Kad se moram upisati u vojnu odsjek?
Čuo sam nešto na radiju kako se treba upisati u vojni odsjek
Kako to funkcionira imam 16 godina,da li mi oni možda pošalju neko pismo ili moram sam otići.
Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sami ti posalju poziv bar su meni tako dok je jos postojalo obavezno sluzenje vojnog roka
kakav odsjek? cini mi se da se u vojsku upisuje u 2. srednje, u skoli budu izvjeseni letci kad i gdje se treba doc.
al to ti je samo ako dođe do rata, nikakvo sluzenje ni nista. i obavezno je.
da li mi oni možda pošalju neko pismo ili moram sam otići.
Dobit ćeš pismeni poziv na kućnu adresu u kojemu će ti sve biti objašnjeno.
mene samo zanima ako dođe do rata, dal je obavezno ic u vojsku branit drzavu?
Jest ako država provede opću mobilizaciju.
jadna drzava onda, ova danasnja maldez sve neki sminkeri i picki*e koji neznaju sto je oruzje a kamoli da znaju pucat iz njega.
je, obavezno je ako si domoljub....ako nisi onda bjezis iz drzave i branis ju po svijetu i vices kako si veliki hrvat....
je, obavezno je ako si domoljub....ako nisi onda bjezis iz drzave i branis ju po svijetu i vices kako si veliki hrvat....
ako si shvatio da bi ja otiso, krivo si shvatio. samo idioti bjeze.
jadna drzava onda, ova danasnja maldez sve neki sminkeri i picki*e koji neznaju sto je oruzje a kamoli da znaju pucat iz njega.
Vidim da si ti pun životnog iskustva sa 16 godina.
Balavac.
Vidim da si ti pun životnog iskustva sa 16 godina.
Balavac.
odkud si ti sad shvatio da ja imam 16 godina? pricas gluposti.
Aha sad po novom imaš 112 godina, do jucer ti je u profilu stajala 1996. godina.
Nebitno.
ja vidim kod tebe 92. godiste, to valjda znaci da si ti najzreliji na ovom forumu.
ako si shvatio da bi ja otiso, krivo si shvatio. samo idioti bjeze.
nisam se ni trudio shvacat...samo sam odgovorio na tvoj post....al po pitanju kojeg si postavio zvucis kao osoba koju ne bih zelio imat kraj sebe kad zagusti...NHF