Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 466.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Mogu li ikako prekinuti tu misiju.

0 7 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
gamer76745 kaže...

Haha al sam se nasmijo :D

17 godina
KonorKenvej kaže...
gamer76745 kaže...

Haha al sam se nasmijo :D

a ko nije...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Dexxx kolika je vjerojatnost da bi ove godine mogao izaći novi AC uradak? (u postocima)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Dexxx kolika je vjerojatnost da bi ove godine mogao izaći novi AC uradak? (u postocima)

po meni >.< i ako me nisi trazio 50% pola pola nikad neznas ti sto prave on zive za to ^^

Zan klo van dam
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

brzo pitanje, koje su normalne load gpu temperature kod boljih grafi? (u ac3, da ne bi bilo zabune da sam fulao temu)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 15:16 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

brzo pitanje, koje su normalne load gpu temperature kod boljih grafi? (u ac3, da ne bi bilo zabune da sam fulao temu)

Dok se ne gasi xD

Sve ispod 85-90 je ok

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
djdomi kaže...

Dok se ne gasi xD

Sve ispod 85-90 je ok

fino, grafička je popravljena bolje od očekivanog. prije je radila na 100+, sad radi od 55-65

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Koja su govna od ljudi ovi u UBISOFTU hebote, kažu izričito kad sam kupovao digital deluxe, da dobijem i season pass koji mi omogućuje sav budući dlc besplatno i još tjedan dana ranije nego ostali koji ga normalno kupe, kad ono qurčina, mogu ga kupiti tek kad i svi ostali, a naravno za PC izlazi tjedan dana kasnije nego za konzole. Koja govna hebote, dabogda se ugušili u parama koje su nam pokupili.

2 0 hvala 0
17 godina
KonorKenvej kaže...

parama koje su nam pokupili.

kako kome

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Dakle, u zadnje vrijeme se bavim side poslovima u igri i dosad sam skupio sve almanac pageove, trinkete(i obavio misije) i chestove, tj. skupio sam sve koje su mi na mapi, sad neznam je li se to meni ucinilo ali kad sam skupio zadnji chest koji sam vidio na karti pisalo je 6/7 chests found in West District(o New Yorku se radi). sad mene zanima jel to neki bug pa se chest ne vidi na mapi ili se meni ucinilo da to pise?

Isto tako mi pise za north district da je disputed, tj. da nisam recruito zadnje Assassina a nema nikakve Liberation misije niti ista slicno jer sam sve to obavio vec odavno...

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neki chestovi su u birtijama

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
17 godina
Ratohnhake:ton kaže...

Dakle, u zadnje vrijeme se bavim side poslovima u igri i dosad sam skupio sve almanac pageove, trinkete(i obavio misije) i chestove, tj. skupio sam sve koje su mi na mapi, sad neznam je li se to meni ucinilo ali kad sam skupio zadnji chest koji sam vidio na karti pisalo je 6/7 chests found in West District(o New Yorku se radi). sad mene zanima jel to neki bug pa se chest ne vidi na mapi ili se meni ucinilo da to pise?

Isto tako mi pise za north district da je disputed, tj. da nisam recruito zadnje Assassina a nema nikakve Liberation misije niti ista slicno jer sam sve to obavio vec odavno...

samo jedan chest u tavern a ovo drugo stavi na google i naci ces sta te zanima

15 godina
neaktivan
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

I onda ju moderator zatvori jer nije "konstruktivna". Ovo je najkonstruktivnija tema koju sam ikad vidio :D

13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Nisam bio tu par tjedana, dali sada igra radi na pc-u? Mislim dali je postala igriva?

Plačem na sprovodima, povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nope.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Zna li itko rijesenje za poruku AC3.exe has stopped working aka AC3.exe je prestao raditi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 15:44 (Fenomeno).
17 godina
Fenomeno kaže...

Pozdrav!

Zna li itko rijesenje za poruku AC3.exe has stopped working aka AC3.exe je prestao raditi?

los crack

12 godina
protjeran
Fenomeno kaže...

Pozdrav!

LOL jebote ovaj me forum svaki da baš lijepo nasmije haha

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ti si sve mi se čini bivši forumaš Kora koji je pokupio ban, a sve mi se čini da ćeš ga opet uskoro dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 21:14 (Praetorian1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ti si sve mi se čini bivši forumaš Kora koji je pokupio ban, a sve mi se čini da ćeš ga opet uskoro dobiti.

joj taj lik kora... no comment

12 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Molim? Kakav ban? Pa čovjek je postavio tako generalno pitanje, bez ikakvih detalja! Zar nije mogao barem copy pasteati detalje o crashu koji piše kad klikneš na advanced u tom prozoru?

13 godina
dex3108 kaže...

Ubisoft je na twitteru pitao koje osobine bi trebao imati kao Desmond Miles. 

Evo koje osobine XD

Što se tiče AC triologije, nabolje mi je bilo igrati sa Eziom, naglasak na Brotherhood i Relevations...

12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Čudno kako je Ezio pljunuta kopija Desmonda što se tiče lica, dok mu Altair i Connor nisu ni slični

0 0 hvala 0
13 godina
KonorKenvej kaže...

Čudno kako je Ezio pljunuta kopija Desmonda što se tiče lica, dok mu Altair i Connor nisu ni slični

u prvome ac-u altair jest kopija desmonda, u revelations malo promijene facial strukturu altaira

možda najbolji primjer

conor indijanac je sasvim druga pjesma :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 13:40 (sylar951).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

I Altair je isti Desmond, pogledaj ožiljak preko usnice koju ima Altair, to ima i Desmond, ali vidi se sličnost i bez toga. Jedino Connor ne liči na Desmonda.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

I Altair je isti Desmond, pogledaj ožiljak preko usnice koju ima Altair, to ima i Desmond, ali vidi se sličnost i bez toga. Jedino Connor ne liči na Desmonda.

eh i taj famozni ožiljak... jasno mi je di su ga zaradili altair i ezio ali desmond...{#} 100% se potukao u nekom baru :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice