colt 1911?nema ga u beti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://mp1st.com/2011/10/02/leaked-weapon-list-for-battlefield-3-back-to-karkand-dlc/
Ako je ova lista nije fake,nije loše za dlc.
da prostite drek vam znaci statistika, kad malo od vas istinski rusha, a da ne govorim da valjda nitko nije cuo za medice i tako. ja puno puta imam negativni K/D ratio, upravo zato ejr sam medic - al zato zbog mene nemaju drugi
Looš si pa se izvlačiš a? šala
zašto onda ne izbace statistiku kad vam ništa ne znači
da prostite drek vam znaci statistika, kad malo od vas istinski rusha, a da ne govorim da valjda nitko nije cuo za medice i tako. ja puno puta imam negativni K/D ratio, upravo zato ejr sam medic - al zato zbog mene nemaju drugi
steta kaj ovaj defibrilator ne ubija, bar nisam u beti nikog ubio, al sam vidio da si u bc2 mogao. e da se sad moze, pa bil bi glavni. ja samo s tim trcim okolo i rokam svoju ekipu na podu
Koliko je pointsa za revive?
Koliko je pointsa za revive?
ko i za kill 100, a ako skvada revivas, onda 110.
steta kaj ovaj defibrilator ne ubija, bar nisam u beti nikog ubio, al sam vidio da si u bc2 mogao. e da se sad moze, pa bil bi glavni. ja samo s tim trcim okolo i rokam svoju ekipu na podu
Meni reko frend da možeš, nisam probavao :)
uhhh popravio sam svoj problem sa fpsom uzeo usisivac i otvorio laptop pa naposa :D
sad radi super ocemo bacit koju? dodajte me : angelvsinferno
i dobiš nekih jadnih 10-20 bodova šta bacakaš heatlh i oružje i oživljavaš šta sigurno dosadi nakon par sati
dok drugi ubijaju,dobivaju 100+ bodove,raste im rank i otključavaju te se hvale sa k/d ratiom
ti nemas pojma o cemu pricas, odi zuri u sunce ili igraj cod....
kreni od toga da naucis baciti ammo/medic box gdje treba pa ces vidjeti kako ces dobivati ''samo'' 10 bodova...
sta je onaj mali robot ili ona letjelica sta zna nekad biti na mapi??taj robot me do sad ubio par puta o0
dodite na diabolic beta hr 9 super je ping 30
ti nemas pojma o cemu pricas, odi zuri u sunce ili igraj cod....
kreni od toga da naucis baciti ammo/medic box gdje treba pa ces vidjeti kako ces dobivati ''samo'' 10 bodova...
ne,ja sam u beti bio timski igrač,uvijek sam bacao medic ali slaba korist od tih 20 bodova
medic mi je bio na tipki M,slučajno resetirao i sad više neznam gdje je
nisam znao da ekipa koristi masovno mobile respawn
Odustao sam od bete nakon što sam išao nožem zaklati lika s leđa.
Znači dođem ja ljepo njemu s leđa i počnem ga klat znači 6 puta sam ga pobrao nožem,
potrošio sam 2 šaržera s pištoljem, skoro 1 s puškom i ne pada on...
Onda više od jada i od muke nisam više znao šta ću...
Pa sam uzeo rpg i roknem ga i na kraju pošto sam sam bio preblizu napravio sam suicide...
BF 3 beta
Znači dođem ja ljepo njemu s leđa i počnem ga klat znači 6 puta sam ga pobrao nožem,
Pa sam uzeo rpg i roknem ga i na kraju pošto sam sam bio preblizu napravio sam suicide...
BF 3 beta
mozda si gadjao drvo? iza kojeg se on skrivao
Max, nemoj postati Sinatra 2, nema razloga.
Igra je specifična, svatko ima svoj stil i u krajnjoj liniji-puno pravo igrati kako god želi svoj pošteno plačen primjerak.
Van toga, svi znamo da je timski orjentirana i u tome briljira kad je ljudski faktor na razini.
Nadam se dobrom rokanju s vama manijacima kad srede par stvari i igra izađe kako treba.
Ako mi bude i u pol dobro kao na BFBC2 BOL-u, me gusta
BF 3 beta
Tako sam ja danas nekom tipu dosao s leda i ispucao u njega par metaka i nema nikakvog hitboxa pa sam pomislio da je moj. Trenutak poslije ja vidim da je neprijatelj i u njega ispucam 2 spremnika iz AK-47 i nista. Na kraju dode neki tip i propuca me dok sam ja ganjao neunistivo dubre.
BF 3 beta
Tako sam ja danas nekom tipu dosao s leda i ispucao u njega par metaka i nema nikakvog hitboxa pa sam pomislio da je moj. Trenutak poslije ja vidim da je neprijatelj i u njega ispucam 2 spremnika iz AK-47 i nista. Na kraju dode neki tip i propuca me dok sam ja ganjao neunistivo dubre.
ja sam doso liku iznad glave, uzeo gun opalio par metaka jedno 4-6 u glavu frajer krepa napravi salto i pise headshot
Jao... da sam bar snimio tu glupost...
ja sam doso liku iznad glave, uzeo gun opalio par metaka jedno 4-6 u glavu frajer krepa napravi salto i pise headshot
Lag brijem, jer hitbox mi se čini odličan ovdje, pogotovo u usporedbi sa onim u BC2...
Ja sam jučer lika ubio s m4 i odleti on jedno 20 m, igra je čisti bug!
Lag brijem, jer hitbox mi se čini odličan ovdje, pogotovo u usporedbi sa onim u BC2...
nadam se da će biti takav i kad PB bude na serverima
*fingers crossed*
BF 3 beta
ma ja sam isto po jednome rokao i ništa,on izvadi pištoljčić i normalno rokne mene
a jednog šta sam kefnuo letio je kilometar,kao u hitmanu LOL
Odma čim netko kaže da nevalja BF3 odma ga svi napdaju i ono poznato "Idi igrat CoD" - "Ovo nije tema za tebe" itd.. Čovjek daje svoje mišljenje a vi ga odma napadate, Istina je da je igra puna al puna BUG-ova i ako nastave ovako, ne srede glticheve/bugove do izlaska izgubit če mnoge igrače a MW3 če ih doslovno dotuč.
DICE se prvo nešto kurčio a vidi što sad? Svi nezadovoljni, pogledajte malo EA Forum svi se žale na nešto, puno toga su obečali a malo toga izvršili, ostalo je 3 tjedna do izlaska VELIKOG BF3 a vidi? igra ima preko 70% BUGova i vi stvarno vjerujete u to da če DICE u tako kratko vrijeme to sve ispravit? ne neče! bit če nedovršena igra koju če kasnije nadopunjavat patchevima, al ne vjerujem ni da če to pomoć.
Btw. Večina vas je tu ismijavala konzolu, kako je loše itd..a pola vas igra na low-u s 20 fpsa.
i sad ce mocu uzivati samo igraci koji imaju pc od 5000 kn pa nadalje,,,,,
Odma čim netko kaže da nevalja BF3 odma ga svi napdaju i ono poznato "Idi igrat CoD" - "Ovo nije tema za tebe" itd.. Čovjek daje svoje mišljenje a vi ga odma napadate, Istina je da je igra puna al puna BUG-ova i ako nastave ovako, ne srede glticheve/bugove do izlaska izgubit če mnoge igrače a MW3 če ih doslovno dotuč.
DICE se prvo nešto kurčio a vidi što sad? Svi nezadovoljni, pogledajte malo EA Forum svi se žale na nešto, puno toga su obečali a malo toga izvršili, ostalo je 3 tjedna do izlaska VELIKOG BF3 a vidi? igra ima preko 70% BUGova i vi stvarno vjerujete u to da če DICE u tako kratko vrijeme to sve ispravit? ne neče! bit če nedovršena igra koju če kasnije nadopunjavat patchevima, al ne vjerujem ni da če to pomoć.
j3b**e skidat će se update/patch dulje od same igre
instaliram bc2 i onda još treba 3 sata da skine update
i sad ce mocu uzivati samo igraci koji imaju pc od 5000 kn pa nadalje,,,,,
Imaš prav, bolje bi bilo da su nam dali još jedan port koji voli jednu jezgru i ima muljave teksture. Fala ku*cu više da neka igra pošteno koristi quadove, ne vidim u čem je problem, i jefitniji PC može pogonit igru na Low sasvim ugodno. Dovoljna je neka jača grafa iz 4xxx serije (ili NV ekvivalent) i neki quad.
j3b**e skidat će se update/patch dulje od same igre
instaliram bc2 i onda još treba 3 sata da skine update
mozda zato sto je taj patch ukljucivao dlc vietnam?