Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
irumora kaže...

Ok može neka preporuka gdje u Hravtskoj  kupiti BF3 LE sa PWP-om i Back To Karkand jer je na kraju i na eNabavi ruski key a ne želim se petljati sa nekim karticama . jedino ako bi netko uzeo sa nekog shopa prek svoje kartice pa da mu uplatim na račun ali da ne prelazi nekih 300-350 kn i po mogučnosti da dobijem key do 26. da stignem preload-ati

Poštarina ti je 1$, boxovi su spremni za slanje (predpostavljam da šalju onda sutra), najvjerovatnije ti neće naplatit PDV ali i ako da uvjek ti je jeftinije nego u Hrvatskoj. S poštarnim te ispadne 270kn što stvarno nije puno. (to je s kutijom)

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-limited-edition/10353529.html

A enleskih keyeva imaš na D2D-u.

14 godina
neaktivan
lange kaže...

imas predbiljezbe u tisku. igrica za PC ti kosta 290kn a izlazi 28.10

Treba mi LE a na obični 

nick54312 kaže...
irumora kaže...

Ok može neka preporuka gdje u Hravtskoj  kupiti BF3 LE sa PWP-om i Back To Karkand jer je na kraju i na eNabavi ruski key a ne želim se petljati sa nekim karticama . jedino ako bi netko uzeo sa nekog shopa prek svoje kartice pa da mu uplatim na račun ali da ne prelazi nekih 300-350 kn i po mogučnosti da dobijem key do 26. da stignem preload-ati

Poštarina ti je 1$, boxovi su spremni za slanje (predpostavljam da šalju onda sutra), najvjerovatnije ti neće naplatit PDV ali i ako da uvjek ti je jeftinije nego u Hrvatskoj. S poštarnim te ispadne 270kn što stvarno nije puno. (to je s kutijom)

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-limited-edition/10353529.html

A enleskih keyeva imaš na D2D-u.

Već sam rekao da mi se neda zezati sad sa karticama već ako ima netko da to uplati sa foruma ko ima pay pal ili tako nešto

PS: Šta nema normalnih (Engleskih) LE keyeva  nigdje za kupiti u HR

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izgleda da šalju točno na datum izlaska.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam uzeo key na base hostu, koji je RUSKI.

Međutim, frend mi posuđuje DVD za instalaciju (on je narucio u kutijici) zato sto nemam flat.

Ako ja instaliram igru s njegovog dvd-a, a utipkam svoj key, oce li igra bit na RUS ili na ENG?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cheezl kaže...

Ja sam uzeo key na base hostu, koji je RUSKI.

Međutim, frend mi posuđuje DVD za instalaciju (on je narucio u kutijici) zato sto nemam flat.

Ako ja instaliram igru s njegovog dvd-a, a utipkam svoj key, oce li igra bit na RUS ili na ENG?

Kako Origin radi, tko bi ga znao; ali u svakom slučaju ćeš imati ENG file-ove kod sebe na disku, pa ćeš lakše prebaciti na iste. Nakon aktivacije ključa vjerojatno će biti RUS (a možda i skidati RUS file-ove - jer njih vjerojatno nećeš imati na tom disku). Također, bit će i Day One Patch pa računaj da će ti se i to skidati.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
Battlefield 3

Sutra mozemo igrat. Ima jedan nacin. Isprobao sam release check i kaze da mogu igrat 24-og u 17:00. Detalji ovdje: http://battlefieldo.com/forum/threads/how-to-unlock-battlefield-3-on-the-24th.1107/page-2 Znaci koristiti flyvpn.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

bit će zanimljivo kad zbog nestrpljivosti i zabeb..cije krenu bananja igrača.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Njihovih par dana moze znaciti i sutra, tako da je to relativno.

A ako i posalji sutra, ne vjerujem da ce do petka stici na adresu.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nebi me cudilo EA je to. Ako mogu da ti izbrisu nalog ako se ne ulogujes 2 godine mogu i da te banuju jer si poceo da igras igru koju si platio dan ranije XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dex3108 kaže...

Nebi me cudilo EA je to. Ako mogu da ti izbrisu nalog ako se ne ulogujes 2 godine mogu i da te banuju jer si poceo da igras igru koju si platio dan ranije XD

Pogledaj bio je lik na chatu i pitao. Pogledaj sta mu je odgovorio:

isaac: Ok with my VPN it says on the Battlefield release date check that I can play on the 24th at 4pm GMT
isaac: Is that okay?
Aaron W.: Battlefield 3 will launch on the 25th at 12:01 Korean Standard Time.
isaac: So I am allowed to play it then using my VPN?
Aaron W.: The game will only be accessible after that time.
isaac: I can play it at that time using my korean vpn?
Aaron W.: Yes, that is correct.
isaac: Even though I live in England
isaac: Thanks for the confirmation
Aaron W.: Not a problem, Isaac, is there anything else I can do for you today?
isaac: That is all thanks for the confirmation
Aaron W.: Thank you for contacting EA Support, have a great day, Isaac!

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo, mozda je vec netko ovo postao u ovoj temi a i vjerujem da su ovo neki vidjeli:

od ovog sam covjeka vec vidio slicne i kvalitetne uratke... uzivajte ;)

Ko da me briga za potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Odgledao sam ova 3 videa što je netko bio postao prije dvije stranice.

Stvari koje sam primjetio da su ostavili iste i za koje mislim da su potpuna glupost.

S tenkom tip pogodi humvee i dobije vehicle disabled. VEHICLE DISABLE!. To je nešto najgluplja stvar koju su napravili, ajde kužim da se to dogodi kad sa strojnicom gađaš auto pa ga onesposobiš ili kad tenk gađaš s rpg-om, ili heli/avion s onim minigunom, ali kad s hebenim tenkom pogodiš auto i on ne eksplodira nego ga moraš još jednom pogoditi. Ista stvar je bila i kad je lik pogodio heli s tenkom, heli nije ekspodirao nego ga je samo disejblo....fuj-fuj

Rusi i dalje govore američki s ruskim naglaskom, ponekad uleti neka ruska riječ, ali to je samo kao dodatak nakraju. Samo se nadam da ćemo to moći promijeniti u optionsu.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Latz kaže...

Slažem se, moja logika je kriva. Pogoditi nekoga više puta zahtijeva opreznost, nema to nikakve veze dal je netko precizan ili ne. Isti stvar da li treba pogoditi dva puta ili deset puta. Glavno da si oprezan.
I inače 1hs vs 3hs je bio karikirani primjer. A nekad u HCu treba pogoditi čak i tri headshoota za kill, i to iz LMGa. Cigla alert!!! o.O

Na teamwork u HCu imam samo jedan komentar. Nek isključe restrikcije na recon klasu na 9/10 servera pa da vidimo na što će to izgledati.

BTW. bilo bi korisno da u ovakve rasprave ne uplićeš realnost, i ne miješaš realnost s težinom.

Tonči kaže...

Budući da nije ispunjen jedan ključni uvjet ne da mi se više pisati biblije pa ću samo zaključiti da HC nagrađuje koncentrirane a normal one malo vičnije napucavanju. S tim da je moje mišljenje još uvijek da ovo drugo odnosi prevagu kad je u pitanju težina.

Jack Sparrow kaže...

Ista stvar u beti. U tenku sam i ide neki frajer u onom buggy-ju prema meni. Ja ga pogodim i dobijem disable. Frajer nakon toga svejedno uspije doći do mene i aktivirati C4 koji je naljepio na auto. Jako glupo.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 21:38 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znači i enabava ima ruski key,a ja mislio tražit povrat novca sa base hosta i naručit LE iz enabave za 300 kn.

Sva sreća da nisam jer bi popušio 100kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo upravo sam pitao u vezi kombinacije Ruskih keyeva i boxed izdanja.

Znaci ako ste narucili Ruski LE key, npr sa Base Hosta, i ako imate frenda koji kupuje boxed izdanje LE (na engleskom), instalirate sa njegovog cd-a i utipkate svoj key igra će biti na engleskom!

Evo sa chata:

Chandan: Hi, my name is Chandan. How may I help you?
2355048497: Hello, i have purchased the Limited edition BF3 key, but recently found out that it is russian. But my friend pre-ordered the boxed version (english). If i install the game from his DVD, and type my CD KEY code, will it be russian or english?
Chandan: You are great.
Chandan: You have found the solution by your self.
2355048497: Really? Wow, thanks
2355048497: So, it will be english?
Chandan: Yes it will be.
2355048497: O, and another thing
Chandan: Okay.
2355048497: Any idea how big the release patch is going to be?
Chandan: In this case I apologise for the inconvinence that we are not aware of that.
2355048497: No problem, thanks anyway!!
2355048497: That will be all, thanks a lot!! :D
2355048497: Bye!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:09 (Cheezl).
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Mislim da te zahebavaju :)

16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Cheezl kaže...

Mislim da te zahebavaju :)

A i meni se cini, al sumnjam da to uopce smiju {#}

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Odgledao sam ova 3 videa što je netko bio postao prije dvije stranice.

Stvari koje sam primjetio da su ostavili iste i za koje mislim da su potpuna glupost.

S tenkom tip pogodi humvee i dobije vehicle disabled. VEHICLE DISABLE!. To je nešto najgluplja stvar koju su napravili, ajde kužim da se to dogodi kad

To mi je najdraža stvar bila u bc2, pogodiš vozilo i onda ide salto.Ovo šta kažeš im je veliki minus.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:29 (dery).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo prodaje covjek key-ove za igre...ima keyova kao i e nabava i basehost...BF3 key (ne LE) je 49km tj. 24.5e uplacuje se na njegov racun i po uplati odma salje key 

evo link od covjeka http://www.pik.ba/profil/MGrubor/ iz Drvara je covjek. 100% siguran,brz mozete kupiti engleske ili ruske keyeve zavisno od vaseg izbora ;)

evo slika od broja racuna

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:51 (loud killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Evo prodaje covjek key-ove za igre...ima keyova kao i e nabava i basehost...BF3 key (ne LE) je 49km tj. 24.5e uplacuje se na njegov racun i po uplati odma salje key 

evo link od covjeka http://www.pik.ba/profil/MGrubor/ iz Drvara je covjek. 100% siguran,brz mozete kupiti engleske ili ruske keyeve zavisno od vaseg izbora ;)

ak je isto ko sa base hosta onda radije nebi jer je key vjerojatno ruski..tako da ne hvala

Danijel Crkvenac
14 godina
protjeran
Gamer15 kaže...
loud killer kaže...

ak je isto ko sa base hosta onda radije nebi jer je key vjerojatno ruski..tako da ne hvala

Ne,ne ovi key-ovi sto on prodaje za BF 3 su svi engleski fino pise u deskripciji artikla ;) samo od nekih igara se moze kupiti ruski :)

EDIT: Ukratko svi keyevi od ovog covjeka su engleski :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:56 (loud killer).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

IGN recenzija u 12:01am Pacific Time. To bi trebalo biti sutra ujutro ako se ne varam i recenzirali su PC verziju.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

A jeste se uspandrcali kru vam vas,cekajte fino do 28 dok izadje igra kod nas i igrajte nego sad da se hebete sa ovim glupostima da igrate 2-3 prije pa da vaas poslije banuju misle da ste citer i to :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
AA-d00d kaže...

Da šalju sutra onda bi i rekli tomorrow, za par dana bi rekli couple of days, a ovo je baš za nekoliko dana =/

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
protjeran
aufhenger kaže...

Neki tip iz Estonije postao pol sata SP-a s XB-a u HD-u ...

Ovaj AI je toliko los da boze sacuvaj. Ovi moji suborci nikoga da ubiju moras ih sve ti potamaniti, pogledajte video oko 14 min pa ce vam biti jasno na sta mislim.

14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Kule_zg kaže...

Da šalju sutra onda bi i rekli tomorrow, za par dana bi rekli couple of days, a ovo je baš za nekoliko dana =/

A možda šalju sve te dane (od sutra na dalje), kako imaju puno naruđbi i ne znaju da li će stići sve poslati sutra ne mogu nam reći kad će točno poslat pa kažu unutar par dana?!

17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

A možda šalju sve te dane (od sutra na dalje), kako imaju puno naruđbi i ne znaju da li će stići sve poslati sutra ne mogu nam reći kad će točno poslat pa kažu unutar par dana?!

Sigurno nemaju toliko narudžbi da ne mogu napuniti par kombija lol

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

jedno pitanje,

kada se kupi preko origin (paypal), kada se dobije mail sa product key za preload (par minuta,h, ili tocan dan?)

hvala!

Pozdrav,Calinjos
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Calinjos kaže...

jedno pitanje,

kada se kupi preko origin (paypal), kada se dobije mail sa product key za preload (par minuta,h, ili tocan dan?)

hvala!

Ne dobiješ key,već ti je sve na originu,samo skidaš.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan

Hmmm, kupio sam prije 15 min,

dobio na mail potvrdu od paypal, u origin je "download now" neaktivan, na summary je product key XXXX?

cudno...

?

Pozdrav,Calinjos
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice