)
LP 

Isti problem imam.Odes na battlelog,upalis task menager i u procesima nađes bf3.exe i odes end process tree.Ako odem samo end process,

događa se stalno isto prilikom pokretanja bf-a.Citao sam malo po netu da ljudima pomaze i ako odu offline na originu.

Ugl isprobaj nes od od dvije opcije,valjda ce ti raditi :)

In game: D-Ki11a aka Legendic
13 godina
Battlefield 3

napokon uhvatio malo vremena za igru i sada serucka...problem sa igrom u pozadini...probao pokrenuti već osam puta i svaki put ugasim u task menageru ali ništa...vidim da i drugi imaju taj problem...jel riješio tko?...restartao sam i origin i opet ništa...probao offline i ništa...idem sada još i komp restartat...em ti ea i dice

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Da nema bf3, ne bih ni znao kako upalit task manager.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Nikako ne mogu ući u igru.

Izbacuje mi da moram zatvoriti igru u pozadini. Koji bi mogao biti problem?

Da prestanes pit mozda ti se nebi dogadale takve stvari {#}{#}

Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Q6600 @ 3Ghz

HD5670

4GB DDR2 RAM

1440x900

Sve postavke Ultra, AA OFF, i ono dole 16x

Fps je oko 33 varira (ne pada ispod 30)

dal da spustim postavke ili šta, meni se ne čini neka razlika kad je fps 40 (sve high) i na ultra sve 30

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

spusti na medium

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dery kaže...

spusti na medium

ok, evo link profila http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/iPaleas/ pa me dodajte

16 godina
Battlefield 3

uvik neki kuraz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

SAMO sam ih ceko.. {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 9:47 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

evo jelo koje podiže borbenu gotovost dok pauzirate od bf3

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dery kaže...

evo jelo koje podiže borbenu gotovost dok pauzirate od bf3

Ma, ovo je prava hrana za BF igrace dok IGRAJU bf, a ponekad i warove :).

[M|C] ex_Co7
14 godina
Battlefield 3

Eto,to je to od DXP-a sta se mene tice... :))

Digao se 8i pol colonela..

Meni super.. :)

Kad dodem do 100-og,mozda zatrazim restart stats-a ako se moze pa onda sve ispocetka. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pih... ja dignuo jedva jedan level...

Al dobro, tješi me da Danny nije dignuo ništa!  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Igrao kao što bi i igrao, dakle malo rush i tako to. Solidno 2 orla tek toliko. Ioanko će uskoro na godišnji moj acc.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde da se i ja malo javim :) 

Duoble XP je prosao savrseno...( nazalost samo 3 livela ali ja sam i s tim zadovoljan ) ..... potrosilo se i sate i sate na vrazjem metrou od 5K bodova kod Mc-ovaca i bilo je jeb..... Stalno neki prekreti, brorba za bodove........SVAKA CAST EKIPI S KOJOM SAM IGRAO ( ex, 7emper, virus, mad i jos brdo njih) 

Hoooah!!!!

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D

5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Pih... ja dignuo jedva jedan level...

Al dobro, tješi me da Danny nije dignuo ništa! {#}

Đubre!
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nemoj biti ljubomoran na palacinke :)

Đubre!

Ja sam se digao 6lvl za dva dana :)

[M|C] ex_Co7
13 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Danny_HR kaže...
Nemoj biti ljubomoran na palacinke :)

Đubre!

......To je vjerovatno radi palacinki.......:)

17 godina
moderator
Co7 kaže...

Čiter i dart njuber.

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Co7 kaže...

Čiter i dart njuber.

..... dajte ljudi malo mira s tim citovima........ Ja sam u posljedna 2 dana s ex-om igrao jedno 12 sati na njihovom serveru i to protiv njega i s njime i  decko stvarno igra jeb......  Po vama svatko tko igra malo bolje i organizirano u sqvadovima , pokrivaju sve pozicije i prati igru i prilagodjava se je citer i noob ....... Neznam vise ......onda 99 posto su citeri koji ima k/d ration iznad 1 i rasture vas kada igrate protiv njih........ sta bi ja treba reci ...... imam omjer 0.8 konstantan i onda je svatko citer tko je jaci od mene ili me ubija i razbija po mapi....... nemora znacit......doci ce i moje vrijeme .......ako nista ima da pitam nenu di je uzeo cit pa da se i ja poboljsam ........hehehehehhe ..... i da ja nisam iz njihovog klana ...... imam svoj clan........ PLATOON RIJEKA [ PRi] i nas su razbili dosta puta na nasem serveru ali to ne znaci da koriste cit nego se pokrivaju , razmisljaju glavom i ne ganjaju k/d nego igraju kao ekipa........

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 9:34 (DarthBajo).
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Co7 kaže...

Čiter i dart njuber.

Ma nasty se zeza :).

A sto se tice darata, dovoljno govori brojka od SAMO 422 killa.
Sa dartom sa igrao mozda 5 dana sveukupno, i to samo kada me netko ubije sa njim nekoliko puta.

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ušo bi ja na mc-ev server al 5k ticketa,toliko dugo u komadu mi se neda igrat ,a i tamo su sve čiteri i dart njubare kao što i nasty kaže, :P

bajo sine nenin čit nemožeš kupit ,zaboravio si da je kućne izrade :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

.... dobro sori ako sam planuo ali stalno ta neko natezanje oko citeva i to svagdje i tako ti ubije car igre.......... vi se vjerovatno duze znate pa ja ne skontam zezanciju :D 

a neno ce valjda otkriti taju njegove alkemije kako je to napravi da ljudi znaju pa moze i da zaradi na tome :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nasty zapravo koristi napad kao obranu, zapravo je ond darter i citer... ali to na bugu ne prolazi!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

a neno ce valjda otkriti taju njegove alkemije kako je to napravi da ljudi znaju pa moze i da zaradi na tome :)

sva sreća pa imamo tako pametne murjake u državi.

šta bi napravio da je studiro na FER-u? {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan

...... daj vi ste svi opiceni i neznas kada ste gori ....... ovako preko foruma ili preko nisana.......{#}....hehehehe

14 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

...... daj vi ste svi opiceni i neznas kada ste gori ....... ovako preko foruma ili preko nisana.......{#}....hehehehe

ja sam na šanku najgori

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

stalno mi como rose divlja i blica,jel vama? dal postoji rješenja

događa se uvijek kad se spawnam

.... probaj ovo:

- meni je nakon jednog patcha bindao misa na prone pa kad god bi se pokusao okrenut on zalegne (i nisam bio jedini koji je dobio cudne kontrole bindane).... znaci pogledaj da li ti je slucajno nesto bindao u mouse koloni pod commo rose pa klik na kolonu mouse i drzi escape

hm...sad gledam da ti se to dogadja kad se spawnas .... vjerojatno je neki drugi problem (jesi probao bindati na neku drugu tipku? .... mislim mozda ti rikava Q tipka {#})

17 godina
moderator
Co7 kaže...

Nasty zapravo koristi napad kao obranu, zapravo je ond darter i citer... ali to na bugu ne prolazi!

Ja dart na SKS stavljam, onda nabijem heavy barrel i prigušivač sa flash supressorom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice