- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danny_HR: ma nemoj zezati daj, ubio sam te par puta da, ali kasnije smo bili na istoj strani ;)
Da, jer sam se prebacio da me više ne rokaš. Majkemi imao sam filing da nakon svake smrti piše Diretore_BB.
We will perform maintenance on our servers (all platforms) on the 2nd of November at 10:00 - 11:00 GMT. During this time, you won´t be able to play online.
FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU
We will perform maintenance on our servers (all platforms) on the 2nd of November at 9:00 - 11:00 GMT. During this time, you won´t be able to play online.
:(
Đaba što smo dovukli par ljudi na server. A niš, od 12 krećemo ponovno. :)
Šta vi radite i igrate ili? :)
Danas najbolje pauza jer "igra" Dinamo..
Također probao, i radi.
No, svejedno mi je nozic na srednjem gumbu postavljen (nije se mogao ko u BC2 staviti na desni gumb miša).
A meni na primjer radi knife na mišu ali jučer sam imao 2 za knife-irati i jednoga jesam a drugoga mi nije htjelo, onako držao je nož u ruci i nije htjeo napasti pa sam morao pucati
Nemogu vjerovat da ni danas nebu dosla igra,e ovo mi je zadnji put da narucujem kutiju.Od sada kupujem samo kljuceve.
Nemogu vjerovat da ni danas nebu dosla igra,e ovo mi je zadnji put da narucujem kutiju.Od sada kupujem samo kljuceve.
kada su ti poslali?
gdje su ona vremena u bf2 kad su medici hilali i resali,kad su igraci stali pokraj tebe s vozilom da te prebace itd,a ovo sve s brda s dola
A nemojte sada, dobra je igrica, treba se samo malo priviknuti. To što se tiče vozila tko nam je kriv kada neki nemaju pojma, ja trčim onda i gotovo :)
Prosli ponedjeljak i igre jos uvijek nema.Onak za popiizdit
gdje si uzeo?
ja isto čekam da mi dođe bf 3 sa zavvi-a poslan u ponedjeljak valjda će do petka doći,pošto mi je gamepad danas došao, a poslan 21.10
Sendit.com,to je isto ko zavvi,ista firma.Ma joj nikad vise tak sam sad zivcan.
Od problema sa igrom moja najveća zamjerka je nemogućnost bindanja na bočne gumbe miša. Koliko sam puta izginuo pokušavajući napiknuti nož ili granatu uopće vam ne mogu reći.
trebaš kliknuti na srednju kolonu za bindanje miša .... barem meni na deathadderu rade bočni (klekni, lezi) i srednji za narezivanje nožem
Slažem se u potpunosti s forzukom...
Samo bi još nadodao da mi je previše toga na ekranu, sve mi je ponekad dosta nepregledno. Ovako se sam po sebi teško vidi neprijatelj od onih blještečeih svijetla, pa od dosta tamnih prostora u tunelu, ali ovo mi dodatno pogoršava stvari.
Chat mi se otvori predaleko i to mi užasno smeta još pogotovo kao danas kad su neki stalno spamali u chat.
Kad se uzima zastava na sredinu ekrana mi se pojavi dosta veliki objectiv i ispod njega piše ime te zastave. Nisu to trebali staviti na sred ekrana, to su mogli staviti dolje kod minimape, a ne sad ovako mi dođe ponekad točno na lika i onda me ubije.
Povečaj si rezu,pa će sve biti u svojem kutu,a ne što igraš na 800x600.
Ah da, svi ćemo igrati na 2500x rezama jer im GUI smeće totalno.
1600x je normalna rezolucija i ne treba mi 300 stvari iskakati po ekranu da
me obavijesti da stojim kraj zastave.
gdje su ona vremena u bf2 kad su medici hilali i resali,kad su igraci stali pokraj tebe s vozilom da te prebace itd,a ovo sve s brda s dola
Kad izađe Call of Duty, bit će bolje.
Ne, moram na posao .
Zašto se samo na Caspian borderu javlja onako veliki lag, jel to do servera, veličine mape ili do igrača i njihovih internet veza.
Na beti nije bilo ni traga lagu, barem na serverima di sam igrao.
Bilo je do mape, iako mislim da je do broja ljudi. Kao da to jednostavno nije trebalo tako biti.
Zadnje izglasavanje. Molim bacite glas.
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2399883.aspx
Bilo je do mape, iako mislim da je do broja ljudi. Kao da to jednostavno nije trebalo tako biti.
Zadnje izglasavanje. Molim bacite glas.
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2399883.aspx
Jel se može na serveru zamijeniti Damavand peak sa Teheran highway barem što se tiče CQ.
Nego decki, jel ima ko da igra organizirano uz pomoc teamspeaka?
Dojadilo mi je samom igrat :D
Nickname mi je Rofleta na originu