Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.170.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

@Darthbajo:

Nije gušt, ali ako i prijeđeš na tu drugu stranu, nećeš nos promoliti iz baze...

A ako prijeđemo ko cijeli squad na drugu stranu onda nam opet nekog zbalansira na kontra stranu -  a jednostavno ne mogu biti sam na kontra strani ako je trojica mojih s kojima sam na TS-u na toj drugoj strani - jednostavno nemam šanse za ništa - jer ti "noobovi" na mojoj novoj strani ni ne slušaju ako ima kažeš taktiku - čak i ako se sam probiješ ne možeš ništa napraviti.

Osim toga - ljudi ne vole gubiti - pa ako se i iz jačeg tima prebaciš u slabiji pa ih je tamo više - brzinski se svi pokušavaju prebaciti u pobjednički tim (tipa orlovi na strani koja gubi će to uredno raditi, čast iznimkama)

A na vašem riječkom serveru mrzim da mi razbija squad, i uglavnom mene iz zaključanog squada prebaci na stranu koja "gubi" dok im ostane 10 tiketa... Ajde ti okreni sam nešto onda.

Iako ja ne quitam i ako gubim, ali ne mogu podnijeti da je ekipa toliko glupa da ako ja njemu čuvam leđa njemu se *ebe za moja pa onda obojica poginemo.

No uglavnom ispada da gdjegod dođeš kao uigrani squad na serverima do 32 igrača možeš sve okrenuti u svoju korist. I onda se opet svi pokušavaju prebaciti na strnau koja pobjeđuje (osim čitera - oni ako izgube odmah odlaze nakon te runde)

@JackSparrow:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625046556134/

Ako je istina da vanjska aplikacija utiče na to... Onda je moguće da ću i ja popiti ban jer koristim MSI AB za autoOC grafe i prikazivanje FPS/temperature.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 10:42 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

a ovdje možete napraviti

votanje za taj koncept GUI-a

https://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/the_battlefield_3_gui_concept_2_0_pc

[M|C] LuX_CROATIA
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 10:48 (LuX_CRO).
Moj PC  
14 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije istina, koristim Raptr non stop.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 1 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
LuX_CRO kaže...

a ovdje možete napraviti

https://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/the_battlefield_3_gui_concept_2_0_pc

Molim vas votajte svi i širite informaciju, ovo je predobro.

[M|C] pleXx
16 godina
LuX_CRO kaže...

video ovdje :)

a ovdje možete napraviti

Ovo izgleda bolesno, samo šteta što dice to neće napraviti{#}

14 godina
Jack Sparrow kaže...Ovo izgleda bolesno, samo šteta što dice to neće napraviti{#}

Ja se nadam da hoce, barem nama na pc-u, ovo je ono sto je igri stvarno potrebno, pogotovo pregledniji hud i ubacivanje mogućnosti desnog klika, stvarno bi olakšalo masu stvari i komunikaciju među igračima iako nisu zajedno na ts-u itd.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ovo izgleda bolesno, samo šteta što dice to neće napraviti{#}

A čuj, pokupili su njegov commo rose, mozda uzmu jos par stvari :)

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
DarthBajo kaže...

.....Pozdrav ekipa......

.....Ajde jedno pitanje iz mojih kolekcija pametnih pitanja .....:)

...Kada se igras bilo koju mapu i s jedne strane jedno 10 orlova a s druge strane 10 noob-ova . Koji je gust njih base rapeti i raditi im spamkill. Znam da je kao fora povecavati si k/d i skupljati bodove ali sta nije cilj da se unaprijedis svoju igru a ne samo da ih koljes??? Pa mi molim vas da mi objasnite koji je to gust to raditi????

Sta nije napetije kada se moras boriti za svaki kill i za svaki bod???

Hvala lijepo

Ruku na srce, mnoge mape su nebalansirane i jedna ekipa je u prednosti. Ponekad su brži rusi do nekog pointa, ponekad ameri, ali mape bi trebale bit balansirane. Razlog jer se ovoliki jaz javlja je po meni teamspeak i uigrane ekipe. Kad igram sa pajdašima jedan dobar skvad ako se pokrivamo nosimo rundu i onda kako kaže madtom svi se prebace nama i još je veći disablanas. U ~600 sati igre odigrao sam svega 50 dobrih rundi, ono neizvjesnost do samog kraja, molio ekipu da mi se ne spawna i gubi bodove itd.

A kad igram sam evo npr. Igrao neku večer jedan hc server koji sam prije volio. Igram stišćem imao sam 26-2, yebena runda, neizvjesna na teheranu. Umrem dva tri puta ok reko idem engija pa ću im tenkat a pa ih možda stisnemo. Ja u bazu, lik se sa lavom voza u krug i gazi nam ljude a drugi ga gađaju bazukom. 7 ljudi u našoj bazi. Minutu nakon toga gubimo sve pozicije i dobijemo rejp. U bc2 nije bilo takvih gluparija, bar na serverima di sam ja igrao. Ekipa bar nije trošila vozila bezveze nit se ubijala. Ovdje guštaju u teamkillu i korištenju vozla tek toliko samo da netko drugi nema.

1-2 dobra skvada mogu okrenuti rundu, 1 čovjke može zeznuti vozilo i cijeli tim zavšri u rejpu. Onda ekipa izlazi, ulaze novi i odmah se prebacuju na stranu pobjednika.

Prije sam pokušavao, zvao ekipu, naređivao preko commo rose, mučio se, čemu, još mi onda lik iz tima se.re i ubija me kad me vidi. Reko  odsad igram, uđem vidim tim gubi, probam malo odigrat, ako ne ide, quit i majka. Neda mi se trošit živce na de.bile jer u većini slučajeva sami su si krivi za rejp i onda plaču nice spawnrape...a što si to dozvolio lik sad pati¨¨! :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

sanse da DICE mijenja GUI za BF3 su nikakve, osim toga oni ga nisu ni napravili:

http://bf3blog.com/2012/03/battlefield-3-user-interface-was-outsourced/

promo video je uklonjen, ali veci dio vremena pricaju kao je GUI napravljen u Scaleform-u koji koristi dosta game dev studija

btw. Alan Kertz ce valjda opet balansirati oruzja:
Redditors: What guns do you feel are underpowered, overpowered (besides the M26).

Battlelog: LateralusX

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
IN GAME MENU IN GAME MENU
END MENU END MENU
SPAWN MENU SPAWN MENU
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
9 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma u platoonu rijeka croatia su većinom noobovi,ne gledaju perkove squadova,ako branimo m-com večina nije niti blizu m-coma kad je najpotrebnije,oni napadaju??  umjesto da brane,pa ako se želiš spawnat na nekog u svom squadu oni su 100-tinjak metara od m-coma na kojem je bomba... to su moji dojmovi od jučer, al sve u svemu lijepo je kad se nađe domaća ekipa na serveru pa ajde to sve nekak se i da pregrmit

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma u platoonu rijeka croatia su većinom noobovi

pretpostavljam da mislis na random ekipu na njihovom serveru, a ne na sam platoon rijeka?

17 godina
Battlefield 3

Evo vam napeta runda, doslovce smo je pobijedili na tikete (oni su vodili 20-11 prije kraja i držali 4 od 5 zastava - koje smo skidali).

Finalni okršaj je bio na hilltopu, gdje sam od njihovih zadnjih 6 tiketa uzeo 4 sa RPK-74M, 200 metaka FTW.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33015289/1/199586046/

BTW, WarbringerBG ubija na sve udaljenosti, s M16 sa suppressorom, flash suppressorom, s tenkom od B na E ti hedaru zalijepi... Bar u ovoj rundi. Također, bez proximity scan-a na tenku (uvijek je bio sam u njemu), kada trčah s C4 na njega, samo okret i bum - nijednom me nije promašio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 11:46 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Pita Daniel Matros sa twitter-a: Any good stuff going on today?

Daniel Matros je:

@zh1nt0

Global Battlefield Community Manager at DICE. Be yourself at all times and never abandon your goals and dreams. Community is where the heart is. Peace and Love!

i odma sam morao mu puknuti ljepi odgovor:

@zh1nt0 yes we like this GUI in BF3, tell it to DICE to make a fix

nabihem ga na lepi penis

lepi mario krickao si klitoris, lepi mario sada imaš sifilis,....

[M|C] LuX_CROATIA
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 11:49 (LuX_CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma u platoonu rijeka croatia su većinom noobovi

pretpostavljam da mislis na random ekipu na njihovom serveru, a ne na sam platoon rijeka?

na random ekipu,da, pa vidio si jučer valjda

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
LuX_CRO kaže...

Battlefield 3 ALPHA/Retail sound

Nevjerojatno, lik je igrao Alphu sa cheatom, klasni service star, i tek onda unlock levela 1, 2, 3... A i ime skriva...

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa svugdje su takvi, to je nova era mulitplayer gaminga

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

BTW, WarbringerBG ubija na sve udaljenosti, s M16 sa suppressorom, flash suppressorom, s tenkom od B na E ti hedaru zalijepi... Bar u ovoj rundi. Također, bez proximity scan-a na tenku (uvijek je bio sam u njemu), kada trčah s C4 na njega, samo okret i bum - nijednom me nije promašio.

ČITER{#}

xfact
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisu baš.al općenito se na -PRI- skupljaju noobovi reci šta hočeš,

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Lateralus kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Rush...

Apropo, najjače se to vidi na Grand Bazaaru - mi kad tamo napadamo uvijek smo prije Defendera na objective-u - znači da napadači koji ne stignu do prvih M-COMa prije defendera na toj mapi nešto rade jako krivo...

Što se tiče Noshahr kanala - ne razumijem da defenderi ponekad ni ne sjednu u Tungusku... Također ne razumijem napadače gdje pilot iskoči iz Venoma da ide armat i prepusti ga onda defenderima (ajd little bird gdje možeš pilota ispucati van iz helija).

Uglavnom ljudi ni ne razmišljaju dok igraju, pa onda kada dobe po njonji plaču. A plačem i ja kada sam u takvom timu gdje se svi "pretvore" i recone pa onda leže na nosaču aviona i snajpaju. Pa kad zamoliš da uđu s tobom u heli s repair toolom, na prvi zvuk lockanja skaču iz helija itd itd...

Plačem ja kada se i svojima ne možemo(mogu) dogovoriti. Valjda sam plačko (moram nick na originu promijeniti, hmmm)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 12:07 (TomoR).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Rush...

Apropo, najjače se to vidi na Grand Bazaaru - mi kad tamo napadamo uvijek smo prije Defendera na objective-u - znači da napadači koji ne stignu do prvih M-COMa prije defendera na toj mapi nešto rade jako krivo...

Što se tiče Noshahr kanala - ne razumijem da defenderi ponekad ni ne sjednu u Tungusku... Također ne razumijem napadače gdje pilot iskoči iz Venoma da ide armat i prepusti ga onda defenderima (ajd little bird gdje možeš pilota ispucati van iz helija).

Uglavnom ljudi ni ne razmišljaju dok igraju, pa onda kada dobe po njonji plaču.

sa ovim se slažem.pola ekipe radi sve krivo,krenuvši od perkova koji su mi fuul bitni,pa nadalje...

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja sam jučer igrao na PRi serveru rush na bazaar (možda sam odigrao ukupno 10 partija na bazaaru, od toga možda samo par rush i pojma nemam gdje su mcomi i kuda ići po onim uličicama) i bio sam četvrti. To govori o ostatku ekipe lol.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisu baš.al općenito se na -PRI- skupljaju noobovi reci šta hočeš,

a jbg skupe se noobovi, mi smo tamo, tu i tamo je MC tamo pa se nakako i igra, onda dođu i bolji igrači pa noobovi odu pa je znalo bit par puta da samo coloneli igraju, ali noobova ima posvuda, meni je jasno da je netko noob i da ga lateralus ili ti ili bilo tko "bolji" kad vidi skine ovaj ni nezna kamo je, jbg bolji je igrač i sve, ali da ne igraju fu*kin objective, da ne prate chat, perkove, shebavaju vozila to mi jednostavno nije jasno. imamo par stranih čestih igrača a ostalo sve sa buga tko dođe i još koji hrvat.. ostalo sve padobranci (čitaj ljudi koji neznaju uopće di su). mi pokušavamo štao više izbalansirat, da nekako to ide, ali na kraju runde, jbg kad se počne rejpat izrejpaj do kraja pa će se balansat, a ne ovo šta darthbajo kaže, vezano je za jučer kad je htio kolegu prebacit koji je imao k/d otprilike 30/5 na bazaru, praktički je pola protivnika sam skinuo, i sad da ga prebaci tamo na kraju runde, čovjek praktički sam sebi nanio poraz..

al to da je jučer bilo dosta loše, to stoji..

14 godina
neaktivan
MV_gamer kaže...

ali da ne igraju fu*kin objective, da ne prate chat, perkove, shebavaju vozila to mi jednostavno nije jasno. imamo par stranih čestih igrača a ostalo sve sa buga tko dođe i još koji hrvat.. ostalo sve padobranci (čitaj ljudi koji neznaju uopće di su).

to sam htio i reć. ima hrvata,skupi se šta je super ali da ne igraju objective to niti meni nije ali baš nikako jasno,kao da je tdm mi je ekipa(čitaj squad) igrala.da sam u jednom trenutku na mavedanu ili kako se već piše,mi branimo,još je ostala točka b,ja jedini kod objectiva i okolo objectiva dok su moji skroz naprijed na planini kao traže protivnike,a protivnici sa desne lijepo strane na mene solo,skinem možda jednog ,dvojicu i onda me ubiju,i kad se idem spawnat jer postavljaju bombu neznaš di mi je gore se spawnat na svoj squad koji je udaljen od bombe 200 metara ili defender deployment koji je isto udaljen,plus šta sam im pisao par puta da stave perkove kako bog spada,a ne da su dva suppresona i jedan coverage ili kako se već piše,i ekipa ne gleda uopće taj chat,ja neznam...al gle sve u svemu kažem da se pregrist,al nekad zna bit iritirajuće,al jučer je takvih situacija bilo xy.

čim mi neki hrvat uđe u squad ko da sam boga vidio {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan

Priznajem da sam ja radi gluposti planuo, jeb.... nije mi se svidjelo da me moji platoon rejpa i nacin igre mojih igraca iz tima i squada da se rasprse po mapi. 

Bilo, proslo, nadamo se da cemo dalje bolje igrati i pokrivati ostatak ekipe kako ona mene pokriva ...... idemo dalje :) 

Vidimo se preko nisana :)

Hoooah!!!!

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
15 godina
Battlefield 3

Meni je žalosno samo kad sam igrao domaće servere i dalje nitko ne spota, a svi plaču kako nitko ne spota, a ni nemaju q na tipkovnivci valjda.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zato se na nasem serveru navecer skupi balansirana ekipa, 8 igraca i dva citera na jednoj strani i nekih 6/7 MC-ovaca na drugoj plus random ekipa i rokaj.
Bas bude zanimljivo :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33018815/1/363588775/

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Bugzapper kaže...

Zadnja opcija koja mi je ostala je to da instaliram 64 bitne windoze.

To sam napravio danas i Origin aplikacija napokooooon skida BF3 :-)))

Zbog cega su me *ebali 32 bitne windoze ne znam (cak ni agenti Origina ne znaju).

I eto, na kraju je pomogao reinstal Windowsa.

Bez ikakvog logicnog objasnjenja.

Nemoj se ni truditi pronaci razlog... to su Windowsi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 3

Pikam si jučer fino Diablo..jedna ruka na mišu..druga češka kohonese. Laganini tucam izrod iz pakla sa svojim čak noris kung fu monk likom...skuliran...baz stresa....uživancija.

Dolazi mi poruka u stilu...."Pa di si dado da bacimo koju rundu".....gasim D3...spajam se na TS (ima nas nekoliko gore iz G) i skužim da ostatak radi istu stvar. Padne dogovor...palim(o) BF3....i još nismo ušli u igru i već ide...nab***m ti EA i Dice na k***c. Go**o od igre. Ma strhota koliko smo se ispsovali u samo jednoj rundi. Uglavnom smijemo se koja je promjena. Dolazi druga runda i psovke postaju opasnije...hell ih cijedi kroz zube...čekam da spi*di miš u zid. Psujemo Bugare, Dice, EA, majke nepoznatih junaka, net kod, očeve programera, hit detection, Mudrinića, čitere

Uglavnom poanta: Igrali smo 3 runde i sve 3 pobjedili (sa dosta velikom razlikom) i happy sam kaj smo pobjedili a opet neki nabrijan i ljut na pola svijeta.

Gasim BF3....palim D3....pećina...chill totalni opet a koljem i više nego u BF3.

Šta vi mislite koji je feeling bolji?

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

S obzirom da stigneš češkat jaja, D3 feeling (koji još nisam kupio)

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice