Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...

Pretpostavljam da prvenstveno ciljaš na Damavand Peak. E pa zar im je bilo tako teško napraviti još par prolaza preko onog brda da malo rašire akciju. Ali ne, ako samo zakoračiš na to brdo ubije te istog časa i napiše BAD LUCK. Zato odi rađe na EA/DICE-ov forum i reci im da konačno počnu raditi prave široke BF mape a ne ovakva linearna sr*nja. Možda onda ne će biti takvih chokepointova na kojima su rakete jedino oružje s kojim vrijedi igrati.

To je i moje dosadašnje najveće razočaranje s igrom. Po mojem mišljenju relativno loše mape. Od devet mapa dobre su mi Kharg Island, Operation Firestorm i Caspian Border. Ostalo tak-tak ili mi se uopće ne sviđa. Samo se nadam da ne će sje**ti i Back to Karkand i da će mape dobiti samo facelifting, a ne i redizajn.

Točno to. Mape su katastrofa.

Ja bih volio npr. veću Arica Harbour, ili Harvest day. S kućama koje će se actually srušit!

Work less, play more.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sve mape osim kharg islanda,firestorma,caspiana i nosahara imaju filing koda su rađene da privuču  COD igrače, barem meni tako djeluje koda igram cod.........

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
floks kaže...

Sve mape osim kharg islanda,firestorma,caspiana i nosahara imaju filing koda su rađene da privuču  COD igrače, barem meni tako djeluje koda igram cod.........

Sve mape osim tih su rađene za Rush.

15 godina
neaktivan

Dali netko ima problema sa zvukom u igri, znaci kad igram sam se zvuk smanjuje,izadjem na desktop otvorim volume control pa mixer i pojacam zvuk u igri ali cim udjem nazad smanji se. Isti problem ima par ljudi iz klana.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan

isto... minutu znam ostat potpuno bez zvuka, pa se vrati.

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
Battlefield 3

Ne znam, mene nije za sada igra nešto oduševila...bc2 mi je puno draži. Možda kada se malo priviknem. Sve mi je nekako...bzvz

zeko73
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra je zakon!

Naime, da vas pitam, ima li itko od vas "malih" poteskoca oko grafike?

Posjedujem Gigabyte 560Ti i prilikom igranja MPa, grafa se zagrije do 60 stupnjeva (postavke su na High, ali i na Medium se pojavljuje isti problem) i tijekom igranja se pojave "blic" tikovi zelene boje ili slika malo zatitra. Kao da nije stabilna grafika? :O

Imam najnovije drivere 285.62

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
temperatura ti je dobra... Sad to sto ti se pojavljuje moze biti zbog drivera... Koja je verzija graficke... ?
14 godina
Battlefield 3

Meni temp dođe do 80/82. 4890

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pataljunga kaže...

Igra je zakon!

Naime, da vas pitam, ima li itko od vas "malih" poteskoca oko grafike?

Posjedujem Gigabyte 560Ti i prilikom igranja MPa, grafa se zagrije do 60 stupnjeva (postavke su na High, ali i na Medium se pojavljuje isti problem) i tijekom igranja se pojave "blic" tikovi zelene boje ili slika malo zatitra. Kao da nije stabilna grafika? :O

Imam najnovije drivere 285.62

temperatura ti je super, ne trebas se brinut do 80-90, moja 470-ka se grije do 70-ak sa ventom na 70% i to je prilicno solidno, vidio sam je i topliju i igrama, ali kako koja mapa, vidia sam cpu sve jezgre do 80% i gpu 99% na 75c, a kako tek igra ram ždere to je neviđeno, 4gb dodu do 96% i onda igra pocne opasnije laggat, sad moram vidit je li lagg zbog toga ili je to još do servera,pa se treba malo poigrat sa velićinom pagefilea ili skoknut do linksa po jos 4gb xd.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Dali netko ima problema sa zvukom u igri, znaci kad igram sam se zvuk smanjuje,izadjem na desktop otvorim volume control pa mixer i pojacam zvuk u igri ali cim udjem nazad smanji se. Isti problem ima par ljudi iz klana.

Meni se zna smanjit na nekoliko sekundi na neki minimum, ali i dalje čujem, samo jako slabo...

Work less, play more.
17 godina
Battlefield 3

Meni najbolje mape su Caspian, Firestorm, Kharg Island i Canals dok Metro i Damavand peak najgore. I igru mi je bolje igrati sa 32-48 igrača nego 64.

Največa je glupost što ljudi uzmu vozilo i ne čekaju druge da uđu nego samo oderi, a ti pješaći. Osobno sam vidio malo teamplay-a. Večina jure ko kokoške bez glave po mapi.

Par puta se desilo da su 3 tenka iz mog tima na jednoj točki što je glupo. Osim toga onaj chat prozor je prevelik i živcira.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 7:37 (Hummer).

5 0 hvala 0
17 godina

ako neradi full screen a koristite Teamviewer ovo je meni riješilo problem

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 7:39 (devil1).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan tutorial za upravljanje avionom:

Work less, play more.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Hummer kaže...

Meni najbolje mape su Caspian, Firestorm, Kharg Island i Canals dok Metro i Damavand peak najgore. I igru mi je bolje igrati sa 32-48 igrača nego 64.

Največa je glupost što ljudi uzmu vozilo i ne čekaju druge da uđu nego samo oderi, a ti pješaći. Osobno sam vidio malo teamplay-a. Večina jure ko kokoške bez glave po mapi.

Par puta se desilo da su 3 tenka iz mog tima na jednoj točki što je glupo. Osim toga onaj chat prozor je prevelik i živcira.

da,ljudi su stoka,on sidne sam u jeep-a i vozi moj,a vidi tebe na 2m kako trčiš prema njemu -.-

Šef kaže...

Evo jedan tutorial za upravljanje avionom:

fala,tribat ce mi lol

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

probad cu ali meni teamviewer nije upaljen a u pozadini mi samo radi njegov servicer jeli i to moze utjecati?

MoGy -------- packard bell ls11hr intel core i7 2630QM 17.3hd+led lcd 8GB ddr3memory amd radeon hd6650 2gb 750GB hdd
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

i kakvi su dojmovi?kakva je destrukcija u odnosu na bc2?bc2 je imo puno bolje mape kolko vidim..

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

i kakvi su dojmovi?kakva je destrukcija u odnosu na bc2?bc2 je imo puno bolje mape kolko vidim..

Puno mapa je maleno i sve su infantry-based. Nema bas onog awesome feelinga ko u BC2 sa destrukcijom, ali zabavno je. Pokusali su privuci COD igrace sa malim mapama ali nije im uspijelo. Sa malim infantry mapama COD je bolji...

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Zašto mi svaki put ako izađem iz igre, i idem se ponovno spajat, a origin je bio zagašen, piše mi Battlefield has stoped working(ono od windowsa dođe) i onda opet moram pokretat.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MOgY kaže...

probad cu ali meni teamviewer nije upaljen a u pozadini mi samo radi njegov servicer jeli i to moze utjecati?

i meni je bio samo u pozadini

provaj pa vidi

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ja i pretežno igram rush tako da mi dođe na isto, a Damavand Peak mi je odličan, pogotovo zbog onog basejumpa :)

Ali ne zaboravite da su u BC2 dali još par free mapa PCu, možda se isto desi i sa BF3 :)

0 0 hvala 0
16 godina

SVE OSTALO PO STAROME.....i dalje mi zatrza par puta kada ocu ici u fullscreen i onda pomakne mi se slika i nista nereagira dok nevratim opet u windows mod.....citam po netu da je to zbog grafulje ali nevirujem imam (ja mislim) dovoljno jak laptop i graficku na njemu nije lose, do sada sam igra sve igrice na full detalje...ako ima ko ideju plz nek mi kaze jer mi je uk......u igrati na malom prozorcicu

MoGy -------- packard bell ls11hr intel core i7 2630QM 17.3hd+led lcd 8GB ddr3memory amd radeon hd6650 2gb 750GB hdd
17 godina

Ažuiranje upravljačkih programa grafičke kartice?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 9:44 (Ag008).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je li itko rijesio problem crashanja ili zaleđivanja igre pri ucitavanju nove mape?

Zna se dogoditi i u sred runde.

bc2 nick: herdjuro
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 9:50 (1337Raptor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Filanje servera dječaci. :)
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto nemogu stavit terain detail na ultra neg samo na medium jel do mene ili do RLD?

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Filanje servera dječaci. :)

Ajde ekipa, Danny danas dijeli dogtagove više nego inače. :)

Work less, play more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mogu li se ja logirati na Origin sa EA Accountom ?

Kad idem napraviti novi Origin account izbaci mi error i kaže please try again later.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Mogu li se ja logirati na Origin sa EA Accountom ?

Da.

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Da.

Probao sam i neće.

Upisao sam mail i password i izbaci mi error (your email,origin id or password is incorrect)

Odmah nakon toga sam otišao na stranicu od EA i uspješno se logirao sa istim podatcima.

U čemu je problem ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice