Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
Calinjos kaže...

Hmmm, kupio sam prije 15 min,

dobio na mail potvrdu od paypal, u origin je "download now" neaktivan, na summary je product key XXXX?

cudno...

?

Resetiraj origin.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Part of the glorious PC gaming master race :D
Moj PC  
9 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Calinjos kaže...

Hmmm, kupio sam prije 15 min,

dobio na mail potvrdu od paypal, u origin je "download now" neaktivan, na summary je product key XXXX?

cudno...

?

Resetiraj origin.

odjednom stigla 3 mejla, dakle treba se cekati, a ne biti nestrpliv kao ja.

hvala na odgovorima!

Pozdrav,Calinjos
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 0:03 (Calinjos).
15 godina
Unit08 kaže...

predobro!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Unit08 kaže...

Dosta dobro, neupadljivi, donekle korisni... Baš kakvi bi trebali biti.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
Battlefield 3

Evo samo informacija za neke koji su pljuvali po CJS keysu. Nocas sam dobio preorderani key, koji nije ruski nego europski limited edition, sa karkandom i warfare packom, a platio ga 29 €.

Zbog njihovog dobavljaca navodno nisu smjeli distribuirati key prije 24.10. (jer je sa fizicke kopije) pa su se ljudi zalili i spamali ali tko je cekao je docekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

evo i jedan widget  pa vam broji do 28.10 + jos neke stvarcice {#}{#}

http://battlefieldo.com/battlefield-3-countdown-desktop-widget/

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 9:13 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
dex3108 kaže...

"The campain takes it to seriously" - wtf tak i treba biti a MP je bolesno dobar,

Jos 3-4 dana do LTD Editiona, jaoooooooooooo!!!!

17 godina
Battlefield 3

Što je s onim da nema recenzija do službenog izlaska igre?

http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-3

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pasko kaže...

evo i jedan widget  pa vam broji do 28.10 + jos neke stvarcice {#}{#}

http://battlefieldo.com/battlefield-3-countdown-desktop-widget/

A pod koju mi regiju spadamo, kad stavim pod other onda ima samo 14 sati do izlaska, iako mi se to sviđa mislim da to nije tak :D

17 godina
17 godina

Kao što je i bilo za očekivati i kao što je bio slučaj i s BC2: loš singleplayer i odličan multiplayer.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 9:33 (cinco44).
15 godina

Bad company 2 nije imao loš single player...

My way
17 godina

Kako kome...

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
Battlefield 3

sp ce se vjerovatno odigrati jednom :) kada nije ni bitno :) sto se mene tice mogli su izbaciti kompletan SP i sve to vrijeme i trud upucati u mp

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja san odigrao SP o d BC2 3 puta... i sasvin je dobar... onako raznovrstan, cas si u sumi cas na planini cas u nekom gradu...

drago mi je sta ima, i drago mi je sta ima CO-OP... daje raznovrsnosti igri... di lipse stvari kad se tebi i kompanjonu online neda ic na server nego samo odes na CO-OP i izgubis malo vrimena...

malo me muci kako igrat SP kad nebude radija internet.... to su zeznuli cini mi se...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 10:02 (Abomb).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Nekako ne vjerujem ovim recenzijama koje izlaze prije izlaska igre i tim nekim velikim stranim recenzentima nekon one blamaže s pokušajem namještanja ocjena. Iako ću odgledati sve recenzije koje ste dali samo iz znatiželje da čujem što su rekli o igri.

Opčenito ne igram igre prema recenzijama, a pogotovo nevjerujem sad ovima.

Jedini kome ću moći vjerovati je neki domači review, kao što su bug, gamereport ili gameplay jer za njih znaš da su "čisti".

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 10:32 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Već 14 ocjena na Metacriticu. Sve su pozitivne, najviša je od GameSpya - 100, a najniža je od Gamereactor Swedena - 80.

http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-3/critic-reviews

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nekako ne vjerujem ovim recenzijama koje izlaze prije izlaska igre i tim nekim velikim stranim recenzentima nekon one blamaže s pokušajem namještanja ocjena. Iako ću odgledati sve recenzije koje ste dali samo iz znatiželje da čujem što su rekli o igri.

Jedini kome ću moći vjerovati je neki domači review, kao što su bug, gamereport ili gameplay jer za njih znaš da su "čisti".

Kak znaš?

butcher nije čist majke mi{#}

jokaCRO ingame
16 godina
red_bull kaže...
Jack Sparrow kaže...

Kak znaš?

butcher nije čist majke mi{#}

Butcher nije recenuzirao ni bc2, pa mi se nekako čini da neče ni bf3. Baš iz razloga što bi igra vjerovatno dobila ocjenu 200 od 100{#}

15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
hitmanr kaže...

Igrica je fenomenalna barem ovo sto sam vidio na youtubeu. Ta dobra atmosfera i stil pucanja kao da je stvarno, koda gledam neke snimke iz iraka na vjestima...pre cool...{#}

"Igrica?"

ode se ne moze nista komentirat da neko ne uvali svoju filozofiju{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 10:55 (hitmanr).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

nece radit ono sa vpn korejskim a pise mi 24th relase date u 17h ne kuzim zakaj

0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...
Latz kaže...

Slažem se, moja logika je kriva. Pogoditi nekoga više puta zahtijeva opreznost, nema to nikakve veze dal je netko precizan ili ne. Isti stvar da li treba pogoditi dva puta ili deset puta. Glavno da si oprezan.
I inače 1hs vs 3hs je bio karikirani primjer. A nekad u HCu treba pogoditi čak i tri headshoota za kill, i to iz LMGa. Cigla alert!!! o.O

Na teamwork u HCu imam samo jedan komentar. Nek isključe restrikcije na recon klasu na 9/10 servera pa da vidimo na što će to izgledati.

BTW. bilo bi korisno da u ovakve rasprave ne uplićeš realnost, i ne miješaš realnost s težinom.

od zadnjeg je sve krenulo, pa to ne uplitat ne bi imalo smisla ...

Ti govoris da je teze kad trebas pogoditi vise puta u istu metu - je, ako to gledas izolirano - ono što ti ja govorim (ponovno) je da u HC nemaš za to vremena u većini slučajeva -- dogodilo mi se bezbroj puta da pogodim tipa, nije headshot na ogromnoj udaljenosti i ne mogu ga cekat da izađe iz zaklona jer se moram maknut da ne krepam ... u normalu imaš više situacija gdje si možeš priuštiti da duže pričekaš to je citava stvar ....

Imaš više prilika ...

Igrao sam i na serverima s isključenim capom pa nije bilo sve puno snajpova i opet, ako igras timski dovoljno da omogućiš jednom ili dvojici da se provuku snajperima na bok ... pa nek stoje i gađaju ...

Mene ne zanima K/D koliko pobjeda u partiji - znači objectivi...

16 godina
neaktivan
Latz kaže...
ZC_Someone kaže...

od zadnjeg je sve krenulo, pa to ne uplitat ne bi imalo smisla ...

Ti govoris da je teze kad trebas pogoditi vise puta u istu metu - je, ako to gledas izolirano - ono što ti ja govorim (ponovno) je da u HC nemaš za to vremena u većini slučajeva -- dogodilo mi se bezbroj puta da pogodim tipa, nije headshot na ogromnoj udaljenosti i ne mogu ga cekat da izađe iz zaklona jer se moram maknut da ne krepam ... u normalu imaš više situacija gdje si možeš priuštiti da duže pričekaš to je citava stvar ....

Imaš više prilika ...

Igrao sam i na serverima s isključenim capom pa nije bilo sve puno snajpova i opet, ako igras timski dovoljno da omogućiš jednom ili dvojici da se provuku snajperima na bok ... pa nek stoje i gađaju ...

Mene ne zanima K/D koliko pobjeda u partiji - znači objectivi...

a sprejanje sa mg-ovima? Zašto misliš da da je dice primarno razvio i balansirao normal mode? tako da nema overpowered oružja.

HC je samo jedan mod i po meni uopče nema veze s mozgom što se taj mod naziva hardcore.

a zašto kad god dođem na hc server imam bolji i k/d i score?

I ove izjave da je debilana ganjat k/d ratio me nekako nasmiju svaki put kad ih pročitam

Volio bih vidjet bar jedan screeshot di se igrači ne hvale upravo k/d-om, a ne 2:30 i 5000 bodova.

To da češ nešto posebno pomoći timu ako mu gubiš tickete ko mutav zaboravite, ne kažem da nije bitno branit ili pokrivat ali bez ubijanaja protivnika nećeš daleko dogurat i to svi mi znamo.

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 11:02 (red_bull).
16 godina
odjavljen

nema overpowered oruzja ali je bilo overpowered klase, medic je bio overpowerano govno... pogotovo kad ih je pol tima i jos svi u squadu. uzalud ti i bazuke, c4 i GL-ovi kad uvijek neki hrcak od nekud izgmize i dovoljno je da samo jednog digne.. za tren su djubrad na nogama

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Latz kaže...

I vraćam se na svoj odgovor Tončiju i na mišljenje koje se ne će promijeniti dok mi vlastito iskustvo govori da je tako.

BTW. "realnost" =/= težina i kad se govori o ovome jednostavno se nemaju što miješati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 11:20 (ZC_Someone).
16 godina
skank666 kaže...

nema overpowered oruzja ali je bilo overpowered klase, medic je bio overpowerano govno... pogotovo kad ih je pol tima i jos svi u squadu. uzalud ti i bazuke, c4 i GL-ovi kad uvijek neki hrcak od nekud izgmize i dovoljno je da samo jednog digne.. za tren su djubrad na nogama

A razlog tome je bio što je na bc2 na nekim mapama bilo premalo vozima, tenkova i helića ili ih uopče nije bilo, pa onda nije imalo smisla uzeti neku drugu klasu osim medica.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A razlog tome je bio što je na bc2 na nekim mapama bilo premalo vozima, tenkova i helića ili ih uopče nije bilo, pa onda nije imalo smisla uzeti neku drugu klasu osim medica.

Recimo Nelson Bay aka medic train paradise.

Makar moram priznati da je CG s pojačanim eksplozivom zano brzo riješiti takve situacije.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 11:16 (ZC_Someone).
16 godina
odjavljen

ne izvlaci se... {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice