Evo i njihova recenzija, gamereport, napominjem da se ni slučajno ne ravnate prema ovome što su rekli, u sakom pogledu su presubjektivni.
Evo i njihova recenzija, gamereport, napominjem da se ni slučajno ne ravnate prema ovome što su rekli, u sakom pogledu su presubjektivni.
Apsolutno se slažem s tom recenzijom. "suhoparno - fali atmosfere"
Baš sam htio ovo reći. Nije im čak ni loša recenzija samo što način na koji oni to rade je gori od hrvatskih sapunica... Ali ajde, bar se trude...
Igru sam kupio prije par dana ali imam problem
Igram na rezoluciji 1920x1080 sve ostalo na default fps oko 150 ali tu je problem fps mi je 150 igram i npr idem napravit silent kill i igra mi se "smrzne" na 5 sekundi a fps padne na 7 i dalje sve uredu i tako svakih 5-10 min to mi se događa samo u aliens vs predator.
Os je windows 7 ultimate
Dali netko ima sličnih problema
Ej, decki slusajte kada sam instalirao igru pokrenem sve je super kada krenem u predatora aliena ili marinca napuni pa me izbaci
odi u opcije namjesti:teksture qualiti low
rezolucija 1680x1050
shadow compiletick low
anastripik filtering 1x
oclambet oclusion ON
V-siny ON
brigintnes:do kraja
!nadam se da pomaže meni da!
odi u opcije namjesti:teksture qualiti low
rezolucija 1680x1050
shadow compiletick low
anastripik filtering 1x
oclambet oclusion ON
V-siny ON
brigintnes:do kraja
!nadam se da pomaže meni da!
Mislim ako je to rješenje nije baš prihvatljivo dali je to neki bug jer ja imam nvidiu gtx 275 a sad baš da igram na low.....
Meni radi imam novo graficku ne znam tocno kako se zove ali radi znam da je invidia gtx.Ako imas w7 ultimate pokreni igru tu:C:\Program Files\Aliens vs. Predator/AvP!
popravio sam pokrene se u AvP!
Mislim ako je to rješenje nije baš prihvatljivo dali je to neki bug jer ja imam nvidiu gtx 275 a sad baš da igram na low.....
skini zadnje drivere za graficku
danas je izasao novi patch
General:
- Stability improvements to address rare and infrequent hangs
- Implemented a workaround for missing audio issues with certain hardware (SoundBlaster X-Fi, Realtek onboard, etc.)
- Fixed save games being lost or corrupted if connection to Steam is lost or if user switches to offline play
Multiplayer:
- Fixed XP being incorrectly affected by offline play (though only in the local stats; this will be corrected next time you connect to multiplayer)
- Fixed other players sometimes appearing to have the wrong weapon or continuing to fire indefinitely after dying
- Fixed rare issue where players would be temporarily invisible
- Fixed some selection of servers and players in menus sometimes being incorrect
imam jedan problem
kad mi se pojavi loading opcija u bilo kojem dx modu
zacrni se ekran i ode u dektop :/
imam 10.2 ccc (konfa pod moj kompjuter) , molim pomoč ! ,fala
Pirati smanjite doživljaje i ne čudite se kartonima!
koji pirati o čemu ti pričaš!?
pa greška se dešava i kod kupljenih igara
Pokrenem dx11 launcher i bijeli prozor mi se otvori. Mislim ništ od tog no pričekao sam kojih 10-20sec i opla evo ušao u menu i imam opciju za teselaciju. Sada idem probat malo.
ja skinio igru instaliro krekiro,sve radi.medutim desi mi se kad idem na continue,da mi se zacrni ekran i izbaci me u pozadinu,bez ikakvog upozorenje bilo cega.pa nemogu igrati.molim pomoc
zamunda.net od tamo sve skidam i sve mi uvijek radi,velika igra oko 15 gb
moj komp:
MBO: Assus P5QPL-VM EPU
CPU: Intel Core 2 QadQ Qq8200 2.33GHz
RAM: 4GB DDR2
GPU: ATI radeon HD 4800 (2024 MB)
ja skinio igru instaliro krekiro,sve radi.medutim desi mi se kad idem na continue,da mi se zacrni ekran i izbaci me u pozadinu,bez ikakvog upozorenje bilo cega.pa nemogu igrati.molim pomoc
Mislim da ti je rješenje postavljanje zvuka u control panelu od od zvučne kartice na ispod 24-bits /48000kHz tj. barem 24-bits/44100kHz.
issss eo dobio dns radi produzenja t comu njihov (thomson ruter)
i pororadi mi igra isssss
al imam sljedeči problem
nafrljim swe na max u dx11 modeu i prođe početni film
kad trebam zaigrat pojavi se crn ekran
pliz help
issss eo dobio dns radi produzenja t comu njihov (thomson ruter)
i pororadi mi igra isssss
al imam sljedeči problem
nafrljim swe na max u dx11 modeu i prođe početni film
kad trebam zaigrat pojavi se crn ekran
pliz help
e to se i meni isto desi.
"The first downloadable content for Aliens vs Predator will shortly be available for Xbox 360, PlayStation 3 and PC platforms. Featuring 4 new maps for different multiplayer modes, previously only available in the Special Editions, this downloadable content will challenge all three species for the fight of their existence.
Two new Multiplayer maps for six different online modes (Deathmatch, Predator Hunt, Infestation, Species Deathmatch, Mixed Species Deathmatch and Domination) :
- Docks: The caustic alkali waters of BG-386 put an end to Weyland-Yutani’s planned shipping activities.
- Machine: As well as processing exotic ores, the BG-386 Refinery provided electrical power to the colonists at Freya’s Prospect.
Two new Survivor maps in which up to four Marines battle to stay alive against increasing swarms of Aliens:
- Outpost: The site of the original Weyland-Yutani colony on BG-386 was abandoned, and soon reclaimed by the planet’s voracious jungle plant life.
- Hive: Deep in the heart of the Freya’s Prospect Refinery lays the Xenomorph Hive.
The “Swarm Map Pack” will be available on 18 March for €5.99/ £4.79/ 560 Microsoft Points"
dakle; za 9 dana, prvi DLC
Ali ovdje je 99.9% pirata.
Ali ovdje je 99.9% pirata.
jesi siguran da je bas toliko postotak?
ne bih se bas slozio
p.s. zalostan nacin razmisljanja
drito
ima ovdje ekipe i koja radi
tako da si mogu priuštiti pokoji orginal
Da al ti koji trose na igrice 100+ kn pokazuju svoju zrelost i nacin razmisljanja.
opet problem sa igrom
odusto sam od dx11 na pomaže fora sa zvučnom
imam drugi problem
nemogu sejvat igru ni u jednom modu
stiščem tamo save pod slotove al ništa ne pomaže
pliz help 2sc time
lol što bi to trebalo značit
da mi koji si kupimo nekad igru smo budale
opet problem sa igrom
odusto sam od dx11 na pomaže fora sa zvučnom
imam drugi problem
nemogu sejvat igru ni u jednom modu
stiščem tamo save pod slotove al ništa ne pomaže
pliz help 2sc time
ok, ajmo za pocetak napravit ono sto (kolko vidim) ovdje nitko ziv ne radi kad se zali na probleme sa igrama koje ne rade
1. koju konfiguraciju imas?
2. igra ima check pointe, save-at mozes samo njih