@Darthbajo:
Nije gušt, ali ako i prijeđeš na tu drugu stranu, nećeš nos promoliti iz baze...
A ako prijeđemo ko cijeli squad na drugu stranu onda nam opet nekog zbalansira na kontra stranu - a jednostavno ne mogu biti sam na kontra strani ako je trojica mojih s kojima sam na TS-u na toj drugoj strani - jednostavno nemam šanse za ništa - jer ti "noobovi" na mojoj novoj strani ni ne slušaju ako ima kažeš taktiku - čak i ako se sam probiješ ne možeš ništa napraviti.
Osim toga - ljudi ne vole gubiti - pa ako se i iz jačeg tima prebaciš u slabiji pa ih je tamo više - brzinski se svi pokušavaju prebaciti u pobjednički tim (tipa orlovi na strani koja gubi će to uredno raditi, čast iznimkama)
A na vašem riječkom serveru mrzim da mi razbija squad, i uglavnom mene iz zaključanog squada prebaci na stranu koja "gubi" dok im ostane 10 tiketa... Ajde ti okreni sam nešto onda.
Iako ja ne quitam i ako gubim, ali ne mogu podnijeti da je ekipa toliko glupa da ako ja njemu čuvam leđa njemu se *ebe za moja pa onda obojica poginemo.
No uglavnom ispada da gdjegod dođeš kao uigrani squad na serverima do 32 igrača možeš sve okrenuti u svoju korist. I onda se opet svi pokušavaju prebaciti na strnau koja pobjeđuje (osim čitera - oni ako izgube odmah odlaze nakon te runde)
@JackSparrow:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625046556134/
Ako je istina da vanjska aplikacija utiče na to... Onda je moguće da ću i ja popiti ban jer koristim MSI AB za autoOC grafe i prikazivanje FPS/temperature.