Mogu li ikako prekinuti tu misiju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Haha al sam se nasmijo :D
Haha al sam se nasmijo :D
a ko nije...
Dexxx kolika je vjerojatnost da bi ove godine mogao izaći novi AC uradak? (u postocima)
Dexxx kolika je vjerojatnost da bi ove godine mogao izaći novi AC uradak? (u postocima)
po meni >.< i ako me nisi trazio 50% pola pola nikad neznas ti sto prave on zive za to ^^
brzo pitanje, koje su normalne load gpu temperature kod boljih grafi? (u ac3, da ne bi bilo zabune da sam fulao temu)
brzo pitanje, koje su normalne load gpu temperature kod boljih grafi? (u ac3, da ne bi bilo zabune da sam fulao temu)
Dok se ne gasi xD
Sve ispod 85-90 je ok
Dok se ne gasi xD
Sve ispod 85-90 je ok
fino, grafička je popravljena bolje od očekivanog. prije je radila na 100+, sad radi od 55-65
Koja su govna od ljudi ovi u UBISOFTU hebote, kažu izričito kad sam kupovao digital deluxe, da dobijem i season pass koji mi omogućuje sav budući dlc besplatno i još tjedan dana ranije nego ostali koji ga normalno kupe, kad ono qurčina, mogu ga kupiti tek kad i svi ostali, a naravno za PC izlazi tjedan dana kasnije nego za konzole. Koja govna hebote, dabogda se ugušili u parama koje su nam pokupili.
parama koje su nam pokupili.
kako kome
Dakle, u zadnje vrijeme se bavim side poslovima u igri i dosad sam skupio sve almanac pageove, trinkete(i obavio misije) i chestove, tj. skupio sam sve koje su mi na mapi, sad neznam je li se to meni ucinilo ali kad sam skupio zadnji chest koji sam vidio na karti pisalo je 6/7 chests found in West District(o New Yorku se radi). sad mene zanima jel to neki bug pa se chest ne vidi na mapi ili se meni ucinilo da to pise?
Isto tako mi pise za north district da je disputed, tj. da nisam recruito zadnje Assassina a nema nikakve Liberation misije niti ista slicno jer sam sve to obavio vec odavno...
Neki chestovi su u birtijama
Dakle, u zadnje vrijeme se bavim side poslovima u igri i dosad sam skupio sve almanac pageove, trinkete(i obavio misije) i chestove, tj. skupio sam sve koje su mi na mapi, sad neznam je li se to meni ucinilo ali kad sam skupio zadnji chest koji sam vidio na karti pisalo je 6/7 chests found in West District(o New Yorku se radi). sad mene zanima jel to neki bug pa se chest ne vidi na mapi ili se meni ucinilo da to pise?
Isto tako mi pise za north district da je disputed, tj. da nisam recruito zadnje Assassina a nema nikakve Liberation misije niti ista slicno jer sam sve to obavio vec odavno...
samo jedan chest u tavern a ovo drugo stavi na google i naci ces sta te zanima
jad&zalost
jad&zalost
I onda ju moderator zatvori jer nije "konstruktivna". Ovo je najkonstruktivnija tema koju sam ikad vidio :D
Nisam bio tu par tjedana, dali sada igra radi na pc-u? Mislim dali je postala igriva?
Nope.
Pozdrav!
Zna li itko rijesenje za poruku AC3.exe has stopped working aka AC3.exe je prestao raditi?
Pozdrav!
Zna li itko rijesenje za poruku AC3.exe has stopped working aka AC3.exe je prestao raditi?
los crack
Pozdrav!
LOL jebote ovaj me forum svaki da baš lijepo nasmije haha
Ti si sve mi se čini bivši forumaš Kora koji je pokupio ban, a sve mi se čini da ćeš ga opet uskoro dobiti.
Ti si sve mi se čini bivši forumaš Kora koji je pokupio ban, a sve mi se čini da ćeš ga opet uskoro dobiti.
joj taj lik kora... no comment
Molim? Kakav ban? Pa čovjek je postavio tako generalno pitanje, bez ikakvih detalja! Zar nije mogao barem copy pasteati detalje o crashu koji piše kad klikneš na advanced u tom prozoru?
Čudno kako je Ezio pljunuta kopija Desmonda što se tiče lica, dok mu Altair i Connor nisu ni slični
Čudno kako je Ezio pljunuta kopija Desmonda što se tiče lica, dok mu Altair i Connor nisu ni slični
u prvome ac-u altair jest kopija desmonda, u revelations malo promijene facial strukturu altaira
conor indijanac je sasvim druga pjesma :)
I Altair je isti Desmond, pogledaj ožiljak preko usnice koju ima Altair, to ima i Desmond, ali vidi se sličnost i bez toga. Jedino Connor ne liči na Desmonda.
I Altair je isti Desmond, pogledaj ožiljak preko usnice koju ima Altair, to ima i Desmond, ali vidi se sličnost i bez toga. Jedino Connor ne liči na Desmonda.
eh i taj famozni ožiljak... jasno mi je di su ga zaradili altair i ezio ali desmond... 100% se potukao u nekom baru :D