Pa dodat će (valjda) još destrukcije al će i još optimizirat igru u odnosu na alphu(isto valjda :))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Alphu sam igrao na High, a u finalu ce bit jos optimiziranije, ja mislim da se mogu kladit High na bar 40 FPS-a
Ne bih rekao da će biti još optimiziranije jer u Alphi nije bilo tolike destrukcije kao što će biti u finalnoj verziji te će se dodati još neke stvari koje će još uljepšati igru, a sigurno to neće "ubrzati" tj. optimizirati!
Ali isto tako ti ne znaš koliko toga nije bilo dovršeno u alfi (koju nisam igrao), tako da vjerovatno mjesta za optimizaciju ima, u najboljem slučaju performanse će ostati tu negdje sa ljepšim izgledom, što je sasvim moguće, ovisi o tome koliko je zapravo alfa bila neoptimizirana.
Alphu sam igrao na High, a u finalu ce bit jos optimiziranije, ja mislim da se mogu kladit High na bar 40 FPS-a
Ne bih rekao da će biti još optimiziranije jer u Alphi nije bilo tolike destrukcije kao što će biti u finalnoj verziji te će se dodati još neke stvari koje će još uljepšati igru, a sigurno to neće "ubrzati" tj. optimizirati!
Ali isto tako ti ne znaš koliko toga nije bilo dovršeno u alfi (koju nisam igrao), tako da vjerovatno mjesta za optimizaciju ima, u najboljem slučaju performanse će ostati tu negdje sa ljepšim izgledom, što je sasvim moguće, ovisi o tome koliko je zapravo alfa bila neoptimizirana.
Pa da Alpha je navodno bila na DX-u 9 i istina, sa smanjenim teksturama i destrukcijom ali sigurno je da će kroz patcheve ostati minimum na performansama u alfi. Meni skroz dovoljno :)
Kak vam sad radi Crysis 2 tak ce slicno raditi i bf3.
Hahah znači savršeno sa 60 FPS :)
Kak vam sad radi Crysis 2 tak ce slicno raditi i bf3.
Nebi se baš složio ja sam Crysis 2 na 1920x1080 na low igra na 35fps-a, medium 30, a BF3 na low pri istoj rezoluciji na 22-24 fps-a, a medium 3 fps-a manje.
A rekli su da zahtjevi neče biti ništa tipa crysis 2
Igrao si Alphu. Alpha je znači vrlo neoptimiziran komad softvera pun bugova i slicnih gluposti. Racunaj povecanje od desetak ako ne i vise FPS kad izađe cijela igra i onda jos par patcheva!
Nebi se baš složio ja sam Crysis 2 na 1920x1080 na low igra na 35fps-a, medium 30, a BF3 na low pri istoj rezoluciji na 22-24 fps-a, a medium 3 fps-a manje.
ti imaš problem s procesorom... ja sam prije imao athlon 5000+, i gtx 260 i jako lose je radilo. a sad imam quad i sve leti, čak i triple core slabiji bolji nego bilo koji jači dvojezgreni.
Pa da Alpha je navodno bila na DX-u 9 i istina, sa smanjenim teksturama i destrukcijom ali sigurno je da će kroz patcheve ostati minimum na performansama u alfi. Meni skroz dovoljno :)
BF3 nema DX9, samo DX10 i DX11. Tak da sumnjam da je DX9 bio u Alphi.
BF3 nema DX9, samo DX10 i DX11. Tak da sumnjam da je DX9 bio u Alphi.
U alphi je bio DX 10 i vjerojatno će bit u beti ali ima nade da bude DX11. Kad igra izađe trebala bi bit Dx11
ti imaš problem s procesorom... ja sam prije imao athlon 5000+, i gtx 260 i jako lose je radilo. a sad imam quad i sve leti, čak i triple core slabiji bolji nego bilo koji jači dvojezgreni.
kaj igrao si bf3 alphu?
kaj igrao si bf3 alphu?
nisam, ali to je frostbite engine, i sa dual core mi je radilo uzas, a sa triple i quad core normalno.
Mogli ste stisnut ctrl+alt+s i pisalo bi vam "rendering dx11"
ali zasto mi je onda na BC2 prosječan fps 36? ista rezolucija i low, a na medium je prosjek 32
ja mislim da će oni ipak malo bolje optimizirati za dual core procesore jer ako pogledaš na steam 55% ljudi još uvijek koristi dual core procesore, inače bi mogli opet imat pun forum ljudi sa dualcima koji im govore kako im igra loše radi
ali zasto mi je onda na BC2 prosječan fps 36? ista rezolucija i low, a na medium je prosjek 32
ja mislim da će oni ipak malo bolje optimizirati za dual core procesore jer ako pogledaš na steam 55% ljudi još uvijek koristi dual core procesore, inače bi mogli opet imat pun forum ljudi sa dualcima koji im govore kako im igra loše radi
ma i meni je bilo radilo kako tako ok. ali zato na serverima od 32 igrača sam imao slideshow. tj neigrivo je bilo...
e sad ti se nadaj optimizaciji, ali vidis da su već dx9 izbacili, tako da...
evo jedna brza anketa... tko ima kakav komp, za one koji će kupit bf3... (da se malo sumira)
78 | triple/quad core + dx10/11 |
---|---|
23 | dual core + dx10/11 |
ja ti o ovim statsima govorim
ja ti o ovim statsima govorim
znam ja o tim chartovima, gledao sam ja to, ali to ne znaci da će svi koji su na steamu uzet bf3. mozda ce 10% od onih 55% dual core korisnika uzet bf3... sve je to relativno. neki neće uzet baš zbog toga jer će im možda igra "loše" radit... tako da možda ispadne da ćeš uzimat preorder na blef, i poslije prodat... sve je moguće.
Jos malo i bf3 Le ce bit na ljetnom popustu na base hostu,jedva cekam.
Jos malo i bf3 Le ce bit na ljetnom popustu na base hostu,jedva cekam.
Odakle ti to? jel znas mozda tocan datum?
Pitao sam i reko je da ce bit popust uskoro,neznam datum ali nadam se da bude kroz tjedan,2.
Ja uzeo kad je bilo 190 kn (LE)
Sumnjam da ce pasat ispod toga...
Ja na njegovom mjestu nebi stavljao popuste,ionako je već najjeftiniji.Ali kad stavi onda i ja bacam pre-order
We are not considering overseas or remote applications.
Link na benchmark, nisam siguran jel vec postano:
Novije kartice:
http://gamegpu.ru/plugins/content/jumultithumb/img.php?src=Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvVGVzdF9HUFUvQWN0aW9uL0JhdHRsZWZpZWxkXzNfQWxwaGFfL0JBVF8zX0RYMTEucG5nJmFtcDt3PTkzMCZhbXA7aD0wJmFtcDtxPTIwMCZhbXA7emM9MCZhbXA7Zmx0cltdPXdtaXx3YXRlcm1hcmsvd3MucG5nfEJSfDMw
Starije kartice:
http://gamegpu.ru/plugins/content/jumultithumb/img.php?src=Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvVGVzdF9HUFUvQWN0aW9uL0JhdHRsZWZpZWxkXzNfQWxwaGFfL0JBVF8zX0Q5LnBuZyZhbXA7dz05MzAmYW1wO2g9MCZhbXA7cT0yMDAmYW1wO3pjPTAmYW1wO2ZsdHJbXT13bWl8d2F0ZXJtYXJrL3dzLnBuZ3xCUnwzMA==
CPU bench:
http://gamegpu.ru/plugins/content/jumultithumb/img.php?src=Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvVGVzdF9HUFUvQWN0aW9uL0JhdHRsZWZpZWxkXzNfQWxwaGFfL0JBVF8zX1BSLnBuZyZhbXA7dz05MzAmYW1wO2g9MCZhbXA7cT0yMDAmYW1wO3pjPTAmYW1wO2ZsdHJbXT13bWl8d2F0ZXJtYXJrL3dzLnBuZ3xCUnwzMA==
Pošto je ovo alpha vjerojatno ce malo bolje optimizirat u finalnoj verziji ali opet ako ce bit puno vece mape i bolji model unistenja igra ce bit dosta zahtjevna.
Po meni za malo ozbiljnije igranje u mp fps nesmije padat ispod 40.
We are not considering overseas or remote applications.
Pošto je DICE u Švedskoj možda misle na Sj. Ameriku (i ostale) kad vele "overseas"
Pošto je DICE u Švedskoj možda misle na Sj. Ameriku (i ostale) kad vele "overseas"
Prije mi je do ovog remote :)
Mislim da je netko stavio link na youtube da će biti CommoRose-a u Battlefieldu 3, ja sam provjerio sam i udario printscreen, budite sretni jer ovo znači da će BF3 vjerojatno biti najbolji BF dosad. Ovo je kod iz BF3 Alphe (da, igrao sam alphu).