Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

colt 1911?nema ga u beti?

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
nick54312 kaže...
xyan kaže...

da prostite drek vam znaci statistika, kad malo od vas istinski rusha, a da ne govorim da valjda nitko nije cuo za medice i tako. ja puno puta imam negativni K/D ratio, upravo zato ejr sam medic - al zato zbog mene nemaju drugi

Looš si pa se izvlačiš a? šala

zašto onda ne izbace statistiku kad vam ništa ne znači

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
xyan kaže...

da prostite drek vam znaci statistika, kad malo od vas istinski rusha, a da ne govorim da valjda nitko nije cuo za medice i tako. ja puno puta imam negativni K/D ratio, upravo zato ejr sam medic - al zato zbog mene nemaju drugi

steta kaj ovaj defibrilator ne ubija, bar nisam u beti nikog ubio, al sam vidio da si u bc2 mogao. e da se sad moze, pa bil bi glavni. ja samo s tim trcim okolo i rokam svoju ekipu na podu {#}{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koliko je pointsa za revive?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Koliko je pointsa za revive?

ko i za kill 100, a ako skvada revivas, onda 110.

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
nick54312 kaže...
xyan kaže...

steta kaj ovaj defibrilator ne ubija, bar nisam u beti nikog ubio, al sam vidio da si u bc2 mogao. e da se sad moze, pa bil bi glavni. ja samo s tim trcim okolo i rokam svoju ekipu na podu {#}{#}

Meni reko frend da možeš, nisam probavao :)

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

uhhh popravio sam svoj problem sa fpsom uzeo usisivac i otvorio laptop pa naposa :D 

sad radi super ocemo bacit koju? dodajte me : angelvsinferno

Waiting for the end to come Wishing I had strenght to stand
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...
nick54312 kaže...
xyan kaže...

i dobiš nekih jadnih 10-20 bodova šta bacakaš heatlh i oružje i oživljavaš šta sigurno dosadi nakon par sati

dok drugi ubijaju,dobivaju 100+ bodove,raste im rank i otključavaju te se hvale sa k/d ratiom

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ti nemas pojma o cemu pricas, odi zuri u sunce ili igraj cod....

kreni od toga da naucis baciti ammo/medic box gdje treba pa ces vidjeti kako ces dobivati ''samo'' 10 bodova...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:37 (rebelsy).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta je onaj mali robot ili ona letjelica sta zna nekad biti na mapi??taj robot me do sad ubio par puta o0

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

dodite na diabolic beta hr 9 super je ping 30

Waiting for the end to come Wishing I had strenght to stand
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

ti nemas pojma o cemu pricas, odi zuri u sunce ili igraj cod....

kreni od toga da naucis baciti ammo/medic box gdje treba pa ces vidjeti kako ces dobivati ''samo'' 10 bodova...

ne,ja sam u beti bio timski igrač,uvijek sam bacao medic ali slaba korist od tih 20 bodova

medic mi je bio na tipki M,slučajno resetirao i sad više neznam gdje je

nisam znao da ekipa koristi masovno mobile respawn

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odustao sam od bete nakon što sam išao nožem zaklati lika s leđa.

Znači dođem ja ljepo njemu s leđa i počnem ga klat znači 6 puta sam ga pobrao nožem,

potrošio sam 2 šaržera s pištoljem, skoro 1 s puškom i ne pada on...

Onda više od jada i od muke nisam više znao šta ću...

Pa sam uzeo rpg i roknem ga i na kraju pošto sam sam bio preblizu napravio sam suicide...

BF 3 beta {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

1 0 hvala 0
15 godina
Mr.greenx kaže...

Znači dođem ja ljepo njemu s leđa i počnem ga klat znači 6 puta sam ga pobrao nožem,

Pa sam uzeo rpg i roknem ga i na kraju pošto sam sam bio preblizu napravio sam suicide...

BF 3 beta {#}

mozda si gadjao drvo? iza kojeg se on skrivao {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Max, nemoj postati Sinatra 2, nema razloga.

Igra je specifična, svatko ima svoj stil i u krajnjoj liniji-puno pravo igrati kako god želi svoj pošteno plačen primjerak.

Van toga, svi znamo da je timski orjentirana i u tome briljira kad je ljudski faktor na razini.

Nadam se dobrom rokanju s vama manijacima kad srede par stvari i igra izađe kako treba.

Ako mi bude i u pol dobro kao na BFBC2 BOL-u, me gusta {#}

Bring out your dead!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

BF 3 beta {#}

Tako sam ja danas nekom tipu dosao s leda i ispucao u njega par metaka i nema nikakvog hitboxa pa sam pomislio da je moj. Trenutak poslije ja vidim da je neprijatelj i u njega ispucam 2 spremnika iz AK-47 i nista. Na kraju dode neki tip i propuca me dok sam ja ganjao neunistivo dubre.

BBC2 nick: reader562
15 godina
mitchell kaže...
Mr.greenx kaže...

BF 3 beta {#}

Tako sam ja danas nekom tipu dosao s leda i ispucao u njega par metaka i nema nikakvog hitboxa pa sam pomislio da je moj. Trenutak poslije ja vidim da je neprijatelj i u njega ispucam 2 spremnika iz AK-47 i nista. Na kraju dode neki tip i propuca me dok sam ja ganjao neunistivo dubre.

ja sam doso liku iznad glave, uzeo gun opalio par metaka jedno 4-6 u glavu frajer krepa napravi salto i pise headshot {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim, dakle postojim

16 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mitchell kaže...
Mr.greenx kaže...

Jao... da sam bar snimio tu glupost...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

ja sam doso liku iznad glave, uzeo gun opalio par metaka jedno 4-6 u glavu frajer krepa napravi salto i pise headshot {#}

Lag brijem, jer hitbox mi se čini odličan ovdje, pogotovo u usporedbi sa onim u BC2...

14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Ja sam jučer lika ubio s m4 i odleti on jedno 20 m, igra je čisti bug!

15 godina
Minoza kaže...

Lag brijem, jer hitbox mi se čini odličan ovdje, pogotovo u usporedbi sa onim u BC2...

nadam se da će biti takav i kad PB bude na serverima

*fingers crossed*

0_o
17 godina
odjavljen
Kewin kaže...
mitchell kaže...
Mr.greenx kaže...

BF 3 beta {#}

ma ja sam isto po jednome rokao i ništa,on izvadi pištoljčić i normalno rokne mene

a jednog šta sam kefnuo letio je kilometar,kao u hitmanu LOL

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
Battlefield 3

Odma čim netko kaže da nevalja BF3 odma ga svi napdaju i ono poznato "Idi igrat CoD" - "Ovo nije tema za tebe" itd.. Čovjek daje svoje mišljenje a vi ga odma napadate, Istina je da je igra puna al puna BUG-ova i ako nastave ovako, ne srede glticheve/bugove do izlaska izgubit če mnoge igrače a MW3 če ih doslovno dotuč.
DICE se prvo nešto kurčio a vidi što sad? Svi nezadovoljni, pogledajte malo EA Forum svi se žale na nešto, puno toga su obečali a malo toga izvršili, ostalo je 3 tjedna do izlaska VELIKOG BF3 a vidi? igra ima preko 70% BUGova i vi stvarno vjerujete u to da če DICE u tako kratko vrijeme to sve ispravit? ne neče! bit če nedovršena igra koju če kasnije nadopunjavat patchevima, al ne vjerujem ni da če to pomoć.

Btw. Večina vas je tu ismijavala konzolu, kako je loše itd..a pola vas igra na low-u s 20 fpsa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 21:31 (XVII Mini).
Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

i sad ce mocu uzivati samo igraci koji imaju pc od 5000 kn  pa nadalje,,,,, 

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
XVII Mini kaže...

Odma čim netko kaže da nevalja BF3 odma ga svi napdaju i ono poznato "Idi igrat CoD" - "Ovo nije tema za tebe" itd.. Čovjek daje svoje mišljenje a vi ga odma napadate, Istina je da je igra puna al puna BUG-ova i ako nastave ovako, ne srede glticheve/bugove do izlaska izgubit če mnoge igrače a MW3 če ih doslovno dotuč.
DICE se prvo nešto kurčio a vidi što sad? Svi nezadovoljni, pogledajte malo EA Forum svi se žale na nešto, puno toga su obečali a malo toga izvršili, ostalo je 3 tjedna do izlaska VELIKOG BF3 a vidi? igra ima preko 70% BUGova i vi stvarno vjerujete u to da če DICE u tako kratko vrijeme to sve ispravit? ne neče! bit če nedovršena igra koju če kasnije nadopunjavat patchevima, al ne vjerujem ni da če to pomoć.

j3b**e skidat će se update/patch dulje od same igre

instaliram bc2 i onda još treba 3 sata da skine update

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

i sad ce mocu uzivati samo igraci koji imaju pc od 5000 kn  pa nadalje,,,,, 

Imaš prav, bolje bi bilo da su nam dali još jedan port koji voli jednu jezgru i ima muljave teksture. Fala ku*cu više da neka igra pošteno koristi quadove, ne vidim u čem je problem, i jefitniji PC može pogonit igru na Low sasvim ugodno. Dovoljna je neka jača grafa iz 4xxx serije (ili NV ekvivalent) i neki quad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 21:37 (Minoza).
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

j3b**e skidat će se update/patch dulje od same igre

instaliram bc2 i onda još treba 3 sata da skine update

mozda zato sto je taj patch ukljucivao dlc vietnam?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
14 godina
Battlefield 3

Kad smo vec kod ˝odlicnog˝ hitboxa...

Evo jednog filmica s moje strane...

I got 99 problems!!! ;)

Zanimljivo da on mene moze ubit bez pardona. Kolko sam skuzio,prvi put je igrao jer mu je score 4/6 bio ili je faking bot.

Stojim pokraj njega i ne puca,jer me ne kuzi ili neznam sta.

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice