Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-limited-edition/10353529.html

^^ Je li moguće da je ovo još uvijek dostupno. Mislio sam da ovo vrijedi samo prije izlaska igre.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Opet problem. Igram sve na high imam ok 60-70fps igram 10 minuta sve ok a ona počne igra trzati kao masivni lagg trga se slika zastajkuje uglavnom neigrivo.

E pa zašto sad ovo. Znam da nije lagg jer se uvijek sojim na server sa malim pingom nemože se promijenit svakih 10 minuta od početka.

Temperature su sve normalne (vidi moj pc){#}

15 godina
neaktivan
IfeCro kaže...

Opet problem. Igram sve na high imam ok 60-70fps igram 10 minuta sve ok a ona počne igra trzati kao masivni lagg trga se slika zastajkuje uglavnom neigrivo.

E pa zašto sad ovo. Znam da nije lagg jer se uvijek sojim na server sa malim pingom nemože se promijenit svakih 10 minuta od početka.

Temperature su sve normalne (vidi moj pc){#}

Probaj malo ispuhat/ocistiti kompjuter...

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters
17 godina

Je li normalno za moj komp, je li to standardni bug ili što...

U Sp-u, comrades levelu, kada se na početku misije vozim sam u autu, volan se sam okreće i stalno mi je fixiran follow izvan garaže.

Nigdje ova dva lika kao ovdje

Kada bi trebao ići na sljedeći kat, zapeo sam jer mi trebaju likovi da otvore vrata kao na 11:30.

A kada dođem do tu, ili ništa ili se računalo zamrzne.

Ovaj level je nekako najsporoji, no postoji li kakav lijek za ovo?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
neaktivan

Vidim da je moderator izbrisao spam{#}

Nego da opet pitam ako netko ima volje da pomogne preko team viewera da prebacim igru sa ruskog na eng,nek se javi na pp.

=XII=SandMan....
16 godina
Ag008 kaže...

Je li normalno za moj komp, je li to standardni bug ili što...

U Sp-u, comrades levelu, kada se na početku misije vozim sam u autu, volan se sam okreće i stalno mi je fixiran follow izvan garaže.

Nigdje ova dva lika kao ovdje

Kada bi trebao ići na sljedeći kat, zapeo sam jer mi trebaju likovi da otvore vrata kao na 11:30.

A kada dođem do tu, ili ništa ili se računalo zamrzne.

Ovaj level je nekako najsporoji, no postoji li kakav lijek za ovo?

valjda si spustija postavke na low i rezoluciju da bi igra jer imaš ful hd šta je puno za tvoj komp

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
17 godina
Battlefield 3

Meni sve ide glatko jedino sto me zbacuje svakih 15-20 min... Pise server timed out ... updejtao sam PB... Koje je rjesenje ?

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ok, imam pokoje pitanje, molio bih pomoć:

Koja je razlika izmedju "Sensitivity od soldier mouse movement" i "Set the soldier look sensitivity" u postavkama?

Dali postoji squad leader? Ako da, kako ga prepoznati, kako se njime postaje i koja mu je zadaća?

Di mi je DAO shootgun!

U BC2 imao sam medkit , ammo i repair tool na jednoj tipki. Dali je moguće opet to namjestiti da bude na npr. E?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-limited-edition/10353529.html

^^ Je li moguće da je ovo još uvijek dostupno. Mislio sam da ovo vrijedi samo prije izlaska igre.

Naravno da je moguće.

Ali vjerojatno neće zadugo, jer kad rasprodaju zalihe to je to.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja kad pogkrenem igru, pise na originu launching... i nis se ne događa. Onda probam prek battleloga, i pise campaign initializing (isto nes slizno za mp)

Moze pomoc? :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za imaoce RAT miševa...
Jeste uspili programirati thumb scroll i kako? Meni neće nikako.
14 godina
ja cekam da dobijem karticu u pon. da dignem pare i kupim bf3 le ako ce ostat :/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad jos patch 60 % :D

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

dajte svoje nickove na battlelogu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina
nick54312 kaže...

Toliko mi je keyeva da zadnja dva dana prošlo kroz ruke tako da nisam mogao odolit.. Našao sam kupca za box koji sam naručio za Zavvia :D

Reinstalirao sam windowse, jedino što imam na kompu je Origin i Battlefield 3 {#}

EDIT: wtf? kako mi skida 850kbs? ja imam paket od 4 mb/s

Kod mene je bila ista stvar u početku, kasnije se "normaliziralo" (pala brzina :D)..

14 godina
neaktivan
Soapy kaže...

Kod mene je bila ista stvar u početku, kasnije se "normaliziralo" (pala brzina :D)..

Slažem se, sad mi je 500-600 što je isto super :D

Do 11 bi trebalo biti gotovo, vidimo se {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam opet problem; upailim igru i stane mi na slici gdje se vidi onaj tenk.

Ponekad mi izbaci directx error.

Mislim da sam vidio nekog sa istim problemom, moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

je li bf3 se može igrati samo na windows7 64 bit?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
15 godina
stone kaže...

možeš i na 32bit i 64bit.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
stone kaže...

možeš i na 32bit i 64bit.

a na xp?

15 godina
Battlefield 3
Ja stvarno nemam nikakvih problema,sve klizi i nema laga.driveri 11.9 i ultra bez aa i blura i na ssao,vsync lock non stop.nadam se da će vam se popraviti svima da peglamo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stone kaže...

a na xp?

na XP nemože.

A što če ti XP na toj konfi?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 17:55 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

bok,instalirao sam igru i stavio na engleski jezik..ali sada kada udjem u mulitplayer mi je crni screen a cujem zvukove..Sta da sad napravim,ni campaign mi neradi...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
stone kaže...

a na xp?

na XP nemože.

A što če ti XP na toj konfi?

odavno mi je xp, nikada nisam novi OS, jer imam preko 300gb filmova, serija itd. na C-u, pa cu zbog tog morati u nekoliko narednih dana isprebacivat na D pa dignuti win7 64-bit...

sve zbog bf3 :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad mi sve radi osim...svako malo me izbaci s servera: Your connection to the server has timed out

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
beha kaže...

Sad mi sve radi osim...svako malo me izbaci s servera: Your connection to the server has timed out

"Evo rijesenja za timeoutove, posto sam napisao da je meni uspjelo, kako sam nasao prek neta od jednog lika..

-prvo stisnes tipku izmedju lijevog ctrl-a i alt-a, znaci tipka di ti je nacrtan windowsov znak + R

-tu upises: "services.msc" (bez ovog znaka ") i stisnes ok

-odes do UPnP Device Host, kliknes desni klik i na stop

-isto tako tu imas i SSDP Discovery, na njega isto desni klik i na stop

-onda odes na control panel/network and sharing center/change advanced sharing settings i stavis na "Turn of network discovery" i save changes!

meni je radilo, al na rijetko koji srvr nisam uopce mogao uci sa tim postavkama.. i da, ja imam win7 64bit, pa sad neznam dal to ima ikakve veze ak su razliciti windowsi.. :O

i da, ponekad mi se znala vratit jedna od postavki sa "UPnP Device Host" ili "SSDP Discovery-a", pa samo opet stavis na stop, al to je rijetkost.. cca par sati.."

15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
beha kaže...

"Evo rijesenja za timeoutove, posto sam napisao da je meni uspjelo, kako sam nasao prek neta od jednog lika..

-prvo stisnes tipku izmedju lijevog ctrl-a i alt-a, znaci tipka di ti je nacrtan windowsov znak + R

-tu upises: "services.msc" (bez ovog znaka ") i stisnes ok

-odes do UPnP Device Host, kliknes desni klik i na stop

-isto tako tu imas i SSDP Discovery, na njega isto desni klik i na stop

-onda odes na control panel/network and sharing center/change advanced sharing settings i stavis na "Turn of network discovery" i save changes!

meni je radilo, al na rijetko koji srvr nisam uopce mogao uci sa tim postavkama.. i da, ja imam win7 64bit, pa sad neznam dal to ima ikakve veze ak su razliciti windowsi.. :O

i da, ponekad mi se znala vratit jedna od postavki sa "UPnP Device Host" ili "SSDP Discovery-a", pa samo opet stavis na stop, al to je rijetkost.. cca par sati.."

Probao sam to, sve mi je isto...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 18:10 (beha).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nezelim biti prenaporan ali stvarno,zna li neto rijesiti taj problem sa smrzavanjem screena (sve mi je crno a cuju se zvukovi iz igre),sve sto sam napravio skinuo sam igru,instalirao,prebacio sa rus na eng i to je to..bio bih vrlo zahvalan na pomocu...lp retard

0 0 hvala 0
17 godina
retardinjo25 kaže...

Nezelim biti prenaporan ali stvarno,zna li neto rijesiti taj problem sa smrzavanjem screena (sve mi je crno a cuju se zvukovi iz igre),sve sto sam napravio skinuo sam igru,instalirao,prebacio sa rus na eng i to je to..bio bih vrlo zahvalan na pomocu...lp retard

Pretpostavljam da update ENG file nisi stavio, ili ga nisi stavio na pravo mjesto na HDD-u.

Ovaj iz Step 2:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice