Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

ljudi sram me je priznat ali ovo će mi bit prvi put da kupujem igru , a crackao sam ih stotine , pa s obzirom da nemam iskustva s time morao bih pitat kako se to radi , ja sam mislio nakon sto igra izade uzet originalni key u lokalnoj igraoni ali ako su preorderi jeftiniji a dobijem i te bonus mape radije bi to uzeo , pa kako se to radi i kako pare uplacujem ?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
athlon64 kaže...

ljudi sram me je priznat ali ovo će mi bit prvi put da kupujem igru , a crackao sam ih stotine , pa s obzirom da nemam iskustva s time morao bih pitat kako se to radi , ja sam mislio nakon sto igra izade uzet originalni key u lokalnoj igraoni ali ako su preorderi jeftiniji a dobijem i te bonus mape radije bi to uzeo , pa kako se to radi i kako pare uplacujem ?

Y U NO STAY ON THE DARK SIDE?

{#}

Me gusta.
15 godina
athlon64 kaže...

uplatiš pare na račun u banci,pisati će ti broj računa kad naručiš i key ćeš dobiti na dan izlaska igre na mail,i samo upišeš key u Originu i skineš igru.

BTW,na Base Hostu ti je najjeftinije naručiti key: http://base-host.com.hr/battlefield/140-battlefield-3-limited-edition-cd-key-predbiljezba.html - to ti je Limited Edition,a ako želiš običnu verziju onda ovo:

http://base-host.com.hr/battlefield/122-battlefield-3-cd-key.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 20:47 (antimadridista).
15 godina
15 godina
antimadridista kaže...
athlon64 kaže...

uplatiš pare na račun u banci,pisati će ti broj računa kad naručiš i key ćeš dobiti na dan izlaska igre na mail,i samo upišeš key u Originu i skineš igru.

BTW,na Base Hostu ti je najjeftinije naručiti key: http://base-host.com.hr/battlefield/140-battlefield-3-limited-edition-cd-key-predbiljezba.html - to ti je Limited Edition,a ako želiš običnu verziju onda ovo:

super, ne moze jednostavnije xd , a i nije skupa igra moram priznat , btw do kad bi morao preorderat ako zelim limited edition sa dodatnim mapama , jel mogu kad zavrsi ljeto ?  tamo kad skola pocne u 9. mjesec

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja sam happy, preorder napravio na game.co.uk za box retail verziju i sad budem čekao da mi poštar pozvoni na vrata u 10 mj.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...
antimadridista kaže...
athlon64 kaže...

super, ne moze jednostavnije xd , a i nije skupa igra moram priznat , btw do kad bi morao preorderat ako zelim limited edition sa dodatnim mapama , jel mogu kad zavrsi ljeto ?  tamo kad skola pocne u 9. mjesec

možeš,najavio je čovjek iz Base Hosta da će još vjerojatno biti i popusta,tako da ti je to idealna prilika.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

možeš,najavio je čovjek iz Base Hosta da će još vjerojatno biti i popusta,tako da ti je to idealna prilika.

awsome , vec sam mislio da ce mi trebat paypal ili neki takav bog , uplatit na racun bar nije problem.

15 godina
protjeran
Battlefield 3

će biti neki bug server?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 23:32 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
borna666 kaže...

će biti neki bug server?

Da.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovi koji su kupili MoH dobit ce pristup beti čak 2 dana prije svih ostalih. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
k1klop kaže...

Ovi koji su kupili MoH dobit ce pristup beti čak 2 dana prije svih ostalih. {#}

Link....

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1414229-bf3-beta-info-check-here-updates.html

http://www.videogamer.com/pc/battlefield_3/news/battlefield_3_multiplayer_beta_for_uk_origin_pre-orders.html

BATTLEFIELD 3 BETA: 48HR EARLY ACCESS 

Get into the fight first with a 48hr head start when you pre-order at Origin 

* Note consumers who bought Medal of Honor Limited Edition or Tier 1 Edition already have this reward.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 23:42 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
moderator
Battlefield 3

Isplatilo se onima koji su kupili MOH,ipak je to 48 sati prije svih.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
23 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Isplatilo se onima koji su kupili MOH,ipak je to 48 sati prije svih.{#}

znaci poslije tih 48sati keyevi za betu ce se moci nabaviti kao i za bc2?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
15 godina
Battlefield 3

U betu će upast svi ili opet random?Ako upadnete vi što ste igrali alphu bilo bi lijepo od vas da nama nesretnicima date key za betu {#}Ne tražim previše,zar ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

U 9. mjesecu bi trebala bit open beta ali nezna se kada točno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
rebelsy kaže...

Poslije tih 48h je open beta,znači svi će dobit key.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 8:19 (pirat).
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
rebelsy kaže...

Poslije tih 48h je open beta,znači svi će dobit key.

E jako su se usrečili ti koji su kupovali MOH LE zbog BF3 bete.

15 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Ja sam happy, preorder napravio na game.co.uk za box retail verziju i sad budem čekao da mi poštar pozvoni na vrata u 10 mj.{#}

Sad kad ono poštar okorjeli gamer i više se nikad ne pojavi na poslu jer je dobia bf3.{#}

16 godina
odjavljen

ko ih je8e... pih, kupovat betu?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ko ih je8e... pih, kupovat betu?!

i to neki za 30€

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
moderator
Battlefield 3

Kak bi Mamić rekao "Eto sad su dobili svoje,je8em im m**** u p****".

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nega jedno offtopic pitanje? Neko je spominja ranije neku kvacicu za EA mail, ja san to iskljucia cini mi se, di cu to ukljucit nazad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Hedrick kaže...

Nega jedno offtopic pitanje? Neko je spominja ranije neku kvacicu za EA mail, ja san to iskljucia cini mi se, di cu to ukljucit nazad?

Ovdje se loginaj,idi na svoj profil i dolje imaš te dvije kvačice.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam je li bilo, ali 3D Spotting RULEZ!

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
4 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Ne bi imao ništa protiv da BUG server bude bez toga.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...

i to neki za 30€

OMG! svasta, i sad ce puna dva dana igrat prije drugih. ako im to toliko vrijedi - OK.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
thesekiman kaže...

Ne bi imao ništa protiv da BUG server bude bez toga.

ne bi imao nista protiv da svi serveri budu bez toga....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice