Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Kewin kaže...

zasto nemogu stavit terain detail na ultra neg samo na medium jel do mene ili do RLD?

Do tebe je.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Danny_HR kaže...
Filanje servera dječaci. :)

Ajde ekipa, Danny danas dijeli dogtagove više nego inače. :)

I trebao bi.

Rođendan mu je {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo napravio sam Speed test:

Ping:94

Download Speed:1.80Mbs

Upload Speed:0.70Mbs

Da li je to dovoljna brzina za igranje BF3 ?? Tnx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako minjate Origin ID da li se brišu statsi?

Da li je ko to već radia?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne briše ti se ništa samo ti se mijenja nick
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ah napokon proradio,prekul je

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
patch123 kaže...
dekstroza kaže...
Da.

Probao sam i neće.

Upisao sam mail i password i izbaci mi error (your email,origin id or password is incorrect)

Odmah nakon toga sam otišao na stranicu od EA i uspješno se logirao sa istim podatcima.

U čemu je problem ?

Ni ja se nemogu ulogirat na origin,neznam valjda imaju neke probleme,isti error mi izbaci

15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
Ni ja se nemogu ulogirat na origin,neznam valjda imaju neke probleme,isti error mi izbaci

Mislio sam kupiti Battlefield 3 ali zbog problema sa Originom se dvoumim.

Ako ga ne kupim to će biti jedini razlog.

Mislim da EA-u to stvarno nije trebalo,više mi se sviđa onaj stari način,npr. iz Bad Companya 2.

Instaliraj,upiši key i igraj a ne se zahebavat sa ovim glupostima

17 godina
nick54312 kaže...
beha kaže...

Sad mi sve radi osim...svako malo me izbaci s servera: Your connection to the server has timed out

"Evo rijesenja za timeoutove, posto sam napisao da je meni uspjelo, kako sam nasao prek neta od jednog lika..

-prvo stisnes tipku izmedju lijevog ctrl-a i alt-a, znaci tipka di ti je nacrtan windowsov znak + R

-tu upises: "services.msc" (bez ovog znaka ") i stisnes ok

-odes do UPnP Device Host, kliknes desni klik i na stop

-isto tako tu imas i SSDP Discovery, na njega isto desni klik i na stop

-onda odes na control panel/network and sharing center/change advanced sharing settings i stavis na "Turn of network discovery" i save changes!

meni je radilo, al na rijetko koji srvr nisam uopce mogao uci sa tim postavkama.. i da, ja imam win7 64bit, pa sad neznam dal to ima ikakve veze ak su razliciti windowsi.. :O

i da, ponekad mi se znala vratit jedna od postavki sa "UPnP Device Host" ili "SSDP Discovery-a", pa samo opet stavis na stop, al to je rijetkost.. cca par sati.."

evo meni je ovo rijesilo problem.... Hvala jos jednom...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
16 godina
Battlefield 3

Evo nakon početnog oduševljenja igrom, sad mogu realno reči da je battlefield 3 ipak igra u kojoj ce najviše uživati multiplayer igrači , dok je singleplayer kampanja kratka a i sama igra nema replay effekt..dakle odigrao i nemam ju namjeru više igrati jer je totalno linerana igra kao da igram neki film ...bez veze.. šteta tako ljepog enginea mogli su napraviti sandbox igru bila bi 100 put bolja... Ocijena 85/100

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

BF nije zamišljen kao SP igra. Što ti tu nije jasno?

13 godina
protjeran
wisin kaže...

Evo napravio sam Speed test:

Ping:94

Download Speed:1.80Mbs

Upload Speed:0.70Mbs

Da li je to dovoljna brzina za igranje BF3 ?? Tnx

Hmmm nezz trebao bi moci mada ipak se nadaj lagovima i vecem pingu...oko 2.5-3mbs bi bilo dovoljno za igranje BF3

15 godina

Pa Battlefield i je multiplayer igra! SP je tu samo radi reda i to može samo biti plus. Odigraš SP, pređeš i doviđenja, to je to.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam koliko bi dobar ispao sandbox SP mode, sumnjam da bi na nešto ličilo.

Kampanja je neloša, imam "wow" momenata, likovi su koliko toliko pamtljivi i okarakterizirani, priča je neloša, nemam skoro nikakve zamjerke... Ali previše toga su "ukrali" iz MW1 i MW2 kampanja.

Sve u svemu, dosta dobra kampanja, moram priznati da nisam očekivao da će biti bako dobra.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

O cem ti??Pa Sp je 15% igre,nemres na temelju sp-a rec da igra nevalja opcenito.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

e ljudi može pomoć? imam battlefield 3 za ps3. svaki put kad se pokušam joinat u igru izbaci mi poruku failed to jion the game. check your internet connection. znam da mi je sa internet vezom sve dobro i igrao sam betu bez štekanja. ima tko kavav savjet?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

WTF{#}

SAd na caspianu lik dode sa m416 dere po nama ko po zecevima i na kraju runde ga izbaci zbog hacka pa sta vec ima hackera majko bozja!!!

2 0 hvala 0
15 godina
1337Raptor kaže...

Je li itko rijesio problem crashanja ili zaleđivanja igre pri ucitavanju nove mape?

Zna se dogoditi i u sred runde.

Navodno se kolju punkbuster i zvučna pa zato.

I također navodno igra ne crasha na serverima na kojima nije uključen punkbuster pa isprobajte

14 godina
Demzi94 kaže...

WTF{#}

SAd na caspianu lik dode sa m416 dere po nama ko po zecevima i na kraju runde ga izbaci zbog hacka pa sta vec ima hackera majko bozja!!!

pa naravno za 2 dolara dobies sve u kompletu :)

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me na g2play-u ako je netko kupio bf3, kakva je razlika između standard edition i limited edition? Na g2play-u ima ruska verzia, ali se može prebaciti na engleski jezik. Kako to funkcionira, ili ima bolje rješenje za kupnju bf3? Koliko je sigurno kupovati sa base hosta?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 12:57 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
16 godina
gamer4ever kaže...

Zanima me na g2play-u ako je netko kupio bf3, kakva je razlika između standard edition i limited edition? Na g2play-u ima ruska verzia, ali se može prebaciti na engleski jezik. Kako to funkcionira, ili ima bolje rješenje za kupnju bf3? Koliko je sigurno kupovati sa base hosta?

limited ima back to karkand DLC, al samo ona EU multilang

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 12:59 (Mitch).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li se nekome igra smrzne nakon nekih pol sata igranja? Meni se to stalno dogadja i moram stalno restaritrat komp, imam najnovije drajvere, grafa geforce gtx 560, a procesor intel core 2 duo e8400 3ghz i igram ju na medium ( i nije zbog pregrijavanja )

0 0 hvala 0
15 godina
theartofwar kaže...

Da li se nekome igra smrzne nakon nekih pol sata igranja? Meni se to stalno dogadja i moram stalno restaritrat komp, imam najnovije drajvere, grafa geforce gtx 560, a procesor intel core 2 duo e8400 3ghz i igram ju na medium ( i nije zbog pregrijavanja )

Probaj s ctrl - alt - del uključit task menager pa ugasit igru ,nećeš možda trebati restartati računalo.A i događa se kod jako puno ljudi.

Mani od 10 minuta pa do 40 nekad u komadu čak odradi.

13 godina
neaktivan
mancekk kaže...
theartofwar kaže...

Probaj s ctrl - alt - del uključit task menager pa ugasit igru ,nećeš možda trebati restartati računalo.A i događa se kod jako puno ljudi.

Mani od 10 minuta pa do 40 nekad u komadu čak odradi.

probao sam..i nece se ugasit, a bas se sve smrzne i slika i zvuk

znaci nije kod mene problem nego u igri?

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja i power user pokušavamo igrat Co-op i stalno nas izbacuje, niti ne uđemo u igru, zna li netko u čemu je problem?

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...

Evo nakon početnog oduševljenja igrom, sad mogu realno reči da je battlefield 3 ipak igra u kojoj ce najviše uživati multiplayer igrači , dok je singleplayer kampanja kratka a i sama igra nema replay effekt..dakle odigrao i nemam ju namjeru više igrati jer je totalno linerana igra kao da igram neki film ...bez veze.. šteta tako ljepog enginea mogli su napraviti sandbox igru bila bi 100 put bolja... Ocijena 85/100

Ova igra i jest MULTIPLAYER IGRA - a SP dio je samo bonus - tako da mi nije jasno to da ti u biti bacas naglasak na SP a multiplayer spominjes samo dijelom jedne rečenice ... - nije ti neki "review" ako ne pogledas sve kako je zamišljeno ...

Tko kaže da netko neće licencirati engine i napraviti neku sandbox igru ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 13:25 (Latz).
15 godina
Battlefield 3

Napokon sam pokreno igru i jedina stvar što mogu reći je WOW. Sad s proćeranim pokušavam coop, ali ne radi, kao što je već on napisao.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
theartofwar kaže...

Da,do igre je,barem je večini ljudi.Evo ja ludim jer me svakih 5-10 minuta počelo izbacivat.

Totalno neigrivo.

17 godina
neaktivan
Latz kaže...

tako da mi nije jasno to da ti u biti bacas naglasak na SP a multiplayer spominjes samo dijelom jedne rečenice

Khm, u piratskoj verziji nema multiplayera...

13 godina
neaktivan
mancekk kaže...
theartofwar kaže...

Da,do igre je,barem je večini ljudi.Evo ja ludim jer me svakih 5-10 minuta počelo izbacivat.

Totalno neigrivo.

vec sam se uplasio da mi je otisla graficka il nest, poslao sam im email, mozda mi pomognu ili mi kazu kad ce doc patch

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice