Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 466.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Može pomoć, riješio sam sve homestead misije i nisam dobio od achilia odijelo zna netko zašto,i da gdje nabavit materiale za craftanje pištolja.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
gamer76745 kaže...

Može pomoć, riješio sam sve homestead misije i nisam dobio od achilia odijelo zna netko zašto,i da gdje nabavit materiale za craftanje pištolja.

materijali za pištolj, nisu sve materijali nego su neki djelovi opet stvari koje moraš kraftat (kraftaš nešto da bi od toga krafto nekaj drugo, ne znam kak da ti drugčije objasnim)

ovo za odjelo neznam ni meni nije došlo ono posebno odjelo nikad

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pozz..

Igra mi šteka od kad je izašla..čuo sam da su bili problemi oko toga al me zanima jel se može skinut neki driver il nešto da igra tako ne šteka..

Battlelog: Login_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Pozz..

Igra mi šteka od kad je izašla..čuo sam da su bili problemi oko toga al me zanima jel se može skinut neki driver il nešto da igra tako ne šteka..

Iskljuci Vsync :D meni je pomoglo :D 

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Moze li mi netko objasniti kako da napunim pištolj. koju tipku treba pritisnuti?

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Istu s kojom pucaš?

13 godina
neaktivan

nece. gdje mogu nabaviti metke

16 godina
neaktivan

U shopovima i onim kočijama koje kruže gradom. I možeš lootat čuvare.

13 godina
neaktivan

Ok. hvala na pomoći

15 godina
Assassins Creed 3

...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 22:40 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lmutak kaže...

...

trebo si iskljucit HUD i cista umjetnicka :D onako za wallpaper

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

U shopovima i onim kočijama koje kruže gradom. I možeš lootat čuvare.

Može se uredno živjeti samo od lootanja neprijatelja, svaki ima neki komad municije, uobičajno da ti nadomjesti ono čime si ga ubio, uopće ne moraš kupovati metke.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Moze pomoc. Kako da  bacim tri redcoatsa u vodu? Pokusavam i nikako da uspijem

0 5 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Cemu sluzi craftanje i taj konvoj u igri,nisam se bacio jos na to pa da pitam jel ima kakve koristi od toga

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...

Cemu sluzi craftanje i taj konvoj u igri,nisam se bacio jos na to pa da pitam jel ima kakve koristi od toga

kako ne. to je jedan od nacina da se digne velika kolicina novca. bar sto se tice konvoja. za crafting bas i ne. vise sluzi za upgrade poucha, pravljenje novog oruzja i za napraviti delivery questove.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305461_10151209338823068_325891314_n.jpg

Slika govori više od tisuću riječi. Toliko o onoj priči da je Connor antisocijalan i da nema prijatelja :D

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nije bitno s koliko je on ljudi okružen, nitko nije ni ciljao na to. Već kako se ponaša u društvu drugih, uvijek je na oprezu, trza na svakoga, uvijek neka panika. Ezio je bio flegma.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Nije bitno s koliko je on ljudi okružen, nitko nije ni ciljao na to. Već kako se ponaša u društvu drugih, uvijek je na oprezu, trza na svakoga, uvijek neka panika. Ezio je bio flegma.

i ti bi trza da su ti ti isti ljudi pobili familiju i zapalili selo.

a sto se tice ezia... bio je on flegma, ali zbog toga su stradali i mario i monteriggioni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 12:07 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Samo iznosim činjenično stanje, nevezano uz uzroke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Samo iznosim činjenično stanje, nevezano uz uzroke.

akcija pokrece reakciju.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Sa uzrokom sam bio upoznat i prije, nije ni bitan, story writeri su ga stvorili kakvim su htjeli, tako da se kroz osobnosti likova samo komentiraju i ocjenjujuh njihove odluke za ovaj nastavak. Koje su, usputno, slabije nego one u drugom nastavku imo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja licno ne vidim zasto je Connor morao biti lik kojeg svi vole. Connor je onakav kakve su situacije u igri nepovjerljiv i uvijek na distanci upravo zbog onoga sto mu se izdesavalo u proslosti. Ezio je onakav kakva mu je bila proslost sarmantni italijan koji je odrastao u bogatoj porodici. Altair je hladnokrvni Assassin koji je rodjen u redu i odrastao i obucavan da bude Assassin bez emocija. Tako da je Connor kao lik sasvim na mjestu u odnosu na pricu. JEdino sto bi ja zamjerio je glasovna gluma i lik koji nije dorastao ulozi u visokobudzetnoj igri. Roger C. Smith je mnogo bolje odradio posao sa Eziom. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
dex3108 kaže...

Altair je hladnokrvni Assassin koji je rodjen u redu i odrastao i obucavan da bude Assassin bez emocija.

Koliko se ja sjecam u AC2 je Desmond nešto sanjao, kako u Acri je Altair vodio ljubav s nekom djevojkom na vrhu nekod tornja. 

Bilo bi potrebno, al' nije zgodno...
12 godina
neaktivan

pa mora i on nesto umociti :D 

coda
12 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ne slažem se sa ovom konstatacijom trza na svakoga, uvijek neka panika. Da je tako, davno bi ga netko poslao na nebeske pašnjake. I btw Komunistu kaže se ševio a ne vodio ljubav, jesi ti možda Jadranka Kosor il šta? Pričaj hrvatski pobogu

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 15:43 (KonorKenvej).
13 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
dex3108 kaže...

Altair je hladnokrvni Assassin koji je rodjen u redu i odrastao i obucavan da bude Assassin bez emocija.

Koliko se ja sjecam u AC2 je Desmond nešto sanjao, kako u Acri je Altair vodio ljubav s nekom djevojkom na vrhu nekod tornja. 

Nije sanjao, riječ je o bleeding efektu (proživljavaš sjećanja pretka bez Animusa). Djevojka se inače zove Maria i kasnije dobije 2 djece sa Altairom.

Nisi igrao AC:R?

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
neaktivan

Hmmm,ako mislis na lika koji je glumio Connora onda se ne slazem jer je meni on glasovno docaran fenomenalno pogotovo kad je ljut,drzak i sl.

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Michael Fassbender ce igrati u ulozi Desmonda. Zanimljivo, a ko ce da preuzme potomka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Michael Fassbender ce igrati u ulozi Desmonda. Zanimljivo, a ko ce da preuzme potomka?

kaj nije on trebao altaira?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ubisoft je na twitteru pitao koje osobine bi trebao imati kao Desmond Miles. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice