ma jedan američki proxy kupit za tih par dana i 28-og se samo prebacit... ako je tolika kriza...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igrica je fenomenalna barem ovo sto sam vidio na youtubeu. Ta dobra atmosfera i stil pucanja kao da je stvarno, koda gledam neke snimke iz iraka na vjestima...pre cool...
Igrica je fenomenalna barem ovo sto sam vidio na youtubeu. Ta dobra atmosfera i stil pucanja kao da je stvarno, koda gledam neke snimke iz iraka na vjestima...pre cool...
Izgleda da su privukli ciljanu dobnu skupinu od 12-15 sa cod-a na bf.
Za operiranje po zgradama.
Demize kaže da at4 (M136AT4) neće biti u multiplayeru. (Singleplayer only)
ja sam jako tužan...
Koji će ti to k**** kad imaš Stinger s lock-on.
da skineš heli sa at4 treba barem nekakav skill a ovaj stinger gdje treba 0% skilla samo ga gledas i opališ raketu. (brzo dosadi).
jel mozda poznato da će BTK izaći ove godine? Jer sam sad procitao da bude (later this year)
da i kaj sad.nevidim sta je lose u tome.ionako je sigurno da vecina gaming populacije mlađa od 17-18god.ako mislis za ovu djecu iz modern warfare koja neznaju igrat timski,njima ce ionak igra dosadit i bit preteška pa ju nebudu igrali bez brige
Ok Gospodin Osjetljivi.
Ako ste kupili Russian verziju kod nekog drugog, a niste upoznati sa novostima:
Najvjerojatnije će se morati skidati engleski "language pack" od oko 1.2GB, smjestiti ga u određenu mapu i tada izvesti fix na registriju ručno ili patchem.
Ako ste kupili Russian verziju kod nekog drugog, a niste upoznati sa novostima:
Najvjerojantije će se morati skidati engleski "language pack" od oko 1.2GB, smjestiti ga u određenu mapu i tada izvesti fix na registriju ručno ili patchem.
wow!bas i nece onda tak mali patch biti kako su tvrdili prije.
lol sad je patch prevelik hehe!1.2gb lol pa to je dolje u roku keks, jedino ako vas muči promet.
da i kaj sad.nevidim sta je lose u tome.
Ako ne vidiš, i sam si blizu te dobne skupine.
Srećom, da se isfiltrirati ekipa s kojom igraš i server(i).
Off smo, dosta.
da i kaj sad.nevidim sta je lose u tome.ionako je sigurno da vecina gaming populacije mlađa od 17-18god.ako mislis za ovu djecu iz modern warfare koja neznaju igrat timski,njima ce ionak igra dosadit i bit preteška pa ju nebudu igrali bez brige
Ok Gospodin Osjetljivi.
Samo malo vi kazete da je BF 3 Igrica?Naucite sta je razlike izmedu igre i igrice pa onda dodite nesto pametovati.Ajde ako nista fino sam se nasmijao BF3 igrica ahahahhahaah
da će im bit teška nevjerujem,a ni dosadna
teže je igrat sam(cod) nego timski
to je igretina!
Igrica,igra,igretina....whatever.
bila igrica,igra ili nesto trece ja je nestrpljivo cekam
Off smo, dosta.
Da ali nekužim kakve veze ima koliko neko ima godina sa igrom koja igra.Ma da.Po tvojem bi BF samo smjeli igrat igrači iznad 20+ godina.
inace jedan od najboljih timskih bf igraca s kojim sam ikad igrao ima manje od 16godina,pa ne vidim u cemu je toliki deal.
Da ali nekužim kakve veze ima koliko neko ima godina sa igrom koja igra.Ma da.Po tvojem bi BF samo smjeli igrat igrači iznad 20+ godina.
inace jedan od najboljih timskih bf igraca s kojim sam ikad igrao ima manje od 16godina,pa ne vidim u cemu je toliki deal.
Ne brini, kad je imao 15 podcjenjivao je 12godišnjake, sad sa 18 podcjenjuje 15godišnjake. Kompleksi kompleksi..
Off smo, dosta.
Ne stavljaj mi riječi u usta.
Stvar je u tome da su klinci od 15 godina redom klinci od 15 godina i ponašaju se tako, kako bacanjem rage-ova, vajnanjem, kukanjem, 'yo mamma so fat,fagot', generalnim pravljenjem piz*arija.Nemogu zamisliti kako je još na TS-u..
Ne ulazim u skill, dapače, najčešće su i bolji igrači (možda zbog toga što provode toliko vremena igrajuči).
Point is, osobno preferiram igrati sa ljudima svojih ili starijima jer se (najčešće, uvijek ima svugdje iznimaka) normalno ponašaju i
zafrkancija i podbadanja su na jednoj sasvim drugoj razini.
Ne brini, kad je imao 15 podcjenjivao je 12godišnjake, sad sa 18 podcjenjuje 15godišnjake. Kompleksi kompleksi..
Ova pretpostavka govori sve o tebi.
18? da..
Vidim da ovo ide u , moja isprika.
Point is, osobno preferiram igrati sa ljudima svojih ili starijima jer se (najčešće, uvijek ima svugdje iznimaka) normalno ponašaju i
zafrkancija i podbadanja su na jednoj sasvim drugoj razini.
Ne voliš klince, ali voliš biti klinac u društvu. Ili smatraš da sa svojih 18, 19 godina si nešto više od klinca? Žalim te ovakvog.
EDIT:
Ova pretpostavka govori sve o tebi.
18? da..
Ne, ta pretpostavka govori o mojem pozicioniranju tebe na tabelu zrelosti prosuđujući to po tvojim bezazlenim postovima.
klinci idemo u offtopic
Ispričavam se za offtopic. No nije li ovo chat tema? Takvom se čini zadnjih xy stranica :D
Filozofirate a igra još nije ni službeno izašla!
Molim vratite se konstruktivnoj raspravi (ako je to ikako moguće.)
Evo ga,prvi post u bf temi haha:D
Evo ga,prvi post u bf temi haha:D
da evo ja cu zapocet jednim pitanjem,di da kupim battlefield 3 LE? haha sam sebi se smijem