Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.172.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Switch kaže...

Nemam pojma, ja nisam stavljao 12.4 jel mi se nije dalo skidati i inst. Sa 12.3 mi radi odlično tak da ni neću mjenjati. Al eto moš probati pa vidjeti, ništa te ne košta.

Nikako ne instalirat 12.4...ja i par ljudi iz klana stavili i samo problemi.

Vratio sam na 12.3 ali i to je postupak da se sve makne. Rađe čekajte 12.5 ili neki drugi :)

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
14 godina
Battlefield 3

Razmisljam si malo o ovim DLCovima...

Pisu na netu da ce CQ izac 4.6 a PREMIUM 29og po novim informacijama koje nisu potvrdene od strane DICE-a.

U premiumu kazu da su 4 dlc-a + 5i neki novi.

Znaci PREMIUM ( BF3 DLC expansion packs - Back to Karkand (already released), Close Quarters (releasing June), Armoured Kill (releasing Sept) and End Game (releasing December).

Znaci,ako mi-ja recimo kupim CQ sada 4og CQ i premium koji izlaci 29og mi daje dva ista DLCa. B2K (koji vec imam koji sam dobio preorderom) i CQ koji sam kupio 4.6.

Po svemu tome, mi smo kupili 2 ISTA Dlc-a po DRUGI put.

Jer to je tako po svim ovim ˝nagadanjima˝ i informacijama.

Jedino postoji mogucnost da CQ izade u prodaju tj ˝online˝poslije 29og (ako je to stvaran i pravi datum)

Sta vi mislite o tome?

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...
Sta vi mislite o tome?

Previše razmišljaš,daj im 50€ i gotovo.

Prije toga kupi close quarters za 15€,vidiš da sirotinja iz EA nema za kruh.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Ajmo ozbiljno... ;)

Ja se nadam samo da su to krivi datumi sve,jer ako je tako to sve,nije u redu.

Nije mi problem platit to,nego nevolim takve šabane.

Ako ce to i bit kako sam napisao, treba poslat na EA forum,battlelog forume.. Ma svugdje. Da se sto vise ljudi ˝digne na noge˝ i neda zahebavat.

Jer ono,mi smo svi debili u tom slucaju koji su zatupljeni igrom i boli ih ona stvar kolko sta kosta i dali placaju iste stvari 2 puta. (to bi potvrdilo hrv. mentalitet ;) )

Kazem,samo se nadam da su to sve krivi datumi,i ako ce to bit onako kako sam napisao,nadam se da ce ekipa skuzit da im se prodaje ista stvar-OPET.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Bugzapper kaže...
Bugzapper kaže...

Evo kupio BF3 key i reedeemao ga na Originu, ali kad treba pocet skidat igru Origin mi javlja da moram pokrenut Origin kao administrator.

Probao sam i ne pali???

Trebam pomoc {#}

Nitko nezna? Googlam i pokusavam sve nacine koje sam pronasao, ali download se nece pokrenut.

Evo ovako napravi:

Znači prvo enable UAC(pretpostavljam da ti je sad isključen) u control panelu pod user accounts, zatim restartaj pc te onda pokreni origin. Nakon završetka instalacije ponovo disable-aj UAC. Ovaj problem sam iskusio prije neki dan kod prijatelja..tek kad sam ovo napravio proradilo je. To im je sad neko novo s**nje..tako da znaš da nije do tebe.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako mrzim console sranje u igri -.- sam na MC serveru sjeo u heli i naravno poslije console kad mi je bilo najteze... i ravno u brdo :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ziher ti je do 12.4 drivera,jer vidim nemaš neku pilu od kompa,a ekipa se masovno na netu žali na te drivere da im ne radi bf3 čak i na mnogo jačim kompovima

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo reinstalo sam drivere, stavio 12.3 i stvarno sad radi ok, hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=YSj5RbWtR7c e ovakim se curicam iplati cuvat guzu :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Ajmo ozbiljno... ;)

Ja se nadam samo da su to krivi datumi sve,jer ako je tako to sve,nije u redu.

Nije mi problem platit to,nego nevolim takve šabane.

Ako ce to i bit kako sam napisao, treba poslat na EA forum,battlelog forume.. Ma svugdje. Da se sto vise ljudi ˝digne na noge˝ i neda zahebavat.

Jer ono,mi smo svi debili u tom slucaju koji su zatupljeni igrom i boli ih ona stvar kolko sta kosta i dali placaju iste stvari 2 puta. (to bi potvrdilo hrv. mentalitet ;) )

Kazem,samo se nadam da su to sve krivi datumi,i ako ce to bit onako kako sam napisao,nadam se da ce ekipa skuzit da im se prodaje ista stvar-OPET.

Gle burki, zašto to ne bi napravili. Ima ekipe bez prvog dlca i sad oni slože premium tako. Dakle 50 eura za nešto što si već kupio. Boli ih rac, ko je dovoljno opijen igrom uzet će bez razmišljanja.

Velim samo da ih boli aposlutno racku ko što ima, već oće da svi kupe bez obzira na to.

Ali čitao sam negdje da izlaze dva modela, bez i sa karkandom tako da ne brini.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa nemoj kupit odma ovaj CQ DLC nego čekaj premium...

Ili piši pisma ljubavna EA board of directors i cuclaj nevino prst prije spavanja, uz to izmoli 4 očenaša i 3 zdravomarije, možda ti se uslišaju želje pa CQ izdaju kasnije... I ispovidaj se. I u crkvu nediljon. I milodar za EA moraš ubacit.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

čekaj,koji je točan datum izlaska premiuma,a koji cq?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ja ću ih spemat da mi daju popust sa 49eurića (premium BF3 paket) na nekih 30 eurića jer ne želim B2K DLC koji već imam, jedino moram naučiti indijsko-engleski jezik

Samo se moram sjetit koliko je B2K DLC koštao kad je bio u prodaji. (ali samo DLC B2K).

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

DLC neće 4.6. jer će tada bit najava premiuma. Premium i DLC bi trebali paralelno postati dostupni.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

0 0 hvala 1
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čekaj,koji je točan datum izlaska premiuma,a koji cq?

U tome i jest cijela fora,  close combat je trebao izaći već 01.06. za PS3 i tjedan kasnije za ostale platforeme, a Premium tek misle najaviti na E3 (04.-06.). Ipak,  lako moguće da će CQ malo odgodit, negdje za pred kraj lipnja.

http://bf3blog.com/2012/05/new-battlefield-3-premium-details-revealed/

BF3: Bombovich
17 godina
moderator
Battlefield 3

Moje pare neće vidjeti, nabijem im te DLC-ove i premiume na Q. Platio sam 17€ za engleski ključ sa B2K i smatram da sam platio ok cijenu. Ionako mi se ne igra.

Ništa, čekam MechWarrior Online.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

aha po tome CQ dolazi prije premiuma,a glavno da su rekli da sa premiumom igraš DLC-ove (tj zakrpe :P ) prije ostalih korisnika!

koi k?!?!

ako tako bude iz principa neću kupit premium,pa nedam da me netko tako očigledno valja

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Moje pare neće vidjeti, nabijem im te DLC-ove i premiume na Q. Platio sam 17€ za engleski ključ sa B2K i smatram da sam platio ok cijenu. Ionako mi se ne igra.

Ništa, čekam MechWarrior Online.

Vidiš, u tome je čar izbora.

Meni se igra al mi je pun ku*ac trenutnih mapa i treba mi nešto svježe. Mislim da su trebali ubacit te DLC-ove prije mjesec dana, ili barem izbaciti preordere, neke informacije ili bilo što.

Ovako sam zaboravio na BF i pikam po Diablu.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Moje pare neće vidjeti, nabijem im te DLC-ove i premiume na Q.

nabiješ ih na common rose {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Razmisljam si malo o ovim DLCovima...

Pisu na netu da ce CQ izac 4.6 a PREMIUM 29og po novim informacijama koje nisu potvrdene od strane DICE-a.

U premiumu kazu da su 4 dlc-a + 5i neki novi.

Znaci PREMIUM ( BF3 DLC expansion packs - Back to Karkand (already released), Close Quarters (releasing June), Armoured Kill (releasing Sept) and End Game (releasing December).

Znaci,ako mi-ja recimo kupim CQ sada 4og CQ i premium koji izlaci 29og mi daje dva ista DLCa. B2K (koji vec imam koji sam dobio preorderom) i CQ koji sam kupio 4.6.

Po svemu tome, mi smo kupili 2 ISTA Dlc-a po DRUGI put.

Jer to je tako po svim ovim ˝nagadanjima˝ i informacijama.

Jedino postoji mogucnost da CQ izade u prodaju tj ˝online˝poslije 29og (ako je to stvaran i pravi datum)

Sta vi mislite o tome?

ne razumijem te...zbog ćega se ti brineš???

ako namjeravaš kupiti sve nadolazeće DLC-ove onda ti je ovo izvrsna ponuda

Koliko sam shvatio B2K nisi kupio nego dobio

ne moraš biti prvi koji će imati CQ (nije to nek veliki vremenski razmak, strpi se)

i onda je ova cijena od 45€ opravdana (CQ=15€ + AK=15€ + EG=15€ sve zajedno 45€ i uz to dobiješ Aftermath koji će biti dostupan samo vlasnicima Premiuma)

još će ti nadolazeći DLC-ovi bit dostupni nešto prije nego ostalima

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Buni se jer je šik buniti se. Ko Đejms Din.

3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Meni se igra al mi je pun ku*ac trenutnih mapa i treba mi nešto svježe.

Meni je postalo isprazno, ne znam, valjda godine :D

Tako mi je bilo i sa bc2, 120 sati sam igrao i poludio od dosade, a bf3 mi je na 113h trenutno.

13 godina
Co7 kaže...

Mogao sam ih kickati, ali nisam bio siguran tako da su ostali na serveru.

I to je to sto me frustrira!

Mi kad smo imali server za BC2 smo nastojali zadržati stalne igrače tako da kad bi se pojavio neki padobranac na kojega su se mnogi žalili kikali bi ga bez razmišljanja.

Bolje ostat bez par sumnjivaca nego da te stalna ekipa napusti.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 3
Pa "brinem" se da nece bit datumi izlaska koje sam napisao,jer u tome slucaju cu platit 2 stvari po drugi puta. Btw-ja sam igru platio 50e preko origina i dobio b2k.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Da li se vama dogodilo da vam nestanu bodovi. Jućer mi je nekako izbrisalo bodove iz dvije partije. Prvu je uredno zabilježilo i poslalo battlereport, drugu je poslalo battlereport ali nije upisalo bodove od nje u generalni score. Znalo se to dogoditi i prije, pa odigram nešto bezveze na praznom serveru i onda upiše bodove. Jućer odigram tu treću i poslje toga vidim da nema bodova niti od one prve koja je već bila upisana??? Inaće igram svakog dana na tom serveru da nebi mislili da nije ranked. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33008543/1/352306996/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33011968/1/352306996/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33017209/1/352306996/

K4lim3ro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...
Pa "brinem" se da nece bit datumi izlaska koje sam napisao,jer u tome slucaju cu platit 2 stvari po drugi puta. Btw-ja sam igru platio 50e preko origina i dobio b2k.

Oh poor fellow. Sad im daj još 50 eura :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

.....Pozdrav ekipa......

.....Ajde jedno pitanje iz mojih kolekcija pametnih pitanja .....:)

...Kada se igras bilo koju mapu i s jedne strane jedno 10 orlova a s druge strane 10 noob-ova . Koji je gust njih base rapeti i raditi im spamkill. Znam da je kao fora povecavati si k/d i skupljati bodove ali sta nije cilj da se unaprijedis svoju igru a ne samo da ih koljes??? Pa mi molim vas da mi objasnite koji je to gust to raditi????

Sta nije napetije kada se moras boriti za svaki kill i za svaki bod???

Hvala lijepo

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 10:30 (DarthBajo).

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Op još neki hrvat dobio ban. Isto nikad čuo za njega. LINK

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Fak yu :) ne berem pare sa grane u vrtu ;)
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Bugzapper kaže...

Reinstalirao Origin vise puta, napravio administrator acc, pokrenuo kao administrator, ukljucivao kompatibility mode...

@psihoroba

probao ali uzalud :-(((

Ocito imas specifican problem.

Ili sam moras traziti rjesenje problema koji samo ti imas, ili reinstal Windowsa.

Nakon razgovora sa sluzbom za korisnike od Origina, cijelo poslijepodnevno guglanje i isprobavanje nisam uspio downloadat BF3.

Cak sam i na svojem laptopu probao skinut, ali nista.

Zadnja opcije koja mi je ostala je da sam frendu dao pass od Origina, pa reko nek on proba i tadaaaaa, njemu radi????

Znaci on ima isto Windows 7 kao i ja, ali njegovi su 64 bitni a moji 32.

Zadnja opcija koja mi je ostala je to da instaliram 64 bitne windoze.

To sam napravio danas i Origin aplikacija napokooooon skida BF3 :-)))

Zbog cega su me *ebali 32 bitne windoze ne znam (cak ni agenti Origina ne znaju).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice