The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mali update :

Doslo ljeto,prebolit taj friendzone i za 2 mjeseca u novi lov hehehe ;)

Bar ima cura koliko pozelis :D

13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
YOLO6969 kaže...

Mali update :

Doslo ljeto,prebolit taj friendzone i za 2 mjeseca u novi lov hehehe ;)

Bar ima cura koliko pozelis :D

I za 2 mjeseca opet u novi {#} :P

21.
15 godina
The Friendzone Club

Naslovnica knjige prvo. Svoje primjere zaljepite tu.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Bar u Dalmaciji sad možeš bit u frendzoni svaku večer :) pogotovo se to odnosi na male debele izgorene australke koje su daleko od kuće i koje nude frendzonu na jednu noć ;) Ovo govorim nakon izlazka vani di stvarno australke i britanke koliko su ružne toliko su željne muškog društva..Što je u redu ako nisi izašao sa curom pa onda te glupe australke znaju činit probleme pogotovo ako su stol do tvoga... Zato momci samo hrabro u boj protiv tih australskih krvopija :) 

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ili jednostavno odeš u Orašje (BiH) u Sovu ili S Club, zanemariš glazbu (jako loš izbor narodne glazbe prošarane navijačkim pjesmama) i zabaviš se s lokalnim curama. Na svoje oči vidio da ne moraš čak imat ni BMW, ni brdo love, ne moraš čak bit ni nešto posebno hrabar jer cura ima koliko te volja i sve su uvijek nasmijane, prilaze prve a par njih nam je čak i ponudilo da nas voze kući! Mali problemi nastaju kad se vraćaš kući a u džepu imaš brdo kovanica KM-a koje ne znaš na što bi potrošio (meni se desilo da sam imao 27.5 KM-a koje koliko god sam se trudio potrošiti na benzinskoj nije mi polazilo za rukom). Plaćanje u svim mogućim valutama, ali kusur većinom u KM. Nas je bilo 9 i sve smo plaćali u kunama, eurima, francima, dolarima i markama. U nekim kafićima i trgovinama neće primit franke i dolare ali zato ima ljudi koji mijenjaju pare na svakom koraku. Sve cure koje sam upoznao tamo su bile ljubazne, bez ikakvih problema smo se upoznavali s njima, pričali, smijali se. Par frendova je čak nešto i zbarilo, dogovorili se s njima za sljedeći vikend i neki party. Ja sam bio s curom pa sam sve to mogao samo promatrati ali začudio sam se koliko je mentalitet ljudi drugačiji 50-ak kilometara dalje. Dakle ako se želite dobro zabaviti svakako preporučam izlazak u Orašje, a ako još volite i narodnu glazbu bit ćete na konju.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kad se već spominje, S, Sova i Orašje, dajem toplu preporuku za izlazak tamo. Prošle godine sam bio neko vrijeme kod kolega sa fakulteta tamo, odlično sam se proveo. Možete vi reći što hoćete protiv narodnjačke glazbe, ali djevojke koje izlaze na takva mjesta su (većinom) zgodne, tako da je win-win situacija. {#}

Why so serious?
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ajde da i ja podijelim svoja iskustva i pouku koju sam izvukao iz par bolnih situacija.

Citam ova cmizdrenja u pocetku teme i kao da slusam sebe pred par godina. Mlad i zelen(pricam kao da sam sada puno bolji) zaljubih se u "najbolju frendicu" kako to uvijek biva. Al to nije ona ljubav koja se javi na prvi pogled, nego ona ljubav koja raste kako upoznajes tu osobu(to sto je ta osoba eventualno je*ozovna samo pridonosi situaciji). Nakon nekog vremena ta veza se razvija i, naravno, ti zelis nesto vise, ali manjak muda u toj situaciji cini svoje i drugi koristi trenutak tvoje neodlucnosti. Frustracija se javlja, ljut si sam na sebe, ali preguras ti tu situaciju nekako i zivis dalje u spokoju ne razmisljajuci vise o Njoj, sve do nemilog događaja. Prekid veze i povratak uplakane djeve na tvoje rame, cije suzne oci vracaju sve osjecaje koje si zapakirao u kutiju i poslao u najdublju vuko*ebinu svoje unutrasnjosti. Polako se vas odnos vraca na staro, smijete se zajedno, provodite najbolje vrijeme skupa i taman kad si spreman isipati joj sve svoje osjecaje... BUM!!! Udarac kakav samo Rocky moze zadati. Priznaje ti da je zaljubljena u tvog najboljeg frenda(s kojim je na kraju bila u vezi, a koji je nju samo htio iskoristiti i mozete pretpostaviti ishod). Tu nastaje onaj kritican trenutak kada saznajes od cega si sastavljen. Ako tu situaciju uspijes pregurati, svaka cast. Nakon toga vise nista nije isto. Ovo je kriticna tocka: to nastaje odluka da li ti zelis zadrzati ono sto imate ili odbaciti sve. Odluka ovisi samo o tebi i onome sto ce tebi donijeti unutarnji mir. Ja sam iz toga svega izvukao dvije dobre stvari: prijateljstvo i odnos kakav ne mogu imati sa niti jednim muskim prijateljem(razina povjerenja je jako velika i srecom je ta prijateljica jako otvorena osoba pa mozemo pricati doslovno o svemu, a i cinjenica da u teskim situacijama imas zagrljaj od osobe koja te cijeni znaci podosta) i vaznu pouku: sansa nije kao vlak, ako prode nece doci druga. No mozda i bolje da je ovako ispalo. Nakon sto je bila u vezi sa mojim frendom nemam vise uopce zelje da ja udem u vezu s njom(Nikad ne diraj frendovu bivšu!!!), al daleko od toga da je nebi puknuo. Al' zadovoljan sam i sa ovim sta je ostalo. Bar imam subotom navecer kada mi se ne ide van koga nazvati i otici pogledati film sa njom. Cinjenica da mi taj film pogledamo zagrljeni u istom krevetu je totalno nebitna :P

I tako vrijeme prolazi, imas zensku osobu od povjerenja, povremeno nesto puknes sa strane. Nisi u vezi, a imas sve kao da jesi. Mislis da ti je idealno, kad ono opet... BUM! Vani si, ekipa izasla da smuvate nesto, kriterij odabira je jasan, kad umjesto da pogledas kako dobro dupe ima zeznes se i pogledas joj lice. Ono sto vidis smrda te totalno, prepoznajes Njen osmjeh na drugoj curi. Nema gore stvari od toga, al zaljubljena glava isto kao pijana me razmislja nego reagira(jer ne zelis dva puta napraviti isti propust) i prilazis joj. Slucajno se ispostavi da se i ti njoj svidas i situacija se lijepo razvija i zavrsis u vezi dok si rekao keks. Onaj dio između cu izostavit, al cu samo reci da se radi o jako lijepo provedenih godinu dana. I dok si ti zaljubljen do usiju ne primjecujes signale koja ti druga osoba salje. Dolazi kobni trenutak, zove te i kaze da mora razgovarati sa tobom. Tu padas sa oblaka(a to je poprilicno visoko pa boli kad se prizemljis). Uvidas kako je, da je daljina koja je medu vama presudila i da ona ne moze funkcionirati na tome da se nadete jednom tjedno i da provedete eventualnih sat vremena zajedno. Tu sad dolazi ona kriticna tocka: prihvatiti situaciju ili nestati. Ja opet odlucujem ostati. Zasto ostati? Jos bolje, kako ostati samo prijatelj nakon svega sto ste skupa imali? Jos uvijek nisam dovoljno puta bio povrijeden da bih mogao ravnodusno prihvatiti njenih dva sata ronjenja suza i jos vise dana plakanja koji bi ostali da ja samo tako nestanem iz njenog zivota. A i odnos koji ce sada ostati izmedu vas, kad se prijateljski razidete, je poprilicno dobra stvar. Ako nista drugo moze vam imponirati cinjenica da vas jos voli i da je sa vama ostala u kontaktu, što ce njenog novog decka izluditi :D . Nadam se da je pouka ovog jasna: Prije 25 si premlad za ozbiljnu vezu i dobro razmisli kome svoje osjecaje dajes na koristenje! :)

Evo jos jedna misao koja mi se poprilicno urezala: Kad ste mladi, ne zamarajte se time da stvarate vezu samo sa jednom osobom. Stvarajte prijateljstva. Kad dođe vrijeme doći će ona prava s kojom cete odluciti provesti ostatak zivota, a ko zna, mozda to bude i vasa najbolja prijateljica.

P.S. Mladi smo, sad kaj naleti ne prebirat puno(osim ako lici na Ivanku Boljkovac -.-) jer, zna se, ko bira masturbira. Ne odbijajte musko zenska prijateljstva i ne bedirajte se ako zavrsite u friendzoni. Ako ona ne mari za vas na nacin na koji vi marite za nju, nije vrijedna muke. I sto manje pokazete da ste zainteresirani za nju to ce se ona vise htjeti vama vratiti u prvi plan. I jos malo mudrosti koju je jedan frend rekao: Nikad za curu ne biraj najpopularniju u coporu... Sa takvom ces samo imati problema :)

Edit:
jbt, sad tek vidim koliko toga ima :o 

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 2:05 (Stinky).
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Lijepo napisano.  Doduše, ne slažem se sa onim dijelom u kojem spominješ prijateljski odnos sa bivšom ili nakon frendzonanja. Sa bivšima (u mom slučaju) to obično ide da ćemo se čuti i slične stvari, naravno, više se ne čujemo i idući logični korak je brisanje sa facebooka ili nešto slično.  Jer, zašto da se čujem sa osobom za koju više nemam interesa, ljubavni život poslije mene me ne zanima, o čemu da pričamo, o vremenu? I svakako obrišem broj od mobitela da ako popijem više nego što je pametno, ne popustim slabosti i zovem je. {#} Isto nakon frendzonanja, kažem curi da mi se sviđa, ona me vidi samo kao prijatelja. Nakon toga, neugodan je osjećaj, ne možeš vratiti stvari na staro, a ni prijateljstvo nije na stabilnim nogama. E tu dolazimo do onoga što si rekao (iako za djevojku, ne u ovom kontekstu kao ja), ili ostati ili nestati. Sva sreća pa mi se to nije dogodilo sa najboljom prijateljicom, ali u svakom drugom slučaju, radije ću nestati nego tiho patiti.

I da, vjerojatno se iz napisanog da isčitati kako nisam osoba koja daje drugu priliku, imaš jednu priliku i iskoristi je najbolje što možeš. {#} 

Why so serious?
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma ja sam jednostavno takva osoba... Doduse sa curom kojom sam bio prije zadnje nisam pricao sigurno godinu i nesto jer smo se razisli u svađi. S ovom je to bilo drugačije, jednostavno ne mogu u sebi naci razlog da je samo tako hladno odjee. Ipak osjecaji ostaju i ne mogu se samo tako izbrisat, pogotovo nakon mirnog prekida... Treba malo vremena proci za to. Stvar je samo u sebi postaviti, nazovimo ga tako, "emotivni zid". Treba znati prepoznati svoje osjecaje, kako ih sakriti i kako ih pokazati. Jest da je to stvar kojom zene bolje barataju, ali i musko koje ovlada tom "vjestinom" ima poprilicnog keca u rukavu kod zena, al opet ne pretjerivati. Ne prvom mjestu trebas biti gospodin, a kad ti sebe samoga u to uvjeris i tako se pocnes ponasati i djevojke ce to prepoznati.  {#}

A sa zvanjem u pijanom stanju nemam problema, ne pijem tako da sam od toga siguran. Neka broj ostane, da znam da je ona ako me nazove kad je zasvrbi... If you know what i mean {#}

P.S. Mislim da je slika prigodna za temu hahahaha

♪♫♪♫♪♫ Princip je isti, sve su ostalo nijanse ♪♫♪♫♪♫
13 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Bar u Dalmaciji sad možeš bit u frendzoni svaku večer :) pogotovo se to odnosi na male debele izgorene australke koje su daleko od kuće i koje nude frendzonu na jednu noć ;) Ovo govorim nakon izlazka vani di stvarno australke i britanke koliko su ružne toliko su željne muškog društva..Što je u redu ako nisi izašao sa curom pa onda te glupe australke znaju činit probleme pogotovo ako su stol do tvoga... Zato momci samo hrabro u boj protiv tih australskih krvopija :) 

Ha?

21.
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Scena od jučer/jutros. Skupilo se društvo, roštilj, cuga, gleda se tekma. Bilo nas je 20-25 ali ne i moja draga koja je radila noćnu pa nije mogla biti s nama. I tako upoznajem ja po prvi puta u životu frendovu sestru koja živi vani. Zgodna cura, neudana, kasne 20-e/rane 30-e (nisam pitao za godine), ono što bi se reklo "ulov". Malo smo razgovarali i rekla mi je da me vidjela na nekim slikama na FB i da sam joj skroz simpatičan na što sam ja njoj odvratio da je i ona simpatična ali da imam curu. Pitala me gdje mi je cura, rekao sam da radi. E tu je uslijedilo nešto što nisam očekivao; rekla je ovo valjda najseksi tonom koji postoji "Ona radi, ali zato sam ja ovdje" iza čega je uslijedio (jebozovni) smješak. To je sve naravno primijetio i ostatak društva pa i njezin brat kojeg znam 3-4 godine i za to vrijeme smo postali prilično dobri. Kad je shvatila da svi u društvu gledaju u nas malo se smirila, ali ne zadugo. Krenula je utakmica, i dok su ostali sjedili, pili, derali se, ja sam šetao od roštilja do TV-a (roštilj majster numero uno) i nekako izbjegavao kontakt s njom. I kad sam napokon imao priliku sjesti k'o za ku*ac jedino mjesto gdje sam mogao sjesti je bilo kraj nje. Nemojte me krivo shvatiti, cura je bonbon/bomba/zmaj... i da nisam u vezi bez ikakvih problema bio iskoristio priliku, ali nikad i ni pod kojim okolnostima ne bi prevario curu jer znam jako dobro kakav je osjećaj biti prevaren.

I tako sjednem ja pored nje, krene neka priča bez veze i odjednom se ona okrene prema meni i iz čista mira me poljubi. ŠOK! NEVJERICA! I opće iznenađenje svih prisutnih koji su scenu vidjeli. Naravno rekao sam joj ovaj puta izravno da ne želim ništa s njom, ustao se, otišao po pivo i ostatak utakmice stajao. Znam, za*ebo sam se što joj odmah nisam to rekao, ali šta je tu je. Ali tu nije kraj. Frendova cura je naravno već poslala poruku mojoj dragoj i zazvonio je telefon. Nisam se tako uz*ebo ni kad sam prvi puta išao na fukodrom. Izašao sam van, javio se i par minuta slušao salve uvreda i pitanja na koje nisam stigao odgovoriti jer su uslijedile nove uvrede. Rekao sam joj da ne želim o tome raspravljati preko telefona nego ćemo pričati kad dođemo doma. Nedugo zatim sam otišao doma i pokušao se naspavati, ali sam cijelo vrijeme razmišljao samo o tome.

Pola devet jutros. Dolazi s posla i s vrata udarac šakom u prsa, šamar i nove uvrede (mislim da nije vrijedno spomena koje su, ali poprilično uvredljivo čak i za mene koji imam prag tolerancije over9000). Reko ajd sjedi da popijemo kavu i da ti ja ispričam šta je i kako bilo. Ispričao sam joj sve od A-Ž, na što je ona uzela mobitel, nazvala frendovu curu, starala ju krasni ku*ac i krenula joj očitavat bukvicu. Uzeo sam joj mobitel i prekinuo poziv. Rekao sam joj da se smiri i da je cura vjerojatno mislila da će biti nešto više između nas nakon tog poljupca. Ajde nekako se smirila (nakon 4-5 kava i par cigareta) i rekla da je u redu i da joj je žao što me odmah napala a da me nije saslušala, ali... Uvijek ima taj je*ni ALI negdje. Ali da sam ja krivac što se to uopće desilo (onak WTF?!?) i da ubuduće pripazim malo. Nazvao me i kolega i ispričavao mi se jedno 20 minuta zato što me njegova sestra poljubila. Reko rođeni u redu je, ajde reći ću ja mojoj sestri da tebe poljubi i kvit smo. Otišli na cugu i smijali se tome. A što se njegove sestre tiče, mislim da bi ona i moja draga čak mogle biti i dobre prijateljice nakon svega. Znam, *mindblown* ali te žene jednostavno imaju drugačije poimanje događaja nego mi. Da je mojoj curi to napravio neki lik vrlo vjerojatno bi otišao s posla i nakon kraće rasprave s njim bi krenuo lom, njoj ne bi zamjerio ništa... Women: can't live with them, can't herd them all to Canada....

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 19:23 (dark_wizz).
12 godina
The Friendzone Club

televisa presenta ^^

15 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Scena od jučer/jutros. 

I tako sjednem ja pored nje,

Pola devet jutros. Dolazi s posla i s vrata udarac šakom u prsa, šamar i nove uvrede

Women: can't live with them, can't herd them all to Canada....

Mens čini da bi ti bilo bolje da si kresnuo tu koja je bila vlažna samo od tvoje slike, jer bogami ako ta tvoja tako reagira, mogo si batine pobrat i za veče zlo!

A i neš ti cure koja više vjeruje toj tamo nekoj nego tebi, tj. i ne počne razgovor s tobom nego odmah udri (na slijepo vjerovat prije nego tebe čuje)...trebo si lijepo konkretizirat pusu, a poslije se ispričat pa kud puklo...

...whatever...

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja više nebi razgovarao s ovom frendicom što je odmah poruku slala curi. -.-

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
16 godina
zerocool12 kaže...

ta vjerojatno voli probleme i uziva ih stvarat. da je to neko meni napravio nebi bilo dobro.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
zerocool12 kaže...

ta vjerojatno voli probleme i uziva ih stvarat. da je to neko meni napravio nebi bilo dobro.

Koliko sam čuo danas nije joj prvi puta da pokušava "zakuhat" tako nešto. Al boli me ku*ac, ne želim se naći u situaciji da frendu serem nešto za njegovu curu. Skužit će on sam, ako već nije.

15 godina
Deep kaže...
Horatio_Hornblower kaže...

Ha?

Prostitucija za njonje

Potpis!
15 godina
The Friendzone Club

-..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 23:44 (dv14).
12 godina
dv14 kaže...

Ne znam što mi je bilo.. Do prije par mjeseci bio lud za jednom, sada se sam sebi čudim što mi je bilo i što mi se svidjelo kod nje.. Al dobro, ionako smo samo išli na piće par puta..

Anyway, ima jedna cura, lijepa, čini se simpatična.. Samo ne znam jel uopće pametno išta pokušavati ili započeti neki razgovor jer je u vezi već godinu dana.. Ali koliko sam uspio saznati, stvarno imamo dosta zajedničkog

Nemoj ništa započinjati dok je u vezi, jer kako bi se ti osjećao da neko sa tvojom curom "započinje" dok je sa tobom u vezi

13 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ne znam što mi je bilo.. Do prije par mjeseci bio lud za jednom, sada se sam sebi čudim što mi je bilo i što mi se svidjelo kod nje.. Al dobro, ionako smo samo išli na piće par puta..

Anyway, ima jedna cura, lijepa, čini se simpatična.. Samo ne znam jel uopće pametno išta pokušavati ili započeti neki razgovor jer je u vezi već godinu dana.. Ali koliko sam uspio saznati, stvarno imamo dosta zajedničkog

Ima momka?

Dvije opcije:

• Alfa
  • Omega

Kakav muškarac ti želiš biti?

15 godina
Onjegin kaže...
dv14 kaže...

Ima momka?

Dvije opcije:

• Alfa
  • Omega

Kakav muškarac ti želiš biti?

Pi

Potpis!
15 godina

...

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 23:44 (dv14).
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Nemoj ništa započinjati dok je u vezi, jer kako bi se ti osjećao da neko sa tvojom curom "započinje" dok je sa tobom u vezi

Nemoj imati oralni sex s curom.

Kako bi se ti osjećao da ti...

13 godina
protjeran
dv14 kaže...

Gle, možeš ostati i bez zubiju, zavisi kakvog dečka ima. Treba gledati i materijalnu stranu jer zubi su ti danas jako skupi, pogotovo oni porculanski.

Crkva je zlo 21. stoljeća
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

znaci ovak,ima jedna cura.bivsa od bivseg frenda.bili par put na kavi,otpratio ju do busa,cekao s njom bus,zezali se i to. Neki dan sam ju na fb pitao kad cemo na kavu,ona je napisala "cim prije;)". Oko nje se trude mnogi,i rekla je da je prebolila bivseg,i da je svima,dala sansu,pa jel je onda i meni? I dont know...Bio je njezin rođendan i bili smo svi u kaficu,i veselimo se,i oita njezin frend jel ti to decko? Rekla je onak saljivo da jesam,ja ne znam vise,cura je prezakon,kak da joj dam do znanja da ocu bit s njom,te bi li ona htela bit samnom? Heelp.

14 godina
FuSo2805 kaže...

znaci ovak,ima jedna cura.bivsa od bivseg frenda.bili par put na kavi,otpratio ju do busa,cekao s njom bus,zezali se i to. Neki dan sam ju na fb pitao kad cemo na kavu,ona je napisala "cim prije;)". Oko nje se trude mnogi,i rekla je da je prebolila bivseg,i da je svima,dala sansu,pa jel je onda i meni? I dont know...Bio je njezin rođendan i bili smo svi u kaficu,i veselimo se,i oita njezin frend jel ti to decko? Rekla je onak saljivo da jesam,ja ne znam vise,cura je prezakon,kak da joj dam do znanja da ocu bit s njom,te bi li ona htela bit samnom? Heelp.

Zbari ju.

12 godina
The Friendzone Club

mislim da ti još treba nacrtat da skužiš

17 godina
neaktivan
FuSo2805 kaže...

,i oita njezin frend jel ti to decko? Rekla je onak saljivo da jesam,ja ne znam vise,cura je prezakon,kak da joj dam do znanja da ocu bit s njom,te bi li ona htela bit samnom? Heelp.

Znači rođeni cura ne da ti ja dala signale, nego ti nacrtala vaginalni putokaz sa svim stramputicama, upozorenjima i shortcutima. Ne znam šta bi više od toga...

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

yes,yes,yes. I understand. But that's not so easy:D

Bas je neki dan nekog tipa odhebala,ja onak *ugh,so close*. I veli ona  meni:"Zakaj niti jedan nece biti samo frend?". Doslo mi je da se puknem šaravcigerom :'D

i sad je u BiH,tak da se nismo culi 2 dana. Mislim da se danas vraca,pa bumo vidili kaj bude{#}

12 godina
The Friendzone Club

mislim da ih je odhebala radi tebe

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice