Može pomoć, riješio sam sve homestead misije i nisam dobio od achilia odijelo zna netko zašto,i da gdje nabavit materiale za craftanje pištolja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može pomoć, riješio sam sve homestead misije i nisam dobio od achilia odijelo zna netko zašto,i da gdje nabavit materiale za craftanje pištolja.
materijali za pištolj, nisu sve materijali nego su neki djelovi opet stvari koje moraš kraftat (kraftaš nešto da bi od toga krafto nekaj drugo, ne znam kak da ti drugčije objasnim)
ovo za odjelo neznam ni meni nije došlo ono posebno odjelo nikad
Pozz..
Igra mi šteka od kad je izašla..čuo sam da su bili problemi oko toga al me zanima jel se može skinut neki driver il nešto da igra tako ne šteka..
Pozz..
Igra mi šteka od kad je izašla..čuo sam da su bili problemi oko toga al me zanima jel se može skinut neki driver il nešto da igra tako ne šteka..
Iskljuci Vsync :D meni je pomoglo :D
Moze li mi netko objasniti kako da napunim pištolj. koju tipku treba pritisnuti?
Istu s kojom pucaš?
nece. gdje mogu nabaviti metke
U shopovima i onim kočijama koje kruže gradom. I možeš lootat čuvare.
Ok. hvala na pomoći
...
trebo si iskljucit HUD i cista umjetnicka :D onako za wallpaper
U shopovima i onim kočijama koje kruže gradom. I možeš lootat čuvare.
Može se uredno živjeti samo od lootanja neprijatelja, svaki ima neki komad municije, uobičajno da ti nadomjesti ono čime si ga ubio, uopće ne moraš kupovati metke.
Moze pomoc. Kako da bacim tri redcoatsa u vodu? Pokusavam i nikako da uspijem
Cemu sluzi craftanje i taj konvoj u igri,nisam se bacio jos na to pa da pitam jel ima kakve koristi od toga
Cemu sluzi craftanje i taj konvoj u igri,nisam se bacio jos na to pa da pitam jel ima kakve koristi od toga
kako ne. to je jedan od nacina da se digne velika kolicina novca. bar sto se tice konvoja. za crafting bas i ne. vise sluzi za upgrade poucha, pravljenje novog oruzja i za napraviti delivery questove.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305461_10151209338823068_325891314_n.jpg
Slika govori više od tisuću riječi. Toliko o onoj priči da je Connor antisocijalan i da nema prijatelja :D
Nije bitno s koliko je on ljudi okružen, nitko nije ni ciljao na to. Već kako se ponaša u društvu drugih, uvijek je na oprezu, trza na svakoga, uvijek neka panika. Ezio je bio flegma.
Nije bitno s koliko je on ljudi okružen, nitko nije ni ciljao na to. Već kako se ponaša u društvu drugih, uvijek je na oprezu, trza na svakoga, uvijek neka panika. Ezio je bio flegma.
i ti bi trza da su ti ti isti ljudi pobili familiju i zapalili selo.
a sto se tice ezia... bio je on flegma, ali zbog toga su stradali i mario i monteriggioni.
Samo iznosim činjenično stanje, nevezano uz uzroke.
Samo iznosim činjenično stanje, nevezano uz uzroke.
akcija pokrece reakciju.
Sa uzrokom sam bio upoznat i prije, nije ni bitan, story writeri su ga stvorili kakvim su htjeli, tako da se kroz osobnosti likova samo komentiraju i ocjenjujuh njihove odluke za ovaj nastavak. Koje su, usputno, slabije nego one u drugom nastavku imo.
Ja licno ne vidim zasto je Connor morao biti lik kojeg svi vole. Connor je onakav kakve su situacije u igri nepovjerljiv i uvijek na distanci upravo zbog onoga sto mu se izdesavalo u proslosti. Ezio je onakav kakva mu je bila proslost sarmantni italijan koji je odrastao u bogatoj porodici. Altair je hladnokrvni Assassin koji je rodjen u redu i odrastao i obucavan da bude Assassin bez emocija. Tako da je Connor kao lik sasvim na mjestu u odnosu na pricu. JEdino sto bi ja zamjerio je glasovna gluma i lik koji nije dorastao ulozi u visokobudzetnoj igri. Roger C. Smith je mnogo bolje odradio posao sa Eziom.
Altair je hladnokrvni Assassin koji je rodjen u redu i odrastao i obucavan da bude Assassin bez emocija.
Koliko se ja sjecam u AC2 je Desmond nešto sanjao, kako u Acri je Altair vodio ljubav s nekom djevojkom na vrhu nekod tornja.
pa mora i on nesto umociti :D
Ne slažem se sa ovom konstatacijom trza na svakoga, uvijek neka panika. Da je tako, davno bi ga netko poslao na nebeske pašnjake. I btw Komunistu kaže se ševio a ne vodio ljubav, jesi ti možda Jadranka Kosor il šta? Pričaj hrvatski pobogu
Altair je hladnokrvni Assassin koji je rodjen u redu i odrastao i obucavan da bude Assassin bez emocija.
Koliko se ja sjecam u AC2 je Desmond nešto sanjao, kako u Acri je Altair vodio ljubav s nekom djevojkom na vrhu nekod tornja.
Nije sanjao, riječ je o bleeding efektu (proživljavaš sjećanja pretka bez Animusa). Djevojka se inače zove Maria i kasnije dobije 2 djece sa Altairom.
Nisi igrao AC:R?
Hmmm,ako mislis na lika koji je glumio Connora onda se ne slazem jer je meni on glasovno docaran fenomenalno pogotovo kad je ljut,drzak i sl.
Michael Fassbender ce igrati u ulozi Desmonda. Zanimljivo, a ko ce da preuzme potomka?
Michael Fassbender ce igrati u ulozi Desmonda. Zanimljivo, a ko ce da preuzme potomka?
kaj nije on trebao altaira?
Ubisoft je na twitteru pitao koje osobine bi trebao imati kao Desmond Miles.