Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma jedan američki proxy kupit za tih par dana i 28-og se samo prebacit... ako je tolika kriza...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igrica je fenomenalna barem ovo sto sam vidio na youtubeu. Ta dobra atmosfera i stil pucanja kao da je stvarno, koda gledam neke snimke iz iraka na vjestima...pre cool...{#}

0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
hitmanr kaže...

Igrica je fenomenalna barem ovo sto sam vidio na youtubeu. Ta dobra atmosfera i stil pucanja kao da je stvarno, koda gledam neke snimke iz iraka na vjestima...pre cool...{#}

Izgleda da su privukli ciljanu dobnu skupinu od 12-15 sa cod-a na bf.

Bring out your dead!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Demize kaže da at4 (M136AT4) neće biti u multiplayeru. (Singleplayer only)

ja sam jako tužan... {#}

Twitter

Battlelog: wip3out_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

"Igrica?"

16 godina
diy_jova kaže...

ja sam jako tužan... {#}

Twitter

Koji će ti to k**** kad imaš Stinger s lock-on.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za operiranje po zgradama.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
diy_jova kaže...

ja sam jako tužan... {#}

Twitter

Koji će ti to k**** kad imaš Stinger s lock-on.

da skineš heli sa at4 treba barem nekakav skill a ovaj stinger gdje treba 0% skilla samo ga gledas i opališ raketu. (brzo dosadi).

Battlelog: wip3out_HR
15 godina
Battlefield 3

jel mozda poznato da će BTK izaći ove godine? Jer sam sad procitao da bude (later this year)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

da i kaj sad.nevidim sta je lose u tome.ionako je sigurno da vecina gaming populacije mlađa od 17-18god.ako mislis za ovu djecu iz modern warfare koja neznaju igrat timski,njima ce ionak igra dosadit i bit preteška pa ju nebudu igrali bez brige{#}

Ok Gospodin Osjetljivi.

BF3 ingame:FlasHard 3 BF:BC2 ingame:Flash3 Xfire:bobbyz666
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ste kupili Russian verziju kod nekog drugog, a niste upoznati sa novostima:
Najvjerojatnije će se morati skidati engleski "language pack" od oko 1.2GB, smjestiti ga u određenu mapu i tada izvesti fix na registriju ručno ili patchem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 16:30 (studentvz).
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
BlackEagle kaže...
Oce bit u bf 3 igre s botovima kao u bf 2

nece, nazalost...

jeli sigurno da ce biti prva misija u Sarajevu?

ovo je daleko od Sarajeva

15 godina
neaktivan
studentvz kaže...

Ako ste kupili Russian verziju kod nekog drugog, a niste upoznati sa novostima:
Najvjerojantije će se morati skidati engleski "language pack" od oko 1.2GB, smjestiti ga u određenu mapu i tada izvesti fix na registriju ručno ili patchem.

wow!bas i nece onda tak mali patch biti kako su tvrdili prije.{#}

17 godina
Battlefield 3

lol sad je patch prevelik hehe!1.2gb lol pa to je dolje u roku keks, jedino ako vas muči promet.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
forzzuk kaže...

da i kaj sad.nevidim sta je lose u tome.

Ako ne vidiš, i sam si blizu te dobne skupine.

Srećom, da se isfiltrirati ekipa s kojom igraš i server(i).

Off smo, dosta.

Bring out your dead!
15 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
forzzuk kaže...

da i kaj sad.nevidim sta je lose u tome.ionako je sigurno da vecina gaming populacije mlađa od 17-18god.ako mislis za ovu djecu iz modern warfare koja neznaju igrat timski,njima ce ionak igra dosadit i bit preteška pa ju nebudu igrali bez brige{#}

Ok Gospodin Osjetljivi.

Samo malo vi kazete da je BF 3 Igrica?Naucite sta je razlike izmedu igre i igrice pa onda dodite nesto pametovati.Ajde ako nista fino sam se nasmijao BF3 igrica ahahahhahaah

LoL-scarface797(EU)
17 godina
odjavljen
BobbyZ kaže...

da će im bit teška nevjerujem,a ni dosadna

teže je igrat sam(cod) nego timski

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
hitmanr kaže...

"Igrica?"

to je igretina! {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igrica,igra,igretina....whatever. {#}

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bila igrica,igra ili nesto trece ja je nestrpljivo cekam{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Off smo, dosta.

Da ali nekužim kakve veze ima koliko neko ima godina sa igrom koja igra.Ma da.Po tvojem bi BF samo smjeli igrat igrači iznad 20+ godina.{#}

inace jedan od najboljih timskih bf igraca s kojim sam ikad  igrao ima manje od 16godina,pa ne vidim u cemu je toliki deal.

16 godina
BobbyZ kaže...

Da ali nekužim kakve veze ima koliko neko ima godina sa igrom koja igra.Ma da.Po tvojem bi BF samo smjeli igrat igrači iznad 20+ godina.{#}

inace jedan od najboljih timskih bf igraca s kojim sam ikad  igrao ima manje od 16godina,pa ne vidim u cemu je toliki deal.

Ne brini, kad je imao 15 podcjenjivao je 12godišnjake, sad sa 18 podcjenjuje 15godišnjake. Kompleksi kompleksi..

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

Off smo, dosta.

Ne stavljaj mi riječi u usta.

Stvar je u tome da su klinci od 15 godina redom klinci od 15 godina i ponašaju se tako, kako bacanjem rage-ova, vajnanjem, kukanjem, 'yo mamma so fat,fagot', generalnim pravljenjem piz*arija.Nemogu zamisliti kako je još na TS-u..

Ne ulazim u skill, dapače, najčešće su i bolji igrači (možda zbog toga što provode toliko vremena igrajuči).

Point is, osobno preferiram igrati sa ljudima svojih ili starijima jer se (najčešće, uvijek ima svugdje iznimaka) normalno ponašaju i

zafrkancija i podbadanja su na jednoj sasvim drugoj razini.

Bring out your dead!
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ne brini, kad je imao 15 podcjenjivao je 12godišnjake, sad sa 18 podcjenjuje 15godišnjake. Kompleksi kompleksi..

Ova pretpostavka govori sve o tebi.

18? da..

Vidim da ovo ide u {#} , moja isprika.

Bring out your dead!
16 godina
forzzuk kaže...

Point is, osobno preferiram igrati sa ljudima svojih ili starijima jer se (najčešće, uvijek ima svugdje iznimaka) normalno ponašaju i

zafrkancija i podbadanja su na jednoj sasvim drugoj razini.

Ne voliš klince, ali voliš biti klinac u društvu.  Ili smatraš da sa svojih 18, 19 godina si nešto više od klinca?  Žalim te ovakvog.

EDIT:

forzzuk kaže...

Ova pretpostavka govori sve o tebi.

18? da..

Ne, ta pretpostavka govori o mojem pozicioniranju tebe na tabelu zrelosti prosuđujući to po tvojim bezazlenim postovima.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 17:03 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

klinci idemo u offtopic {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ispričavam se za offtopic. No nije li ovo chat tema? Takvom se čini zadnjih xy stranica :D

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Filozofirate a igra još nije ni službeno izašla!

Molim vratite se konstruktivnoj raspravi (ako je to ikako moguće.)

World Championships: 7, GP started: 285, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501

14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ga,prvi post u bf temi haha:D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Evo ga,prvi post u bf temi haha:D

da evo ja cu zapocet jednim pitanjem,di da kupim battlefield 3 LE?{#}  haha sam sebi se smijem

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice